Descărcați instrumentul MTK Droid pentru Windows [100% Working]

⌛ Reading Time: 5 minutes

Descărcați instrumentul MTK Droid: Dacă dețineți un dispozitiv MediaTek și doriți să-l rădăcinați sau să-l blocați folosind cea mai recentă versiune a MTK Droid Tool, atunci trebuie să spun că ați abandonat locul exact în care ar trebui să vă aflați. Aici, în acest articol, am menționat pentru dvs. linkurile de descărcare ale diferitelor versiuni ale MTK Droid Tool împreună cu un ghid complet despre modul în care vă puteți înrădăcina dispozitivul MediaTek folosind MTK Droid Tool. Cu aceasta, există și câteva elemente de bază și caracteristici. Continuați să citiți mai departe pentru mai multe.

Ce este MTK Droid Tool?

Instrumentul MTK Droid este un instrument care vă permite să efectuați diferite sarcini care includ, de asemenea, înrădăcinarea dispozitivului dvs., crearea de scatter sau fișiere, ceea ce numim și blocuri pentru dispozitivul dvs. MediaTek și, de asemenea, efectuarea copiei de rezervă a firmware-ului stoc pe dispozitivul dvs. Android și multe mai multe la listă.

Este ușor de înrădăcinat dispozitivele Android cu cea mai recentă versiune 2.5.3 a MTK Droid Tool. Rețineți că MTK Droid Tool a fost dezvoltat cu intenția de a sprijini numai dispozitivele MediaTek și, prin urmare, nu va da rezultate eficiente ca atare atunci când încercați pe alte dispozitive decât MediaTek.

De asemenea, intermitentul sau rootarea prin acest instrument sau oricum poate anula garanția dispozitivului dvs. Există șansa ca dispozitivul să fie blocat și el. Dar nu este cazul de fiecare dată. Deci, orice ai alege, alege-l cu înțelepciune.

Puncte de luat în considerare:

Instrumentul MTK Droid este conceput să funcționeze numai pentru dispozitivele MediaTek. Este compatibil doar cu același. Prin urmare, rețineți că este posibil să nu funcționeze bine pentru alte dispozitive chipset. Instrumentul MTK Droid conține malware care este prezent în Fișiere> pwn. Cu toate acestea, acest fișier nu vă dăunează computerului sau telefonului.

Vă permite să vă rădăcinați dispozitivul. Dar dacă software-ul dvs. antivirus îl șterge, funcția de rootare nu va funcționa. Rețineți, de asemenea, că Rădăcina intermitentă IMEI poate anula garanția dispozitivului dvs. Va trebui să te feri de asta. Cel mai bun ghid pentru schimbarea numărului IMEI Android.

Descărcați instrumentul MTK Droid

Înainte de a descărca MTK Droid Tools:

  1. Dispozitiv MediaTek.
  2. Cablu USB bun, compatibil și funcțional pentru dispozitiv.
  3. PC Windows.
  4. Driver USB MTK și driverul MediaTek Vcom
  5. Descărcați PdaNet.
  6. Descărcați instrumentul rădăcină MTK.

Mtk_Droid_Tool_v2.2.9
Mtk_Droid_Tool_v2.3.4
Mtk_Droid_Tool_v2.4.0
Mtk_Droid_Tool_v2.4.7
Mtk_Droid_Tool_v2.4.8
Mtk_Droid_Tool_v2.5.0
Mtk_Droid_Tool_v2.5.1
Mtk_Droid_Tool_v2.5.2
Mtk_Droid_Tool_v2.5.3

Cum se poate rădăcini dispozitivul MediaTek cu instrumentul MTK Flash?

Mai jos este prezentat un ghid pas cu pas prin care puteți înrădăcina dispozitivul MediaTek cu MTK Flash Tool. Cu toate acestea, înainte de a intra efectiv în procesul de înrădăcinare, rețineți că înrădăcinarea dispozitivului Android cu instrumente flash, cum ar fi instrumentele MediaTek MTK Droid, este destul de riscantă dacă sunteți un începător sau nu aveți cunoștință despre el.

Pasul 1. Pentru început, procesul de înrădăcinare, Accesați Setări> Dezvoltator> Faceți clic pe opțiunea USB Debugging.

Pasul 2. Acum conectați ta Dispozitiv MediaTek cu computerul printr-un cablu USB adecvat.

Pasul 3. În momentul finalizării procesului de instalare, veți primi un mesaj care va spune „Drivere instalate cu succes”.

Pasul 4. Acum va trebui să rulați instrumentul ca administrator. Pentru care va trebui Click dreapta mai întâi și apoi selectați ‘Rulat ca administrator’.

Pasul 5. Partea stângă a instrumentului detectează și afișează informații despre dispozitiv.

Pasul 6. Apoi, în partea de jos a ecranului, faceți clic pe opțiunea Root și, dacă apare o fereastră care cere permisiunea sau pe mobil primiți orice notificare, faceți clic pe OK pe ea.

Pasul 7. În curând va apărea pe ecran o bară de progres care va deveni treptat galbenă spre verde.

Pasul 8. Înainte de înrădăcinare, faceți clic pe Backup Opțiune și creați o copie de rezervă.

Pasul 9. Odată ce copia de rezervă este terminată, faceți clic pe- Pentru a pregăti blocuri pentru un instrument flash.

Pasul 10. Acum urmați instrucțiunile care se afișează pe ecran și MDK Droid Tool va începe în curând rădăcina dispozitivului dvs. MediaTek.

Și treaba ta este terminată aici! Tot ce trebuie să faci acum este să aștepți. În curând procesul de înrădăcinare va fi terminat.

Citiți mai multe: Descărcați instrumentul Odin Flash și descărcați instrumentul Qualcomm Flash

Cum să faceți o copie de rezervă a dispozitivului MTK utilizând instrumentul MTK Droid?

Copierea de rezervă a dispozitivului este o parte crucială și o condiție prealabilă pentru personalizarea sau chiar actualizarea dispozitivului la cea mai recentă versiune în orice moment. Și, prin urmare, suntem aici cu un ghid rapid și ușor despre cum să efectuați o copie de rezervă a dispozitivului dvs. MTK cu ajutorul instrumentului MTK Droid.

Dar, înainte de a intra în procesul propriu-zis, iată o listă de condiții prealabile la care va trebui să participați pentru a efectua backupul.

  1. Dispozitiv MTK.
  2. Cabluri USB bune și funcționale.
  3. Instrumente MTK Droid. (Descarcă aici.)
  4. Drivere Android ADB. (Descarcă aici.)

Pasul 1. Pentru a începe procedura de backup a datelor telefonului dvs. MTK, mai întâi va trebui să îndepliniți cerințele prealabile. Și apoi instalați driverele USB.

Pasul 2. Descărcați și extrageți instrumentul MTK Droid pe desktop.

Pasul 3. Acum Activați depanarea USB în Setări> Opțiuni pentru dezvoltatori.

Pasul 4. Apoi conectați telefonul la computer.

Pasul 5. Lansați instrumentul MTK Droid.

Pasul 6. Acum faceți clic pe butonul Root din fereastra Instrumente MTK. Acest lucru va permite accesul root pentru a vă citi fișierele de sistem.

Pasul 7. O fereastră pop-up va apărea pe ecran. Faceți clic pe opțiunea DA.

Pasul 8. Apoi accesați fila Root, Back-Up, Recovery. Aici, faceți clic pe opțiunea Backup.

Pasul 9. Așteptați până când backupul este finalizat și odată ce Backup-ul este finalizat, va trebui să mergeți la folderul MTK Droid pentru a confirma fișierele backup.zip.

Și ați terminat aici să faceți backup pentru dispozitivul dvs. MTK!

Caracteristicile instrumentului MTK Droid:

Chiar dacă lista caracteristicilor MTK Droid Tool merge mult, iată câteva caracteristici evidențiate ale MTK Droid Tool pentru a vă oferi o imagine de ansamblu a ceea ce veți descărca în cazul în care sunteți un începător.

1. Scrieți IMEI

Instrumentul MTK Droid vă permite să faceți backup și să restaurați IMEI pe oricare dintre dispozitivele MediaTek. De asemenea, acceptă multe alte chipset-uri.

2. Rădăcinați dispozitivul Android

Cu Instrumentul MTK Droid, puteți să vă rădăcinați dispozitivul Android cu un singur clic. Tot ce va trebui să faceți este să activați Depanarea USB pe dispozitivul dvs. Android. Apoi conectați dispozitivul și faceți clic pe rădăcină în opțiunea MTK Droid Tool.

3. Faceți backup pentru recuperare

Opțiunea de recuperare de rezervă din MTK Droid Tool vă permite să faceți o copie de rezervă a recuperării stocului pe dispozitivul dvs. Android și să restaurați recuperarea și pe dispozitivul dvs. Android.

4. Creați fișier Scatter

Puteți crea blocuri, adică împrăștiați fișiere prin MTK Droid Tool, care vă vor permite să blocați firmware-ul stocului pe oricare dintre dispozitivele MediaTek.

5. Firmware-ul stocului de rezervă

Instrumentul MTK vă permite să faceți o copie de rezervă a firmware-ului stoc pe dispozitivul dvs. MTK.

Citește și: Descarcă instrumentul Mi Flash și descarcă instrumentul de deblocare a contului MI

Rotunjind:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați MTK Droid Tools și să rădăcinați dispozitivele MediaTek folosind același instrument. De asemenea, v-am împărtășit toate caracteristicile evidențiate, o alternativă pe care o puteți folosi pentru instrument.

Fiind unul dintre cele mai bune instrumente pentru a bloca firmware-ul stocului, MTK Droid Tool vă permite să faceți backup pentru recuperare, să faceți backup pentru firmware-ul stocului, să creați blocuri sau, de asemenea, cunoscut sub numele de fișiere de împrăștiere și, de asemenea, să rădăcinați dispozitivul Android în câțiva pași simpli. Și cu toate acestea, puteți scrie și IMEI.

Dacă ne-a lipsit ceva, ne puteți spune în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă întâmpinați probleme în timpul instalării, nu ezitați să lăsați un comentariu în partea de jos a casetei de comentarii. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Sper că ai găsit ghidul nostru în valoare de timp. Vă mulțumim că ați citit articolul nostru. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie.

Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări Tech World. Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu afacerile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la ghidul de rootare a procesului dispozitivelor MediaTek, nu ezitați să lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Androiding fericit😊

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.