Descărcați Mi PC Suite pentru Windows și Mac

⏱️ 9 min read

Doriți să vă conectați telefonul Xiaomi la computer, dar driverele USB Xiaomi nu funcționează pe computer? Ei bine, cu excepția driverelor USB, aveți alte alternative în acest scop de a vă conecta dispozitivul la un computer. Xiaomi Mi PC Suite Aplicație care vă permite să vă conectați dispozitivul la PC cu ușurință.

De multe ori trebuie să ne conectăm telefonul la computer, dar problema apare atunci când driverele USB pentru telefonul dvs. nu funcționează pe computer.

În astfel de momente, cu ajutorul acestei proprii lansate recent PC suite de la Xiaomi și actualizat Mi Phone Manager, vă puteți conecta cu multă ușurință și confort telefonul Xiaomi la computerul personal.

Cu această aplicație incredibilă la îndemână, puteți efectua sarcini complicate, cum ar fi Backup, Flash Stock Firmware sau Restore și multe altele.

Descărcați Mi PC Suite pentru Windows

Nume fișier Configurare Mi
Versiune v.3.2.1.3111_2717
Ultima actualizare 14 martie 2016
mărimea 37 MB
Suporturi Windows 10-8-7-XP
Tip fișier exe

Descarca

 • În primul rând, descărcați Xiaomi PC Suite pe computerul dvs. făcând clic pe butonul de mai sus.
 • Odată ce programul este descărcat, rulați-l ca administrator la instalare aceasta.
 • Faceți clic pe „Următorul”Opțiunea pe care o vedeți și la final, apăsați pe„finalizarea”Buton.

După ce ați făcut acest lucru, veți da peste o pictogramă de comandă rapidă a Mi Suite PC pe desktop. Și ești gata să pleci!

Cum se utilizează Mi PC Suite pe computerul Windows

Pasul 1. Descărcați Mi PC Suite făcând clic pe butonul de mai sus.

Pasul 2. Acum faceți clic pe fila de instalare după finalizarea descărcării.

Nu contează dacă utilizați o versiune chineză atunci, aceasta va fi actualizată automat la versiunea în limba engleză în curând.

Descărcați driverul USB

Pasul 3. În fereastra principală, veți vedea mesaje, contacte, aplicații, fotografii, videoclipuri, audio, gestionați fișiere, note, precum și copii de rezervă ale telefonului, restaurare, actualizare sistem și intermitent ROM.

Pasul 4. În interfața Backup, veți putea să faceți o copie de siguranță a datelor telefonului și să gestionați toate copiile de rezervă anterioare ale dispozitivului.

Pasul 5. În fila Aplicații, puteți verifica, dezinstala, actualiza, restricționa accesul la rețea și instala aplicații noi pe telefonul dvs. prin intermediul computerului.

Pasul 6. În interfața actualizată, puteți găsi toate cele mai recente actualizări referitoare la telefonul dvs. Puteți pur și simplu să instalați sau să actualizați noi actualizări prin intermediul computerului.

Pasul 7. Filele video vă ajută în gestionarea fișierelor video prin PC. Puteți avea acces la fila Galerie pentru a importa sau exporta și a urmări fotografiile de pe telefon.

Pasul 8. Cu Music Manager, puteți păstra accesul la gestionarea unui număr mare de fișiere muzicale prin intermediul computerului.

Pasul 9. În fila Contacte, veți putea organiza toate contactele și opțiunile dvs., cum ar fi importarea sau adăugarea prin PC.

Pasul 10. În fila Note, vi se vor afișa note rapide, memento-uri pentru a vă ghida prin listele de sarcini. De asemenea, puteți crea note noi prin intermediul computerului.

Pasul 11. În cele din urmă, avem File Explorer sau Manager, oricum doriți să apelați. Aici, puteți arunca o privire asupra întregului conținut al spațiului de stocare al telefonului și, de asemenea, permițându-vă să îl vizualizați sau să îl modificați prin intermediul computerului.

Pro

 • Se poate actualiza sau retrograda dispozitivul Xiaomi folosind această suită de PC.
 • Vă ajută să accesați datele de pe telefonul Xiaomi.

Contra

 • Previzualizarea datelor nu este disponibilă.
 • Nu este compatibil cu Mac.
 • Caracteristicile sunt limitate.
 • Puțin complicat de utilizat.

În cazul în care suita PC de la Xiaomi nu are ceea ce căutați, iată o listă cu cele mai bune alternative Xiaomi Suite –

Mi Suite Alternatives

Dacă căutați suite PC similare, prezentate mai jos sunt câteva alternative excelente pentru Xiaomi PC Suite –

Google Drive

Știm cu toții cât de uimitoare sunt aplicațiile Google, iar Google Drive nu face excepție. Google Drive oferă 15 GB spațiu gratuit oricărui deținător de Cont Google. Această aplicație se bazează pe stocarea bazată pe cloud. Vă permite să partajați și să accesați fișiere oricând și oriunde. Există mai puține șanse de pierdere a datelor.

AirDroid

AirDroid vă permite practic să reflectați dispozitivul la sistem. dar datorită caracteristicii sale de transfer de fișiere și compatibilității cu Mac, tinde să fie o alternativă bună pentru Xiaomi PC Suite. Acest manager de fișiere vă permite să partajați date de la și către telefonul Xiaomi către sistemul PC.

TunesGO

O altă alternativă cea mai bună pentru Phone Manager pentru suita Mi este TunesGo. Managerul de telefon este compatibil atât cu Windows, cât și cu Mac. Se poate copia cu ușurință datele dispozitivului, importa, exporta date, previzualiza datele și așa mai departe.

Cea mai bună parte a acestei alternative Xiaomi PC Suite este că acceptă aproape toate telefoanele Android, inclusiv Xiaomi. Așadar, dacă te plictisești cu tradiționalul PC Suite de Xiaomi, îl poți încerca oricând. permite, de asemenea, transferul telefonului.

Erori frecvente Mi PC Suite și soluțiile acestora

Date mai jos sunt unele dintre cele mai frecvente erori pe care le-ați putea întâlni în timp ce utilizați suita Mi pentru PC. Dacă vă confruntați cu astfel de erori, urmați articolul pentru soluții –

Remediați eroarea „Actualizați dispozitivul înainte de conectare”

Dacă primiți această eroare, nu vă faceți griji. Aceasta este o eroare de software a suitei de PC la care se uită dezvoltatorii Xiaomi.

Remediați eroarea „Dispozitivul Xiaomi nu este detectat de computer”

 • Actualizați Mi PC Suite la ultima versiune.
 • Activați depanarea USB pe telefonul Xiaomi. Pentru aceasta, accesați Setări> Despre telefon> apăsați pe versiunea MIUI de 7 până la 8 ori. > Întoarceți-vă> apăsați pe opțiunile dezvoltatorului> activați depanarea USB.

Remediați eroarea „Versiunea MIUI pe care o utilizați este prea veche”

 • Reporniți telefonul Mi sau reporniți suita PC.
 • Activați depanarea USB
 • Activați surse necunoscute
 • Deconectați și apoi reconectați dispozitivul Xiaomi.

Întrebări frecvente despre Mi Pc Suite

Ce este Mi PC Suite?

A PC Suite Mi este un software care vă sincronizează telefonul cu computerul, astfel încât să îl puteți gestiona și să descărcați conținutul de pe computer în telefon. La fel ca driverele USB, acesta vă conectează telefonul la computer.

Mi Suite este o suită de PC nouă și mult mai convenabilă, dezvoltată pentru a vă conecta telefonul MI la computer.

În această versiune actualizată a PC Suite pentru Mi, există multe mai multe funcții pe care le puteți folosi decât cele precedente.

De ce ar trebui să descărcați Mi PC Suite?

Lista motivelor pentru descărcarea și utilizarea Mi PC Suite este destul de mare și după descărcare este posibil să găsiți caracteristici suplimentare decât aceasta, cu toate acestea, vom acoperi subiectele vizibile de ce ar trebui să descărcați această suită:

 • Mi PC Suite vă permite să vă controlați telefonul și să transferați datele în mod explicit între computer și telefon cu ajutorul exploratorului de fișiere.
 • Prin fila Aplicație, puteți dezinstala, restricționa accesul la rețea, puteți verifica și, de asemenea, instala aplicații noi pe dispozitivul dvs. prin intermediul computerului personal.
 • Puteți organiza datele într-un mod în care utilizatorul să înțeleagă cu ușurință accesul.
 • Puteți obține posibilitatea de a accesa tot conținutul de pe telefon, cum ar fi multimedia, contacte, jurnale de apeluri, mesaje text, imagini, calendare, aplicații și toate celelalte date de pe telefon.
 • Cu ajutorul unui PC Suite, puteți evita orice fel de pierdere bruscă necunoscută de date prin crearea unei copii de rezervă care să stocheze copii ale fișierelor dvs.

Cu ce ​​este compatibilă suita Mi PC?

 • Redmi Note 3
 • Redmi Note 4
 • Xiaomi Mi 5
 • Mi 4
 • Xiaomi Redmi Note 4G
 • Mi 5C
 • Mi 4i
 • Redmi 4A
 • Xiaomi Redmi 3/4 / 4i / Note / Pad
 • Xiaomi Redmi 2 / 2S / 2A
 • Redmi 1 / 1S
 • Mi Mix
 • Mi Max / Max2
 • Redmi 4A

Care sunt caracteristicile Mi PC Suite?

Următoarele sunt câteva caracteristici notabile majore care mi-au atras atenția cu succes pentru a le menționa pe toate, oferindu-vă tuturor un motiv pentru care să descărcați MI PC Suite.

Actualizați dispozitivul din Mi PC Suite

Această caracteristică vă permite să vă actualizați versiunea MIUI de la acest manager de telefon.

De asemenea, dacă un dispozitiv este blocat, îl puteți dezarhiva cu ajutorul acestei aplicații. Cu o cerință de o conexiune puternică la internet.

Manager de fișiere

Exploratorul de fișiere este foarte rapid și cu o interfață de utilizator excelentă, veți putea partaja și transfera fotografii, suporturi media, audio, videoclipuri și multe altele între telefon și computer.

Screencast și Captură de ecran

Veți putea să vă aruncați dispozitivul pe ecranul computerului personal și asta, fără a instala nicio aplicație terță parte. Și, desigur, puteți fi liber să faceți capturi de ecran cu ajutorul acestei aplicații.

Faceți backup și restaurați datele dispozitivului

Această caracteristică vă permite să faceți o copie de rezervă a conținutului media, fotografiilor, contactelor, jurnalelor și a tuturor acestor date folosind managerul telefonului. De asemenea, puteți restabili aceleași ori de câte ori le pierdeți.

Partajați Internet PC

Această caracteristică se remarcă a fi cea mai tare dintre toate. Nu am putut găsi această caracteristică în niciuna dintre celelalte suite PC disponibile pe internet.

După cum spune numele, și așa cum ați ghicit, presupun, veți putea partaja conexiunea la internet a PC-ului dvs. cu telefonul pe care îl aveți fără să vă rădăcinați chiar dispozitivul.

Verdictul final

Dintre toate suitele PC disponibile până în prezent, cel mai convenabil pe care l-am găsit dintre toate a fost Mi Assistant Mi PC Suite pentru Windows și Mac.

Deși puteți utiliza driverele tradiționale USB pentru conectarea telefonului la computer, pentru unele dintre funcțiile suplimentare, puteți utiliza această aplicație foarte utilă, care vă permite să faceți mai mult decât o conexiune generală prin cablu USB.

Totul a fost despre Mi PC Suite! Sper că voi ați găsit articolul util. Dacă primiți întrebări sau sugestii, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pentru mai multe astfel de actualizări și instrumente Android, asigurați-vă că nu ratați niciunul, abonându-vă la Newsletter-ul nostru.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x