Descărcați instrumentul Xiaomi MiFlash (toate versiunile instrumentului Mi Flash)

⌛ Reading Time: 5 minutes

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a descărca fișierul Instrumentul Xiaomi Mi Flash pentru Windows PC / Laptop, atunci un articol ar putea fi de ajutor. În acest articol, vă împărtășim toate linkurile pentru a descărca instrumentul Mi Flash pentru Windows și un ghid de instalare și un ghid de instalare pentru Fastboot ROM cu ajutorul Instrumentul MiFlash. Deci iată –

Ce este instrumentul Xiaomi MiFlash?

Xiaomi Mi Flash Tool este un instrument intermitent dezvoltat de Xiaomi Inc.. Cu ajutorul acestui instrument, puteți bloca stocul MIUI 8, MIUI 9, MIUI 10 etc. Toate versiunile mai vechi și cele mai recente ale MIUI ROM ale oricărui Smartphone Mi.

Dacă aveți, din greșeală, un telefon Xiaomi cu cărămizi moi sau cu cărămizi dure, atunci puteți lua ajutorul acestei aplicații Mi Flashing pentru a readuce dispozitivul la viață. De asemenea, vă permite să blocați noile actualizări, atât beta, cât și ROM-urile MIUI stabile de pe telefonul Xiaomi.

Instrumentul Flash Xiaomi poate clipi numai fișierele Fastboot ROM, astfel încât ROM de recuperare sau pachetul OTA ROM nu pot fi intermitent de Xiaomi Flash Tool. Fișierele fastboot pot fi afișate prin acest instrument în modul Fastboot sau EDL Mode.

Xiaomi dezvoltă Xiaomi Mi Flash Tool pentru a bloca Stock Firmware (Fastboot ROM) pe telefoanele Mi și Redmi. Este util în timpul situației în care doriți să reveniți la MIUI din Custom ROM.

Instrumentul Flash MIUI poate fi, de asemenea, utilizat pentru a desface caroseria smartphone-ului Xiaomi. De asemenea, este util atunci când dispozitivul este blocat pe Mi Logo (Boot Loop).

Puncte de reținut –

 • Xiaomi Mi Flash Tool este compatibil cu dispozitivele care au fost lansate numai după Xiaomi Mi 3.
 • Instrumentul acceptă numai dispozitivele alimentate de chipsetul Qualcomm.
 • Poate că va trebui Deblocați Bootloader pentru a bloca fișiere ROM fastboot.
 • Mi Flash Tool și cele de transmisie acceptă versiunile de 32 de biți și 64 de biți de Windows 7, 8 și 10.
 • Asigurați-vă că ați dezinstalat versiunea anterioară a Mi Flash Tool înainte de a instala Mi Flash Tool Latest de pe computer.

Dispozitive compatibile –

 • Toate cele mai recente modele
 • Redmi Note 3
 • Redmi 3S
 • Redmi Pro
 • Mi Max
 • Mi 5
 • Mi 5S Plus
 • Mi 5S
 • Mi Mix
 • Mi Note 2
 • Mi 6
 • Mi A1
 • Mi Mix 2
 • Redmi Note 5 Pro
 • Redmi 2
 • Redmi 4

Descărcați instrumentul Mi Flash

Caracteristici ale instrumentului Xiaomi MiFlash

Opțiuni multiple intermitente

Există trei opțiuni de intermitent disponibile pentru dvs.: Flash All, Flash All, cu excepția Storage și Flash All, cu excepția datelor și Storage. Flash Toate, cu excepția funcțiilor de stocare, ca metodă implicită de intermitere a fișierelor de pornire rapidă pe dispozitivele Xiaomi.

Drivere încorporate

Există drivere incorporate Xiaomi Mi USB, inclusiv instrumente și drivere Google ADB, Microsoft MTP și RNDIS Driver, Qualcomm USB Serial Driver. Aceasta înseamnă că nu va trebui să instalați manual driverele pentru a lucra cu instrumentul.

Instalator

Instrumentul Flash Xiaomi este disponibil pentru dvs. cu o funcție de instalare care explică faptul că va trebui să îl instalați mai întâi pe computer pentru al utiliza în continuare.

Când instalați instrumentul, veți vedea pachete care vin împreună cu instrumentul, inclusiv ADB Tool, Drivers și Mi Tool.

Cum se instalează Mi Flash Tool pe Windows

 1. În primul rând, descărcați fișierul zip MiFlash Tool sau versiunea MSI Installer pe computerul dvs. Windows.
 2. Extrageți fișierul zip descărcat pentru a obține fișierul de instalare.
 3. Acum faceți dublu clic pe fișierul „MiFlashSetup.msi” pentru a rula programul de instalare.
 4. Apoi faceți clic pe Executare când vi se solicită un avertisment Windows.
 5. Acum, în fereastra de instalare XiaoMiFlash, apăsați „Următorul”.
 6. Programul de instalare nu va alege automat dosarul de instalare.
 7. În cazul în care doriți să o modificați, faceți clic pe „Răsfoiți” și apoi alegeți locația folderului.
 8. Apăsați din nou pe Următorul.
 9. Acum, când vi se cere să confirmați instalarea, apăsați încă o dată butonul „Următorul” pentru a confirma.
 10. Instalatorul va începe acum și MiFlash Tool va începe instalarea pe computerul dvs. Windows.
 11. Când procedura de instalare este finalizată, apăsați butonul „Închidere” pentru a părăsi programul de instalare.

Aia este. Ați instalat cu succes instrumentul MiFlash pe computerul dvs. Windows. Dat mai jos este un ghid despre cum să instalați fastboot ROM pe dispozitivele Xiaomi –

Cum să Flash MIUI Fastboot ROM folosind instrumentul Mi Flash?

Puteți utiliza această metodă dată pas cu pas pentru intermitentul MiUi utilizând instrumentul Flash. Cu toate acestea, înainte de a intra efectiv în proces, iată câteva dintre cerințele pe care trebuie să le îndeplinești.

Cerinte obligatorii de inceput

 • Un computer funcțional care rulează pe Windows.
 • Un cablu USB pentru conectarea telefonului
 • Telefonul dvs. trebuie să fie încărcat cu cel puțin 50%.
 • Deblocați Bootloader pe dispozitivul dvs. Xiaomi.
 • Trebuie să activați opțiunea Dezvoltator. Puteți face acest lucru navigând la Setări >> Despre telefoane >> Atingeți de 7 ori versiunea MIUI.
 • Trebuie să activați depanarea USB. Pentru a face acest lucru, trebuie să navigați Setări >> Opțiuni dezvoltator >> Activați depanarea USB.

Metoda de pornire rapidă este de fapt cea mai bună metodă de a clipi MIUI ori de câte ori un dispozitiv MI este blocat, moale sau doriți să blocați MIUI direct de pe computer. ROM-ul Fastboot MIUI vine cu formatele .tz sau .tgz. Iată un ghid complet pentru a memora rapid ROM-ul MIUI folosind Mi Flash Tool.

Notă Înainte de a merge mai departe, trebuie să faceți o copie de rezervă a telefonului. Pentru a avea o copie de siguranță a telefonului dvs., puteți naviga la Setări >> Setări suplimentare >> Backup și resetare >> Backup local >> Backup. Procedând astfel, copia de rezervă va fi salvată pe Stocare internă >> MIUI >> Backup >> TOATE copii de rezervă. Puteți copia și stoca aceste fișiere de rezervă pe computer. Puteți utiliza această copie de rezervă în cazul în care doriți să mergeți la versiunea anterioară.

Cum să Flash Flash Fastboot folosind Mi Flash Tool

Pasul 1. Pentru început, descărcați cea mai recentă versiune a instrumentului MiFlash de pe linkul de mai jos.

Descărcați cel mai recent instrument MiFlash

Pasul 2. Acum că ați terminat de descărcat Mi Flash Tool și ADB, va trebui să le instalați pe ambele pe computer.

Pasul 3. După instalare, reporniți computerul.

Pasul 4. Acum opriți telefonul și intrați în modul fastboot apăsând simultan tasta de volum și butonul de alimentare. Acum conectați dispozitivul la computer printr-un cablu USB.

Pasul 5. Apoi lansați Instrumentul Flash când este complet conectat cu cablul USB. Ecranul va apărea cu ID-ul dispozitivului. Va trebui să faceți clic pe butonul Răsfoiți din Mi Flash Tool și să navigați la folderul Fastboot ROM pe care doriți să îl blocați. Apăsați OK pentru a găsi același lucru.

Pasul 6. Acum faceți clic pe butonul de reîmprospătare pentru a vă asigura că Mi Flash Tool vă poate recunoaște dispozitivul și ROM-ul în mod corespunzător. Apoi va trebui să faceți clic pe butonul FLASH pentru a iniția procesul de intermitent.

Pasul 7. Așteptați până când procesul de intermitent continuă și se termină. Bara de progres afișată devine verde și, odată ce procesul este finalizat, va trebui să deconectați telefonul și apoi să îl porniți.

Notă Dacă primiți mesaje de eroare pe tot parcursul procesului de instalare, încercați din nou selectând Flash ALL sau Flash All Except date și opțiunea de stocare din partea de jos a instrumentului flash.

Și ați terminat cu toții! Instalarea a fost finalizată cu succes. Ați instalat MIUI Fastboot ROM pe dispozitiv.

Cuvânt final

Deci, băieți, totul a fost despre descărcare și instalare Instrumentul MiFlash la flash MIUI Fastboot ROM. Sper că voi ați găsit articolul util. Pentru mai multe astfel de actualizări și articole legate de tehnologie, asigurați-vă că v-ați abonat la newsletter-ul nostru.

Dacă aveți îndoieli sau întrebări cu privire la procedură sau aveți sugestii pe care să le scriem, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.