Descărcați videoclipuri de înaltă calitate cu 4K Video Downloader

Laden Sie hochwertige Videos mit 4K Video Downloader herunter
⏱️ 5 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către OpenMedia LLC. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Salvarea videoclipurilor online pe disc nu este un lucru nou și multe instrumente care vă ajută să faceți acest lucru sunt ușor de obținut pe web. Descărcare video 4K este exact cum sună; este un instrument ușor de utilizat care vă permite să luați videoclipuri dintr-o varietate de surse online și să le salvați pe hard disk. Motivele pentru care ați putea dori să faceți acest lucru mai degrabă decât să vizionați videoclipul online sunt numeroase. Dar să aflăm mai multe.

De ce să salvați pe disc?

Motivul cel mai evident pentru a face video online offline este că trebuie să redați videoclipul în ceva care nu este conectat la rețea, cum ar fi un proiector. Da, sunt disponibile proiectoare inteligente bazate pe Android, care au browsere încorporate, dar dacă, ca majoritatea dintre noi, nu aveți unul dintre acestea? Un alt motiv ar putea fi faptul că este un videoclip despre care credeți că s-ar putea să nu fie pe un site mult timp și doriți să îl arhivați pe disc pentru a fi vizionat în continuare în timpul liber.

Oricare ar fi motivul, este esențial ca metoda pe care o utilizați pentru a reda acele videoclipuri pe disc în loc de ecran să fie simplă și rapidă. Unul dintre cele mai recente instrumente simple și rapide pentru a face acest lucru este, desigur, 4K Video Downloader.

Descărcarea în acțiune

Nu lăsați numele său simplu și interfața ușoară să vă înșele – acesta este un bun instrument solid. În primul rând, trebuie să descărcați instrumentul și să salvați programul de instalare într-un loc unde îl puteți găsi cu ușurință. Am folosit desktopul. Rulați programul de instalare și sunteți bine să mergeți.

Primul lucru pe care îl veți observa este butonul verde mare „Lipire legătură”. Obținerea videoclipurilor online în acest utilitar este puțin neobișnuită, dar să o facem în ordine. Pentru a descărca un videoclip de la oricare dintre serviciile video online populare, Facebook, Vimeo etc., accesați videoclipul pe care doriți să îl arhivați pentru a discul și copiați adresa URL.

În 4K Video Downloader, faceți clic pe butonul „Lipire link”. Desigur, în mod normal, v-ați aștepta să lipiți linkul într-o casetă de text și să apăsați butonul „Go”, dar au eliminat acest pas cu ajutor. Odată ce URL-ul a fost introdus în instrument, programul analizează URL-ul căruia i sa cerut să descarce și extrage un link de descărcare.

Descărcare video 4k Alegeți rez

Apoi, dacă legătura este bună (iar unele nu sunt, probabil că sunt criptate, nu au nicio legătură cu software-ul), veți obține panoul de selectare a rezoluției. Aici veți vedea toate formatele pe care le puteți descărca de pe acest link. Aveți de ales să descărcați MP4 sau MKV printr-un meniu derulant. MP4 este bun până la 1080, dar pentru a obține videoclipuri cu rezoluție de până la 4K, trebuie să treceți la opțiunea MKV.

Descărcare video 4k Mkv Grab

Aveți și alte opțiuni. De exemplu, un meniu derulant pentru alegerea dintre Descărcare video și Extragere audio este în partea stângă. Aceasta este pentru muzică sau efecte sonore în care descărcarea videoclipului nu este chiar necesară.

4k Video Downloader Extract Audio

Cealaltă opțiune este descărcarea subtitrărilor în același timp cu videoclipul. Subsubscripțiile sunt salvate ca fișier text, deci dacă descărcați un videoclip în limba străină pentru a intra pe un server media, cum ar fi Plex sau pentru a reda în VLC, puteți seta subtitrările pentru a le reda sincronizate cu videoclipul din player. Perfecţiune.

4k Video Downloader Subtitrări

După ce ați terminat cu rezoluțiile, subtitrările etc., puteți apăsa butonul Descărcare. Veți primi o bară de progres pe măsură ce videoclipurile se descarcă. Odată terminat, videoclipul va apărea în meniul principal al programului ca descărcare finalizată. Dacă faceți clic pe cele trei puncte, veți obține un meniu referitor la videoclipul respectiv, permițându-vă să accesați folderul care conține sau să copiați linkul sau chiar să îl ștergeți dacă ați descărcat un videoclip greșit.

Concluzie

Deci, iată-l, este atât de simplu. Cred că utilitarul funcționează foarte bine: are o interfață curată drăguță, descărcare rapidă (în limitele rețelei și procesorului meu) și, în măsura în care aș putea afla, încercarea cu fiecare site la care m-aș putea gândi, suport bun pentru toate cele mai importante site-uri video.

Descărcare video 4K este disponibil gratuit ca probă, dar dacă doriți să eliminați reclame și să mergeți nelimitat pentru descărcări, puteți plăti o taxă unică. Costă 15 USD pentru uz personal pe până la trei computere și 75 USD pentru utilizarea de afaceri pe până la cinci computere.

Ca de obicei, dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x