Descărcați Nokia Online Service Tool (OST LA) 6.0.4 cu Patch

⌛ Reading Time: 3 minutes

Descărcați Nokia Online Service Tool cu ​​Patch – Când cineva instalează un firmware singur, nu mai rămâne nici o grijă dacă mergeți la magazinul de service al companiei și reparați software-ul. Prin instalarea firmware-ului, nu este nevoie să așteptați actualizarea OTA ori de câte ori este anunțată o nouă actualizare majoră. Actualizările OTA pot face să aștepți luni de zile și uneori să nu apară niciodată.

Deci, pentru a rezolva toate acestea și a rămâne cu un pas înainte, iată un articol despre cum să descărcați Instrumentul de service online Nokia v6.0.4 cu Patch –

Ce este Nokia Online Service Tool?

Instrumentul Nokia Online Service este un software intermitent de firmware utilizat pentru a restabili stocul sau, cu alte cuvinte, software-ul din fabrică dacă există o problemă în dispozitivul bazat pe Android.

Instrumentul de servicii online Nokia este utilizat pentru a instala firmware-ul pe telefoanele Nokia Android, astfel încât să descărcați firmware-ul pentru diferite telefoane Nokia, cum ar fi – Nokia 3, Nokia 5, Nokia 8 și așa mai departe.

Acest OST este compatibil cu formatul .nb0 și există o nouă versiune care acceptă firmware-ul Oreo sau Pie și este disponibil, dar nu poate fi încă reparat.

Motivul pentru care patch-uri sunt importante este că Nokia OST LA versiunea oficială este disponibilă online, dar cu un nume de utilizator și o parolă care sunt limitate doar la reprezentanții centrului de service Nokia. OST LA acceptă doar firmware-ul .nb0 format.

Deoarece firmware-ul nu este încă lansat, dar cu ajutorul articolului de mai jos, îl puteți descărca cu ușurință pe dispozitivul dvs. Nokia folosind Patch-ul mai întâi.

Deci, ce mai aștepți? Haideți să intrăm în articolul de mai jos –

Descărcați Nokia Online Service Tool

Mai jos sunt prezentate două linkuri pentru a descărca cea mai recentă versiune de Nokia Online ServiceTool v6.0.4 cu Patch. Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru al descărca –

Descarca: Software pentru computer Nokia OST 6.0.4

Descarca: Patch-ul Nokia Online Service Tool

Notă – Dispozitivele compatibile cu Nokia Online Service Tool sunt – Nokia 2/3/5 / 5.1 / 6 / 6.1 / 8/8 Sirrocco / 9. Dispozitivul pe care urmează să-l clipească folosind Nokia OST trebuie să aibă bootloaderul deblocat. Procesul Unlock bootloader poate fi realizat oficial sau neoficial.

Citeste mai mult: Cum deblocați bootloaderul oricărui dispozitiv Nokia

Cum se folosește instrumentul de servicii online Nokia pentru stocarea firmware-ului pe un dispozitiv Nokia

Pentru a utiliza Nokia Online Service Tool pentru a instala firmware-ul pe un dispozitiv Nokia, tot ceea ce trebuie făcut este să urmați condiția prealabilă și pașii de mai jos și, în consecință, să înlocuiți fișierul original OnlineUpdateTool.exe cu fișierul corecționat și să ștergeți fișierul de configurare.

Urmați pașii de mai jos –

Condiție preliminară –

  • Descărcați instrumentul de servicii online Software pentru PC și Patch OST din linkurile de descărcare date mai sus.
  • Asigurați-vă că aveți firmware a dispozitivului salvat pe computer.

Pasul 1. Pentru început, extrageți fișierele zip OST pentru software și Patch.

Pasul 2. Găsiți folderul care conține conținutul software-ului OST pentru PC și pentru instalarea Nokia OST pe computer, utilizați Launcher.exe.

Pasul 3. Următorul pas este să înlocuiți fișierul OnlineUpdateTool.exe cu cel din folderul Patch. Doar copiați fișierul .exe numit – ‘OnlineUpdateTool.exe‘din OST Patch. Lipiți acest lucru în folderul de instalare al OST care va fi localizat – folderul C: Program Files (x86) OST LA.

Pasul 4. Șterge OnlineUpdateTool.exe.config din folderul Instalare.

Pasul 5. Pentru a rula software-ul Nokia OST, faceți dublu clic pe fișierul OnlineUpdateTool.

Pasul 6. Dacă toți pașii de mai sus au fost executați corect, nu vor fi solicitate date de autentificare sau parolă.

Pasul 7. Acum alegeți fișierul firmware din .nb0 format în software-ul Nokia OST și apoi porniți dispozitivul în modul de descărcare. Pentru aceasta, puteți face clic pe ghid pentru detalii mai bune sau pur și simplu opriți dispozitivul Nokia> conectați-vă la computer prin cabluri USB, apăsați și țineți apăsate – butonul de alimentare și tasta de volum, împreună.

Puteți descărca firmware-ul Stock pentru dispozitivul dvs. Nokia de aici site-ul depozitului de Hikari_calyx.

Pasul 8. După ce ați făcut asta timp de aproximativ 5 secunde, un buton de – ‘Editați informațiile despre telefon va apărea pe ecran pe software-ul Nokia OST.

Pasul 9. Clic pe același buton. Vi se va afișa o eroare despre care nu trebuie să vă faceți griji. Doar faceți clic pe OK.

Pasul 10.Următorul ‘buton va deveni activ acum. Aia este. Faceți clic pe butonul Următor și va începe procesul de instalare a firmware-ului.

Cuvinte finale

Presupun că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații legate de tehnologie sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util despre postările noastre.

Androiding fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.