Descărcați instrumentul Heimdall Flash pentru a bloca firmware-ul pe dispozitivele Samsung Galaxy

⌛ Reading Time: 2 minutes

În acest articol, vă împărtășim toate linkurile către instrumentul de descărcare Heimdall Flash pentru a bloca firmware-ul pe dispozitivele Samsung Galaxy.

Ori de câte ori vorbim despre firmware-ul Stock intermitent pe dispozitivele Samsung, primul instrument care ne vine în minte este instrumentul Odin Flash. Deși Odin Flash Tool a fost lansat chiar de Samsung, instrumentul nu are suport pentru platformele de operare Mac și Linux.

Cu toate acestea, noul instrument Heimdall Flashing acceptă toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows, Linux și Mac. Instrumentul este la fel de bun ca Odin și poate fi utilizat pentru a bloca cu ușurință firmware-ul de pe dispozitivele Samsung Galaxy.

Deci, dacă doriți să utilizați acest instrument intermitent compatibil pe scară largă pentru dispozitivele Samsung, continuați și urmați ghidul de mai jos.

Credite de imagine: Republic World

Descărcați instrumentul Heimdall Flash pentru a bloca firmware-ul pe dispozitivele Samsung Galaxy

Dat mai jos sunt linkurile pentru a descărca instrumentul intermitent Heimdall pentru diferite sisteme de operare –

Instrumentul Heimdall pentru Windows

Suita Heimdall pentru sistemul de operare Windows include – instrumentul pentru linia de comandă Heimdall, interfata grafică Heimdall și drivere USB Samsung.

 • Nume de fișier – heimdall-suite-1.4.0win32.zip
 • Mărimea – 9,54 MB
 • Compatibilitate – Windows 10/7/8 / 8.1 / XP
 • Arhitectura de sistem acceptată – 32 de biți și 64 de biți

Descărcați ferestrele instrumentului Heimdall Flash

Descărcați Heimdall pentru macOS (Samsung Odin pentru Mac)

Suita Heimdall pentru macOS X include – instrumentul de linie de comandă Heimdall, GUI Heimdall Frontend și kext fără cod (alternativă la driver).

 • Nume de fișier- heimdall-suite-1.4.0-mac.dmg
 • Mărimea – 6,96 MB

Instrumentul Heimdall Flash pentru descărcare Mac

Descărcați Heimdall pentru Linux (Samsung Odin pentru Linux)

Suita Heimdall pentru platforma Linux include – pachetul de linie de comandă Heimdall, pachetul de frontend Heimdall.

Instrumentul Heimdall pentru descărcare Linux

Întrebări frecvente

Ce este instrumentul Heimdall Flash?

Instrumentul Heimdall Flashing este un program open-source multiplataforma care poate fi utilizat pentru a bloca fișiere firmware pe dispozitivele Samsung Galaxy. Instrumentul a fost dezvoltat de echipa de dezvoltatori glassechidna.com.au.

Pe ce dispozitive Samsung a fost testat instrumentul Heimdall?

Acestea sunt dispozitivele Samsung pe care a fost testat instrumentul Heimdall Flash –

 • GT-I9000
 • GT-I9100[T]
 • GT-I9300
 • GT-I9505
 • SGH-I727
 • SGH-I777
 • SGH-I927
 • SGH-I797

Ce este mai bun – instrumentul Heimdall vs. Odin Flash?

Atât instrumentul Heimdall, cât și instrumentul Odin Flash au fost lansate pentru a clipi fișiere firmware pe dispozitivele Samsung Galaxy. Ambele sunt dotate cu diverse funcții și sunt ușor de utilizat. Puteți alege oricare după comoditatea dvs.

Cu toate acestea, rețineți că orice instrument flash este destul de riscant. Trebuie să acordați cea mai mare atenție și să efectuați intermitent aceste instrumente foarte atent pentru a evita orice erori.

Este instrumentul Heimdall sigur decât Odin?

Heimdall și Odin sunt ambele instrumente sigure pentru intermitent. Ele pot fi trimise în judecată pentru a bloca firmware-ul pe dispozitivele Samsung, dar la fel ca orice instrument intermitent, ambele trebuie utilizate cu cea mai mare grijă.

Orice greșeală sau pas incorect poate duce la probleme majore. În caz contrar, nu există nicio problemă de atac de virus sau malware prin intermediul acestor instrumente.

Ce platforme acceptă instrumentul Heimdall?

Instrumentul Heimdall pentru intermitent acceptă diverse platforme ale sistemului de operare, cum ar fi Windows, Mac și Linux.

Sper că toți ați putea descărca cu ușurință instrumentul Heimdall Flash pentru a bloca firmware-ul pe dispozitivele Samsung Galaxy. În caz de dubii, nu ezitați să ne anunțați secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Happy Flashing 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.