Descărcați Psiphon pentru PC | Windows 10-8-7 |

⌛ Reading Time: 5 minutes

Descărcați Psiphon pentru PC: Fiind un software excelent în cele din urmă, care vă va permite să aveți acces la diverse site-uri web din întreaga lume care au fost restricționate din anumite motive sau cenzurate în țara dvs. Practic, este un instrument de comunicare care vă permite să răsfoiți ceva care a fost interzis de guvernul ISP, în regiunea dvs.

Deși mulți utilizatori la fel ca dvs. ar putea ocoli cu ușurință cenzura ISP-urilor lor pur și simplu modificând setările DNS-ului, de cele mai multe ori vor trebui să configureze proxy-urile sau să instaleze gadget-uri similare cu Psiphon. Există și o serie de servere proxy din care puteți alege, de asemenea, panoul de control este simplu. Prin urmare, un loc de învățare rapidă și pentru începători.

Ce este Psiphon pentru PC?

În cuvinte mai simple, Psiphon pentru PC este o alternativă strălucitoare pentru soluții proxy similare precum UltraSurf și Freegate. Prin intermediul căruia puteți obține acces chiar și la site-urile sau paginile interzise de către guvernul din regiunea dvs. sau furnizorii de servicii Internet.

Din punct de vedere tehnic, Psiphon este un instrument open source conceput pentru a ocoli cenzura suferită de o mulțime de utilizatori de internet din mai multe țări. Puteți transforma computerul într-un server proxy care se va conecta la utilizatorul sau utilizatorii la care doriți să le dați acces. O conexiune securizată criptată este stabilită între serverul Psiphon și client, care nu poate fi interceptată.

Prin urmare, în momentele în care dvs. sau prietenii dvs. sau orice cunoștință nu puteți vedea o anumită pagină doar pentru că a fost interzisă în țările lor respective sau pentru că conexiunea eșuează, puteți utiliza adresa serverului Psiphon. Vă permite să stabiliți conturi de utilizator diferite, toate fiind protejate cu parole, prin urmare le puteți partaja numai cu cele cu care doriți.

Cum se descarcă Psiphon pentru PC?

Dacă sunteți în căutarea unui mijloc de a descărca și instala Psiphon pentru PC, permiteți-mi să vă aduc la cunoștință că nu există o astfel de versiune profesională a Psiphon disponibilă pentru PC. Deci, dacă doriți să utilizați Psiphon pe computerul dvs. Windows, va trebui să îl descărcați cu ajutorul Emulatorilor pentru Android.

Cum să Descarca Psiphon pe PC

Dezvoltator Psiphon Inc
Mărime fișier 4,74 MB
Licență Gratuit
Descarca 30.000,00+
Sarcină Ascundeți adresa IP
Nume de fișier psiphon.exe
Ultima versiune Psifonul 3
Suporturi Windows 7/8/10

Descărcați Psiphon Latest pentru PC

Metoda 1. Descărcați și instalați Psiphon pe PC prin Android Emulator

Așa cum știați cu toții că Psiphon este o aplicație Android și pentru descărcarea unor astfel de aplicații Android pe computerul dvs., cea mai bună metodă pentru care optați este emulatoarele Android. Cu ajutorul emulatoarelor, cum ar fi Bluestacks, etc., puteți descărca oricare dintre aplicațiile Android de pe computer.

Această metodă este recomandarea mea personală dacă doriți să descărcați orice aplicație Android pe PC.

Pasul 1. Pentru a instala Android Emulator și a rula aplicația Psiphon pe computerul dvs. Windows, nu trebuie decât să descărcați orice, de preferință Bluestacks Emulator pe computer.

Pasul 2. Când descărcarea fișierului este finalizată, faceți dublu clic pe el. Apoi, acceptați Acordul de licență.

Pasul 3. Aici, va trebui să așteptați câteva secunde. Și când este instalat Lansați aplicația. Apoi conectați-vă cu ajutorul Contului dvs. Google.

Pasul 4. Deschideți emulatorul, accesați Aplicație de sistem și Magazin Google Play.

Pasul 5. Acum, mergeți la tastați Psiphon pentru PC în bara de căutare. Veți vedea în curând aplicația în rezultatele căutării. Doar apăsați butonul de descărcare și așezați-vă. Treaba ta a fost terminată!

Metoda 2. Instalați și descărcați Psiphon pentru PC

În cazul în care nu ați găsit convenabilă metoda de mai sus pentru a încerca sau doriți

Pasul 1. Pentru a acționa cu, va trebui să descărcați fișierul Psiphon3.exe pe calculatorul tau. În acest scop, faceți clic pe opțiunea de descărcare dată aici.

Pasul 2. Acum că ați făcut clic pe opțiunea de descărcare, veți intra pe pagina de descărcare a software-ului. Va trebui apoi faceți clic pe linkul de descărcare dat pentru a începe procesul de descărcare.

Pasul 3. Rețineți că, dacă utilizați Google Chrome browser, descărcarea poate fi blocată. Pentru a face față acestui lucru, mergeți la setari avansate a browserului. aici, va trebui Dezactivează – Protejați-vă și dispozitivul de site-uri periculoase

Pasul 4. Când ați terminat procesul de descărcare, va trebui să faceți acest lucru instalare pe computerul dvs. Windows. Acum, în acest scop, faceți clic pe fișierul Psiphon3.exe și selectați Deschidere.

Pasul 5. Odată ce ați realizat pasul de mai sus, este timpul să faceți clic pe butonul da pentru a începe procesul de instalare. Când instalarea este finalizată, veți vedea o fereastră pop-up – Psiphon este conectat.

Și ai terminat aici! Ați instalat Psiphon pentru PC.

Configurați Psiphon pe Windows:

Acum că ați instalat și descărcat cu succes Psiphon pentru PC, permiteți-ne să vedem cum ar trebui să-l configurați cu diferite setări. Acest lucru este complet opțional. Dacă doriți să vă configurați Psiphon pe Windows, puteți arunca o privire la pașii de mai jos.

 • Dacă doriți să aveți acces pe un site web bazat pe țara dvs. de origine fără a utiliza tunelul Psiphon, puteți face acest lucru accesând Setările Split Tunnel și să aveți o conexiune mai rapidă cu site-ul. adică- Setări> Split Tunnel.
 • Puteți minimiza zona notificărilor aplicației dacă aveți nevoie de spațiu liber pe bara de activități. Puteți face acest lucru mergând la Setări> și apoi Minimizează la zona de notificare.
 • Puteți configura fișierul HTTP / HTTPS și SOCKS setări, de asemenea. Deși este recomandat să lăsați această alegere în mâinile lui Psiphon, dacă doriți să o schimbați, puteți face acest lucru prin …Setări> Porturi proxy locale.
 • În cele din urmă, puteți schimba și fișierul L2TP / IPSec. Această setare înseamnă că aplicația va folosi doar rețeaua virtuală Windows L2TP / IPSec. Astfel, Psiphon va tunela aplicațiile. Deoarece acest lucru este greu de ocolit, nu este o setare prea recomandată de făcut.

Caracteristicile Psiphon 3:

Din moment ce nu pot acoperi toate caracteristicile Psiphon pentru PC într-un singur articol, aici am menționat câteva aspecte importante ale aplicației pe care și dumneavoastră le-ați găsi amuzante.

 • Psifonul 3 este absolut gratuit pentru uz personal. Puteți contacta direct dezvoltatorii Psiphon în scopul acordării de licențe corporative.
 • Puteți descărca această aplicație de pe site-ul oficial al acesteia. Dacă doriți să descărcați această aplicație pe dispozitivul dvs. Android, o puteți face descărcând-o direct din Google Play Store.
 • Aplicația are o interfață reală ușor de utilizat, cu tot ceea ce este aranjat, ceea ce duce la ușurința înțelegerii aplicației chiar și pentru începători.
 • Statisticile din aplicație vă vor indica cantitatea de trafic pe care ați utilizat-o.
 • Sarcina principală pe care o poate îndeplini această aplicație este de a vă permite să blocați toate site-urile web cenzurate sau blocate.
 • Psiphon poate, de asemenea, să blocheze programele malware publicitare pop-up pe care le întrerupem în timpul navigării pe web.
 • Psiphon este un proiect open-source. Puteți găsi codul sursă și documentele de proiectare pe pagina principală a proiectului.
 • Puteți instala această aplicație pe computerul dvs., precum și pe dispozitivul dvs. Android.
 • Browserul sau VPN, adică modul întregul dispozitiv, puteți alege dacă doriți să tunelați totul sau numai browserul web.
 • De asemenea, aplicația blochează trackerele pentru a vă menține identitatea necunoscută.
 • Puteți avea o înregistrare a utilizării datelor din aplicație.

Avantajele Psiphon pentru PC

 • Puteți pune mâna pe orice site de pe internet de pe tot globul, indiferent de locul dvs. actual.
 • Interfață ușor de utilizat.
 • Vă puteți menține IS anonim.
 • Această aplicație este disponibilă și pentru PC, Android, iOS și Chrome.
 • Este o aplicație open source și o puteți folosi absolut gratuit.

Dezavantaje ale Psiphon pentru PC

 • Dezavantajul foarte mare al utilizării Psiphon pentru PC este că puteți intra într-un fel de probleme ilegale cu utilizarea multă a aplicației.
 • Aplicația funcționează destul de lent.
 • Nu există o astfel de versiune dedicată pentru computerele Mac.

Descărcați SuperSu și Magisk pentru dispozitive Android

Încheierea

Prin descărcarea Psiphon 3 pentru PC, este posibil să aveți acces chiar și la acele site-uri web sau pagini care au fost interzise de guvern sau de furnizorii de internet din localitatea dvs. Cu toate acestea, nu este la fel de esențial să descărcați Psiphon pentru PC, deoarece știți că este oarecum ilegal și alegerea este a voastră. Suntem mândri să oferim experiențe software excelente prin lansările noastre de software riguros testate și oficiale. Dacă nu sunteți familiarizați cu riscurile implicate, nu ar trebui să continuați.

Sper că ați găsit articolul util în Descărcarea Psiphon 3 pentru PC. Dacă aveți nelămuriri sau sunteți blocați la oricare dintre pașii de mai sus, anunțați-ne, ne-am bucura să vă ajutăm pe toți. De asemenea, anunțați-ne dacă doriți să scriem despre oricare dintre subiectele legate de tehnologie. Continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de postări. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util despre actualizările noastre.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.