Descoperă cele 19 jocuri populare Google Doodle pe care trebuie să le încerci

11 Popular Google Doodle Games You Should Play
⏱️ 16 min read

Google Doodle este cunoscut pentru designurile sale interactive și captivante și, de-a lungul anilor, a prezentat jocuri fascinante în onoarea unor evenimente sau personalități importante. Din cele 19 jocuri populare Google Doodle, câteva sunt memorabile: Halloween (2016) este un joc de aventuri într-o lume în care ghindele și liliecii sunt protagoniști, Graficianul Lygia Clark (2016) vă permite să creați propriile lucrări de artă online, iar Doodle pentru ziua Pământului (2020) oferă o serie de provocări pentru a proteja planeta noastră. Alte jocuri au teme istorice, cele mai populare fiind cel cu Mary Anning (2021) și cel cu celebrul „căpitan” James Cook (2018). Indiferent de interesele tale, cu siguranță vei găsi un joc Google Doodle pe placul tău.

Alături de lucrări de artă, Google postează jocuri interactive de doodle pe pagina sa cu rezultatele căutării cu ocazii speciale. Îmi place să descopăr aceste ouă de Paște amuzante de la Google, deoarece sunt amuzante. Dacă te simți plictisit sau vrei să-ți distragi atenția după ce te-ai concentrat asupra muncii tale, iată cele mai bune jocuri Google Doodle pe care le poți juca chiar acum.

Google arhivează toate doodle-urile tale vechi pe o pagină dedicată. Datorită acestei practici, puteți juca oricare dintre jocurile care au apărut anterior pe pagina de căutare Google. Astăzi, vom arunca o privire la cele mai bune jocuri Google Doodle. Acestea fiind spuse, să începem cu lista.

1.Pac-Man

Lansat în 1980, popularul joc arcade labirint Pac-Man ocupă un loc special în inimile generației X și ale mileniilor. Indiferent dacă doriți să faceți o călătorie pe calea memoriei și să revedeți jocul sau să prezentați jocul copiilor dvs., o puteți face chiar din Google Doodle Games. Pentru a juca jocul, faceți clic pe linkul de mai jos și faceți clic pe butonul „Inserați monedă”..

Joaca pac man

2. greier

Introdus pentru a sărbători Trofeul Campionilor ICC 2017, Cricket este un Joc Google Doodle în care joci cricket ca un jucător de cricket. Jocul este simplu și tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul de pe bat pentru a înscrie alergări. Cu toate acestea, poate crea un pic de dependență. Faptul că am marcat 100 de alergări când aș fi putut să-l deschid și să fac o captură de ecran vorbește de la sine.

Joc de cricket Google Doodle

Joaca Cricket

3. Halloween 2016

Datând din 2016 un doodle de Halloween în care te joci ca o pisică neagră numită Momo în Magic Cat Academy. temele tale sunt fă vrăji și salvează-ți prietenii de fantome. Jocul are comenzi simple și este o distragere ușoară a atenției. Cu toate acestea, rețineți că dificultatea jocului tinde să crească pe măsură ce progresați. Puteți încerca dacă vă bucurați de sezonul de Halloween și vă place să fiți în acel spirit.

doodle de Halloween

Joaca Halloween

4. fotbal

Dacă sunteți o persoană care preferă fotbalul decât cricketul, doodle-ul de fotbal din 2012 de la Google este aici pentru a vă salva. ca portar, scopul tău este să oprești obiectivele. Pentru a face acest lucru, puteți folosește săgețile de la tastatură pentru a te poziționa și tasta Space pentru a opri mingea care vine in aer. În general, este un joc distractiv dacă îți place fotbalul și ceva pentru care poți petrece ore întregi.

doodle fotbal

Joaca Fotbal

5.hip hop

Un alt joc care merită încercat să-ți trăiești visul DJ-ului este Hip Hop. Poate sa folosește crossfader-ul pentru a mixa beat-urile, alege melodii și chiar scratch pe platoul dual. Jocul conține piese iconice care marchează moștenirea culturii hip hop. Tutorialul jocului este povestit de gazda MTV Raps, Fab Five Freddy.

doodle hip hop

Joaca Hip hop

6. Codificarea pentru morcovi

Introdus pentru a sărbători 50 de ani de codificare pentru copii, jocul de codare a morcovilor de la Google rcere jucătorilor să colecteze morcovi pe parcurs folosind blocuri de cod. Ideea este să ghidezi iepurele să adune toți morcovii disponibili. Tot ce trebuie să faceți este să specificați calea corectă. Pe măsură ce jocul progresează, veți obține controale nuanțate pentru a muta eficient personajul. Copiilor din întreaga lume le-a plăcut acest joc și sunt șanse ca copilul tău (sau tu) să fii atras de acest joc.

Codificarea pentru morcovi

Joaca Codificarea pentru morcovi

7. Gnomi de grădină

În gnomi de grădină, vi se dă controlul unei catapulte. Poate sa apăsați pe spațiu sau faceți clic pentru a începe și lansați gnomi de lut cât mai departe posibil în grădină. Cu cât gnomul tău merge mai departe, cu atât vei planta mai multe flori în grădină. De asemenea, primești puncte suplimentare pentru a călători mai departe.

Gnomi de grădină Jocul Google Doodle

Joaca gnomi de grădină

8.rockmore

Deși acesta nu este neapărat un joc tipic, Rockmore reproduce experiența Theremin, un instrument muzical electronic care funcționează fără contact fizic. Doodle-ul a fost creat pentru a sărbători 105 de ani de naștere a Clarei Rockmore. Poate sa folosiți mouse-ul sau atingeți notele pentru a controla thereminul. Este poate cel mai unic joc pe care îl veți găsi pe listă și probabil vă veți bucura de el dacă vă place să experimentați cu muzica. Veți găsi, de asemenea, controale pentru ajustarea cheii, a scării, a octavei și a formei de undă din cadrul setărilor.

rockmore

Joaca rockmore

9. Pescar

Un alt joc cu tematică muzicală este Fischinger, creat pentru a sărbători împlinirea a 117 de ani de naștere a lui Oskar Fischinger. Aici poti faceți clic pe ecran pentru a vă crea propria compoziție muzicală vizuală. De asemenea, are o gamă largă de opțiuni de personalizare, inclusiv presetări, glisor de ajustare a tempoului și multe altele pentru a obține tonul potrivit de care aveți nevoie.

Fischinger

Joaca Fischinger

10.Scoville

Scoville este un joc creat pentru a sărbători 151 de ani de naștere a lui Wilbur Scoville, cunoscut popular pentru formularea unui sistem de măsurare a căldurii piperului. Ești o înghețată în joc și ar trebui să te lupți cu ardeiul.. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic dreapta când cercul roșu ajunge la mijloc.

scoţian

Joaca Scoville

11. Loterie

loteria este un joc de cărți mexican pentru toți iubitorii de jocuri de cărți. În primul rând, trebuie să cauți cărțile în cartonul tău. Dacă aveți o carte care se potrivește, plasați o bob de fasole pe acel card. Ai nevoie de patru boabe în orice rând pentru a câștiga. Poți și tu începe un meci aleatoriu cu jucători din toată lumea sau joacă cu prietenii tăi partajarea unui link de invitație.

joc de loterie google doodle

Joaca Loterie

12. Cubul Rubik

Ne place sau nu, toți am fost fascinați de cubul Rubik la un moment dat în viața noastră. Fie că vă retrăiți amintirile sau dacă testați dacă abilitățile dvs. de rezolvare a cubului Rubik sunt încă la zero, Rubik’s Cube Doodle de la Google vă acoperă. Poate sa utilizați versiunea interactivă pentru a rezolva cubul Rubik direct din browserul dvs. webr folosind un mouse sau o tastatură. Comenzile de la tastatură sunt după cum urmează:

  • F-față
  • B-Înapoi
  • U – Sus
  • D-jos
  • L – Stânga
  • R-Dreapta
  • X – Rotiți cubul la dreapta
  • Y – Rotiți cubul în sus
  • Z – Rotiți cubul în față
12. Jocul Rubik's Cube Google Doodle

Joaca cubul lui Rubik

13. Halloween 2018

13. Halloween 2018

Am ales un alt joc de Halloween, pentru că cui nu-i place să joace ca o fantomă drăguță? Halloween 2018 este un joc multiplayer interactiv în care poți alăturați-vă jucătorilor din întreaga lume pentru a colecta cât mai multe flăcări spirituale rătăcitoare în două minute și întoarce-i acasă în siguranță. Oponenții vor încerca să intercepteze spiritele, dar va trebui să salvezi flăcările spiritelor pentru a câștiga. Jocul are două echipe și fiecare echipă poate avea un total de 4 jucători. Puteți începe un meci cu jucători aleatori sau vă puteți invita prietenii printr-un link de invitație.

Joaca Halloween 2018

14. Baschet

14. Baschet

Ai fani de baschet acasă? Prezentat ca parte a doodle-urilor interactive ale Jocurilor de vară din 2012, jocul Basketball Doodle este un joc distractiv pentru oricine iubește baschetul. Conceptul de joc este evident pentru arunca mingea prin plasă. Puteți folosi bara de spațiu sau butonul mouse-ului pentru a regla nivelul de presiune și a trage mingea cu precizie. Trebuie să înscrie cât mai multe bile în 24 de secunde.
Joaca Baschet

15. Obstacole

Hurdles este un alt joc Google Doodle pe care îl poți juca atunci când te plictisești. În joc, ești un atlet a cărui sarcină este sari peste obstacole. Alternativ, trebuie să apăsați tastele săgeți stânga și dreapta de pe tastatură pentru a face jucătorul să alerge și bara de spațiu să sară. Jucătorul mărește (sau scade) viteza de rulare în funcție de cât de repede apasă tastele săgeți. Deși ciocnirea accidentală cu un obstacol nu va ieși din joc, viteza de rulare a jucătorului este afectată semnificativ. Asta este tot ce trebuie să știi despre acest joc. Haide și încearcă!

15. Obstacole

Joaca obstacole

16. Canoe Slalom

Slalom Canoe este un Google Doodle creat pentru a celebra sportul competitiv „Slalom canoe”. Pentru cei care nu știu, slalomul cu canoe implică cursă contra cronometru pentru a naviga cu o canoe peste un curs de apă. Rămânând fidel conceptului de joc, trebuie să navighezi într-o canoe în jocul doodle. Jocul folosește tastele săgeți stânga și dreapta pentru a vâsli pe canoe. Treci prin toate ușile și atinge obiectivul.

16. Canoe Slalom Google Doodle Game

Joaca canoe de slalom

17. Dragoste de Pangolin

Pangolin Love este un joc Google Doodle în care scopul tău este să adună ingrediente pentru a coace o prăjitură ca un cadou pentru un alt pangolin. Ai fi iertat dacă ți se pare că conceptul sună prea brânz, deoarece este făcut pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Indiferent de opiniile dvs. de Ziua Îndrăgostiților, puteți juca jocul pentru a colecta articolele. Pentru a juca, utilizați tastele săgeți pentru a vă deplasa înainte sau înapoi și apăsați bara de spațiu pentru a sări peste obstacole.

17. Pangolin Love Google Doodle Game

Joaca iubește pangolinulAle mele

18. Pony Express

În continuare, avem Pony Express, un joc în care ești un călăreț care se străduia să livreze corespondența la timp din California în Missouri si invers. Trebuie să încercați să colectați toate cele 100 de litere de-a lungul jocului și să evitați obstacolele în timp ce faceți acest lucru. În general, este un simplu joc Google Doodle de care vă veți bucura atunci când doriți să vă relaxați după o zi plină.

18. Pony Express

Joaca ponei expres

19. Insula Campionilor

Champion Island este un alt joc Google Doodle foarte distractiv pe care cu siguranță ar trebui să-l încercați. Jucați ca o pisică protagonistă care intră pe insula campioană. Aici, trebuie să te dovedesci împotriva campionilor a șapte sporturi diferite. Modul de joc deschis vă permite să explorați întreaga insulă, întâmpinând misiuni secundare pe parcurs. Este un joc distractiv pentru a petrece ore întregi din timpul tău fără a instala un joc. Te vei putea alătura unei echipe (nu o adevărată echipă multiplayer) iar performanța ta se va reflecta în scorul echipei de pe clasament. Odată ce câștigi toate jocurile, vei fi încoronat campion, împreună cu un fel de ceremonie de prezentare completă.

19 Jocuri populare Google Doodle pe care ar trebui să le jucați

Joaca Insula Campionilor

Întrebări frecvente

Î. Puteți juca jocuri vechi Google Doodle?

Dacă puteți. Google arhivează vechile jocuri Doodle pe pagina sa dedicată Google Doodles. Puteți răsfoi Arhiva Google Doodle pentru a găsi jocuri vechi și doodle-uri pe care compania le-a folosit în trecut pentru pagina de pornire a motorului de căutare.

Î. Care este cel mai vechi Doodle Google?

Cel mai vechi Doodle Google aduce un omagiu evenimentului Burning Man din 1998 din Black Rock City, Nevada. Co-fondatorii Google Larry Page și Sergey Brin au conceput doodle-ul și a fost dezvăluit pe 30 august 1998.

Î. Trebuie să descarc jocuri Google Doodle?

Nu trebuie să descărcați jocuri Google Doodle. Le puteți reda direct din browserul dvs. web.

Î. Ce este Google Doodle?

Google Doodle este o versiune specială a Google doodle concepută pentru a sărbători evenimente speciale și realizări importante din lume.

Î. Ce este aplicația AR Doodle?

AR Doodle este o aplicație de la Samsung pe care o puteți folosi pentru a desena în 3D și pentru a adăuga desene fanteziste la videoclipuri cu degetul sau S Pen. Nu are nimic de-a face cu Google Doodles.

Joacă jocuri Google Doodle atunci când vine plictiseala

Acestea sunt jocurile Google Doodle pe care le place să le jucăm când ne plictisim. Care dintre acestea este preferata ta? Spune-ne în comentarii. Între timp, dacă te-ai plictisit la serviciu și cauți mai multe jocuri Google, consultă acoperirea noastră cu jocuri Google ascunse pe care le poți juca pentru a pierde timpul.

Google Doodle Games sunt o modalitate distractivă de a vă distra și de a vă relaxa în timpul pauzelor de la muncă sau de școală. Aceste jocuri interactive pot fi găsite pe pagina de căutare Google și sunt create pentru a sărbători diferite evenimente speciale sau să comemoreze aniversări și personalități importante. Jucăriile sunt disponibile în arhiva Google Doodle, astfel încât să puteți rejuca oricare dintre jocurile anterioare. Lista noastră de cele mai bune jocuri include opțiuni pentru toate preferințele, de la jocuri de sport, până la jocuri de Halloween, de cărți și chiar și de codare. În general, aceste jocuri Google Doodle sunt distractive, ușor de accesat și un mod excelent de a vă distanța de stresul zilnic.
Fie că sunteți un pasionat de tehnologie sau doar vă interesează subiectul, sperăm că blog-ul nostru v-a oferit informații utile și interesante. Ne bucurăm că ați ales să ne urmăriți și ne străduim să vă aducem cele mai recente noutăți din domeniul tehnologic. Mulțumim că ne-ați acordat timpul și așteptăm să vă revedem curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x