Descoperă top 12 jocuri similare cu Valheim pe care să le joci acum

12 jocuri precum Valheim pe care le poți juca
⏱️ 11 min read

Recent, Valheim a fost unul dintre cele mai populare jocuri pe care le-am văzut în ultima perioadă. Dar, ce faci atunci când ai ajuns la finalul jocului sau pur și simplu vrei să încerci ceva diferit? Ei bine, există multe jocuri similare care te vor face să te simți la fel de entuziasmat ca și atunci când ai început să joci Valheim.

Există nenumărate opțiuni pentru jucătorii care doresc să exploreze jocuri indie, dar care se concentrează asupra construirii, a supraviețuirii și explorării. De exemplu, The Long Dark este un joc de supraviețuire foarte bun într-o lume înzăpezită și înghețată, iar Don’t Starve este un joc extrem de popular care se concentrează pe supraviețuire și explorare a unei lumi fantasy.

Dacă sunteți în căutarea unui joc indie simplu, dar frumos, în care să vă construiți propriul univers, Minecraft rămâne una dintre cele mai bune opțiuni în acest sens. Pe de altă parte, jocul multiplayer creativ “Roblox” vă permite să construiți universul dvs. într-un mod colaborativ cu alți jucători.

Pentru fanii jocurilor de rol, Terraria este un must-play. Jucătorii pot să-și construiască baze subterane, să exploreze lumi diferite, să colecteze resurse și să lupte împotriva monștrilor. Dar, dacă doriți ceva mai ușor și mai amuzant, Scribblenauts este un joc creativ și amuzant în care puteți folosi imaginația și cuvintele pentru a ghici soluțiile problemelor dificile.

De asemenea, jocurile precum Subnautica, Raft sau No Man’s Sky vă pot oferi experiențe de explorare și de aventură într-o lume plină de creaturi marine, sau pur și simplu vă permite să construiți o navă spațială și să explorați universul.

Per total, există o mulțime de jocuri precum Valheim, care vă ajută să explorați și să creați propria voastră lume, sau să luptați împotriva monștrilor și să supraviețuiți. Acestea sunt doar o mică selecție a celor care merită încercate.

RPG-urile de aventură în lume deschisă pot fi foarte distractive. Valheim este una dintre cele mai recente completări la gen, câștigând o mulțime de fani și jucători. Fie că ești unul dintre oamenii care și-au petrecut timp în Valheim sau doar un jucător care încearcă să găsească alte jocuri de rol de supraviețuire în lume deschisă și titluri similare, noi îți putem acoperi. Iată 12 jocuri precum Valheim pe care le puteți juca chiar acum.

Jocuri precum Valheim vor juca în 2022

Farmecul lui Valheim constă în mecanica detaliată și estetica de bun gust combinată cu mitologia nordică. Acestea sunt lucruri care au existat individual în multe jocuri, dar rareori se reunesc într-un singur joc, așa cum se întâmplă în Valheim.

Totuși, în încercarea noastră de a găsi jocuri care sunt similare în unul sau mai multe moduri cu Valheim, am găsit multe jocuri RPG promițătoare și jocuri open world. Deoarece toată lumea are gusturi diferite în ceea ce privește jocurile, iar speranțele tale pentru „alternativele Valheim” pot fi diferite de ale mele, asigurați-vă că consultați această listă completă.

De asemenea, puteți sări la orice descriere a jocului dorită folosind cuprinsul de mai jos.

1. Nu muriți de foame împreună.

Don’t Starve Together este versiunea co-op a jocului extrem de popular Don’t Starve, pe care l-am jucat sute de ore. Oricât de distractiv a fost Don’t Starve, această ediție multiplayer face jocul cu atât mai interesant. Poți să te joci cu prietenii sau să te alături străinilor online în încercarea ta de a supraviețui în cadrul jocului. De asemenea, dacă preferi să o faci singur, o poți face și tu… deși supraviețuirea va fi foarte dificilă.

La fel ca și Valheim, puteți construi o bază de fel în joc, puteți aduna hrană și resurse și puteți explora zona în care vă aflați, toate în timp ce vă asigurați că creaturile nu vă ucid în timpul nopții.

Verificați Nu vă înfometați împreună (14,99 USD)

2.Niffelheim

Niffelheim nu numai că sună similar cu Valheim, ci este și povestea unui soldat viking ucis în luptă. Totuși, aici ești blocat în Niffelheim. Jocul nu este chiar un titlu de lume deschisă precum Valheim, dar oferă o experiență similară orientată spre supraviețuire. Puteți colecta resurse de la inamicii uciși și să le folosiți pentru a crea arme și, de asemenea, trebuie să colectați bucăți din portalul către Asgard, locul în care trebuia să mergeți după căderea eroică în luptă.

jocuri precum valheim niffelheim

Vezi Niffelheim (19,99 USD)

3. Conan Exilat

Conan Exiles nu este în niciun caz un joc nou, dar este foarte popular. Este un joc de supraviețuire multiplayer în lume deschisă. La fel ca și Valheim, puteți juca cu prietenii, puteți aduna resurse și vă puteți construi baza pentru a vă proteja de elemente. De asemenea, puteți juca cu străini online, vă puteți alătura clanurilor și puteți conduce Țările Exilului.

conan exiles este un alt joc ca valheim

Jocul oferă o mulțime de experiențe asemănătoare Valheim, așa că, dacă ai terminat cu acel joc, poți sări în Conan Exiles și să te simți ca acasă în această lume nouă.

Aruncă o privire la Conan Exiles (39,99 USD)

4. În afară

Un alt RPG open world pe care îl puteți verifica este Outward. În acest joc, explorezi ținuturile Aurai. Totuși, jocul nu este doar despre explorare; este un joc cu adevărat orientat spre supraviețuire. Trebuie să vă asigurați că vă puteți proteja de prădătorii în sălbăticie, asigurându-vă totodată că aveți adăpost, hrană, apă și multe altele. La fel ca și Valheim, o poți face singur în joc, dar va fi mai distractiv dacă vei face ca niște prieteni să se alăture și să coopereze împreună.

jocuri ca valheim out

Outward este o alternativă distractivă Valheim pe care cu siguranță ar trebui să o încercați.

aruncă o privire afară (39,99 USD)

5. Pământ

Acesta nu este similar cu Valheim când vine vorba de decor și tema generală a jocului, cu toate acestea, aduce elemente similare de supraviețuire și aventură. Dacă ați văzut vreodată filmul Honey I Shrunk the Kids, acesta este un joc care se va simți ca o adaptare a unui joc video.

joc RPG de supraviețuire bazat pe pământ

În Grounded, te micșorezi la dimensiunea unei furnici într-o curte. Trebuie să explorezi, să construiești și să supraviețuiești, la fel ca Valheim, și să te aperi împotriva insectelor. La fel ca și Valheim, puteți juca jocul ca un singur jucător sau puteți face echipă cu prietenii pentru a supraviețui în cooperare.

Verificați Grounded (29,99 USD)

6. DEMONTARE

DYSMANTLE este un joc de supraviețuire post-apocaliptic în care ești singura ființă umană în viață într-o lume dominată de creaturi dezgustătoare și josnice. Puteți explora lumea deschisă, puteți învinge monștri și puteți revendica zone pentru a vă construi baza, a crea arme, armuri și bibelouri și multe altele.

jocuri precum valheim dezmembram

Jocul vă permite să spargeți 99% din toate obiectele din lume, cu condiția să aveți instrumentele potrivite și să colectați materiale pentru a vă crește șansele de supraviețuire. Există, de asemenea, o poveste interesantă în joc și scopul tău final este să evadezi de pe insulă.

Verificați DYSMANTLE (19,99 USD)

7. rugina

Un alt joc precum Valheim pe care vreau să-l recomand este Rust. În Rust, singurul tău obiectiv este să supraviețuiești. Va trebui să evitați foamea, setea și frigul. Poți să ucizi animale, să-ți construiești o bază, cum ar fi Valheim, și poți chiar să creezi alianțe cu alți jucători pentru o șansă mai bună de supraviețuire.

Rpg de supraviețuire ca rugină Valheim

Rust te aruncă cu fața întâi în joc și depinde de tine să supraviețuiești oricum poți. De asemenea, va trebui să vă asigurați supraviețuirea nu numai împotriva elementelor, ci și împotriva altor jucători care vă pot ucide și vă pot fura proviziile.

verifica rugina (39,99 USD)

8. Infectatii

Ai spus că îți plac zombii? The Infected este ca Valheim, dar cu acele creaturi post-apocaliptice mizerabile. Jocul prezintă foamea, setea și mecanica temperaturii corpului a personajelor pentru o experiență de supraviețuire cu adevărat. Puteți explora harta, puteți colecta materiale și resurse pentru a vă construi baza și puteți crea obiecte, toate acestea fiind acolo pentru a vă asigura supraviețuirea.

cei infectati

Jocul prezintă, de asemenea, un ciclu de vreme și sezoane solide și va trebui să vă asigurați că sunteți bine echipat pentru a supraviețui unei ierni aspre sau a unui soare de vară. Una peste alta, dacă vrei Valheim cu zombi (sau Vambies, așa cum le numește jocul), The Infected este ceva ce ar trebui să verifici.

Verificați cei infectați (13,99 USD)

9. Terarii

Terraria este unul dintre cele mai bune jocuri sandbox de supraviețuire și, deși nu seamănă deloc cu Valheim, are caracteristici care sunt foarte asemănătoare cu cele găsite în Valheim. De exemplu, puteți călători în lumi diferite pentru a extrage resurse și apoi puteți reveni la propriul server. Jocul prezintă, de asemenea, NPC-ul din Valheim, asemănător unui comerciant, de la care poți cumpăra articole.

jocuri de terari precum valheim

O altă similitudine între Terraria și Valheim sunt raidurile. În acest joc, mafioții pot coborî pe baza ta, ceea ce adaugă un strat de pericol real jocului. În general, Terraria este un joc de supraviețuire solid pentru oamenii care au iubit Valheim.

Aruncă o privire la Terraria (9,99 USD)

10. Întuneric lung

The Long Dark este un joc în care joci un pilot care s-a prăbușit în deșertul canadian după o lumină misterioasă. Există un mod poveste în joc pentru oricine dorește să exploreze întreaga poveste captivantă a titlului. Cu toate acestea, pentru iubitorii de supraviețuire, jocul oferă și o experiență sandbox.

intunericul lung

Pentru a face lucrurile și mai interesante, Long Dark folosește conceptul de Permadeath, așa că dacă mori în joc fișierele tale de salvare sunt șterse. Fiecare decizie pe care o iei contează și poate fi diferența dintre viață și moarte. Puteți crea unelte și aduna resurse pentru a alunga foamea, setea și frigul neiertător din nordul Canadei.

Vezi The Long Dark (29,99 USD)

11. Pădurea

În „The Forest”, ești singurul supraviețuitor al unui accident de avion. Te afli într-o pădure plină de canibali. Jocul prezintă mecanisme de supraviețuire similare cu Valheim. Va trebui să aduni resurse și să construiești adăposturi, la fel ca în Valheim. De asemenea, va trebui să faci unelte și arme pentru a te apăra împotriva canibalilor și a supraviețui în pădure.

padurea

Jocul vă permite, de asemenea, să jucați agresiv dacă doriți sau să adoptați o abordare ascunsă pentru a supraviețui. Trăiește și lasă să trăiască, practic.

uită-te la pădure (19,99 USD)

12. Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla nu este un joc de supraviețuire în sine, dar la fel ca și Valheim, este un joc care se învârte în jurul vikingilor. În Assassin’s Creed ai o lume deschisă pe care o poți explora, la fel ca în Valheim, și poți lua misiuni de poveste și misiuni secundare după bunul plac.

valhalla

Evident, nu există nicio clădire de bază de genul pe care l-ai găsi în Valheim, dar dacă cauți mai multe jocuri care să te cufunde în lumea vikingilor, Assassin’s Creed Valhalla nu te va dezamăgi cu grafica și coloana sonoră incredibile.

Aruncă o privire la Assassin’s Creed Valhalla (59,99 USD)

Joacă aceste jocuri de supraviețuire precum Valheim

Acestea au fost primele 12 jocuri precum Valheim pe care cred că ar trebui să le verificați dacă doriți să explorați jocuri de supraviețuire cu crafting, construirea bazei și alte mecanisme. Cele mai multe dintre jocurile de pe această listă oferă o listă lungă de funcții similare cu Valheim, inclusiv suport pentru a juca solo sau în cooperare cu prietenii sau străini online, și există unele care sunt simple jocuri de supraviețuire solo.

Ei bine, ce joc alternativ de Valheim vei juca? Spune-ne în comentarii.

Valheim is a highly addictive open-world adventure RPG that has gained a massive following of fans. If you’re one of the players who have already spent hours in Valheim or are just looking for similar survival RPGs and open-world titles, this article has got you covered. We’ve listed 12 games like Valheim that you can play right now. While each game has its own unique elements and may not replicate Valheim exactly, they all share similarities in a variety of ways to make for exciting gameplay experiences. From co-op survival titles like Don’t Starve Together to post-apocalyptic worlds like The Infected and The Long Dark, there’s something for everyone on this list.
Încheiem și această postare, dar nu înainte de a vă încuraja să continuați explorarea lumii tehnologiei. Sperăm că informațiile pe care le-am prezentat v-au fost de folos și că v-ați simțit inspirați în căutarea soluțiilor pentru nevoile voastre. Ne revedem curând cu noi idei și inovații!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x