Descoperă semnificațiile emoji-urilor Snapchat cu explicații complete

Semnificațiile emoji-urilor Snapchat explicate
⏱️ 10 min read

În era digitală a comunicării, emoji-urile au devenit indispensabile și populare printre utilizatorii social media. Snapchat, una dintre cele mai populare platforme de socializare, are propriile sale emoții și semnificații. Fiecare emoji are o semnificație diferită, unele dintre ele pot arăta starea de spirit, activitățile sau prietenia între utilizatori. Cu toate acestea, poate fi dificil de descifrat semnificația completă a fiecărui emoji. Articolul acesta explică în detaliu semnificațiile fiecărui emoji Snapchat și cum să le folosiți pentru a înțelege starea de spirit și activitățile prietenilor voștri. Cu acest ghid, veți putea integra mai bine emoțiile Snapchat în comunicarea voastră digitală.

Snapchat urmărește utilizarea aplicației tale și atribuie emoji-uri prieteniei tale în funcție de cât de des contactați cealaltă persoană. Deci, dacă ați văzut un emoji lângă numele altor utilizatori Snapchat și vă întrebați ce înseamnă, citiți mai departe pentru toate semnificațiile emoji-urilor Snapchat și deveniți un Snapchatter pasionat. De la inima galbenă la emoji-ul de foc, aruncăm o privire la ceea ce înseamnă fiecare emoji Snapchat în acest articol.

Ce înseamnă emoji-urile Snapchat? (2022)

La ce folosește un emoji Snapchat?

Spre deosebire de emoji-urile tradiționale utilizate în alte aplicații de mesagerie, emoji-urile Snapchat au un scop precis. Chemat emoji prieteni, platforma de mesagerie efemeră centrată pe fotografie folosește emoji-urile ca o modalitate distractivă de a vă defini relația cu alți utilizatori Snapchat. Emojiurile Snapchat sunt atribuite în funcție de modul în care tu și prietenul tău interacționezi unul cu celălalt pe platformă. Pe baza frecvenței instantaneelor ​​și a mesajelor, vi se atribuie o categorie de prieteni împreună cu un emoji care să o reprezinte.

Semnificațiile emoji-ului prietenului Snapchat

Snapchat are o varietate de emoji-uri de prieteni și fiecare emoji are propriul său sens ascuns. Am detaliat mai jos toate emoji-urile Snapchat și le puteți consulta aici:

Cei mai buni prieteni (Zâmbet) 😊

Snapchat afișează un emoji cu zâmbet lângă o persoană atunci când aceasta este una dintre dvs cei mai buni prieteni. Ține minte că asta nu înseamnă că amândoi sunteți cei mai buni prieteni unul cu celălalt. Veți vedea acest emoji lângă diverse persoane de contact Snapchat ori de câte ori le trimiteți frecvent instantanee.

Besties (Inimă Galbenă) 💛

Dacă sunteți cei mai buni prieteni unul cu celălalt, veți vedea pictograma inimii galbene pentru a indica faptul că persoana respectivă este cel mai bun prieten al tău. Inutil să spun că aceasta este probabil persoana căreia îi împărtășiți cele mai adânci secrete.

BFF (Inimă roșie) ❤️

cei care Ei ajung să fie cei mai buni prieteni (BFF) unul cu celălalt timp de două săptămâni consecutive și vor primi o inimă roșie. lângă numele tău în lista de chat. După cum probabil ați ghicit deja, veți trece de la cei mai buni prieteni (inima galbenă) la BFF (inima roșie) pentru a rămâne constant.

Super BFF (două inimi roz) 💕

În afara Snapstreaks, Super BFF este simbolul de prietenie suprem pe platformă. Premiat atunci când sunteți cei mai buni prieteni unul cu celălalt timp de 2 luni la rândveți vedea două inimi roz când deblocați această categorie de emoji prieten.

BF reciproce (fața ochelarilor de soare) 😎

Da unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi este și unul dintre cei mai buni prieteni ai lor, vei vedea emoji-ul ochelarii de soare, arătând că sunt cei mai buni prieteni reciproci. Acest emoji este destul de comun în rândul persoanelor cu interese comune sau care frecventează aceeași școală sau universitate.

Cei mai buni prieteni reciproci (Grind) 😬

în cazul în care principalul tău cel mai bun prieten este și principalul lor cel mai bun prieten, vei vedea un emoji cu o grimasă lângă numele tău. Acest lucru se întâmplă adesea în cercuri strânse de prieteni, de obicei cu trei sau patru persoane în grup. Atâta timp cât dinamica prieteniei este clară, a vedea acest emoji lângă numele cuiva nu este ceva de care trebuie să-ți faci griji.

bebe 👶

Emoji-ul bebelușului apare pe Snapchat atunci când devii prieten Snapchat a unei persoane. Adăugarea reciprocă la lista de prieteni este importantă pe Snapchat. În caz contrar, mesajele pe care le trimiteți vor rămâne într-o stare în așteptare.

Ziua de naștere (tort) 🎂

Așa cum sugerează și numele, un emoji de tort apare lângă numele prietenului tău de ziua lui. Dacă ești o persoană căreia îi este greu să țină evidența zilelor de naștere, atunci descoperirea acestei funcții va fi probabil o mană divină pentru tine.

Steaua de Aur 🌟

apare o stea de aur dacă altcineva decât tine a jucat Snap-ul prietenului tău în ultimele 24 de ore. Poate fi (sau nu) un bun început de conversație, în funcție de dinamica relației tale cu prietenul tău.

zâmbește 😏

Snapchat obișnuia să aibă un emoji cu zâmbet care era cel puțin brutal. A apărut când ești unul dintre cei mai buni prieteni ai lor, dar ei nu sunt unul de-al tău. Snapchat a eliminat emoji-ul de atunci, probabil din cauza prieteniilor și relațiilor rupte pe care trebuie să le fi cauzat.

Snapstreak (Foc) 🔥

LA emoji-ul de foc apare lângă numele persoanei de contact atunci când începe o serie. După cum am explicat în explicatorul nostru Snapchat, un Snapstreak începe atunci când trimiteți și primiți Snaps-uri de la cineva cel puțin o dată timp de 3 zile consecutiv.

100 Snapstreaks (100 Emoji) 💯

Cei suficient de dedicati ține un Snapstreak timp de 100 de zile consecutive vor vedea cele 100 de emoji în locul pictogramei foc în ziua 100. Este cu siguranță un moment care merită sărbătorit și puteți afla cum să împărtășiți Snapstreak la povestea dvs. în ghidul nostru conectat.

clepsidra ⌛

Emoji-ul clepsidra te ajută identificați Snapstreaks care sunt pe cale să se încheie. Un emoji de clepsidră apare lângă numele unei persoane când aceasta a trecut 20 de ore fără a trimite un Snap. Cu alte cuvinte, veți avea la dispoziție 4 ore înainte de expirarea Snapstreak. Și, pe măsură ce șirul Snapchat expiră, dispare și emoji-ul de clepsidră. Dacă vă pierdeți Snapstreak și doriți să îl recuperați, urmați ghidul nostru cu link pentru instrucțiuni detaliate.

Semnificațiile emoji-urilor zodiac violet Snapchat

Dacă ești unul dintre cei care cred în conceptul de astrologie, probabil știi ce înseamnă semnul zodiacal din profilul unui utilizator. Pentru noi, ceilalți, semnul zodiacal este asociat cu luna nașterii unei persoane. După cum puteți vedea mai sus, semnul zodiacal al contului meu este Rac, ceea ce înseamnă că trebuie să fi folosit o dată între 21 iunie și 22 iulie când m-am înscris pentru cont.

Iată un ghid rapid de trucuri pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu semnificațiile emoji-urilor zodiacale pe Snapchat:

 • Berbec: 21 martie – 19 aprilie
 • Taurul: 20 aprilie – 20 mai
 • zodia Gemeni: 21 mai – 20 iunie
 • Cancer: 21 iunie – 22 iulie
 • Leu: 23 iulie – 22 august
 • Fecioara: 23 august – 22 septembrie
 • Livră: 23 septembrie – 22 octombrie
 • Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie
 • Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
 • Capricornul: 22 decembrie – 19 ianuarie
 • Acvariu: 20 ianuarie – 18 februarie
 • Pești: 19 februarie – 20 martie

Personalizați emoji-ul prietenului Snapchat

Dacă nu sunteți mulțumit de setul implicit de emoji-uri, puteți alege să personalizați emoji-urile prietenilor dvs. Snapchat. Deși categoriile de emoji implicite nu se vor schimba, veți avea opțiunea de a utiliza un emoji la alegere. Dacă este ceva care vă interesează, puteți accesa setările Snapchat pentru a schimba emoji-urile Snapchat. Aruncă o privire la ghidul nostru legat pentru instrucțiuni pas cu pas despre schimbarea emoji-urilor pe Snapchat. Va arata cam asa:

schimba emoji pe Snapchat

Întrebări frecvente

Ce înseamnă inima galbenă (💛) adică pe snapchat?

Pictograma inimii galbene de pe Snapchat indică faptul că tu și prietenul tău Snapchat sunteți cei mai buni prieteni unul cu celălalt.

Ce înseamnă fața zâmbitoare (😊) adică pe snapchat?

Când vezi o față zâmbitoare lângă numele unei persoane în lista ta de chat Snapchat, înseamnă că acea persoană este unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi.

Ce înseamnă emoji-ul ochelari de soare (😎) adică pe snapchat?

Emoji-ul ochelarilor de soare de pe Snapchat se referă la cei mai buni prieteni comuni. Dacă unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi este și cel mai bun prieten, vei vedea emoji-ul ochelarilor de soare.

Ce înseamnă inima roz (💕) adică pe snapchat?

Inima roz indică faptul că ești Super BFF al acestei persoane pe Snapchat. În termeni simpli, înseamnă că ați fost cei mai buni prieteni unul cu celălalt timp de 2 luni consecutive.

Ce înseamnă clepsidra (⌛) adică pe snapchat?

Emoji-ul de clepsidră de pe Snapchat evidențiază faptul că un Snapstreak activ este pe cale să expire. Apare la ora 20 de inactivitate și rămâne timp de 4 ore dacă nu trimiteți un nou plugin prietenului dvs.

Ce înseamnă simbolul focului (🔥) adică pe snapchat?

Când vezi un emoji de foc pe Snapchat, înseamnă că a început o serie. Pentru a vă aminti, un Snapstreak începe atunci când trimiteți și primiți Snaps-uri de la cineva cel puțin o dată timp de 3 zile consecutiv.

Ce înseamnă inima roșie (❤️) adică pe snapchat?

Inima roșie de pe Snapchat reprezintă cei mai buni prieteni. Dacă tu și prietenul tău sunteți cei mai buni prieteni unul cu celălalt timp de două săptămâni consecutive, o pictogramă de inimă roșie va apărea în lista de chat lângă numele prietenului dvs.

Emoji-urile Snapchat explicate cu semnificațiile lor

Navigarea în lumea emoji-urilor Snapchat poate fi dificilă pentru un utilizator nou. Dacă sunteți unul dintre ei, sperăm că acest ghid v-a ajutat să obțineți o oarecare claritate cu privire la scopul diferitelor emoji-uri de prieteni de pe Snapchat. Veți găsi mai multe astfel de informații în articolul nostru despre cele mai bune sfaturi și trucuri Snapchat. Și dacă aveți probleme cu utilizarea Snapchat, reveniți și consultați articolul nostru despre cele mai bune sfaturi pentru a repara Snapchat.

Snapchat utilizează emoji-uri pentru a defini relația utilizatorilor cu alți utilizatori, în funcție de frecvența cu care interacționează. De exemplu, inima galbenă înseamnă că tu și prietenul tău Snapchat sunteți cei mai buni prieteni unul cu celălalt, iar inima roșie indică faptul că sunteți cei mai buni prieteni timp de două săptămâni. Alte emoji-uri includ zâmbete, ochelari de soare și foc, indicând diferite nivele de prietenie și implicare într-un Snapstreak. Este posibil să vă personalizați emoji-urile prietenilor dvs. Snapchat și să schimbați emoji-urile implicite în setările aplicației.
Cu regret, ne despartim de voi. Ne-am bucurat să împărtășim ultimele noutăți în domeniul tehnologiei și să vă ținem la curent cu cele mai noi inovații. Sperăm că am fost o sursă de inspirație și interes pentru voi și vă mulțumim pentru susținere. Până data viitoare, rămâneți conectați și înțelegeți mai bine tehnologia care ne înconjoară!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x