Descărcați Samsung USB Driver pentru telefoane mobile (v1.7.43.0)

⏱️ 6 min read

Descărcați Samsung USB Driver – Dacă doriți să vă conectați smartphone-ul sau tableta Samsung la computerul dvs. Windows, veți avea nevoie de driverele USB Samsung pentru o conexiune mai bună și mai sigură, apoi ați renunțat la locul potrivit.

În acest articol, am menționat linkurile de descărcare pentru Drivere USB Samsung pentru telefoane mobile. Odată cu aceasta, am oferit un ghid de instalare pentru instalarea acestor drivere pe dispozitivul dvs. Samsung.

Driver USB Samsung pentru computer este fișierele de driver special concepute pentru dispozitivele Samsung. Aceste drivere USB vă ajută stabiliți o conexiune bună și sigură între dispozitivul Samsung și computerul Windows sau laptopul. Puteți partaja și transferați fișiere de la laptop sau computer până la dispozitivul Samsung și invers prin intermediul acestor drivere.

Pentru sarcini la nivel de dezvoltator precum înrădăcinarea dispozitivului, intermitent firmware stoc, IMEI intermitent, etc, veți avea nevoie de driverele USB instalate pentru a efectua anumiți pași ai procedurii. Și, prin urmare, iată-ne cu un articol detaliat pentru a vă ajuta cu driverele USB Samsung.

Un driver USB bun este esențial pentru a îndeplini fără probleme funcțiile menționate mai sus pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy. Și, prin urmare, aici am menționat driverele USB Samsung

Descărcați Samsung USB Driver v1.7.43.0

Iată o listă a driverelor USB Samsung pentru telefoane mobile și linkuri de descărcare pentru cele mai recente drivere USB Samsung pentru Windows.

Cel mai recent driver USB Samsung v1.7.43.0: Link oficial de descărcare | Oglindă

Versiuni anterioare

Instalați Samsung USB Driver pe Windows 10/7/8

Mai jos este prezentat un ghid detaliat pas cu pas despre cum să instalați driverele USB Samsung pe computerul dvs. Windows în cel mai scurt timp.

Metoda 1: Cum se instalează Samsung US Driver pe computerul Windows

Pasul 1. Dîncărcare proprie ultima versiune a Driver USB Samsung din linkurile date mai sus.

Pasul 2. Odată ce driverul este descărcat pe computer, extrage it Folosind 7zip sau Winrar.

Pasul 3. Când ați terminat complet cu extragerea unui șofer, veți vedea fișierul Fișierul Samsung Driver Setup. Open the fișier de configurare.

Pasul 4. Faceți clic pe the În continuare pentru a continua procesul.

Pasul 5. Apoi, selectați limba la alegere iar țara apoi pentru a continua, faceți clic pe Următorul buton.

Pasul 6. Va trebui să alegeți locația pentru instalare acum. De asemenea, îl puteți lăsa implicit și apoi faceți clic pe butonul de instalare.

Într-un minut sau câteva, procesul de instalare va fi finalizat.

Pasul 7. După terminarea procesului de instalare, faceți clic pe finalizarea butonul pentru părăsește pagina de instalare.

Acum sunteți pregătit să vă conectați smartphone-ul sau tableta Samsung la computerul Windows.

Metoda 2: Cum se instalează manual driverul USB Samsung pe computer

Pasul 1. Pentru început, conectați dispozitivul USB la computer și verificați dacă dispozitivul este alimentat.

Pasul 2. Pe computer, deschideți Manager dispozitive Windows.

Pasul 3. Căutați dispozitivul USB pe care l-ați conectat fie în „Controler USB ‘ secțiunea sauDispozitive necunoscute meniul derulant.

Pasul 4. Acum faceți clic dreapta pe dispozitivul USB și alegeți „Actualizați software-ul driverului ‘.

Pasul 5. Atunci alege ‘Răsfoiți computerul pentru software-ul driverului ‘.

Pasul 6. Accesați locația – C: Program Files (x86) Samsung USB Drivers, Biblioteci, Source Performax USB v4.01

Pasul 7. Apoi bifați caseta de selectare – ‘Includeți subdirectoarele.

În cele din urmă, faceți clic pe URMĂTORUL. Drivere USB Samsung vor fi actualizate în curând!

Întrebări frecvente pentru driverul USB Samsung

# 1: Driverul USB Samsung este sigur pentru telefoanele noastre mobile?

Răspuns: Da. Dacă sunteți descărcat dintr-o sursă originală, de încredere, la fel ca cea în care citiți acest lucru, driverele USB Samsung sunt absolut sigure pentru dispozitivul dvs. Tinde să fie sigur atât pentru computer, cât și pentru laptop.

2 #: Pentru ce se folosește Samsung Driver?

Răspuns: Drivere USB Samsung sunt utilizate în mod special pentru a conecta computerul sau laptopul la dispozitivul dvs. Samsung. Acestea sunt, de asemenea, utile în activități precum firmware-ul intermitent, intermitent IMEI, acces root etc.

# 3: Cât de des sunt actualizările driverelor Samsung pentru telefoane mobile?

Răspuns: Driverele USB Samsung sunt, în general, actualizări în momentul soluționării problemelor de performanță și remedierii erorilor.

# 4: Este gratuit un driver USB pentru smartphone-uri?

Răspuns: Da. Driverele USB pentru smartphone-urile Samsung sunt absolut gratuite pentru descărcare, instalare și utilizare. Nu ați solicitat niciun fel de numerar sau depozit sau avans. Nu trebuie să dați niciun fel de bani pentru deblocarea oricărei caracteristici sau reclame din program.

# 5: Cu ce ​​sunt compatibile driverele USB cu locul de muncă?

Răspuns: După cum spune și numele, driverele USB Samsung sunt compatibile pentru a funcționa cu seria de telefoane Samsung precum seria Galaxy etc. Puteți testa cu ușurință aplicațiile de pe dispozitivele Samsung care rulează un sistem de operare Android. Acest lucru indică faptul că nu le puteți testa aplicațiile pe alte modele de telefoane, fie că sunt Pixel, HTC sau Huawei sau iPhone etc.

Încheierea:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați fișierul Driver USB Samsung și câteva dintre conceptele sale conexe. De asemenea, v-am împărtășit toate linkurile pentru dispozitivele sale și alternativa pe care ați putea-o utiliza pentru instrument, adică Samsung Kies pentru vizualizarea conținutului telefonului dispozitivului dvs. printr-o conexiune USB.

Fiind unul dintre cei mai buni drivere USB pentru a testa aplicațiile pentru dezvoltatori de pe telefoanele Samsung, Samsung USB Drivers vă ajută să stabiliți o conexiune cu dispozitivul Samsung și computerul sau laptopul dvs.

În acest fel puteți partaja și transfera fișiere, documente, audio, media, video etc. prin computer sau laptop pe dispozitivul Samsung și invers.

De asemenea, trebuie să efectuați diverse modificări la nivel de dezvoltator pe dispozitivul dvs. Samsung, cu pasul inițial de conectare la computer, cum ar fi Rooting, Flashing firmware Stock etc.

Dacă ne-a lipsit ceva, ne puteți spune în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă întâmpinați probleme în timpul instalării, nu ezitați să lăsați un comentariu în partea de jos a casetei de comentarii. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Sper că ai găsit ghidul nostru în valoare de timp. Vă mulțumim că ați citit articolul nostru. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie.

Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la ghidul procesului rădăcină al dispozitivelor MediaTek, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Androiding fericit????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x