Descărcați și instalați Live NetTV pentru PC

⌛ Reading Time: 2 minutes

Nu ar fi uimitor să urmărești evenimentele live ale intereselor tale ca un sport sau să spui Cricket Match Live pe PC? Ce se întâmplă dacă îți spun că poți experimenta vizionarea Live Cricket Match sau orice alt sport sau știri sau divertisment pe computerul tău? Liniștitor, nu-i așa? A viziona televiziunea în direct pe computer este întotdeauna un avantaj pentru cei care locuiesc departe de casă sau nu au acces la un televizor.

Pentru toate aceste ciudățenii de divertisment, aici avem un articol care vă va informa cum puteți viziona Live NetTV pe computer! Dar dacă nu știți ce este Magic Live NetTV, atunci trebuie să derulați în jos pentru a beneficia de cele mai bune lucruri care vă apar!

Ce este Live NetTV?

Live NetTV este o aplicație Android care permite utilizatorilor să transmită în flux mai multe canale TV, LIVE. Această aplicație include aproape 800 de canale live, care sunt din diferite genuri, cum ar fi Sport, Știri, Divertisment, Gătit și așa mai departe. Ce este mai uimitor la această aplicație este că este complet gratuită.

Cu toate acestea, singurul dezavantaj al acestei aplicații uimitoare este că nu este compatibilă cu sistemul de operare Windows. Nu există nicio aplicație dedicată Live NetTV disponibilă pe Windows Store. Cu toate acestea, iată o metodă pe care o puteți utiliza pentru a instala Live NetTV pe computer. Deci, ce mai aștepți? Du-te verifică –

Instalați Live NetTV pentru PC Windows

Acum, deoarece nu există nicio aplicație oficială dedicată Live NetTV pe Windows Store, este sigur că va trebui să folosim un emulator precum Bluestacks sau oricare alta la alegere pentru a utiliza Live NetTV pe PC.

Pasul 1. Pe computerul dvs., deschideți browserul web – Mozilla sau Chrome și apoi descărcați fișierul APK Live NetTV.

Pasul 2. Acum Descărcați și instalați Bluestacks Emulator. Sau poți și tu instalați orice alt emulator pentru PC.

Pasul 3. Odată instalat, deschide Bluestacks și apoi conectare folosind acreditările dvs. Google.

Pasul 4. Apoi mergeți la locația în care aveți a salvat fișierul apk Live NetTV.

Pasul 5. Acum faceți clic dreapta pe fișierul apk și alegeți „Deschideți cu Bluestacks Apk Installer„. Apoi, aveți răbdare până când procesul de descărcare se termină.

Pasul 6. In cele din urma, deschide Bluestacks și faceți clic pe pictograma Live NetTV care apare pe ecranul de pornire.

Acum sunteți pregătit să transmiteți canalele dvs. TV live preferate pe computer. Sper că ați reușit să instalați Live NetTV Apk pe computerul dvs. și să îl transmiteți și în flux. Pentru mai multe astfel de postări, continuați să urmăriți AndroidJungles.com

Continuați să vizitați 🙂