Descoperă beneficiile Discord Nitro și decide dacă merită investiția

Ce este Discord Nitro și merită cumpărat?
⏱️ 12 min read

Discord Nitro este un abonament premium care oferă utilizatorilor o serie de beneficii, inclusiv acces la emojii personalizate și de înaltă calitate, o calitate audio și video de înaltă definiție și capacitatea de a partaja fișiere de dimensiuni mai mari. De asemenea, abonamentul oferă utilizatorilor acces la jocuri gratuite, avantaje exclusive în joc și reduceri la magazinele partenere. Cu toate acestea, costul poate fi o problemă pentru mulți utilizatori, deci merită cumpărat depinde de nevoile și bugetul fiecăruia. Dacă sunteți un utilizator înrăit al Discord și apreciați abilitatea de a personaliza experiența dvs., atunci poate fi o investiție bună. Cu toate acestea, dacă utilizați Discord doar ocazional, atunci poate fi mai bine să vă concentrați pe opțiunile gratuite.

Discord are o ofertă de abonament numită „Nitro” pentru a vă ajuta să profitați la maximum de platforma de chat de jocuri. Un abonament Nitro deblochează noi funcții grozave care nu sunt disponibile pentru utilizatorii gratuiti. Dacă v-ați întrebat ce are de oferit abonamentul Nitro, citiți mai departe pentru a afla despre ce este vorba despre Discord Nitro și dacă ar trebui să vă înscrieți pentru serviciul plătit.

Discord Nitro Explained (2022)

Ce este Discord Nitro?

Discord Nitro este serviciul de membru plătit al popularului serviciu de chat de jocuri. Cu un abonament activ, utilizatorii obțin beneficii atractive pentru a ieși în evidență pe platformă și a crește nivelul pe serverele lor preferate. Obțineți o varietate de funcții cu Discord Nitro, inclusiv emoji-uri animate, streaming video HD, îmbunătățiri de server și multe altele.

Discord Nitro este disponibil în două niveluri: Nitro și Nitro Classic. Discord Nitro costă 9,99 USD pe lună și 99,99 USD pe an. Pe de altă parte, Nitro Classic are un preț de 4,99 USD pe lună și 49,99 USD pe an. Aruncă o privire la toate caracteristicile Nitro de mai jos.

Caracteristici Discord Nitro

amplificatoare de server

server boost discord

Îmbunătățirea unui server Discord ajută la deblocarea unor avantaje suplimentare, cum ar fi mai multe sloturi pentru emoji, calitate audio mai bună, banner de server și multe altele. Fiecare abonament Nitro vine la pachet cu 2 amplificatoare de server pe care îl puteți folosi pe orice server la alegere. Acestea fiind spuse, rețineți că nu veți obține bonusuri gratuite de server dacă optați pentru Nitro Classic. Cu toate acestea, atât membrii Nitro, cât și Nitro Classic sunt eligibili pentru 30% reducere la achizițiile suplimentare de server boost.

Poză de profil animată

Opțiunea de a folosi imagini de profil animate este un motiv cheie pentru care majoritatea utilizatorilor iau în considerare să se înscrie pentru un abonament Nitro. Ca să fiu specific, poți setați GIF ca avatarMulțumim lui Discord Nitro. Dacă aveți un videoclip pe care doriți să îl prezentați pe Discord, puteți utiliza oricare dintre cele mai bune aplicații de generare GIF pentru a vă converti videoclipul în GIF și a-l seta ca imagine de profil Discord.

Emoji-uri animate și la nivelul întregii platforme

emoji - discord nitro perk

După cum sugerează și numele, abonații Nitro pot utilizați emoji-uri animate în servere și mesaje directe, spre deosebire de cele statice disponibile utilizatorilor gratuit. Un alt beneficiu este disponibilitatea emoji-urilor pe platformă. Spre deosebire de utilizatorii non-Nitro, unde un emoji personalizat este limitat la un anumit server, Abonații Nitro au capacitatea de a folosi emoji-uri pe orice server și chiar chat-uri personale.

Profiluri specifice serverului

Ce este Discord Nitro și merită cumpărat?

Discord a introdus recent profiluri de server pentru a permite abonaților Nitro să seteze avatare separate, bannere de profil și o biografie pentru fiecare server. Cu această funcție, puteți seta imagini de profil personalizate care reflectă cel mai bine personalitatea dvs. și tema serverului. Cu toate acestea, utilizatorii fără un abonament Discord Nitro vor avea în continuare opțiunea de a seta porecle specifice serverului.

Streaming video HD

Dacă urmăriți des Netflix pe Discord pentru a viziona emisiuni TV și filme cu prietenii, este posibil să fi observat că platforma limitează calitatea video la 720p@30fps în mod implicit (fără Nitro). Acest lucru se schimbă atunci când cumpărați un abonament Discord Nitro. Abonații au opțiunea de a reda videoclipuri 1080p la 60 fpscare este convenabil pentru redarea în flux sau pentru vizionarea videoclipurilor YouTube cu prietenii pe Discord.

Limite mai mari de încărcare

O limită mai mare de încărcare a fișierelor este, de asemenea, inclusă în abonament. Cu un abonament activ, puteți încărca fișiere de până la 100 MB. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă față de limita de 8 MB din nivelul gratuit.

nume de utilizator fantastic Discord

Ce este Discord Nitro și merită cumpărat?

Numele tău de utilizator Discord este format din numele tău și o etichetă. Aici, eticheta se referă la un număr din patru cifre care este atribuit aleatoriu. Cu Nitro, însă, poate sa alegeți să setați numărul preferat pe etichetă atâta timp cât nu este deja în uz. Acestea fiind spuse, merită menționat și faptul că eticheta dvs. Discord va fi randomizată odată ce abonamentul se încheie.

insigne de profil

insigna discord nitro

În cele din urmă, primești și o insignă Discord Nitro care apare pe profilul tău. Oricine poate trece cursorul peste insigna dvs. Nitro pentru a vedea de cât timp sunteți abonat. Există, de asemenea, o insignă triunghiulară roz pentru a spori serverul.

Pe lângă acestea, alte două beneficii ale abonamentului Nitro includ a Limită de 4.000 de caractere per mesaj și opțiunea de a vă alătura 200 de servere, în loc de 100 de servere pentru utilizatorii gratuiti.

Nitro vs Nitro Classic: Care este diferența?

În acest moment, s-ar putea să vă întrebați care este diferența dintre Nitro și Nitro Classic. Ei bine, nu veți primi limita de încărcare de 100 MB, 2 creșteri de server, avatare de server și disponibilitate globală de decal în Nitro Classic. În plus, nu veți avea nici limita de caractere crescută sau limita de 200 de servere.

Iată o privire rapidă asupra avantajelor Nitro Classic:

  • Avatare GIF animate
  • etichetă discord personalizată
  • Emoji-uri pentru întreaga platformă
  • Streaming video HD
  • Limită de încărcare a fișierelor de 50 MB
  • insigna nitro

Merită Discord Nitro banii?

Merită Discord Nitro prețul de pornire de 9,99 USD pe lună? Asta depinde mult de cine ești. Dacă sunteți un utilizator activ care petrece mult timp pe mai multe servere, veți găsi avantajele Nitro convenabile pentru a vă îmbunătăți experiența. Abonamentul este, de asemenea, benefic pentru streamerii consacrați sau viitori care doresc să-și dezvolte comunitatea. Cu toate acestea, este probabil ca marea majoritate a utilizatorilor (sau jucătorilor) să nu găsească abonamentul util.

Dacă încă nu sunteți sigur dacă Discord Nitro va funcționa pentru dvs., puteți cumpăra un abonament Nitro pentru o lună sau puteți aștepta promoții gratuite pentru Discord Nitro. Multe servere consacrate oferă adesea abonamentul Nitro gratuit, așa că este ceva la care poți fi atent.

Din punct de vedere personal, după ce am folosit Nitro timp de trei luni în timpul vânzării Epic Games Store, nu am găsit abonamentul suficient de atractiv pentru a continua. A ajuns să fie o valoare de vanitate pentru cazul meu de utilizare. Dacă doriți să încercați calitatea de membru Nitro, consultați secțiunea următoare pentru instrucțiuni despre aderarea la Discord Nitro.

Cum să vă abonați la Discord Nitro

Abonați-vă la Nitro folosind aplicația desktop Discord

1. Deschideți aplicația desktop Discord și apăsați pe „setarile utilizatoruluipictograma ” din colțul din stânga jos.

deschideți setările utilizatorului Discord

2. Din pagina „Setări”, faceți clic pe „discord nitro” în secțiunea „Setări de facturare” din bara laterală din stânga.

setări discord nitro

3. După aceea, faceți clic pe „Abonați-vă” pentru a obține abonamentul pentru tine. De asemenea, poți apăsa butonul „Cadou” dacă vrei să obții abonamentul pentru prietenul tău.

abonați-vă la discord nitro - aplicația desktop

4. Din fereastra pop-up care apare, alegeți dacă doriți să cumpărați un abonament lunar sau anual. Acesta din urmă reduce efectiv costul abonamentului cu 16% reducere.

alegeți abonamentul lunar sau anual pentru a discord nitro

Abonați-vă la Nitro folosind aplicația mobilă Discord

1. Atingeți imaginea de profil din bara de navigare de jos pentru a comuta la pagina de setări. Apoi derulați în jos până găsiți „Abonați-vă astăzi” în „Setări Nitro”. Atingeți pentru a o deschide. Aici poti atingeți butonul verde „Abonare” pentru Nitro sau derulați în jos pentru a vă abona la Nitro Classic.

abonați-vă la discord nitro

2. Puteți alege să achiziționați sporuri suplimentare împreună cu abonamentul sau să alegeți doar abonamentul Nitro. În următorul pop-up, puteți opta pentru un abonament anual care oferă efectiv o reducere de 16% sau puteți continua cu planul lunar. Finalizați plata pentru a deveni membru Nitro.

alege durata planului și abonează-te

Întrebări frecvente

Î: Cât costă Discord Nitro?

Discord Nitro este la prețul de 9,99 USD pe lună și 99,99 USD pe an. Între timp, puteți alege și Nitro Classic, care costă 4,99 USD pe lună și 49,99 USD pe an.

Î: Care sunt avantajele Discord Nitro?

Discord Nitro oferă multiple beneficii atractive, inclusiv emoji-uri animate, avatare GIF, emoji-uri globale, profiluri de server, streaming video HD, amplificatoare de server, limite mai mari de încărcare, insignă de profil și etichetă Discord personalizată.

Î: Cum să obțineți Discord Nitro gratuit?

Puteți obține Discord Nitro gratuit în timpul ofertelor promoționale. De asemenea, aveți opțiunea de a vă alătura serverelor și de a intra în cadouri Nitro pentru a avea șansa de a câștiga Nitro gratuit.

Î: Există un Discord Nitro permanent?

Nu, Discord Nitro funcționează cu un abonament recurent. În continuare va trebui să plătiți o taxă lunară sau anuală pentru a continua să vă bucurați de toate beneficiile.

Încercați Discord Nitro pentru a vă ridica nivelul serverului Discord

Discord Nitro vă îmbunătățește experiența utilizatorului Discord. Deși nu toată lumea va găsi avantajele utile, este întotdeauna bine să aveți un abonament Nitro dacă dețineți sau moderezi mai multe servere Discord. Deci, ai de gând să încerci Discord Nitro? Spune-ne în comentarii. Între timp, nu uitați să consultați articolele noastre despre cei mai buni roboți muzicali Discord și despre cum puteți crea emoji-uri personalizate pentru serverul dvs. Discord.

Discord Nitro este o ofertă de abonament plătită de Discord pentru utilizatorii care doresc să acceseze funcții suplimentare pe platformă. Aceste caracteristici includ emoji-uri animate, streaming video HD, îmbunătățiri de server și multe altele. Există două niveluri de abonament disponibile, Nitro și Nitro Classic, cu prețurile de 9,99 USD pe lună și 4,99 USD pe lună, respectiv. Cu toate acestea, meritele abonamentului depind de utilizatorii individuali, iar majoritatea utilizatorilor nu vor găsi abonamentul util. Pentru a te înscrie la abonamentul Nitro, poți să o faci prin aplicația desktop sau mobilă Discord.
“Este timpul să încheiem această postare, dar avantul tehnologic nu se oprește aici. Continuați să explorați universul fascinant al tehnologiei și să vă mențineți mereu la curent cu ultimele inovații și tendințe din domeniu. Până la următoarea întâlnire, să fiți mereu conectați și să vă bucurați de acest drum al inovației!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x