Descărcați Odin Flash Tool cu ​​Ghid de instalare (v3.14.4)

⏱️ 11 min read

Descărcați instrumentul Odin Flash pentru dispozitivele Samsung Galaxy – În timp ce instalați Samsung Stock Firmware, Odin Flash TooPentru Samsung Galaxy Devices este primul gând despre ceea ce îți vine în minte și aproape fiecare utilizator Samsung. Dacă sunteți, de asemenea, un utilizator Samsung, atunci este posibil să fiți conștienți de faptul că dispozitivele Samsung sunt ușor în ceea ce privește disponibilitatea firmware-ului Stock și au o procedură mai ușoară pentru a le flash.

În timp ce majoritatea dispozitivelor Android au un mod Bootloader cu alte opțiuni precum Fastboot și Recovery integrate într-o singură interfață, dispozitivele Samsung Galaxy sunt puțin diferite, deoarece trebuie să utilizați diferite combinații de taste pentru a porni dispozitivul în Descărcați Odin și modurile de recuperare. Vă stimulează cu încrederea de a vă asuma riscuri minore, cum ar fi nucleele CF-Root intermitente sau o recuperare personalizată, deoarece știți întotdeauna că, dacă ceva nu merge bine, veți putea restaura firmware-ul stoc și vă puteți remedia dispozitivul.

Dacă sunteți un utilizator Samsung Smartphone sau tabletă, Odin cuvântul poate să nu vă fie familiarizat. Odin3 se dovedește a fi un instrument cu adevărat util care vă va ajuta să detectați dispozitivul Samsung numai atunci când acesta este în modul de descărcare. Poate bloca fișiere cu extensii .tar sau .tar.md5.

Mai jos este un articol care vă va ajuta să aflați mai multe despre acest instrument și, de asemenea, să vă ajutați să cunoașteți Descărcare Odin cea mai recentă și procedura de utilizare a aceluiași. Pentru mai multe dintre acestea, continuați să citiți mai departe.

Ce este Odin Flash Tool?

Instrumentul Odin este un software intermitent firmware dezvoltat de Samsung Odin pentru dispozitivele sale bazate pe Android. Acesta este utilizat fie de către producător intern, fie în centrele de service. Cu toate acestea, instrumentul a fost scurs publicului și este acum disponibil gratuit pentru utilizatorii finali. Instrumentul Odin ne ajută să ffixați firmware-ul stoc, actualizări, recuperări personalizate, cum ar fi TWRP pe dispozitivele Samsung.

Practic, Odin Flash Tool este o aplicație care vă permite să blocați firmware-ul, recuperarea stocului și recuperarea personalizată pe dispozitivele Samsung. Este într-adevăr un instrument puternic atunci când v-ați conectat telefonul la computer prin intermediul driverelor USB. Samsung Odin este un instrument gratuit pentru PC și funcționează numai cu Windows dar poți folosi Java Odin pe Mac și Linux de asemenea. În prezent, Odin ultima versiune de descărcare Odin este v3.13.1.

Descărcați instrumentul Odin Flash Tool pentru Mac și Linux (toate versiunile)

Cu Software-ul Odin pentru a vă bloca dispozitivele Samsung Galaxy folosind pachetele rădăcină precum SuperSU, dvs. salvați garanția dispozitivului dvs.. Trecerea prin stoc a firmware-ului Samsung Odin nu va declanșa contorul KNOX. De asemenea, puteți instala actualizări și versiuni care nu au fost încă lansate într-o anumită zonă sau regiune. Odin pentru Samsung și-a înzestrat utilizatorii cu mai multă mobilitate decât a intenționat sau ar fi putut Samsung! Facilitează instalarea firmware-ului oficial și neoficial, fără nicio restricție. Înaintea ta descărcați Odin Tool, Iată câteva dintre caracteristicile cheie care îl fac popular printre utilizatori și am crezut că sunt importante să menționez –

Deoarece rata de succes a fișierelor intermitente cu Odin flash diferă în funcție de versiunile instrumentului Odin, ar trebui să folosiți întotdeauna fie Odin exe recomandat de tutorialul pe care îl urmăriți, fie Odin v1.85, Odin v3.12.10, Odin3 v3.04, Odin3 v3.07, Odin3 v3.09, Odin3 v3 .10.0.zip, Odin3_v3.10.7, Odin3 v3.11.2, Odin3 v3.12.7, Odin3 v3.12.10 sau Odin3 v3.13.1.

Înainte de Android KitKat, utilizați Odin v3.07 sau o versiune inferioară
Odin v3.06 Link de descărcare
Odin v3.07 Link de descărcare
După ce Android KitKat și Jelly Bean folosesc Odin v3.09 sau o versiune ulterioară
Odin v3.09 Link de descărcare
Odin v3.10.0 Link de descărcare
Odin v3.10.5 Link de descărcare
Odin v3.10.6 Link de descărcare
Odin v3.10.7 Link de descărcare
După Android 6.0 Marshmallow, folosiți Odin v3.11.1 sau o versiune ulterioară
Odin v3.11.1 Link de descărcare
Odin v3.11.2 Link de descărcare
Odin v3.12.3 Link de descărcare
Odin v3.12.4 Link de descărcare
Odin v3.12.5 Link de descărcare
Odin v3.12.7 Link de descărcare
Odin v3.12.10 Link de descărcare
După Android 9.0 Pie, utilizați Odin v3.13.1 sau o versiune ulterioară
Odin v3.13.1 Link de descărcare
Pentru dispozitive mai noi precum Galaxy Note 10 / S10 / S20 Series Odin v3.13.3
Odin v3.13.3 Link de descărcare
După Android 10 Q utilizați Odin v3.14.1 sau o versiune ulterioară
Odin v3.14.1 Link de descărcare
Odin v3.14.4 Link de descărcare
Odin Multi Downloader
Odin Downloader v4.44 Link de descărcare

DownloadPoint de reținut – Dacă ați urmat un tutorial pentru a bloca firmware-ul stoc sau componentele firmware-ului, vă rugăm să utilizați versiunea Odin recomandată în ghid.

Declinare de responsabilitate –

După cum știm cu toții, cu toate aceste avantaje, vin și la unele dezavantaje. Deși Odin Tool este considerat cel mai bun din clasa sa, are și o latură inversă. Programul scrie complet întregul sistem. Din acest motiv, se poate dovedi a fi periculos dacă are loc o întrerupere în timpul procesului de instalare.

În astfel de circumstanțe, dispozitivul dvs. poate fi blocat. Reflashing firmware folosind Odin de descărcat poate rezolva adesea această problemă. Dar dacă lucrurile ies complet din mână, atunci nu există nici un punct de întoarcere. www.androidjungles.com nu va fi responsabil pentru orice pierdere cauzată dispozitivului dvs.

Cerinte obligatorii de inceput

 • Asigura-te ca descărcați cele mai recente drivere USB Samsung și instalați-le pe computer.
 • Odin acceptă numai firmware și fișiere intermitente numai pe Samsung Dispozitive Android.
 • Unealta acceptă numai Windows sistem de operare.
 • În timp ce utilizați instrumentul, asigurați-vă că software-ul Samsung Kies nu rulează sau altfel poate întrerupe procesul.
 • Pentru a instala firmware-ul, trebuie să descărcați firmware-ul stoc pentru dispozitivul dvs. Unele surse cele mai de încredere sunt:

Cum se folosește instrumentul Odin Flash pentru a instala firmware-ul stoc pe dispozitivele Samsung Galaxy?

Pasul 1. Descărcați și instalați fișierul Drivere USB pentru dispozitivul dvs. Samsung pe computer. Apoi, Descărcați instrumentul Odin zip și fișierul CF-Auto-Root și extrageți atât fișierul zip, cât și fișierul RAR din același folder din linkul de mai sus. Asigurați-vă că descărcați corectul Odin nouă versiune conform versiunii Android.

Pasul 2. Acum extrageți fișierul descărcat pe computer folosind un instrument de arhivare.

Pasul 3. Deschideți folderul extras „Odin3_Vx.xx.xx”.

Pasul 4. Acum faceți dublu clic pe fișierul executabil „Odin3 Vx.xx.xx.exe”.

Pasul 5. Dacă ați lansat versiunile anterioare ale Odin, vi se va cere să permiteți „Control cont utilizator” de asemenea.

Acest instrument va fi lansat automat pe computerul dvs. Windows.

Pasul 6. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați dispozitivul Samsung Galaxy Mod de descărcare, selectați fișierele și sunteți bine să mergeți. Pentru aceasta, va trebui să opriți telefonul. Apoi, apăsați pe Tasta de reducere a volumului și țineți-l cu tasta Acasă. În timp ce apăsați aceste taste, apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare pentru o vreme și eliberați toate cele trei taste când vedeți Modul ODIN sau Modul de descărcare.

Pasul 7. Acum veți primi un mesaj de avertizare pe ecranul telefonului. După aceea, apăsați tasta Tasta de creștere a volumului a continua sau intrarea în modul de descărcare. Acum telefonul dvs. a intrat în modul de descărcare.

Pasul 8. Apoi faceți dublu clic pe fișierul Odin.exe pentru a rula instrumentul Odin și asigurați-vă că„F.Reset Time” și „Repornire automată” sunt singurele două opțiuni bifate. Acum conectați-vă telefonul Samsung Galaxy la computer cu ajutorul unui cablu USB în modul de descărcare. Când telefonul și computerul sunt conectate, Odinlatest vă va detecta automat telefonul și vă va afișa portul COM, și afișați un mesaj în caseta de mesaje.

Pasul 9. Acum Faceți clic pe butonul AP sau PDA în fereastra Odin Tool și selectați fișierul CF-Auto-Root. Când faceți clic pe butonul PDA, Odin vă va întreba locația fișierului CF-Auto-Root. Așadar, răsfoiți fișierul și selectați fișierul CF-Auto-Root din folderul Odin sau oriunde ați salvat fișierul. Acum faceți clic pe start Buton în Descărcare software Odin.

Pasul 10. Acum începe procesul rădăcină. Acest lucru va dura câteva secunde pentru a înrădăcina dispozitivele Samsung. Veți vedea o cutie de culoare verde în Odin odată ce procesul este finalizat.

Instrumentul NoteOdin acceptă numai fișiere cu extensii „.tar” și „.tar.md5”.

Cum să rădăcină dispozitivul Samsung folosind instrumentul flash Odin?

Iată cum puteți rădăcina dispozitivul Samsung folosind instrumentul Odin –

 • Intra în mod de descărcare pe telefonul dvs. Samsung. Pentru aceasta, țineți apăsat butonul Butonul de pornire, tasta Acasă împreună cu reducerea volumului buton. În curând veți intra în modul de descărcare / Odin.
 • Deschideți instrumentul Odin pe computer.
 • Conectați ta Dispozitiv Samsung pe computer folosind cabluri USB.
 • Când vă conectați dispozitivul la computer, Odin va solicita un mesaj „Adăugat”Pe ecran.
 • În interfața instrumentului, faceți clic pe AP / PDA”Și apoi alegeți fișierul extras anterior.
 • Apoi faceți clic pe „start”Pentru a începe rootarea.
 • Curând în câteva secunde, procesul de înrădăcinare va fi terminat și veți vedea un trecere verde pe ecran.
 • Telefonul dvs. Samsung va fi acum reporniți.

Asta e. Dispozitivul dvs. Samsung a fost înrădăcinat folosind instrumentul Odin. Dacă este prima dată când înrădăcinați dispozitivul Samsung, veți vedea aplicația SuperSU pe ecran. în cazul în care doriți să verificați rădăcina, puteți utiliza aplicația Verificator rădăcină.

Cum se instalează TWRP folosind instrumentul Odin Flash?

Dat mai jos este metoda de instalare TWRP Recovery Recovery Odin.

 • Intra în mod de descărcare pe telefonul dvs. Samsung. Pentru aceasta, țineți apăsat butonul Butonul de pornire, tasta Acasă împreună cu reducerea volumului buton. În curând veți intra în modul de descărcare / Odin.
 • Deschideți instrumentul Odin pe computer.
 • Conectați ta Dispozitiv Samsung pe computer folosind cabluri USB.
 • Când vă conectați dispozitivul la computer, Odin vă va solicita „Adăugat”Pe ecran.
 • Acum, în interfața instrumentului, faceți clic pe AP opțiune pentru a adăuga fișierul TWRP img navigând la calea fișierului.
 • Apoi verificați repornire automată și Resetare din fabrică Opțiuni de timp și Debifați re-partiția în caz că este verificat.
 • Loveste start buton.
 • Dispozitivul dvs. va fi acum reporniți odată ce TWRP este instalat. dacă nu, îl puteți reporni manual.

Utilizări ale instrumentului Odin

Instrumentul Flash Odin ar putea fi util pentru dispozitivele Samsung în mai multe situații, așa cum se menționează mai jos –

 • Utilizați instrumentul Odin Flash pentru a instala manual o actualizare de software care nu este încă disponibilă pe telefon sau regiune sau țară.
 • Se poate folosi și Odin pentru a clipi Firmware Stock pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy, astfel încât să vă recuperați dintr-o stare blocată a dispozitivului sau alte probleme software cum ar fi Bootloop etc.
 • O altă utilizare majoră a instrumentului Odin este pentru personalizarea Android atunci când se poate utiliza instrumentul Odin pentru intermitent binare personalizate precum nuclee, TWRP, modificări precum Magisk sau SuperSU pentru înrădăcinarea dispozitivului Samsung Galaxy.
 • De asemenea, se poate retrograda software-ul dispozitivului Samsung Galaxy la o anumită versiune sau versiune.

Caracteristicile instrumentului Odin

 • Cu Odin Tool, puteți face cu ușurință firmware stoc flash pe dispozitivele Galaxy.
 • De asemenea, sunteți liber să blocați recuperări personalizate, cum ar fi TWRP și ClockWorkMod.
 • Instrumentul Odin acceptă formatul tar, md5, SMD, gz și tgz și este un utilitar ușor de instalat pentru computer sau laptop.
 • Ai ocazia să flash nuclee personalizate pentru performanțe îmbunătățite și o durată de viață mai bună a bateriei.
 • Instalați pachetele Root ca SuperSu pentru a avea acces root pe dispozitivul dvs. Samsung.

Încheierea

Totul a fost despre Odin Tool, prezentarea sa generală, unele dintre caracteristicile sale și metoda de descărcare și utilizare a instrumentului Odin pentru dispozitivele Samsung Galaxy. Sper că voi ați găsit articolul util.

Dacă sunteți blocat pe oricare dintre pași sau aveți întrebări legate de acest articol, de asemenea, dacă doriți să scriem ceva, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. De asemenea, nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru în cazul în care nu doriți să pierdeți astfel de articole!

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x