Descărcați Samsung FRP Hijacker pentru a elimina Samsung FRP Lock

⌛ Reading Time: 3 minutes

Descărcați FRP Hijacker v1.0: Uneori, avem tendința să uităm acreditările noastre foarte importante ale contului Google și astfel de lucruri, după ce telefonul dvs. a fost resetat, vă deranjăm foarte mult. Dacă ați căzut, de asemenea, pradă unor astfel de situații și doriți să vă recuperați cât mai curând posibil, iată un articol întreg dedicat aceluiași lucru.

În cazul în care ați pierdut complet datele de acreditare ale contului dvs. Google, puteți ocoli contul Google FRP pe orice dispozitiv Samsung Galaxy cu ajutorul eroului nostru al subiectului – FRP Hijacker v1.0.

Înainte de a intra în articol pentru a afla cum puteți ocoli blocarea Samsung FRP de pe dispozitiv cu un singur clic folosind FRP Hijacker, anunțați-ne mai întâi câteva elemente de bază ale aceluiași lucru.

Ce este FRP Hijacker?

FRP Hijacker este un instrument care vă permite să ocoliți, adică să eliminați blocarea FRP pe dispozitivele Samsung cu un singur clic. Acest instrument este creat cu scopul de a ajuta oamenii care s-au încurcat cumva, fie prin uitarea acreditării, fie a dispozitivului în sine.

După cum s-a menționat mai sus, pot exista diverse motive pentru care s-ar dori să eliminați blocarea FRP care a fost instalată de Samsung ca măsură de protecție a confidențialității. Și asta vă oferă FRP Hijacker. Puteți elimina blocarea FRP chiar și în modul de descărcare sau ceea ce este cunoscut și sub numele de modul Odin. Nu este necesar să utilizați unele fișiere combinate în acest scop.

Acest instrument poate, de asemenea, să repare Softbrick pe dispozitivul dvs. Cu apelatorul dispozitivului dvs., puteți elimina blocarea FRP de pe dispozitivul dvs. Samsung. O altă modalitate este de a ocoli verificarea contului dvs. Google prin modul ADB, tot ce trebuie să faceți este să activați modul ADB.

FRP Hijacker v1.0 a fost dezvoltat de Haggard cu scopul de a ajuta și elimina dispozitivul de blocare Samsung FRP. Creditele pentru această creație revin lui Haggard pentru partajarea acestui instrument incredibil pentru utilizare gratuită.

Rețineți următoarele puncte: –

~ Asigurați-vă că faceți o copie de siguranță a datelor înainte de a utiliza FRP Hijacker Tool.

Astfel încât să vă puteți restabili oricând datele atunci când simțiți nevoia să faceți acest lucru. ~ În cazul în care aflați că fișierul este protejat printr-o parolă înainte de a vă permite să-l instalați, verificați folderul pentru un link către parola dorită.

~ Puteți utiliza instrumentul FRP Hijacker pe sistemul dvs. de operare bazat pe Windows. Suportă Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.

Ce este FRP Lock?

FRP este o abreviere pentru Factory Reset Protection. Ca resetare din fabrică, pentru cei care nu știu este opțiunea de pe dispozitivul dvs. prin intermediul căreia puteți șterge toate datele utilizatorului și readuce dispozitivul la setările din fabrică. Google a introdus această opțiune ca măsură de siguranță. Această blocare se activează atunci când utilizatorul se conectează la un Cont Google de pe dispozitivul Android.

Instrumentul FRP Bypass, cunoscut și sub numele de Factory Reset Protection Bypass Tool, este un software excelent care vă va ajuta să evitați procesul de verificare a contului Google în timp ce vă configurați dispozitivul Samsung Galaxy.

Cu această funcție, toți utilizatorii neautentici vor fi împiedicați să utilizeze telefonul până când vechile acreditări ale Contului Google sunt introduse de utilizator. În acest articol, vi se va arăta cum să ocoliți FRP Lock sau să eliminați contul de pe dispozitiv. Dar înainte de asta, să trecem mai întâi la câteva condiții preliminare pe care trebuie să le luați în considerare.

Descărcați FRP Hijacker Tool

Nume fișier: Frp_Hijacker_v1.0

Versiune: v1.0

Instrument FRI Hijacker: Descarca

Cum se folosește FRP Hijacker Tool?

Iată un ghid pe care îl puteți urma pentru a instala instrumentul FRP Hijacker:

Pasul 1: Descărcați instrumentul FRP Hijacker v1.0 de pe linkul de mai sus, apăsând butonul.

Pasul 2: Apoi, descărcați și instalați „Microsoft Net Framework 4.5.2”Pe computer înainte de a instala instrumentul FRP Hijacker.

Pasul 3: Rulați setarea instrumentului FRP Hijacker.

Pasul 4: Vi se va solicita o parolă pentru care introduceți linkul- www.gsmhagard.com ca parolă.

Pasul 5: Apoi continuați procesul de instalare și terminați configurarea.

Pasul 6: Slujba este terminată aici! sunteți gata să ocoliți Samsung FRP Lock cu ajutorul instrumentului FRP Hijacker v1.0.

Parola pentru toate setările FRP Hijacker Tool www.gsmhagard.com

Caracteristicile FRP Hijacker Tool V1.0:

Mai jos sunt prezentate câteva dintre caracteristicile evidențiate ale FRP Hijacker Tool V1.0:

  • Instrument ADB Samsung FRP Remover
  • Puteți utiliza tastatura telefonică pentru a ocoli Samsung FRP
  • De asemenea, puteți activa ADB cu ajutorul FRP Hijacker Tool v1.0
  • Puteți elimina și Samsung FRP 2017 și 2018.
  • De asemenea, puteți ocoli Samsung FRP în modul Odin.
  • Va trebui să utilizați fișiere combinate pentru a ocoli Samsung FRP 2017 sau 2018.

Verdict final:

Așadar, băieți, totul a fost despre instrumentul FRP Hijacker. Sper că ați găsit articolul de utilizare. În cazul în care aveți întrebări, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de articole sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

În cazul în care doriți să scriem ceva sau să aveți sugestii, nu ezitați să comentați.

Android fericit 🙂