Descărcați versiunea completă Cracked GSM Aladdin V2 1.42 fără cutie

⏱️ 4 min read

Descărcați GSM Aladdin: Fiind o aplicație incredibilă, dar foarte ușoară pentru computer și laptop Windows, GSM Aladdin este o aplicație care este utilă pentru utilizatorii de dispozitive acceptate Mediatek. Dacă doriți să obțineți o mână de ajutor în repararea, identificarea codurilor de utilizator, IMEI nul sau invalid, intermitent etc. în telefonul dvs. Android sau chiar dotat cu telefon, puteți face totul și mai mult cu ajutorul GSM Aladdin.

Acesta este unul dintre cele mai bune instrumente cu o interfață ușor de utilizat și vine cu metode ușoare pentru a realiza o anumită sarcină. Înainte de a intra în procedura reală de descărcare și instalare a instrumentului GSM Aladdin, să vedem mai întâi ce înseamnă de fapt.

Ce este GSM Aladdin?

GSM Aladdin V2 1.34 este o aplicație dezvoltată de Infinity Box.com care vă permite să accesați blițul unui număr de caracteristici de pe smartphone-uri, tablete și chiar telefoane cu caracteristici! Această aplicație este compatibilă cu aproape toate computerele bazate pe Windows. Domeniul de lucru depinde de chipset-ul respectivului dispozitiv care decide ce caracteristici puteți utiliza pe acesta.

Afirmația de mai sus poate fi clarificată prin exemple după cum urmează:

Dispozitivele care rulează pe chipset-ul Spreadtrum pot clipi fișierul firmware stoc, pot repara orice probleme IMEI existente pe dispozitivul dvs., recuperând numărul dvs., citi codul modelului utilizatorului, formata dispozitivul și citi și scrie NV.

Dispozitivele care au suport Mediatek, care sunt dispozitivele care rulează pe un chipset MediaTek, pot citi codul modelului, pot repara anumite probleme Wi-Fi cu care vă confruntați, pot face copii de siguranță ale datelor de pe dispozitiv, cum ar fi contacte, jurnale etc.

Cel mai uimitor lucru pe care l-am atras personal a fost că poți restabili și permisiunile root cu ajutorul GSM Aladdin în cazul în care dorești să rootezi sistemul de operare Android al dispozitivului tău. Cu aceasta, veți avea multe alte avantaje ale utilizării acestei aplicații ca: ștergerea setărilor, ocolirea protecției de resetare din fabrică, deblocarea rețelei dispozitivului, ștergerea directă a parolei, formatarea dispozitivului în siguranță, resetarea blocării utilizatorului și multe altele.

Instrumente pentru dvs.: Descărcați instrumentul Android Multi și descărcați instrumentul de deblocare a contului meu.

Descărcați aplicația GSM Aladdin:

Nume de fișier: GSM_Aladdin_v2_1.34

Versiunea fișierului: v2 1,34

Ultimul GSM Aladdin: Descărcați

Rețineți următoarele puncte: – ~ Aplicația GSM Aladdin este compatibilă cu orice sistem de operare bazat pe Windows. Aceasta include: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.

~ Nu uitați să aveți o copie de rezervă a datelor dvs. curente pe dispozitiv înainte de a utiliza aplicația GSM Aladdin, astfel încât să o puteți folosi oricând mai târziu, restaurând.

Cerințe prealabile pentru instalarea aplicației GSM Aladdin:

 • Compatibil numai cu PC-ul Windows.
 • Proiectat pentru dispozitivele Mediatek Powered.
 • Nu uitați să dezactivați antivirusul pe computer înainte de a instala acest instrument.
 • Nu uitați să descărcați și să instalați instrumentul pe unitatea principală C: //.

Cum se instalează aplicația GSM Aladdin?

Pasul 1: După ce ați descărcat aplicația GSM Aladdin făcând clic pe butonul de descărcare de mai sus, deschideți fișierul zip GSM Aladdin.

Pasul 2: Acum, instalați fișierul fișier .exe și ați terminat aici, în curând aplicația va fi instalată și o puteți folosi.

Caracteristicile aplicației GSM Aladdin:

Cele de mai jos sunt câteva dintre caracteristicile evidențiate ale GSM Aladdin:

 • Resetați sau deblocați blocarea feței.
 • Suport IMEI pe MT6795, pe Nougat.
 • Resetați sau deblocați blocarea modelului EMMC.
 • Backup ROM complet.
 • Firmware intermitent.
 • Telefon mort intermitent.
 • Formatați dispozitivul în siguranță.
 • Activați limbile.
 • Deblocare Samsung FRP.
 • Reparații Wi-Fi și Bluetooth.
 • Remediați modul de descărcare.
 • Deblocați sau dezactivați Samsung Lock.
 • Citiți blocarea modelului oricărui dispozitiv Android.
 • Deblocați, resetați sau citiți parola telefoanelor Nokia.
 • Citiți, scrieți și formatați numărul IMEI.

Trebuie să citiți: Cum să descărcați Z3x Samsung Tool Pro Full + Crack + Fără cutie

Verdict final:

Așadar, băieți, acesta a fost despre instrumentul GSM Aladdin. Sper că ați găsit articolul de utilizare. În cazul în care aveți nelămuriri sau întrebări, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de articole sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x