Descărcați sistemul de operare Remix pentru un computer pe 32 de biți / 64 de biți [OFFICIAL]; Remix OS Player

⌛ Reading Time: 3 minutes

Descărcați sistemul de operare Remix pentru un computer pe 32 de biți / 64 de biți: De când Remix OS și-a lansat sistemul de operare mobil cu o interfață tradițională în stil desktop, a atras atenția tuturor. Sistemul de operare Remix este aproape o interfață desktop, deoarece are un buton de pornire în colțul din stânga în care puteți accesa toate aplicațiile la fel ca un computer desktop și are, de asemenea, o bară de activități și chiar ferestre minimizate în partea de jos, pe care o numim multitasking pe Android.

Citește și: Cum să blochezi copiii în Nintendo Switch eShop

Deci, ești un fan al Android și te-ai săturat de Windows? Ei bine, atunci sunteți în locul potrivit și sistemul de operare Remix este cea mai bună opțiune pentru dvs. În acest ghid, vă vom ajuta cu procesul de instalare a sistemului de operare Remix pentru computerele pe 32 de biți și 64 de biți.

Descărcați sistemul de operare Remix pentru un computer pe 32 de biți / 64 de biți

Procesul de instalare a sistemului de operare Remix (Metoda Dual-Boot)

Acum că aveți sistemul de operare Descărcare Remix pentru un computer pe 32 de biți / 64 de biți, permiteți-ne să începem procesul de instalare. Dar înainte de a începe, asigurați-vă că condițiile prealabile, cum ar fi să aveți o unitate flash USB mare de 4 GB, recomandat să utilizați o unitate USB 3.0 cu viteze de citire / scriere rapide pentru computerele pe 64 de biți sunt disponibile. Pentru computerele pe 32 de biți, puteți opta pentru porturi USB 2.0.

 1. Descărcați sistemul de operare Remix și dezarhivați fișierul.
 2. Atunci trebuie conectați respectivul drive USB după cum sa discutat mai sus. Asigurați-vă că pen drive-ul este gol. Acum deschis Dosarul OS Remis și faceți clic pe remixos-usb-tool pentru a deschide aplicația.
 3. Odată ce instrumentul a pregătit Remix OS 32-bit Drive boot, opriți computerul și accesați meniul Bios și modificați prioritatea de încărcare. Apoi, aduceți unitatea USB la primul dispozitiv de pornire și reporniți computerul
 4. Acum va porni computerul prin sistemul de operare Remix. De asemenea, puteți opta pentru rularea sistemului de operare Remix în moduri pentru oaspeți sau rezidenți, după cum vă convine. Rețineți că modul Resident durează puțin mai mult pentru a fi configurat în comparație cu modul invitat
 5. Deoarece sistemul de operare Remix rulează de pe o unitate flash, nu va trebui să scrieți date furnice pe computer, ceea ce înseamnă că sistemul de operare nu va afecta computerul sau niciun fel de date de pe computer.

Procesul de instalare a sistemului de operare Remix (metoda hard diskului)

De asemenea, citiți: Cum să remediați problemele Facebook Messenger

 1. Pentru acest proces, va trebui să creați o partiție de cel puțin 8 GB RAM în procesul de formatare FAT32. Puteți fie să micșorați discul principal, fie să utilizați și orice disc suplimentar.
 2. Descărcați fișierul ISO Remix OS și copiați-l în noua partiție pe care ați creat-o.
 3. Acum tot ce trebuie să faceți este să extrageți conținutul fișierului ISO cu WinRAR sau 7-Zip și ar trebui să copiați toate aceste fișiere pe partiția dvs.
 4. Acum, descărcați EasyBCD și deschideți-l. Accesați noua intrare și apoi fila ISO. Utilizați calea pentru a vă conecta la fișierul ISO și a adăuga intrare.
 5. Sub Editați meniul de pornire, faceți opțiunile meniului după cum doriți, apoi faceți clic pe instrumente și reporniți computerul și faceți clic pe da.
 6. Computerul dvs. se va reporni acum și ar trebui să alegeți să alegeți sistemul de operare Remix.

Concluzie

Dacă această postare v-a ajutat să descărcați sistemul de operare Remix pentru un computer pe 32 de biți / 64 de biți, arătați-ne un pic de dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.