Descărcați și instalați TWRP Recovery pe dispozitivele Android

⏱️ 10 min read

Cea mai recentă versiune a TWRP V3.3.1 este acum disponibilă pentru descărcare. Acum, că sunteți aici, presupun că s-ar putea să știți ce Recuperare TWRP este. În acest articol, împărtășim linkurile pentru a descărca și a instala TWRP Recovery pe dispozitivele Android. Continuați să citiți pentru a afla mai multe!

Ce este TWRP Recovery?

Proiectul de recuperare a câștigului echipei este cel mai cunoscut software de recuperare open-source personalizat pentru dispozitive bazate pe Android. oferă un utilizator cu ecran tactil interfațat. TWRP Recovery permite utilizatorilor să instaleze firmware personalizat de la terți.

Cu TWRP Recovery, este posibil să blocați ROM personalizat, precum și fișiere zip mod, astfel încât să vă personalizați dispozitivul. De asemenea, devine posibil să instalați cu ușurință SuperSU și Magisk, astfel încât să vă puteți rădăcina dispozitivul Android.

Ce este nou în TWRP V3.3.1?

Iată cum arată Changelog-ul celei mai recente recuperări TWRP 3.3.1 –

*Fix selinux issues during formatting - dianlujitao

* Various fixes for toybox and toolbox builds - CaptainThrowback and bigbiff

* Flash both A and B partitions when installing a recovery ramdisk - Dees_Troy

* Add option to uninstall TWRP app from /system - Dees_Troy

* Create digest for subpartitions - bigbiff

De ce ar trebui să folosesc TWRP Custom Recovery?

Recuperările personalizate precum TWRP permit utilizatorilor să obțină accesul complet al dispozitivului lor. OEM-urile restricționează utilizatorii să își folosească în totalitate dispozitivul. Dar, de asemenea, păstrați o parte din acesta ca încărcător de încărcare blocat, pentru ca tocilarii tehnologici să se adapteze.

Astfel de modificări includ ROM-uri personalizate intermitente, dispozitivul Root folosind Magisk, nuclee Flash personalizate, instalare ZIP, fișiere IMG, module Magisk, moduri Flash, teme Substrat și așa mai departe. Și pentru a efectua toate aceste funcții aveți nevoie de recuperare personalizată. Cea mai populară dintre acestea este TWRP Recovery.

Descărcați TWRP Recovery pe dispozitivele Android

Mai jos sunt linkuri TWRP specifice dispozitivului, care vă vor conduce la site-ul oficial TWRP. Iată o listă cu toate companiile de dispozitive care acceptă TWRP. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe dispozitivul pe care îl dețineți de jos și apoi descărcați imaginea de recuperare TWRP precum și fișierul zip instalat pentru acel dispozitiv.

Instalați TWRP Recovery pe dispozitivele Android

Presupunând că ați descărcat imaginea de recuperare TWRP și fișierul de instalare pentru dispozitivul dvs., puteți începe acum să instalați TWRP Recovery pe dispozitivul Android urmând ghidul de mai jos, dar mai întâi, nu uitați de cerințe!

Condiții prealabile

Înainte de a intra în metoda de instalare, va trebui să urmați mai întâi cerințele de mai jos –

 1. Când efectuați metode neobișnuite pe telefonul dvs., există șanse ca datele dispozitivului să fie șterse. Pentru a preveni astfel de nenorociri, este crucial să faceți o copie de rezervă completă a dispozitivului.
 2. În timp ce instalați TWRP, veți avea nevoie de un dispozitiv cu un bootloader deblocat. Pentru a debloca cu ușurință bootloader-ul dispozitivului dvs., puteți urma metoda de aici.
 3. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. are un procent suficient de baterie. Nu uitați să încărcați dispozitivul cu cel puțin 60% pentru un proces lin. Sau s-ar putea să fie nevoie să repetați totul din nou!
 4. Driverele USB sunt esențiale pentru a forma o conexiune sigură între dispozitivul dvs. și computer. Este necesar să aveți cele mai recente drivere USB. Deci, asigurați-vă că instalați drivere USB pe computer.
 5. Descărcați instrumentul Odin (numai pentru # 2.)
 6. EuInstalați instrumentele ADB și Fastboot sau poți și tu instalați Minimal ADB și Fastboot Tools. (Doar pentru # 3).
 7. Cablurile USB joacă un rol important în stabilirea unei conexiuni între dispozitivul dvs. și computer. În momentele în care există o problemă la conectarea la computer, defecțiunea poate fi cea mai mare parte a cablurilor USB sau a driverelor USB învechite. Prin urmare, Cabluri USB funcționale și fiabile sunt esențiale!
 8. Descărcați cea mai recentă imagine de recuperare TWRP pentru dispozitivul dvs. Android din linkurile menționate mai sus.

# 1. Instalați TWRP Recovery pe dispozitivele Android utilizând TWRP Recovery

Prima metodă este aceea în care blocați imaginea de recuperare TWRP direct din recuperare. Acesta este cel mai simplu și mai convenabil mod de a actualiza TWRP la cea mai recentă versiune. Prin urmare, dacă utilizați versiunea TWRP anterioară, puteți trece cu ușurință la cea mai recentă versiune TWRP urmând pașii simpli de mai jos –

 • Presupunând că ați respectat toate cerințele, puteți muta acum sau transfera fișierul TWRP descărcat în stocarea internă a dispozitivului dvs.
 • Acum reporniți dispozitivul în modul de recuperare TWRP.
 • Mergeți la opțiunea de „Instalați”> „Instalați imaginea”.
 • Mergeți la locul unde ați mutat Fișier imagine TWRP. Apoi selectați-l.
 • Acum, din lista de meniu care apare, alegeți „Recuperare‘ opțiune.
 • În cele din urmă, glisați comutatorul la Confirmați Flash.
 • Odată ce cea mai recentă recuperare TWRP este instalată, mergeți la „Reporniți„meniu și apoi alegeți„Sistem‘.

Aia este. Recuperarea TWRP a fost actualizată dispozitivul Tour.

Rădăcinați telefonul Android utilizând Supersu

Rădăcinați telefonul Android utilizând Magisk

# 2. Flash TWRP pe dispozitivele Samsung utilizând instrumentul Odin

Utilizarea instrumentului Odin pentru a clipi TWRP este o metodă pe care o puteți utiliza pentru a clipi imaginea de recuperare TWRP, dar această metodă este foarte limitată doar la dispozitivele Samsung. Prin urmare, asigurați-vă că nu efectuați această metodă pe niciun alt dispozitiv decât Samsung.

 • După ce ați respectat toate cerințele menționate mai sus, în primul rând, extrageți fișierul zip Odin Tool pe care l-ați descărcat din secțiunea de condiții prealabile.
 • Extrageți acest fișier într-o locație ușor accesibilă pe computer.
 • Mergeți în locația în care a fost extras Odin și apoi faceți dublu clic pe fișierul Odin ‘Odin3 3.13.1.exe‘, pentru a-l lansa.
 • Apoi, porniți dispozitivul Samsung în modul de descărcare.
 • Conectați dispozitivul la computer prin cabluri USB.
 • În curând, Odin vă va detecta dispozitivul și va fi evidențiat și portul COM.
 • Pe ecranul care apare, faceți clic pe butonul „AP”o ca să instalați recuperarea TWRP V pe dispozitivul dvs. Samsung.
 • Doar asigură-te că tu nu faceți alte modificări decât aceasta în meniul Setări Odin.
 • În cele din urmă, faceți clic pe „start‘pentru a instala TWRP Recovery pe dispozitivul dvs. Samsung.
 • Când se termină procedura de intermitent, veți primi pe ecran un mesaj care spune „PASS”.

În curând, dispozitivul dvs. va reporni singur în sistemul de operare.

Rădăcinați telefonul Android utilizând Supersu

Rădăcinați telefonul Android utilizând Magisk

# 3. Flash TWRP IMG cu Fastboot

În această metodă, vom folosi instrumentele ADB și Fastboot pentru a bloca imaginea de recuperare TWRP.

Notă: Dacă utilizați Mac OS sau Linux, atunci este esențial să adăugați un punct și o bară directă după fiecare comandă. (./)

 • Presupunând că ați respectat toate premisele esențiale, copiați imaginea de recuperare TWRP în dosarul în care ați salvat Instrumentele ADB și Fastboot.
 • Apoi apăsați butonul Tasta Shift și faceți clic dreapta oriunde pe gol ecran în același folder.
 • Acum alegeți opțiunea „Deschideți fereastra de comandă aici ‘sau’ Deschideți fereastra PowerShell aici ‘ din lista dată de opțiuni.
 • Apoi, porniți-vă telefonul în modul Fastboot sau Bootloader folosind o combinație de taste sau comanda de mai jos, când USB Debugging este activat pe dispozitiv.

adb reboot bootloader

 • Utilizând cablurile USB, conectați dispozitivul la computer.
 • Apoi introduceți comanda de mai jos pentru a vă asigura că dispozitivul dvs. a fost detectat de Fastboot –
fastboot devices
 • Ar trebui să vedeți un ID de dispozitiv în comandă acum. În cazul în care nu vedeți un ID de dispozitiv, încercați să repetați metoda cu Drivere USB actualizate instalate sau Cabluri USB corespunzătoare atașate.
 • Apoi introduceți comanda de mai jos, astfel încât să flash și instalați TWRP Recovery pe dispozitiv –
fastboot flash recovery <file-name.img>
 • Asigurați-vă că înlocuiți de la comanda de mai sus la numele de fișier real al imaginii de recuperare TWRP.
fastboot flash recovery twrp-3.3.1-0-angler.img
 • În cazul câtorva dispozitive precum Google Pixel 1/2/3 (XL), Mi A1 / A2 / A2 Lite, etc, nu este posibil să blocheze permanent recuperarea. Motivul este că aceste dispozitive acceptă schema de partiție A / B. Prin urmare, va trebui să porniți TWRP Recovery img pe astfel de dispozitive folosind –
fastboot boot <file-name.img>
 • Odată ce dispozitivul dvs. pornește în TWRP Recovery, puteți bloca fermoarul de instalare cu „Instalare‘ meniul.

Acesta este cât de ușor a fost să instalați TWRP pe dispozitivul dvs. Android!

Rădăcinați telefonul Android utilizând Supersu

Rădăcinați telefonul Android utilizând Magisk

Cum se pornește la recuperarea TWRP pe Android

Acum că ați instalat TWRP Recovery pe dispozitivul dvs. Android, iată cum puteți porni dispozitivul în modul TWRP Recovery.

În cazul în care nu doriți să intrați în ghidul detaliat, atunci puteți utiliza și combinații de taste sau iată cum puteți porni dispozitivul în modul de recuperare TWRP folosind comenzile ADB sau Fastboot în câțiva pași – Utilizați comanda de recuperare adb reboot sau fastboot reporniți comanda de recuperare.

Cum se actualizează TWRP pe Android?

Una dintre cele mai bune părți despre utilizarea TWRP Custom Recovery este că primește actualizări frecvente pentru a remedia erorile și a-l face să funcționeze mai ușor decât înainte. Deși nu primiți aceste actualizări foarte des, acestea sunt rulate atunci când este necesar. Dar dacă ați descărcat versiunea TWRP neoficială, atunci este posibil să trebuiască să actualizați recuperarea uneori.

Avantajele recuperării TWRP

 1. Cu TWRP, este posibil să instalați ROM-uri personalizate pe dispozitivul dvs. Android.
 2. Puteți instala modulele Xposed.
 3. Permite modificarea intermitentă a fișierelor Zip.
 4. Puteți instala MOD-uri, Kernel.
 5. Puteți elimina toate bloatware-urile.

A se vedea, de asemenea

 • Cum se schimbă limba în recuperarea TWRP?
 • Remediați eroarea TWRP 7 (În timp ce interfața ROM personalizată prin TWRP)
 • Instalați TWRP și Root Android FĂRĂ PC (Folosind Bugjaeger mobile ADB)
 • Cum se instalează TWRP pe MediaTek folosind SP Flash Tool

Cuvinte de încheiere

Totul a fost despre asta Recuperare TWRP și cum îl puteți descărca și instala pe dispozitivul dvs. Android. În cazul în care sunteți blocat la oricare dintre pașii de mai sus, anunțați-ne cum vă putem ajuta.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x