Descărcați și instalați aplicația WiFi Study pentru PC

⌛ Reading Time: 2 minutes

Descărcați WiFiStudy pentru computer: În acest moment de criză din cauza Covid-19, educația elevilor a devenit ușor inaccesibilă din cauza metodelor tradiționale edu. Cu toate acestea, cu aplicații precum Aplicație de studiu WiFi, puteți studia cu ușurință pentru diferite examene chiar de la nivel de stat la nivel național și totul gratuit!

Cu ceea ce se întâmplă de acum și cu ce scenariu cel mai rău s-ar putea întâmpla în viitor, este întotdeauna mai bine să aveți prevenire decât vindecare. Distanțarea socială pare să fi devenit o formă de viață acum și, cu siguranță, instituțiile și colegiile de instruire sunt ultimele pe care se poate conta.

Dar nimic nu ar trebui să vină în calea educației și a unui student. Unde este vointa este si o cale. Pentru toți acei studenți care caută modalități de a obține cât mai multe cunoștințe și informații pe care le pot, de pe internet, iată o aplicație excelentă pentru ajutor și așteptați, de asemenea, complet gratuit!

Poți cu ușurință descărcați aplicația WiFi Study pentru Android din Magazin Google Play sau direct din Site-ul oficial al aplicației WiFi Study.

Cu toate acestea, știm cu toții că studierea pe mobil nu este cel mai bun lucru. Micul ecran ar putea fi iritant pentru cineva. Sau pur și simplu telefonul poate aduce prea multe alte notificări și, astfel, distrageri.

Dar nu vă faceți griji, așa cum puteți Descărcați aplicația WiFi Study pentru PC să studiezi pe un ecran mai mare. În acest articol, v-am împărtășit toată metoda Descărcați și instalați aplicația WiFi Study pentru PC.

Ce este aplicația WiFi Study?

Aplicație de studiu WiFi # 1 Pregătirea examenului, teste simulate gratuite pe PC este doar încă una dintre cele mai bune aplicații de acolo. În acest moment de criză în care metodele tradiționale de educație au eșuat total, aplicațiile precum studiul WiFi sunt cele care țin pasul cu schimbarea.

Aplicația WiFi Study este o aplicație pe care prelegeri video gratuite de la mentori din toată țara sunt adăugate. Aceste prelegeri sunt orientate către diferite examene de admitere, cum ar fi Servicii publice, intrări inginerești, SSC, nivel de stat, examene didactice, apărare, căi ferate, bancare, IIT-JEE, și așa mai departe.

Aplicația oferă prelegeri video gratuite, Note precum Afaceri curente, Si deasemenea Examenele ca Test. Astfel, nu trebuie să plătiți nimic pentru a utiliza această aplicație. Nu contează dacă nu v-ați alăturat vreunei clase de antrenor, totul aici este gratuit, spre deosebire de majoritatea antrenamentelor!

Descărcați aplicația WiFi Study pentru PC

Pur și simplu apăsați pe linkul de mai jos pentru a descărca WiFiStudy pe PC.

Nume wifistudy – Pregătirea examenului # 1, teste simulate gratuite
Categorie Educaţie
Mărime fișier 11M
Instalatii 1.000.000+
Dezvoltat de wifistudy

Descărcare aplicație WiFi Study pentru PC

Instalați aplicația WiFi Study pentru PC

Mai jos sunt prezentate două metode diferite pe care le puteți folosi instalați WiFiStudy pentru PC.

Descărcați și instalați WiFiStudy pentru PC prin Bluestacks

  • Descărcați Android Emulator pentru computer. Iti recomandam Bluestacks.
  • Întrucât Google Play Store este încorporat în Bluestacks, tot ce trebuie să faceți este deschide Bluestacks.
  • Mergi la Magazin Google Play.
  • Caută WiFiStudy# 1 Pregătirea examenului, teste simulate gratuite pe PC.
  • Pur şi simplu Descărcare aplicație WiFiStudy.

Sunteți cu toții pregătiți utilizați WiFiStudy pentru Windows.

Cât de ușor a fost. Sper că articolul a ajutat!

Studiind fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.