Descărcați instrumentul Xiaomi TPS – Eliminați contul Mi

⌛ Reading Time: 5 minutes

Instrumentul Xiaomi TPS: La fel ca alte instrumente pentru Xiaomi ca Xiaomi Mi Flash Tool, Mi Account Unlock Tool etc., instrumentul Xiaomi TPS este unul. Instrumentul Xiaomi TPS poate fi utilizat pentru Windows pentru a ocoli contul Mi de pe dispozitivele Xiaomi. Deci, dacă sunteți în căutarea unui instrument de bypass pentru dispozitivele Xiaomi, aici avem totul despre instrumentul TPS Mi –

Nu ratați –Descărcați Magisk 20.3 HotFix zip și Magisk Manager 7.5.1 APK

Ce este instrumentul Xiaomi TPS?

Instrumentul TPS Xiaomi sau instrumentul Android Healer este un mic utilitar Windows pentru PC care permite deblocarea Contului Mi pe dispozitivele Xiaomi folosind metoda Fastboot și portul Com 9008. TPS Xiaomi este un instrument Windows destinat în mod special dispozitivelor Xiaomi cu ajutorul cărora poate îndeplini diverse funcții în dispozitivul lor, cum ar fi ocolirea sau eliminarea contului Mi, resetarea dispozitivelor Xiaomi, eliminarea fastboot din diferite modele, verificarea informațiilor dispozitivului etc.

Se poate dezactiva sau debloca cu ușurință contul Mi cu acest instrument. De asemenea, este posibil să faceți copii de rezervă ale datelor dispozitivului. Se poate debloca bootloader-ul de pe dispozitivul Xiaomi folosind instrumentul TPS Xiaomi. Cea mai bună parte a instrumentului TPS Xiaomi este că se pot efectua chiar și cele mai dificile sarcini cu cea mai mare ușurință. Puteți verifica informațiile dispozitivului, puteți elimina blocarea ecranului, reporniți dispozitivul cu un singur clic și puteți face multe altele folosind acest instrument.

În cazul în care ați pierdut cartela SIM pe care ați atașat-o cu contul Mi și doriți să o activați sau să o dezactivați, puteți utiliza instrumentul Xiaomi TPS pentru a rezolva problema în câțiva pași. Evident, puteți alege metoda oficială, care ar putea dura mult, dar dacă sunteți dispus să rezolvați problema ASAP pe cont propriu, puteți utiliza acest instrument uimitor de mai jos pentru a rezolva problema în câteva clicuri.

Înainte de a intra în articol, trebuie doar să știți că acest instrument este specific numai pentru dispozitivele Xiaomi și nu va funcționa pentru alte mărci de telefoane mobile.

Cum deblocați Bootloader pe orice dispozitive Xiaomi?

Descărcați instrumentul Android Healer / Descărcați instrumentul Xiaomi TPS

TPS Xiaomi Tool ROM este disponibil pentru descărcare la cerința BD. Instrumentul Xiaomi TPS permite utilizatorilor să ocolească Contul meu. De asemenea, ajută la deblocarea bootloaderului Xiaomi Tool. Acest instrument grozav a fost dezvoltat de Moki Force Team. Toate creditele pentru instrument sunt destinate acestei echipe.

Iată linkurile pentru a descărca cea mai recentă versiune a instrumentului Xiaomi TPS. Puteți face clic pe linkul de mai jos pentru a descărca instrumentul TPS Xiaomi pentru sistemul de operare Windows, inclusiv Windows 7, 8, 10. După descărcarea fișierului zip de mai jos, puteți extrage acest fișier RAR cu Winzip sau Winrar.

Descărcați instrumentul Xiaomi TPS

Nume de fișier – Instrumentul TPS Xiaomi

Descărcați versiunea – v 1.0

Tip fișier – Fișier comprimat / Zip

Mărime fișier – 6,4 MB

Starea virusului – Scanat de Avast Protection.

Compatibilitate – Computer Windows

Descărcați instrumentul Xiaomi TPS

Dacă sunteți un film ciudat și doriți să descărcați gratuit filme sau emisiuni TV, seriale, emisiuni TV indiene, Hollywood, Bollywood, Tamil, telugu, etc., nu ratați să vizitați Site-ul Film Mad 2020.

Cum să eliminați contul Mi folosind instrumentul TPS Xiaomi?

Pasul 1. Pentru început, extrage instrumentul Mi TPS.rar pe care l-ați descărcat de pe linkurile de mai sus și apoi rulați-l ca administrator.

Pasul 2. Apoi Opriți-vă Xiaomi dispozitiv de pe care doriți să eliminați contul Mi.

Pasul 3. Porniți dispozitivul Xiaomi în modul de recuperare. Pentru aceasta, pur și simplu țineți cu totul – Volum + Tasta de pornire. După ce vedeți sigla Mi, eliberați butoanele.

Pasul 4. Conectați-vă computerul cu dispozitivul dvs. utilizând cabluri USB.

Pasul 5. Acum, deschideți instrumentul TPS MI pe computer.

Pasul 6. Apoi apăsați pe „Fila Informații„care apare pe Xiaomi TPS Tool.

Pasul 7. Când atingeți acea filă, veți vedea informațiile dispozitivului dvs. pe ecran.

Pasul 8. Acum loveșteBypass Mi Accounopțiunea t.

Aia este. Dispozitivul dvs. Xiaomi va reporni acum. Așa de ușor a fost să ocoliți Contul Mi pe dispozitivul dvs. Xiaomi. Aveți răbdare pentru repornire, deoarece poate dura ceva timp.

Cum să ștergeți contul meu | Eliminați contul Xioami de pe smartphone

Cum se folosește instrumentul Xiaomi TPS?

Iată câțiva pași simpli în urma cărora se poate utiliza instrumentul Xiaomi TPS folosind două metode. Puteți utiliza instrumentul TPS Xiaomi pentru a efectua o serie de funcții. Puteți utiliza fie metoda modului Fastboot, fie metoda EDL Mode pentru a utiliza instrumentul TPS Xiaomi –

Dar înainte de aceasta, asigurați-vă că respectați condițiile prealabile de mai jos –

 • Instrumentul TPS Xiaomi este utilizat în diverse scopuri, unele dintre ele fiind orientate către sistem mobil, cum ar fi Deblocarea Bootloader-ului dispozitivului dvs. Astfel de procese pot cauza probleme grave dispozitivului atunci când sunt întrerupte. Prin urmare, pentru a vă asigura că astfel de obstacole nu duc la probleme mari, aveți cel puțin 70% din baterie.
 • Ori de câte ori utilizați instrumente care se ocupă de procese orientate cu sistemul, cum ar fi înrădăcinare, recuperare Twrp etc., este mai bine să aveți întotdeauna o copie de rezervă a datelor complete ale dispozitivului. Multe astfel de proceduri pot duce la pierderea tuturor datelor.
 • Deoarece instrumentul TPS Xiaomi este destinat PC-ului și, prin urmare, este esențial să aveți cabluri USB bune și funcționale pentru a vă conecta computerul și telefonul Xiaomi.

De asemenea, verificați – Cum să capturați adresa URL de actualizare OTA pentru Android (2020)

# 1. Folosind modul Fastboot

Acest lucru este simplu.

 • Pur și simplu opriți telefonul Xiaomi.
 • apoi apăsați împreună butonul Volum Down + Power până când vedeți o siglă pe ecran.

# 2. Folosind modul EDL

Pasul 1. Pentru început, activați Depanarea USB pe telefonul Mi.

Pasul 2. Apoi instalare și configurați ADB și driverele de pornire rapide de pe computer.

Pasul 3. Cu ajutorul cablurilor USB, conectați dispozitivul la computer.

Pasul 4. Mergeți la folderul de pe PC unde ați salvat folderele ADB și Fastboot. În acel folder, faceți clic oriunde pe spațiul gol. Aceasta va deschide un meniu, din care va trebui să alegeți „Deschideți aici o fereastră PowerShell ‘

Pasul 5. În această fereastră de comandă, introduceți comanda de mai jos –

Adb reboot edl

Pasul 6. Dacă vedeți un pop pe ecranul dispozitivului dvs. Xiaomi, permiteți-i permisiunea.

În curând, instrumentul TPS Xiaomi va părea mai ușor.

Citiți mai multe: Descărcați și instalați TWRP Recovery pe dispozitivele Android

Caracteristicile instrumentului TPS Mi

Iată câteva caracteristici notabile ale instrumentului Xiaomi TPS –

 1. Vă permite să ocoliți contul Mi
 2. Vă permite să dezactivați contul Mi
 3. Îndepărtarea rapidă a boot-ului de la diferite modele
 4. Eliminați orice cont Mi cu TPS Xiaomi Tool.
 5. Puteți reseta telefoanele Xiaomi
 6. Formatați dispozitivul Xiaomi cu TPS Xiaomi Tool.
 7. Faceți backup
 8. Restabiliți copia de rezervă
 9. Verificați punctele de testare ale multor dispozitive Xiaomi.
 10. Deblocare neoficială pentru toate telefoanele Xiaomi
 11. Verificați informațiile tuturor dispozitivelor Xiaomi
 12. Deblocare cont Mi pe EDL 9008
 13. Eliminați blocarea ecranului
 14. Reporniți meniul Xiaomi și multe altele.

Vezi și – Descărcare oficială actualizare Xiaomi Mi A2 Android 10 OTA

Acesta a fost totul despre instrumentul Android Healer / TPS Xiaomi Tool. Sper că ați găsit articolul de utilizare și ați folosit instrumentul Xiaomi TPS în diferite scopuri pe care le servește. Rămâneți la curent cu noi pentru mai multe astfel de actualizări!

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.