Descărcați VirtualXposed APK pentru toate dispozitivele Android

⌛ Reading Time: 3 minutes

Descărcați APK-ul VirtualXposed pentru toate dispozitivele Android: Personalizarea Android este întotdeauna distractivă. Spre deosebire de iOS sau orice alt sistem de operare mobil, Android nu este complicat. Puteți personaliza dispozitivul așa cum doriți cu pictograme personalizate, imagini de fundal, moduri și multe altele. Dacă doriți să vă personalizați dispozitivul dincolo de limite, atunci rădăcina este singura opțiune. Ei bine, nu mai! Vă puteți personaliza dispozitivul, așa cum doriți, cu Xposed.

Ei bine, acum ați putea crede că Xposed este pentru utilizatorii înrădăcinați. Da, ai absolut dreptate. Dar aici intră VirtualXposed în acțiune. Utilizând VirtualXposed, activați câteva module Xposed funcționale fără root. Suna interesant? În această postare, vom discuta totul despre VirtualXposed și vom discuta, de asemenea, cum puteți descărcați VirtualXposed APK pentru dispozitive Android.

Dacă nu intenționați să vă rădăcinați dispozitivul sau să îl deblocați bootloader-ul, ei bine, nu vă voi da vina. Dar permiteți-mi să vă spun că nu puteți găsi nicio altă alternativă pentru VirtualXposed. Dacă vă întrebați dacă este o versiune funcțională sau nu, sau oficială sau nu, atunci permiteți-mi să vă spun că aceasta este o versiune oficială.

Dacă nu sunteți conștienți de ceea ce Xposed Framework, în general, este capabil să facă, folosind acest cadru puteți personaliza funcționalitățile Android de la un nivel de bază la un nivel înalt, precum și puteți personaliza dispozitivul cât puteți. Puteți modifica setările la nivel de sistem și puteți obține maximum de pe dispozitivul dvs. utilizând cadrul.

Implementarea aici este mai mult sau mai puțin similară cu Magisk pentru a permite modulele necesare în orice moment. Xposed este renumit în întreaga lume, dar Rovo89, omul din spatele proiectului, a făcut o pauză de lucru.

Ce este VirtualXposed?

După cum sa menționat mai devreme, după ce Rovo89 a întrerupt Xposed, un dezvoltator chinez care poartă numele de utilizator Weishu și-a început proiectul sub denumirea VirtualXposed. Pentru a face lucrurile și mai clare, VirtualXposed este o aplicație care creează spații virtuale în care se pot rula APK-urile ca pluginuri, iar în aceste spații puteți rula și modulele Xposed fără a avea permisiunile root sau a aduce modificări fișierelor de sistem.

Acestea fiind spuse, astfel puteți rula și utiliza modulele Xposed preferate fără a fi nevoie să rădăcinați dispozitivele și chiar să deblocați bootloader-ul. Această aplicație se bazează pe Epic și VirtualApp pentru procesarea cârligelor necesare. Toate cele menționate anterior sunt biblioteci open-source și Epic a fost inspirat de Xposed pentru a se conecta la propriile metode Java din aplicații.

Această aplicație folosește în continuare Exposed pentru a încărca modulele Xposed și unele servicii de bază. VirtualApp dezvoltă un container pentru a instala APK-uri și aplicații din sistem. Când descărcați și instalați aplicația pentru prima dată, simțiți că ați descărcat și că utilizați un lansator simplu. Ei bine, dacă aveți acea impresie că aveți dreptate, este o aplicație Launcher3 care este un lansator implicit în diferite ROM-uri personalizate.

Permisiuni necesare pentru a utiliza APK VirtualXposed

  1. Toate permisiunile Android necesare trebuie să fie activate pentru a rula aplicația VirtualXposed. Motivul pentru care aplicațiile care rulează în VirtualXposed au nevoie de permisiuni.
  2. De asemenea, există un manager de permisiuni – „XprivacyLua” în VXP, cu ajutorul căruia puteți regla permisiunile pentru o anumită aplicație utilizând o comutare.

Descărcați VirtualXposed APK Ultima versiune pentru toate dispozitivele Android

Ei bine, puteți descărca VirtualXposed de mai jos. Cu timpul, au existat multe schimbări în ceea ce privește VXA. Acum, cu cele mai recente versiuni, puteți instala Google Play Services în acesta folosind MicroG Project. Nu doar atât, veți obține magazinul Yalp odată ce instalați MicroG pe VXP.

Descărcați VirtualXposed APK

Instalați VirtualXposed APK pe toate dispozitivele Android

  1. Descărcați APK-ul VirtualXposed din linkul menționat mai sus.
  2. Odată descărcat, navigați la secțiunea de descărcare de pe telefon și când vi se va cere să permiteți din această sursă sau activați surse necunoscute, și a lovit da
  3. Atingeți APK-ul VXP pentru instalare.
  4. Odată instalat pe telefon, deschideți aplicația și permiteți toate permisiunile pe care le cere.
  5. Asta este tot, ați instalat VXP pe telefon acum.

Instalați VirtualXposed APK pe toate dispozitivele Android (ghid video)

Procesul de instalare MicroG

MicroG este versiunea ușoară a serviciilor standard Google Play. Vine într-o dimensiune de până la 2 MB și se pot instala aceste servicii direct din setările VXP în sine. Adică nu trebuie să-l descărcați separat, este un pachet complet. Pentru a instala MicroG, urmați pașii de mai jos …

  1. Navigați la setări din pagina de pornire a lansatorului. După ce ați terminat, apăsați pe Setari avansate și du-te la Instalați / dezinstalați serviciile Google.
  2. Aici puteți confirma instalarea.
  3. Asta e tot. Acum puteți adăuga orice aplicație care are nevoie de GMS Core pentru a rula corect.

Concluzie

Așa poți descărcați VirtualXposed APK pentru dispozitive Android. Dacă această postare v-a ajutat să descărcați VirtualXposed APK pentru toate dispozitivele Android, arătați-ne un pic de dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.