Descărcați Qualcomm Flash Image Loader {100% funcțional ✔}

⌛ Reading Time: 5 minutes

Descărcați QFIL (Qualcomm Flash Image Loader): QFIL este o aplicație minunată incredibilă, care îi ajută pe utilizatorii săi să blocheze firmware-ul stoc pe dispozitivele lor cu câțiva pași, fără bani deloc. Dacă căutați o modalitate ușoară și mai rapidă de a vă bloca telefonul sau în caz de urgență imediată pentru a clipi firmware-ul stocului pe dispozitivul dvs., sunteți locul potrivit, deoarece QFIL se dovedește a fi unul dintre cele mai rapide și mai ușoare moduri pentru același lucru .

În acest articol, vă vom ajuta să știți exact ce este QFIL și, de asemenea, să descărcați și să instalați și să utilizați Qualcomm Flash Image Loader împreună cu unele dintre caracteristicile sale evidențiate.

Ce este QFIL (Qualcomm Flash Image Loader)?

QFIL este o aplicație personalizată special pentru a-și ajuta utilizatorii să clipească cu ușurință firmware-ul stoc al dispozitivelor lor Qualcomm. Cu acest instrument pentru computer, puteți bloca firmware-ul stoc al dispozitivului dvs. Qualcomm în câteva clicuri simple. Vă ajută să economisiți eforturi suplimentare și să asigurați un proces intermitent în condiții de siguranță, fără să vă preocupe de niciun risc.

Această aplicație pentru PC este compatibilă pentru a funcționa cu sistemul de operare Windows – Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10.

Descărcați QFIL (Qualcomm Flash Image Loader)

Nume aplicație QFIL
Autor Mobility LLC
Licență Freeware
Tip fișier exe
Compatibil cu Windows
Limba Engleză

Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V1.0.0.2
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V1.0.0.3
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.0.0
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.0.2
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.0.3
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.0.4
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.0.5
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.1.1
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.1.7
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.1.8
Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) V2.0.1.9

Notă: Dacă aplicația Qualcomm Flash Image Loader nu funcționează bine pe dispozitivul dvs., puteți opta pentru alternative precum- SP Flash Tool, Mi Flash Tool, MTK Droid Tool, Odin Tool, SPD Flash Tool etc.

Cum se instalează Qualcomm Flash Image Loader?

Procesul de descărcare, precum și instalarea Qualcomm Flash Image Loader este mult mai ușor decât pare și necesită doar câteva clicuri. Cu toate acestea, rețineți că Qualcomm Flash Image Loader nu este disponibil pe Google Play Store pentru descărcare și, prin urmare, va trebui să îl descărcați de pe site-ul oficial al Qualcomm Flash Image Loader, dar și pentru PC-ul Windows. Deoarece nu există încă o versiune a aplicației disponibilă pentru dispozitivele Android.

Prin urmare, va trebui să descărcați cea mai recentă versiune de pe un site web de încredere, precum al nostru, și apoi să descărcați aplicația PC pentru Qualcomm Flash Image Loader și să o instalați pe computerul dvs. Windows. Deoarece acesta este un program bazat pe PC de intermitere a firmware-ului stoc pe dispozitivul dvs. Qualcomm, va trebui să vă conectați dispozitivul Qualcomm printr-un cablu USB la computer.

De asemenea, rețineți că aveți o copie de rezervă a tuturor datelor dvs. personale înainte de a începe acest proces. Deoarece este posibil să-l pierdeți în timp ce clipiți firmware-ul stoc al dispozitivului dvs.

Pasul 1. Pentru început, descărcarea, deoarece fișierul nu este disponibil pe Google Play Store, va trebui să faceți acest lucru Descarca de la linkul dat mai sus.

Pasul 2. După ce descărcați fișierul, accesați fișierul folderul de descărcări și căutați QFIL în bara de căutare sau îl puteți localiza.

Pasul 3. Următorul, faceți clic pe folder și va începe în curând procesul de instalare.

Pasul 4. După finalizarea procesului de instalare, puteți începe să utilizați QFIL pentru înrădăcinarea dispozitivului cu acesta.

Cum să vă blocați dispozitivul utilizând Qualcomm Flash Image Loader?

Pentru a vă rădăcina dispozitivul cu ajutorul Qualcomm Flash Image Loader, va trebui să efectuați pașii de mai jos:

Pasul 1. După ce ați descărcat și instalat fișierul Qualcomm Flash Image Loader Aplicați pe computerul dvs. Windows prin linkul de mai sus, iată ce trebuie să faceți în continuare.

Ce trebuie să faci la început este activați Depanarea USB mergând la

Setări> Despre telefon> atingând numărul de construcție de 7-8 ori.

și apoi îndreptați-vă spre Setări> Opțiuni dezvoltator> Depanare USB> OK.

Pasul 2. Acum du-te la Setări> Securitate> Activați surse necunoscute pe dispozitiv.

Pasul 3. Descărcați și extrageți Qualcomm Flash Image Loader (QFIL) de pe computer. Odată ce l-ați extras, veți da peste o serie de fișiere. Din care unul va fi QFIL.exe. Deschidel.

Pasul 4. Acum conectați dispozitivul la computerul Windows printr-un cablu USB. Apoi lansați fișierul pe care l-ați deschis la pasul 3 de pe computer.

Pasul 5. Opriți dispozitivul.

Pasul 6. După oprirea dispozitivului, apasa si tine apasat Tasta de creștere a volumului.

Pasul 7. În QFIL, faceți clic pe opțiunea Browser și localizați firmware-ul. (.mbn)

Pasul 8. După ce ați terminat de adăugat fișierul firmware, QFIL va încărca singur restul datelor firmware.

Pasul 9. Apoi faceți clic pe butonul Descărcare, pentru a începe cu procesul de intermitent.

Pasul 10. Intermitentul va dura până la 10-15 minute pentru a finaliza. Și după ce ați terminat, dispozitivul dvs. va reporni acum automat.

Dispozitivul dvs. după repornire este acum complet intermitent. Vă puteți deconecta telefonul acum și totul a fost configurat pe dispozitiv pentru utilizare.

Caracteristici cheie ale Qualcomm Flash Image Loader (QFIL):

Datele de mai jos sunt câteva dintre avantajele sau puteți spune, caracteristicile QFIL pe care ar trebui să le aruncați o dată o privire.

  • Sigur de utilizat: QFIL este o aplicație sigură și una dintre cele mai populare aplicații utilizate în mod obișnuit, folosite de zeci de oameni din întreaga lume pentru a bloca firmware-ul stocului. Și întrucât o astfel de masă uriașă depinde de această aplicație, este cu siguranță mai sigură de utilizat.
  • Caseta de jurnal: În cazul în care blocați firmware-ul stoc cu ajutorul QFIL, veți observa că puteți vedea jurnalul complet în caseta jurnal a aplicației. În cele din urmă, acest lucru vă ajută în investigație dacă primiți unele erori.
  • Suportă chipset-ul Qualcomm: QFIL (Qualcomm Flash Image Loader) poate fi utilizat numai pentru smartphone-urile și tabletele care rulează pe chipset-urile Qualcomm. Alte dispozitive care nu funcționează pe chipset-urile Qualcomm nu pot fi intermitente folosind acest instrument.
  • Ușor de folosit: După ce descărcați și instalați QFIL (Qualcomm Flash Image Loader), care este, de asemenea, o metodă mai ușoară de urmat cu doar câteva clicuri, puteți efectua firmware-ul stocului intermitent al dispozitivului dvs. în cel mai scurt timp. Tot ce trebuie să faceți este câteva atingeri pe ecran în timp ce aplicația este deschisă, iar obiectivul dvs. va fi realizat în cel mai scurt timp.
  • Gratuit: Pentru Flash-ul firmware-ului stoc, spre deosebire de alte aplicații sau software plătite care îți fac treaba cu mai puțin efort și timp, QFIL (Qualcomm Flash Image Loader) vine cu un pachet de utilizare gratuit. Nu trebuie să plătiți niciun ban pentru utilizarea acestui dispozitiv.
  • Aplicație portabilă: QFIL (Qualcomm Flash Image Loader) este o mică aplicație mobilă, ceea ce înseamnă că nu sunteți obligat să o instalați pe computer pentru a o utiliza. Puteți descărca și extrage și deschide QFIL.exe pentru al lansa pentru utilizare.

Cuvinte finale:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați, să instalați și să utilizați QFIL (Qualcomm Flash Image Loader) pentru a bloca firmware-ul stoc al dispozitivului dvs. De asemenea, v-am împărtășit toate caracteristicile evidențiate ale aceluiași. Fiind unul dintre cele mai bune instrumente pentru a vă bloca dispozitivele Qualcomm, puteți efectua sarcina în toate dispozitivele Qualcomm în câțiva pași simpli, fără bani sau alte condiții prealabile.

În cazul în care am ratat ceva demn de menționat, ne puteți anunța în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă întâmpinați probleme în timpul instalării sau utilizării QFIL sau a oricăror aspecte conexe, nu ezitați să lăsați un comentariu în caseta de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Sper că ați găsit articolul nostru de o anumită utilizare. Vă mulțumim că ați citit postarea noastră. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de lucruri orientate către tehnologie.

Alătură-te nouă pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări legate de tehnologie. De asemenea, asigurați-vă că vă abonați la Newsletter-ul nostru dacă doriți să fiți la curent cu lucrurile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la Qualcomm Flash Image Loader, nu ezitați să lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Androiding fericit😊

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.