Descărcați Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro

⌛ Reading Time: 2 minutes

Sistemul de operare Oxygen al OnePlus este favoritul tuturor. Se știe că persoanele care utilizează dispozitive de la alte OEM-uri își deblochează bootloaderele și își anulează garanțiile, doar pentru a experimenta această interfață magnifică pe dispozitivele lor. Păstrând această poveste deoparte, OnePlus este unul dintre acești OEM care este cunoscut pentru furnizarea de actualizări în timp util. OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro au primit actualizarea Oxygen OS 10.3.4 foarte recent și acum Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro este pus la dispoziție.

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru Moto G 5G Plus

Deși OnePlus nu a furnizat nicio informație în legătură cu actualizarea, utilizatorii au dus-o în comunitatea OnePlus prin partajarea capturilor de ecran ale ecranului de actualizare și din jurnalul de schimbări. După cum puteți vedea în imagine, acesta este un mare registru de schimbări, cel puțin în comparație cu actualizarea anterioară Open Beta.

Pentru început, utilizatorii vor primi funcții de asistență pentru utilizatori pe care le pot folosi pentru a-și îmbunătăți și stăpâni abilitățile de utilizare. Pentru a accesa această caracteristică, puteți naviga la setări și apoi deschide Sfaturi și ajutor OnePlus. Aici veți putea găsi caracteristica. Mulți utilizatori Beta au raportat că se confruntă cu probleme lungi de captură de ecran și acum, cu această actualizare, OnePlus a optimizat-o.

Citiți și: Cum se instalează TWRP Recovery și Root Redmi K20

Nu doar atât, OnePlus a adăugat, de asemenea, două noi remedieri în ceea ce privește eroarea anormală care a apărut în Lockbox și a remediat problemele de pornire automată cu jurnalele QXDM după repornire. Cu această actualizare, OnePlus 7T și 7T Pro au primit patch-ul de securitate din august 2020. OnePlus a optimizat, de asemenea, clasificarea în aplicația de mesaje pentru utilizatorii indieni.

Managerul de fișiere pare să aibă unele probleme în ultima vreme, nu mai mult, deoarece OnePlus l-a remediat acum pe sistemul Oxygen OS Beta cu această ultimă actualizare. Nu în ultimul rând, OnePlus a îmbunătățit acum stabilitatea transferurilor Wi-Fi.

Descărcați Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro

Descărcați Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T (Global)

Descărcați Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T (India)

Descărcați Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T Pro (Global)

Descărcați Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T Pro (India)