Descoperă noul agent indian de la Valorant: Originea, abilitățile și data lansării

New Indian Agent Harbor in Valorant Origin, Abilities, and Release Date
⏱️ 10 min read

Ultima adăugare la echipa Valorant vine sub forma unui agent indian cu abilități puternice și o poveste intrigantă. Originea sa este încă un mister, dar se pare că provine dintr-o familie influentă din India și a fost crescut pentru a fi un lider puternic. Abilitățile sale includ un dispozitiv de teleportare, cu care poate schimba locația rapid în timpul luptei, dar și un capac special cu detectare radar, care îi permite să vadă inamicul prin pereți. Data lansării pentru acest agent indian nu este încă cunoscută, dar fanii Valorant sunt deja nerăbdători să vadă cum se va integra acesta în joc.

După luni de scurgeri, speculații și concepte create de fani, Valorant aduce în sfârșit un agent indian în joc. Și din tot ceea ce am văzut până acum, el ar putea fi unul dintre cei mai schimbatori agenți în acest an. Cu numele Harbour în Valorant, acest nou agent are un kit utilitar cu abilități pe bază de apă, dintre care una poate prinde chiar gloanțe. Cu ce, chaloSă explorăm tot ceea ce Harbour aduce la masă în Valorant, împreună cu originile și data lansării.

Valorant Indian Agent Port (2022)

Cel mai nou agent al lui Valorant are o mulțime de trucuri fanteziste în mânecă. Pentru a ne asigura că le înțelegeți cu ușurință, am împărțit ghidul nostru în mai multe secțiuni. Utilizați tabelul de mai jos pentru a afla despre abilitățile lui Harbour, Contractul de agent și multe altele.

Un nou agent indian în Valorant

Continuând extinderea prăjitorului său inclusiv, Valorant va aduce în joc un agent din India. Conform tradiției jocului, Numele real al lui Harbour este Varun Batra și este din India.. În ultima sa misiune pentru Realm, fostul său angajator, Batra a fost trădat de un membru senior al echipei în timp ce căuta un artefact în Mumbai. Acesta este același artefact pe care l-a descoperit Varun Batra și din care a câștigat puterile de a controla apa, făcând-o Harbour.

Din păcate pentru el, coechipierul care l-a trădat pe Batra l-a informat pe Realm că a furat artefactul. După aceea, Realm a fost după Batra, încercând să-și stăpânească puterile. În timpul unei astfel de întâlniri dintre agenții Tărâmului și Batra, el este salvat de Brimstone și mai târziu primit în Valorant. Acum, în calitate de Harbour, ajută Valorant Protocol să preia Tărâmul și agenții de pe celălalt pământ.

Valorant Harbour: Abilități

Extindendu-și povestea originii, Harbour are abilități bazate pe apă. Este un agent de control, așa că punctele sale forte constau în preluarea și controlul unui site, mai degrabă decât a unui joc de luptă. Setul dvs. de instrumente are următoarele abilități:

 • maree înaltă
 • Golfuleţ
 • cascadă
 • Estima

Marea mare (E)

High Tide vă permite să echipați un zid de apă care, atunci când este împușcat, creează o barieră înaltă și lungă de apă care seamănă cu zidul de foc al lui Phoenix. Acest perete apare în direcția în care priviți și chiar trece prin ziduri și alte obstacole. Orice dușman care trece prin acest zid va fi încetinit temporar.

Dacă țineți apăsat butonul de foc, puteți ghida calea formării peretelui și chiar îndoiți-l de câteva ori. În prezent, toți ceilalți pereți din jocuri sunt în general linii drepte, cu o singură excepție fiind peretele Phoenix, care poate avea o ușoară curbă față de el. În cele din urmă, dacă folosiți clic dreapta (butonul de declanșare alternativ) în timp ce rotunjiți peretele, vă opriți și ajungeți acolo.

 • Cost: Gratuit
 • Transporta: Single (se reîncărcă în 40 de secunde)

Cove (Q)

Abilitatea Cove este primul scut de unică folosință din Valorant. Când este tras, creați un scut de fum antiglonț în impact. Puteți folosi butonul de foc pentru a-l arunca ca punct îndepărtat și butonul de foc alternativ pentru o aruncare sub. Inamicii pot merge direct prin golful de apă, la fel ca orice fum din joc.

Cove (Q)

Cove Dome oprește impactul tuturor gloanțelor prietenești și inamice. De asemenea, de asemenea blochează abilitățile de tip glonț, inclusiv cuțitele Jet și gloanțe speciale ale Camerei. Cu toate acestea, proiectilele precum săgețile lui Sova pot intra la fel ca orice alt fum. Pentru a nu uita, pentru a sparge golful, trebuie să provocați daune egale cu 10 sau mai multe gloanțe Vandal. În caz contrar, rămâne activ aproximativ 10-12 secunde.

Notă: În acest moment, nu suntem siguri dacă această abilitate blochează și abilitățile bazate pe aliniere, cum ar fi „Mușcătura de șarpe” a lui Viper și ultimele precum „Furia vânătorului” a lui Sova. Sunt necesare mai multe teste pentru a afla despre același lucru și s-ar putea schimba înainte ca agentul să părăsească beta.

 • Cost: 350
 • Transporta: Singur

cascada (C)

Harbour, cel mai nou agent al lui Valorant, are o mulțime de abilități unice, iar Cascade este cea mai vizuală din grup. această capacitate vă permite să echipați un zid de apă, care curge ca un val când este concediat. În timp ce curge, valul poate trece cu ușurință prin pereți și orice alte obstacole fizice.

După ce curge pe o distanță scurtă, valul se oprește și acționează ca un perete relativ îngust. Dacă un inamic trece prin val, el câștigă încetinit timp de aproximativ 2 secunde.

cascada (C)

Pe măsură ce valul curge în jos, puteți reutiliza butonul de pe această abilitate pentru a-l opri pe drum. Deci valul acționează ca un zid temporar de fiecare dată când se oprește. Spre deosebire de capacitatea Cove, toate abilitățile și gloanțele trec prin Cascade fără nicio dificultate.

 • Cost: 150
 • Transporta: Singur

Reckoning (X) – Harbour Ultimate Ability

Socoteala este ultul agentului indian Harbour în Valorant și aveți nevoie de șapte puncte ult pentru a-l debloca. La fel ca ultimele de la Fade sau Breach, Harbour’s Reckoning este, de asemenea, o zonă de abilitate de efect care afectează toți agenții din zona țintă. Această abilitate poate detecta locația unui inamic, astfel încât acesta să se confrunte cu impactul acestuia, indiferent de cât de sus se află.

Reckoning (X) - Abilitatea supremă a lui Harbour

Când este folosit, Reckoning îi permite lui Harbour să creeze un grup de gheizere în jurul său, care apoi uimește jucătorii. Lovitura bazată pe asomare are loc de trei ori în timpul ultimei, vizând toți inamicii prezenți în zonă. Dacă inamicul este uluit, vederea îi este grav compromisă și își pierd și simțul mișcării.

Din fericire, inamicii sunt avertizați de prezența unui cerc în jurul lor înainte ca asomarea să apară. Deci, dacă situația o permite, jucătorii o pot eschiva rapid.

Cost: 7 puncte definitive

Contract de agent portuar

La fel ca orice alt Operator din Valorant, puteți debloca anumite recompense prin finalizarea activităților din contractul Harbour. Procedând astfel, puteți debloca următoarele elemente din joc:

 • 1 tovarăș de arme
 • 1 design șerif
 • 2 titluri
 • 2 cărți de jucător
 • 3 spray-uri

Când va veni Harbour la Valorant?

După cum a fost dezvăluit în jocul Harbour. remorcăNoul agent al lui Valorant va intra live cu Episodul 5 Actul 3care va ajunge la jucători din întreaga lume în 18 octombrie 2022. Cu toate acestea, jucătorii cu un cont PB în America de Nord pot încerca imediat versiunea beta a noului agent.

Întrebări frecvente

Cine va fi al 21-lea agent din Valorant?

Varun Batra, cunoscut și sub numele de Harbour, este cel de-al 21-lea agent din Valorant. El este un fost agent al Regatului cu abilități pe bază de apă.

De unde este noul personaj Valorant?

Varun Batra, noul agent Valorant, este din India.

Cât durează un act Valorant?

Fiecare act al Valorant durează aproximativ două luni. Următorul act va avea loc pe 18 octombrie, aducând în joc un nou agent indian pe nume Harbour.

Cine este actorul vocal pentru Harbour în Valorant?

În momentul în care am scris acest articol, Riot Games, dezvoltatorii lui Valorant, nu au dezvăluit actorul vocal pentru Harbour. Cu toate acestea, pe urmele teaser-urilor oficiale, sperăm că vor aduce în joc și câteva versuri vocale hindi.

Joacă Harbour în Valorant

Cu asta, ești acum gata să joci și să stăpânești noul Agent Harbour de îndată ce apare. Cu toate acestea, pe baza recenziilor timpurii, acest agent ar putea trece printr-o serie de modificări înainte de a găsi un loc în joc. Mai mulți jucători consideră că este dezamăgitor, cel puțin pentru coada solo. În timp ce alții susțin că Harbour ar putea fi cel mai depășit agent de până acum. Astfel de reacții mixte au fost văzute ultima dată odată cu eliberarea Camerei în Valorant. Oricum, ce părere ai despre Harbour din Valorant? Sunt stăpânite abilitățile tale?

În urma lansării unui nou agent în Valorant, Harbour, putem vedea o schimbare în joc în acest an. Acest nou jucător aduce cu el o mulțime de trucuri interesante bazate pe apă și poate fi unul dintre agenții cei mai schimbatori din joc. Harbour are un set unic de abilități utile pentru controlul site-urilor, inclusiv capacitatea de a crea un perete înalt de apă și poate încetini temporar inamicii care îl trec. Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să fie pregătiți să se adapteze la acest nou personaj înainte de a-l include în arsenalul lor. Harbour, cu o poveste interesantă și origini, adaugă o altă dimensiune a jocului Valorant și poate fi de un real ajutor pentru preluarea și controlul site-urilor.
Încheiem astfel postarea de astăzi, cu speranța că informațiile pe care le-am prezentat au fost utile și interesante pentru voi. Înainte de a vă lua rămas bun, vă încurajăm să ne urmăriți în continuare și să ne lăsați feedback-ul vostru, pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim conținutul și să vă oferim mereu cele mai bune și relevante informații din lumea tehnologiei. Cu drag și cu gândul la viitoarele aventuri digitale, ne luăm acum la revedere.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x