Descoperă secretul găsirii de smaralde în Minecraft

How to Find Emeralds in Minecraft
⏱️ 7 min read

Minecraft este un joc popular de supraviețuire și aventură în care jucătorii trebuie să exploreze un univers virtual generat procedural pentru a colecta resurse, a construi și a lupta împotriva diferitelor monștri. Una dintre cele mai rare și prețioase resurse din joc sunt smaraldele, care pot fi găsite doar în biomele muntos din lumea Minecraft. Pentru a găsi smaraldele, jucătorii trebuie să exploreze cu atenție munții și să caute subteran pentru a găsi blocurile de minereu smarald. Acesta poate fi transformat apoi în lingouri smaralde, care pot fi folosite pentru a face diferite obiecte, cum ar fi bijuterii sau unelte puternice. Adesea, găsirea smaraldelor poate fi o provocare, dar urmând strategia potrivită și fiind perseverenți, jucătorii pot aduna cu succes această resursă rară și valoroasă.

Smaraldele sunt moneda supremă din lumea Minecraft. Puteți face schimb de smaralde cu sătenii și comercianții pentru a obține o varietate de articole rare în câteva secunde. Din păcate, pentru a face acest lucru necesită o mulțime de smaralde. Ei bine, norocul tău, suntem aici cu un ghid care acoperă cum să găsești smaralde în Minecraft și există o metodă pentru fiecare stil de joc. Așa că adu-ți târnăcoapele și bea poțiuni Minecraft, deoarece este timpul să te arunci în trenul de colectare a smaraldului.

Cum să găsești smaralde în Minecraft (2022)

Există o varietate de metode pentru a obține smaralde în Minecraft și le vom acoperi pe toate în secțiuni separate. Utilizați tabelul de mai jos pentru a găsi metoda care se potrivește nevoilor dvs.

Ce este un smarald în Minecraft?

Smaraldele sunt un mineral comun în Minecraft care acționează ca principala monedă comercială a sătenilor și a negustorilor ambulanți. Conform distribuției minereurilor minecraft, smaraldele sunt chiar mai rare decât diamantele. De asemenea, le puteți folosi pentru a debloca o varietate de conținut rar la începutul jocului.

În ceea ce privește aspectul, smaraldele seamănă cu diamantele, dar sunt de culoare verde. Cu toate acestea, chiar și cu un aspect similar, spre deosebire de majoritatea altor minereuri din joc, nu puteți folosi smaralde pentru a crea unelte sau orice utilitate anume.

Cum să găsești smaralde în Minecraft

Puteți obține smaralde în Minecraft prin următoarele metode:

 • Comerț cu sătenii
 • colectare prada mafiei
 • Minerit Smarald Mineral
 • Cufăr Swag

Comerț

Smaraldele sunt folosite în principal pentru achiziționarea de articole de la săteni și de la comercianții ambulanți. Dar, datorită unui mecanism de schimb invers, puteți obține și smaralde de la săteni, oferindu-le obiecte specifice. Fiecare tip de sătean din Minecraft oferă jucătorilor diferite opțiuni de tranzacționare pentru a obține smaralde. Unele dintre cele mai bune oferte de afaceri de căutat sunt:

 • da grâu fermierului
 • Faceți schimb de carne putredă cu clericul (obținut în vrac cu o fermă mob XP în Minecraft)
 • cărbune la armurier
 • Pui crud la măcelar (folosește o fermă de pui în Minecraft pentru a colecta o mulțime de pui crud și XP)
 • autocolant pentru fletcher

prada mafiei

Dacă ești încrezător în abilitățile tale de luptă, poți obține și smaralde ucigând mulțimi. Ambii îndreptători și evocatoare au șansa de a arunca smaralde la moarte. Puteți crește cantitatea de picături folosind vrăjirea sabiei Looting III. Dar acestea nu sunt singurele gloate ostile care aruncă smaralde.

Uneori, Minecraft dă icre și vulpi cu smaralde în gură. Puteți oferi mâncare vulpilor sau le puteți ucide pentru a obține aceste smaralde. Puteți folosi ghidul nostru pentru a îmblânzi vulpi în Minecraft după ce ați colectat smaraldul de la ele.

prada de piept

Dacă aveți noroc, puteți găsi și smaralde ca obiect în unele dintre cuferele din Minecraft. Aceste cufere pot fi găsite în următoarele locații:

 • comoara ingropata^
 • templu pustiu
 • orasul final
 • Iglu
 • Putere*
 • templul junglei
 • Naufragiu
 • ruine subacvatice
 • Sat

*Numai în ediția Bedrock
^Numai ediția Java

Dintre toate locațiile enumerate, cuferele din epave au cea mai mare șansă să dea piese de smarald.

minereu de smarald

Dacă uciderea mafioților, tranzacționarea sau jefuirea nu funcționează sau nu se potrivește cu stilul tău de joc, te poți baza oricând pe metoda tradițională de exploatarea minereului de smarald. Cu toate acestea, rețineți că generația sa naturală este mult mai rară decât chiar și diamantele în Minecraft.

Jocul încearcă să genereze smaralde printre înălțimea mondială de Y=-16 și Y=320. Puteți găsi Blocurile maxime de minereu de smarald au apărut la Y = 256 în Minecraft.

blocuri de minereu de smarald

De asemenea, în ediția Bedrock, dealurile bătute de vânt și biomii montani generează mai multe minereuri de smarald decât alți biomi Minecraft. Puteți extrage minereu de smarald folosind un fier de călcat sau un târnăcop mai bun. Dar dacă folosești altceva, minereul va ajunge să fie distrus.

Bonus: Ce sunt rubinele în Minecraft?

Rubie Minecraft antice

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce smaraldele seamănă cu rubine, nu este doar o coincidență. În 2012 (versiunea 1.3.1), Minecraft a introdus inițial rubinele ca monedă comercială pentru săteni. Obișnuiau să apară în camerele cufărului templelor din deșert. Mai târziu, posibil pentru a evita confuzia cu Redstone, Minecraft a înlocuit rubinele cu smaralde în versiunea 1.14.

Obțineți smaralde pentru a face schimb în Minecraft

Cu asta, acum sunteți gata să colectați tone de smaralde și să deblocați cele mai bune tranzacții în Minecraft în cel mai scurt timp. Și acesta nu este singurul mineral pentru care merită să explorezi lumea Minecraft. Puteți folosi acest ghid pentru a găsi diamante în Minecraft și pentru a începe imediat o altă aventură. Între timp, puteți folosi smaraldele pe care le-ați adunat mai devreme pentru a obține cărți fermecate de la bibliotecari, pe care apoi le puteți folosi pentru a vă vrăji uneltele cu diamante. Totuși, lăsând tranzacționarea, crezi că Minecraft ar trebui să aibă alte utilizări pentru smaralde, cum ar fi îmbunătățirea armelor sau a uneltelor? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În acest articol se vorbește despre smaralde, moneda supremă din lumea Minecraft, și cum să le găsești. Smaraldele sunt mai rare decât diamantele și sunt folosite ca monedă de către săteni și comercianți. Există patru metode pentru a obține smaralde: comerțul cu sătenii, colectarea pradei de la mafioți, mineritul minereului de smarald și găsirea lor în cufere. Articolul oferă și sfaturi despre cum să găsești rubine, una dintre primele monede comerciale din Minecraft, în versiunea anterioară a jocului. În final, se întreabă dacă smaraldele ar trebui să aibă și alte utilizări, cum ar fi îmbunătățirea uneltelor sau a armelor.
Închei această postare cu o notă pozitivă și cu dorința de a vă revedea curând pe următoarea mea idee tehnologică. Până atunci, tehnologia să fie aliatul vostru prietenos și nu uitați să rămâneți în pas cu progresul!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x