Descărcați și înrădăcinați cu SuperSU Zip folosind Custom Recovery [v2.82 APK and Zip]

⌛ Reading Time: 5 minutes

Descărcați SuperSu Zip și Flash utilizând recuperarea personalizată

În acest Ghid, veți putea descărca și instala SuperSU fermoar și Apk SuperSU ultima versiune pe telefonul Android. Am împărtășit SuperSU zip cel mai recent Versiune și APK SuperSU în acest Ghid.

Ce este Supersu?

Dacă ați încercat vreodată să vă rădăcinați telefonul Android. Trebuie să fi dat peste aplicația numită SuperSU. Apk SuperSU permite utilizatorului să țină evidența tuturor aplicațiilor acordate de root pe dispozitivele Android. În scurt, Ultima Zip SuperSU vă oferă control total asupra telefonului dvs. Android. A fost adus la existență de Chainfire. Mulțumită SuperSu Chainfire. Dezvoltatorul a introdus o aplicație de masă numită SuperSu, care permite gestionarea drepturilor de acces pentru superutilizatori pentru aplicațiile de pe smartphone-ul dvs. care au nevoie de acces root.

Ce este înrădăcinarea?

Înrădăcinarea pentru un Android este similară cu Jailbreaking. Aceasta este o modalitate prin care puteți instala aplicații neaprobate, șterge toate bloatware-urile nedorite, actualiza sistemul de operare, overclock sau underclock procesorul, înlocui firmware-ul, practic personalizați orice de pe telefon. Înrădăcinarea permite tabletelor, smartphone-urilor și altor dispozitive bazate pe Android să obțină un control numit în mod obișnuit „Acces Root”. Prin intermediul cărora, limitările pe care producătorii și dezvoltatorii de hardware le pun pe un anumit telefon pot fi eliminate. Asta înseamnă că veți putea înlocui sistemul sau ceea ce numim noi, aplicațiile încorporate. Cu rooting, puteți rula aplicații specializate specifice care altfel ar avea nevoie de permisiuni la nivel de administrator. Puteți efectua anumite operațiuni care în mod normal nu sunt accesibile unui utilizator normal de Android.

Avantajele înrădăcinării Android folosind SuperSU

 1. Pe SuperSu Pro, puteți instala ROM-uri personalizate.
 2. Cu Super SU, Puteți instala modulele Xposed.
 3. Prin intermediul aplicație superutilizator, se poate instala VirtualXposed.
 4. Înrădăcinare superutilizator vă poate ajuta să vă personalizați dispozitivul Android în măsura în care doriți, utilizând module precum Xposed Framework.
 5. Permite modificarea intermitentă a fișierelor Zip.
 6. Supersu-mă liber.
 7. Înrădăcinând dispozitivul Android prin superutilizator rădăcină, este posibil să instalați Kernel, ROM-uri, diverse moduri precum ViPER4Android, Dolby Atmos Sound Mod etc.
 8. Superutilizator apk vă permite să actualizați un dispozitiv Android la cea mai recentă versiune, chiar dacă actualizările oficiale au fost oprite.
 9. Cu Apk SuperUser Pro, poate elimina toate bloatware.

Citește și: Descărcați Magisk Manager și Root Android Phone

Descărcați Flashable Supersu Zip

SuperSU Zip poate fi spus ca CPU din SuperSU Rooting Framework. Toate lucrările majore sunt conduse de SuperSU Zip. Pentru a Super Root Android dispozitiv, va trebui, în primul rând, să deblocați Bootloader-ul telefonului Android și să instalați o recuperare personalizată. Atunci va trebui blițează fișierul SuperSU Zip folosind recuperarea personalizată. Dat mai jos este Descărcare SuperSu.zip informații sub care am legat Descărcare gratuită a fișierului SuperSU Zip.

Nume de fișier

SuperSU Zip

Versiune

2,82

mărimea

5,64 MB

Categorie

Instrumente

Dezvoltator

Chainfire / CodingCode

Descărcări

10 milioane +

Suporturi

Android 4.2+

Ultima actualizare

Octombrie 2019

descărcare SuperSU zip – Descărcare fișier Zip SuperSu

Caracteristici SuperSU Zip

Mai jos sunt prezentate câteva caracteristici evidențiate ale SuperSU.

 • Puteți Permanent Root.zip și Unroot Android Phone.
 • SuperSU este un Sursa deschisa app și codul său sursă este disponibil pe SuperSU Github și, prin urmare, oricine poate da o mână în dezvoltarea sa.
 • Puteți Unroot temporar și puteți rădăcina Smartphone-ul.
 • Descărcați Chainfire EU SuperSU este o aplicație de rootare absolut gratuită. Nu vi se vor cere taxe sau costuri ascunse pentru a utiliza oricare dintre caracteristicile sale.
 • Superutilizator Su Aplicație de gestionare a superutilizatorilor acces precum prompt, înregistrare, permisiuni, notificări.
 • SuperSU este un aplicație compatibilă pe scară largă care acceptă Android de la versiunea 5.0 și mai mare.
 • Descărcare SuperUser Lucrează în recuperare personalizată.
 • Aleargă întotdeauna în mod invizibil.
 • Convertiți într-un aplicație de sistem.
 • treziți-vă de la sine.
 • vine cu 4 opțiuni de temă diferite.
 • pictogramă selectabilă din 5 opțiuni.
 • îl puteți lansa din dialer: apăsând * # * # 1234 # * # * sau * # * # 7873778 # * # * (* # * # SUPERSU # * # *)

Pentru mai multe caracteristici și avantaje de a avea un Site-ul Supersu chainfire. Puteți să-l instalați pe Actualizare Supersu aplicație pe telefonul dvs. Android și cunoașteți-vă.

Descărcați versiunea SuperSU Pro Apk

Există, de asemenea, Aplicația Supersu Pro Root versiune disponibilă pentru telefoanele Android. Superuser Pro apk versiunea oferă caracteristici precum –

 • Actualizare OTA Super noi După înrădăcinarea telefonului dvs. Android.
 • Supersu pro apk are detalii de înregistrare înaintea aplicației.
 • Protecție cu parolă.
 • puteți acorda sau refuza accesul root la o aplicație pentru o anumită perioadă de timp.
 • Superuser pro oferă protecție PIN pre-aplicație.

Descărcați SuperSU APK

APK SuperSU este un aplicația manager de rădăcină care gestionează permisiunile root pe dispozitivul înrădăcinat folosind Super SU. Super Root Apk ajută la acordarea de permisiuni aplicației care necesită permisiuni de root. Mai devreme Aplicația SuperSU a fost disponibil pentru descărcare în Google Play Store. Cu toate acestea, ulterior a fost eliminat din cauza încălcărilor politicii. Dar nu vă faceți griji, deoarece am menționat linkul către descărcați SuperSU Apk de mai jos. Dat mai jos este APK SuperUser informații sub care am legat Descărcare APK Superuser.

Numele aplicatiei

APK SuperSU

Versiune

2,82

mărimea

5,96 MB

Categorie

Instrumente

Dezvoltator

Chainfire / CodingCode

Descărcări

10 milioane +

Suporturi

Android 4.2+

Ultima actualizare

Octombrie 2019

Descărcați APK-ul Supersu

Cum se instalează SuperSu Zip utilizând recuperarea TWRP

Iată un ghid complet despre cum să instalați Super SU Zip folosind TWRP Recovery. Dar înainte de asta, asigurați-vă că ați respectat mai întâi toate cerințele de mai jos.

Cerințe prealabile

 • Creaza un Backup Android pe Android Device date. Când deblocați Bootloader-ul dispozitivului Android, toate datele dispozitivului, inclusiv persoanele de contact, aplicațiile instalate, fișierele, media etc. vor fi șterse. Prin urmare, asigurați-vă că faceți mai întâi o copie de rezervă completă a datelor dispozitivului.
 • Asigurați-vă că aveți un procent de încărcare mai mare de 60%. Sau va trebui să începeți totul de la început dacă dispozitivul dvs. se oprește între proces.
 • Asigură-te că Deblocați Bootloader-ul telefonului dvs. Android.
 • Instalați driverele și instrumentele ADB și Fastboot pe Windows, Mac, Linux.
 • Asigura-te ca ai USB Debugging activat și Deblocare OEM.

Pași pentru a activa depanarea USB și deblocarea OEM

Pasul 1:- În primul rând, mergeți la dispozitiv setări. Derulați până jos și faceți clic pe Despre telefon. Pasul 2:- Odată ce te afli Despre telefon. Din nou Derulați până la partea de jos și faceți clic de 7 ori pe numărul de compilare pentru a activa Opțiuni pentru dezvoltatori. Pasul 3:– Acum du-te înapoi și deschide Opțiuni pentru dezvoltatori și Activați depanarea USB și deblocarea OEM. Pasul 4:– De asemenea Activați repornirea avansată Opțiune. Asta e!! Acum ați activat Depanarea USB și deblocarea OEM.

Cum se instalează SuperSU Zip-On Android?

 • Descărcați zip-ul SuperSU din secțiunea Descărcare de mai sus.
 • Mută Zip SuperSU fișierul de pe PC-ul Windows în memoria internă de pe dispozitiv.
 • Odată ce Super SU este mutat, Opriți dispozitivul tau.
 • Reporniți dispozitivul în modul de recuperare TWRP. Pentru a face asta:- Opriți dispozitivul – >> Apăsați Volum sus + Acasă + tasta de pornire împreună până când dispozitivul pornește în modul de recuperare.
 • Odată ce TWRP Recovery este deschis, selectați instalare pentru a instala un fișier zip pe telefonul dvs. Android.
 • Acum navigați la stocare internă pe dispozitivul dvs. Android și apăsați pe SuperSu.zip pentru a-l instala pe smartphone.
 • Apăsați pe glisați pentru a confirma blițul pentru a confirma instalarea superSU pe dispozitivul dvs. Android.
 • Așteptați câteva secunde pentru a aprinde SuperSU pe dispozitiv.
 • Când SuperSU este instalat, Reporniți dispozitivul dvs. atingând Reboot.

Acum ați reușit să instalați aplicația Supersu pe dispozitivul dvs. Android,

Eliminați SuperSU și remediați eroarea „Uninstallation Failed”

Cum se înlocuiește SuperSU cu Magisk

Cum se înlocuiește Kingroot cu SuperSU?

Cum se dezinstalează SuperSu?

Dacă vă răzgândiți după instalare Superutilizator su. Doriți să îl dezinstalați. aici este o metodă simplă care o dezinstalează.

 • Deschis Aplicația SuperSU pe telefonul Android.
 • Du-te la Setare fila din Android SuperSu.
 • Acum derulați până la capăt și găsiți opțiunea de curățare.
 • Acum Atingeți Unroot complet pentru a dezinstala Supersu de pe dispozitivul dvs. Android.
 • Veți vedea un popup pentru confirmare. Click pe Continua.

Asta e!! Reporniți telefonul dvs. Android. ați dezinstalat cu succes aplicația SuperSU, adică superutilizator apk de pe smartphone.

Cuvânt final

Deci, acum aveți un telefon Android înrădăcinat cu SuperSU. poate doriți să încercați moduri și ROM-uri personalizate pe telefoanele Android. Puteți face acum mult mai multe lucruri cu Rădăcină SuperSu. Asa de explorați avantajele și posibilitățile și personalizați-vă telefonul Android. Acesta a fost Ghidul nostru pentru Descărcați SuperSU zip cel mai recent și APK și instalați-l folosind Custom Recovery. Aveți îndoieli> Anunțați-ne în comentariile de mai jos. Rămâneți conectat cu noi prin Facebook, Twitter pentru a citi mai multe astfel de articole utile pe Routech.ro.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.