Descărcați iOS Emulator pentru PC (Ghid de lucru în iulie 2021)

⌛ Reading Time: 6 minutes

Descărcați iOS Emulator pentru PC Windows: Acum să nu ne comportăm ca iPhone-urile, iar sistemul Apple nu te fascinează deloc. Adânc undeva știi cât de recunoscător pare să ai mâinile pe cele mai bune sisteme de telefonie din lume. De asemenea, din motivele noastre, dorim să avem un emulator iOS care să ne ofere cea mai similară interfață grafică de utilizator ca dispozitiv iOS.

Aici, în acest articol, v-am menționat câteva dintre cele mai bune emulatoare iOS și Emulator iOS gratuit pentru PC care vă poate oferi ceea ce vă așteptați de la un dispozitiv iOS. În ceea ce privește fiecare individ, putem avea o alegere variabilă dintre cei mai buni emulatori. Deci, testarea asta singură este, de asemenea, o opțiune bună.

Descărcați iOS Emulator pentru PC

iPadian

Acest emulator iOS tinde să fie unul dintre cele mai populare emulatoare pentru iOS. Cu toate acestea, acesta este mai mult un simulator decât un emulator.

Are propriul magazin de aplicații și îl puteți descărca din acesta și nu din adevăratul Apple App Store. Acesta rulează numai cu Adobe Air Framework preinstalat pe orice versiune de sistem de operare Windows.

Emulatorul iPadian acceptă Windows XP până la cea mai recentă versiune Windows 10 Build. Astfel acesta este unul dintre cele mai bune emulatoare iOS pentru Windows.

Mai întâi va trebui să vă înregistrați pentru a obține o copie a instalatorului lor. Această utilizare gratuită va fi limitată pentru o perioadă de timp de până la 30 de zile. Această perioadă de timp începe din ziua în care v-ați înregistrat la emulator.

Pe baza concluziei pe care am tras-o din testele noastre, Emulatorul iPadian poate funcționa și ca un emulator Android.

Cu toate acestea, nu este la fel de fiabil ca Bluestacks sau Nox App Player. De asemenea, acest emulator stimulează o GUI aproape perfectă a unui iPad, dar nu poate rula majoritatea aplicațiilor iOS.

Pro

 • Poate funcționa și ca un emulator Android.
 • Suportă toate versiunile Windows.

Contra

 • 0 Nu pot rula majoritatea aplicațiilor iOS.
 • Nu este la fel de fiabil ca Nox Player sau Bluestacks.

MobiOne Studio

MobiOne Studio este o aplicație reală incredibilă, deși se află pe locul al doilea în această listă de cele mai bune emulatoare iOS, acest emulator, pentru mine, pare a fi cele mai bune emulatoare iOS pentru PC Windows disponibil pe internet.

De asemenea, pentru a fi remarcat, acest emulator este folosit de majoritatea dezvoltatorilor de aplicații și jocuri din întreaga lume pentru a-și proiecta aplicațiile și, de asemenea, pentru a le testa înainte de lansare.

Acum, pentru cei care doresc să-și satisfacă pofta de a folosi un sistem iOS, acest emulator este cel mai bun de ales.

Software-ul vine gratuit pentru o anumită perioadă de timp, după care vine într-un abonament plătit.

Cu toate acestea, dacă doriți să experimentați iOS absolut, MobiOne este cea mai bună opțiune pe care să o alegeți. Puteți consulta site-ul lor oficial pentru mai multe astfel de instrumente uimitoare.

Compatibilitate

Pro

 • Perioadă de încercare gratuită.
 • de încredere.

Contra

 • Este necesar un abonament plătit.

Appetize.IO

Appetize.Io este încă un uimitor Emulator iPhone pentru PC. Acest Emulator Apple vă permite să dezvoltați aplicații iOS, precum și Android pe stocarea în cloud. Puteți utiliza gratuit acest emulator în primele 100 de minute. După aceea, veți fi taxat cu 0,05 USD pentru un minut.

Pro

 • Gratuit pentru primele 100 de minute.
 • Ajută la dezvoltarea de aplicații iOS și Android.

Contra

 • Abonament plătit.

Xamarin TestFlight

Fiind unul dintre cele mai versatile software de testare beta pe care o companie Giant intenționează să îl distribuie ca SDK open source, acesta este un instrument de dezvoltare de la Microsoft. Puteți descărca acest lucru Windows emulator pentru Mac de pe site-ul lor oficial.

Xamarin este un emulator iOS promițător, deoarece are mulți dezvoltatori implicați în proiect. Sincer să fiu, este posibil să nu fie cel mai bun emulator în acest moment, dar are potențialul de a fi unul în viitorul apropiat.

Sprijină rularea aplicațiilor iOS din Apple Cloud și, de asemenea, aplicațiile care urmează să fie lansate după testarea beta.

Pro

 • Suportă aplicații iOS din cloud aplicații.
 • Suportă aplicații de testare beta.
 • De încredere pentru mulți testeri beta și dezvoltatori.

Contra

 • Nimic despre care să știm.

Simulator iPad

Simulator iPad este o extensie Chrome compatibilă cu Windows și browserele Chrome. Aceste extensii vă oferă un simulator iPhone precum și stocarea în cloud.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui cloud iOS Emulator pentru Windows Computer, ți-aș sugera să o folosești pe aceasta. Acest minunat simulator ios pentru PC Windows vă permite să vă bucurați de funcții Apple precum Siri fără a fi nevoie să plătiți nimic.

Pro

 • Funcționează ca un simulator iPad plus stocare în cloud.

Contra

 • Aceste extensii au fost eliminate din magazinul web Chrome.

Emulator Ripple iOS

Nu vă faceți griji dacă iPad Simulator nu mai este disponibil pe magazinul web Google Chrome. Puteți folosi întotdeauna Emulatorul Ripple iOS pentru computerul Windows. Se poate utiliza aproape toate aplicațiile iOS prin intermediul acestui emulator pentru Mac.

Ripple este compatibil cu browserul Chrome. De asemenea, acționează ca un emulator iOS pentru cloud. Acest emulator de mere este foarte cunoscut și utilizat pe scară largă pentru dezvoltarea și testarea aplicațiilor. Deci, dacă sunteți dezvoltator, trebuie să încercați acest lucru!

Pro

 • Potrivit pentru dezvoltarea și testarea aplicațiilor.
 • Emulator iOS bazat pe cloud.
 • Compatibil cu browserul Chrome.

Contra

 • Compatibil doar cu un browser Chrome.

Smartface

Celălalt emulator iOS care vă oferă un serviciu gratuit și se dovedește a fi unul dintre cel mai bun emulator iOS. Cu toate acestea, acest emulator are un singur dezavantaj. Va trebui să îl descărcați și să-l instalați mai întâi pe dispozitivul dvs. iOS înainte de al utiliza pe computerul dvs. Windows.

O altă constrângere fiind, va trebui să aveți un dispozitiv iOS cu iTunes instalat în el. Acum, vorbind despre orice caz de urgență, nu puteți descărca sau utiliza acest emulator atunci când dispozitivul iOS nu este instalat.

Dar dacă vreți să instalați acest lucru pe computerul dvs., puteți utiliza și Smartface pentru un număr bun de scopuri.

De exemplu, dezvoltați aplicații, scopuri de depanare și multe alte instrumente pentru a emula diferite dispozitive iOS în cadrul acestui software.

Vorbind acum despre cele mai bune părți despre această aplicație, puteți, de asemenea, să imitați platforma Android și să rulați aplicații pentru aceasta. Mai întâi trebuie să aveți acces la App Store. Apoi puteți descărca Smartface de acolo și puteți sincroniza dispozitivul pentru a începe să îl utilizați.

Pro

 • Emulator iOS gratuit pentru Windows.
 • Vă ajută în dezvoltarea de aplicații, scop de depanare și multe altele.

Contra

 • Nimeni de acum.

iMAME

Dacă vă întrebați despre cum să joci jocuri iOS pe PC, nu-ți face griji. Emulatorul de jocuri iMAME pentru PC Windows te-a acoperit. Puteți descărca și utiliza toate aplicațiile iPhone și iPad de pe computer utilizând iMAME.

Pro

 • Cel mai bun emulator de jocuri iOS pentru PC Windows.

Contra

 • Nimic despre care să știm.

Emulator Air iPhone

Acesta este un alt software impresionant de emulare iOS, care este absolut gratuit de utilizat. Este un Emulator iOS pentru PC-free. Poate reflecta foarte bine interfața grafică a utilizatorului ecosistemului iOS cu ajutorul Adobe Air Framework.

Deci, din punct de vedere tehnic, acesta nu este un lucru total funcțional Emulator iOS pentru PC Reddit și are câteva bug-uri și puncte de remediat.

Emulatorul Air iPhone nu se execută la fel de bine pe Windows 10 ca pe alte versiuni. Cu toate acestea, poate rula majoritatea aplicațiilor din Apple App Store, dar nu poate rula aplicațiile native iOS, cum ar fi Safari Web Browser.

Dar pentru utilizare temporară și ca remediu, acest emulator este destul de suficient pentru anumiți utilizatori și, de asemenea, dezvoltatori. Deci, prin această afirmație, puteți ști că este o opțiune bună pentru emulatoarele iOS altfel.

Pro

 • Emulator iOS gratuit pentru Windows 10.

Contra

 • Include câteva bug-uri.

simulator iPhone

Dacă doriți să obțineți iPhone-ul pe Windows sau PC, dacă doriți să jucați jocurile iPhone pe PC, simulator iPhone este aici pentru a vă ajuta. Simulatorul iPhone vă ajută să creați o copie virtuală a interfeței iPhone pe computerul Windows. Cea mai bună parte a acestui simulator este că este gratuită!

Pro

 • Folosire gratuită.
 • Ajută la crearea Virtual UI iPhone pe computer.

Contra

 • Nimic despre care să știm.

Întrebări frecvente

Ce sunt emulatoarele iOS pentru PC?

Emulator iPhone pentru Windows este un program virtual care vă permite să experimentați sistemul de operare iOS pe un alt sistem de operare. Deci, iOS Emulator pentru Windows vă permite să creați un ecosistem iOS pe computerul dvs. Windows. Astfel, puteți rula aplicații iOS pe Windows.

Ce sunt simulatoarele iOS?

Mulți oameni se confundă cu emulatoarele iOS și Simulatoare iOS. Se poate spune că emulatoarele iOS sunt mai bune decât Simulatoare iPad. acest lucru se datorează faptului că simulator de telefon nu creează o copie a hardware-ului așa cum o fac emulatoarele. Astfel, nu puteți utiliza toate aplicațiile ioS folosind un simulator.

De ce să folosiți iOS Emulators pentru PC?

Emulator Apple vă ajută să rulați aplicații iOS pe diferite sisteme de operare precum Windows, Android, Mac etc. Și cu toții știm cât de uimitoare sunt aplicațiile iOS. Deci, dacă doriți să utilizați aplicații iOS pe PC-ul Windows, emulatoarele pentru Mac OS sunt cea mai bună opțiune.

Verdictul final

Decizia finală privind alegerea emulatorului final pentru dvs. pentru a obține un ecosistem plin de interfața grafică a dispozitivelor iOS este cu siguranță a dvs.

Cu toate acestea, în opinia mea, am găsit MobiOne ca fiind cel mai bun dintre toate celelalte emulatoare de mere. Deși toți servesc foarte bine și poți ști asta oferindu-le tuturor o șansă. În funcție de comoditatea dvs., puteți alege cea mai bună pentru dvs.

Așa că totul era vorba Emulator iOS Reddit. Sper că voi ați găsit util acest articol!

Pentru mai multe astfel de actualizări, asigurați-vă că vă abonați la Newsletter-ul nostru! Dacă aveți sugestii sau întrebări, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Android fericit 🙂