Descoperă Top 25 de construcții interesante în Minecraft – Ghid pentru jucători

How to Make a Stonecutter in Minecraft
⏱️ 25 min read

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri video de construit, care îi fascinează pe jucători de toate vârstele. În acest joc, utilizatorii pot construi încăperi, obiecte şi întregi oraşe folosind mai multe resurse precum lemn, piatră, lut şi alte materiale. Pentru a ajuta jucătorii să rămână creativi şi să îşi îmbunătăţească abilităţile de construcţie, există multe idei interesante de constructori în Minecraft. Aceste idei includ construirea unor oraşe întregi, a propriei case, a unei facilitate sportive sau a unei baze militare. Jucătorii pot construi şi case frumoase cu grădini, piscine şi multe altele. Există, de asemenea, idei de constructori pentru jucătorii care doresc să construiască structuri ingenioase, precum un parc de distracţii, un far, o cascada sau chiar un sat subteran. Dacă doriţi să vă folosiţi imaginaţia şi să vă exersaţi abilităţile de construcţie în Minecraft, puteţi găsi o mulţime de idei interesante de constructori în această listă.

Odată ce ați terminat de explorat toate biomurile Minecraft și de a învinge șefii lor, Minecraft devine un joc de construcție creativ pentru jucători. Și în asta, nu există limită la ceea ce poți construi. Tot ce ai nevoie este timp și câteva idei pentru toate lucrurile interesante pe care le poți construi în Minecraft. Din fericire pentru tine, suntem aici cu o colecție imensă de lucruri interesante de făcut în acest joc. De la fundații simple la structuri Redstone complexe, vă oferim acoperire. Deci, indiferent dacă ești veteran sau doar începător, fixează-ți centurile de siguranță, deoarece ghidul nostru te poate ajuta să devii următorul cel mai bun constructor din joc. Doar asigurați-vă că știți cum să utilizați comanda de umplere în Minecraft pentru a vă ușura mult munca. Acestea fiind spuse, haideți să încetăm să ne batem prin tufiș și să explorăm 25 de lucruri interesante pe care le puteți construi în Minecraft.

Cele mai bune lucruri pe care le poți face în Minecraft (2022)

Am acoperit versiuni la diferite niveluri de dificultate. Pentru confortul dumneavoastră, am menționat dificultatea fiecărei variante în descrierea sa. De asemenea, lista noastră nu este clasificată în niciun fel, așa că utilizați tabelul de mai jos pentru a explora aceste idei după cum vă convine.

1. Castelul

 • Dificultate: Normal

Timp de generații, castelele au fost modalitatea umanității de a-și prezenta puterea lumii și lucrurile nu sunt foarte diferite în Minecraft. Există o varietate de blocuri de piatră în joc și tot ce aveți nevoie este un plan pentru a face un castel pentru a le folosi corect. Indiferent dacă este un castel mare sau un mic fort, puteți folosi ghidul conectat pentru a face cu ușurință unul.

În ceea ce privește procesul de construcție, castelele se bazează rar pe altceva decât pe piatră și variantele acesteia. Datorită terenului Minecraft, acestea sunt mai ușor de găsit și trebuie doar să faci un pat de flori în Minecraft pentru a le folosi corect.

2. Portal inferior extins

 • Dificultate: Uşor

În mod normal, portalurile nether sunt formate doar din 10 blocuri. Nu au nimic elegant în jurul lor și, odată ce treaba este terminată, jucătorii pur și simplu ies pe ei. Cu toate acestea, mulțumită mecanicii Minecraft, puteți extinde exponențial acel portal inferior, păstrându-l în același timp funcțional. Atâta timp cât are două blocuri lățime și patru blocuri înălțime, puteți folosi o varietate de forme și modele pentru a-l modifica.

Minecraft Window Aether Portal Giant

Din punct de vedere funcțional, portalul de jos funcționează la fel, indiferent de dimensiunea sa. Dar, din punct de vedere estetic, un portal mare de jos vă ridică baza principală. Puteți chiar să adăugați niște elemente de portal ruinate pentru beneficii suplimentari.

3. Balize curcubeu

 • Dificultate: Normal

În etapele ulterioare ale unei lumi Minecraft, balizele sunt blocuri de energie care acordă abilități speciale jucătorilor din jurul lor. Dar ei aruncă și fascicule strălucitoare de lumină către cer în timp ce fac acest lucru. Prin urmare, mulți jucători folosesc balize doar pentru a face construirile lor în Minecraft să arate cool. Ținând cont de acest lucru, puteți face un pas mai departe cu ajutorul geamurilor fumurii.

Minecraft Beacon multicolor

Datorită proprietăților fasciculului, acesta își schimbă culoarea atunci când este acoperit cu sticlă colorată. Deci, puteți avea mai multe balize pentru a crea un set complet de culori curcubeu. Sau, puteți urma ghidul nostru pentru a crea un far în Minecraft cu un fascicul de lumină multicolor.

4. Ferma de albine

 • Dificultate: Uşor

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți construi în Minecraft este o fermă automată. Majoritatea jucătorilor merg imediat la ferme bazate pe culturi, deoarece oferă și hrană gratuită. Cu toate acestea, dacă în schimb faceți o fermă de albine în Minecraft, aceasta nu va fi doar utilă și automată, dar o veți putea folosi și pentru a face o aprovizionare nelimitată de miere.

fermă de albine extinsă

Cea mai bună parte a unei ferme de albine este că, spre deosebire de majoritatea fermelor, nu trebuie să așteptați până mai târziu pentru a o face. Ai nevoie doar de câteva blocuri de bază și de o zonă mică pentru a începe. Dacă nu altceva, poți întotdeauna să ții albinele în jurul bazei tale ca un strat suplimentar de protecție împotriva jucătorilor violenți.

5. Întregul oraș

 • Dificultate: Greu

Dacă vrei să faci din greu cu exercițiul tău de construcție, nu există nimic mai bun decât să construiești un întreg oraș. Puteți imita un oraș mare din lumea reală sau puteți crea unul folosindu-vă în totalitate imaginația. Mulți jucători creează chiar versiuni alternative sau abandonate ale orașelor mari. Și dacă vă întrebați cum să găsiți o zonă deschisă, lista noastră cu cele mai bune semințe din oraș vă poate ajuta.

Oraș întreg - Lucruri interesante de construit în Minecraft

În ceea ce privește procesul propriu-zis, ghidul pas cu pas al Youtuberului incredibilBILL este de încredere. Odată ce vă familiarizați cu crearea de clădiri și drumuri, vă puteți duce construcția la următorul nivel, personalizându-le în funcție de preferințele și stilul dvs.

6. Baza submarină

 • Dificultate: Greu

Aproape toți jucătorii Minecraft își construiesc de obicei baza pe uscat. Dar, dacă te simți aventuros, o poți face și sub apă. Peștii din ocean pot adăuga viață bazei tale, iar apa poate oferi protecție suplimentară împotriva majorității mafiilor ostile. Trebuie doar să petreci mult timp pe teren mai întâi pentru a aduna resursele potrivite.

Cum să construiești cea mai bună bază subacvatică în Minecraft

De asemenea, dacă știi să faci o conductă în Minecraft, poți chiar să respiri sub apă. Astfel, puteți trăi în interiorul bazei subacvatice, fără a crea zone fără apă. Cât despre o fotografie, Youtube-ul lui IrieGenie tutorial Este suficient pentru a vă ajuta să începeți să construiți acest lucru grozav în Minecraft.

7. Ferme automate de furaje

 • Dificultate: Normal

În marea actualizare Minecraft 1.19, dezvoltatorii au adăugat un mafio dragut Allay la joc. În ceea ce privește scopul, ar trebui să transporte și să găsească obiecte pentru jucătorii din aventurile lor. Dar, dacă este folosit în circumstanțele potrivite, Allay poate lucra ca un asistent fermier perfect. Puteți colecta articole și le puteți sorta corect, chiar dacă nu sunt stivuibile.

Sistem automat de sortare Allay

Din fericire pentru tine, avem deja un ghid despre Allay Auto Farming în Minecraft. Îl puteți folosi pentru a descoperi o varietate de ferme care ar putea avea Allay pe ele. Având în vedere câți jucători nu sunt încă familiarizați cu Allay, puteți crea un întreg set de lucruri interesante în Minecraft, doar cu acest mob în atenție.

8. Satul junglei

 • Dificultate: Uşor

Chiar și după ani de așteptare, jucătorii Minecraft încă nu au un sat în junglă. Dar asta nu înseamnă că nu poți crea unul singur. Biomul junglei are deja propriul său set de săteni, lemn unic și zone deschise pentru a construi un sat. Tot ce ai nevoie este un plan și un jucător Minecraft cu suficient timp pentru a aduce satul la viață.

Conceptul de sat din junglă Minecraft

Dacă ești dispus să găsești timp pentru a face acest oraș, toate blocurile de care ai nevoie sunt mai mult sau mai puțin prezente în junglă. În ceea ce privește procesul de creație, acest tutorial jeracraft este de încredere. Ei profită de ocazie pentru a transforma o junglă într-un sat tribal cu căsuțe unice în copac.

9. Pod ușor cu acoperiș

 • Dificultate: Uşor

Aproape fiecare bază importantă Minecraft are râuri de un fel. Dar doar câțiva jucători aleg să construiască un pod peste ei. Cele mai multe taie pur și simplu prin apă creând o potecă care blochează apa pe ambele părți. Această soluție este mai ușor de făcut, dar cu siguranță nu este cosmetică. Cu toate acestea, cu ajutorul unui simplu tutorial de la SheepGG, puteți face un pod de lemn în cel mai scurt timp.

Easy Bridge with Roof - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Podul din tutorialul dvs. folosește doar blocuri de bază pentru a se potrivi bine în biom. Dar puteți modifica aspectul pentru a-l face la scară mare sau chiar îl puteți ascunde. Unii constructori recreează un copac căzut pentru a da podului lor un aspect mai natural.

10. O fundație mai sigură

 • Dificultate: Normal

O parte importantă a creării unei baze perfecte în Minecraft este să o facă impenetrabilă. Este deosebit de important pe serverele PVP care sunt încărcate cu jucători gata să vă jefuiască casa. În ceea ce privește designul real, nu există nimic ca un sistem de securitate perfect în Minecraft. În schimb, va trebui să te bazezi pe o varietate de capcane în speranța că cel puțin una dintre ele va ucide intrusul.

Safer Base - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Puteți folosi Youtuber LoverFella’s ghid pentru a descoperi câteva idei interesante de apărare de bază. Unele dintre ele sunt simple. Între timp, alții necesită ore de muncă și cunoștințe extinse despre mecanica Redstone în joc.

11. Mobilier în Minecraft

 • Dificultate: Uşor

Odată ce baza este gata, este timpul să-i decorezi interiorul. Pentru a face acest lucru, majoritatea jucătorilor se bazează pe blocurile și vopselele existente în Minecraft. Dar cu câteva trucuri inteligente, poți folosi elementele existente în Minecraft pentru a crea mobilier în joc. S-ar putea să nu le puteți folosi fără unele dintre cele mai bune moduri Minecraft, dar totuși adaugă o poveste unei baze altfel goale.

mobilier in minecraft

Cât despre ideile reale de mobilier, Youtuber fierari-şefi are peste 100 de opțiuni din care puteți alege. Doar asigurați-vă că aveți suficient lemn pentru a trece prin toate.

12. Lifturi de apă

 • Dificultate: Uşor

Lucrul bun despre bazele cu mai multe straturi din Minecraft este că nu trebuie să curățați multe zone pentru a le realiza. Din păcate, ele implică și o mulțime de sărituri în sus și în jos pentru a ajunge în locuri. Dar îl puteți remedia cu ușurință creând un lift pe bază de apă în joc. Și aveți nevoie doar de blocuri de construcție și două găleți de apă pentru a face acest lucru.

ascensoare de apă

Există multe moduri în Minecraft de a construi un lift de apă. Și puteți folosi tutorialul de DrakenGameWerks pentru unele dintre cele mai bune metode. Odată ce înțelegi, poți extinde cu ușurință acel lift la mai multe niveluri și poate chiar să folosești același lift pentru securitate sporită.

13. Baza Insulei

 • Dificultate: Normal

Insulele de supraviețuire sunt una dintre cele mai distractive moduri de a experimenta lumi de supraviețuire Minecraft. Dar de cele mai multe ori, acestea sunt nedependente și de bază. De aceea, depinde de dvs. să creați cel mai atractiv design al bazei insulei. O poți folosi ca insulă de pornire pentru noile tale aventuri și chiar ca bază potrivită.

Island - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Daca vrei sa optezi pentru acesta din urma, tutorialul de spudetti Include o bază de supraviețuire foarte creativă și ușor de realizat. Au acoperit totul, de la o casă grozavă pe plajă până la ferme, pentru o experiență completă și de încredere.

14. Baza pe dimensiunea finală

 • Dificultate: Normal

Unii jucători creează baze subterane pentru a le ascunde, în timp ce alții adaugă zeci de capcane pentru a le menține în siguranță. Dar dacă le-ai putea face pe amândouă fără prea mult efort? Conform tutorialului de griantrebuie doar să construiți o fundație sub dimensiunea finală.

Bazat pe dimensiunea finală

Din punct de vedere tehnic, nu vei putea dormi pe el. Dar trebuie doar să amenajezi un pat lângă o fortăreață din lumea reală pentru un acces ușor. Niciun alt jucător nu s-ar aștepta la o bază secretă într-o altă dimensiune. Și poți să arăți un dragon Ender pe el pentru siguranță. Doar asigurați-vă că găsiți mai întâi o modalitate ușoară de a vă teleporta resursele.

15. Pixel art

 • Dificultate: Uşor

Dacă faci o plimbare prin forumurile comunității Minecraft, este greu să ratezi multitudinea de pixel art pe care jucătorii le creează în joc. Cele mai multe dintre ele sunt recreații de fotografii din lumea reală, în timp ce altele sunt opere de artă complet unice. Acum, dacă nu aveți ore de petrecut, tipul de construcție pare cu adevărat dificil.

Pixel Art - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Dar așa cum este explicat în tutorialul YouTuber Q-sos, le puteți crea în mai puțin de 2 minute. Tot ce aveți nevoie este o imagine existentă și un instrument online care oferă comenzi de plasare bloc. Apoi trebuie doar să vă conectați la joc și să începeți să îl umpleți cu pixel art de toate felurile.

16. Noi biomi

 • Dificultate: Normal

Noile biomi Minecraft 1.19 au satisfăcut o varietate de jucători. Dar după câteva zile, nici măcar ei nu pot opri inevitabila plictiseală care te-ar putea lovi. Din fericire, acel sentiment de doom nu este proeminent pentru jucătorii care aleg biomurile ca fiind cele mai bune de construit în Minecraft. Ai nevoie de idei bune și de câteva modpack-uri minecraft pentru a obține toate resursele necesare.

noi biomi

Odată ce ai resursele, experimentul Youtuber MistressFella vă poate oferi cel puțin o sută de idei pentru biomul dvs. După aceea, este doar o chestiune de efort și de timp pe care îl depui.

17. Planetă

 • Dificultate: Normal

După ce construiești biomuri, baze și insule, este timpul să cucerești cerul. Și nu există nimic mai bun de creat decât o nouă planetă. Poate avea propriul biom și structuri, iar dacă este suficient de mare, poți avea un alt articol frumos la care să te uiți noaptea în lumea ta blocată. În ceea ce privește structura de bază, puteți folosi ghidul nostru pentru a crea cu ușurință o sferă în Minecraft.

Sfere unice în Minecraft

Odată ce baza este gata, puteți adăuga încet detaliile. Datorită gravității Minecraft, puteți construi lucruri interesante pe toate părțile acestuia. tutorialul de pe youtube sancţiune cu siguranță ajută foarte mult la același lucru. Dar nu ezitați să-l modificați oricând doriți.

18. Curs de Parkour

 • Dificultate: Normal

Majoritatea articolelor de pe lista noastră sunt bune pentru baza ta sau îmbunătățesc estetica lumii tale. Dar următorul lucru grozav de construit în Minecraft vă poate ajuta și să vă îmbunătățiți abilitățile. Da, vorbim despre abilitățile de parkour, care sunt destul de importante pentru deplasarea pe terenul Minecraft 1.18.

parkour rece

Cu toate acestea, dacă nu sunteți familiarizat cu parkour în minecraft, ar trebui să încercați mai întâi unele dintre cele mai bune hărți parkour pentru minecraft. Apoi puteți lua câteva idei și puteți recrea încet o hartă parkour în propriul stil. Dacă te simți încrezător, poți chiar să faci o hartă Minecraft personalizată pentru ca lumea să se bucure.

19. Zona Minieră

 • Dificultate: Uşor

După cum dezvăluie numele jocului, mineritul este o parte importantă a Minecraft. Totuși, un număr surprinzător de scăzut de jucători construiesc zone sau structuri miniere dedicate. Dar ai puterea de a schimba asta. Cu câteva blocuri și un plan simplu, puteți construi o mină grozavă în Minecraft, care este atât plăcută din punct de vedere estetic, cât și funcțională.

Zona minieră personalizată - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Pentru structura principală, puteți folosi tutorialul de la reimiho pentru a obține un plan gratuit pentru a face o tabără minieră de încredere. Deci, ghidul nostru de distribuție a mineralelor minecraft vă poate ajuta în procesul principal de exploatare și vânătoare.

20. barca

 • Dificultate: Normal

Oceanele și plajele din Minecraft sunt pline de epave în diferite condiții. De cele mai multe ori, sunt scufundat sau complet spart. Dacă ai noroc, s-ar putea să dai peste epave rare care sunt în stare bună. Dar, din cauza dimensiunilor lor mici, numirea lor de bărci potrivite pur și simplu nu se simte bine.

Navă - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Cu toate acestea, datorită Youtuberului. iriegenie, puteți remedia această nedreptate făcând o navă medievală completă în minecraft. Tutorialul său depinde în principal de utilizarea lemnului și a lânii. Ambele sunt ușor de obținut, dar chiar și cu asta, procesul de construire va dura ceva timp.

21. Arbori personalizat

 • Dificultate: Uşor

Un lucru pe care îl puteți găsi din abundență în Minecraft sunt copacii. Aproape fiecare biom din lume are tipuri unice de arbori cu propriile caracteristici. Dar, dacă lăsăm deoparte mangrovele, restul copacilor sunt simpli. Nu există rădăcini, ramuri și pur și simplu nu există suficientă diversitate în ele.

Arbore personalizat - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Din fericire, Youtuberul lasalchichamitica s-au angajat să repare acest lucru cu 6 modele noi de copac. Puteți urma tutorialul său pentru a vă reînnoi lumile existente sau pentru a crea copaci personalizați care sunt unici pentru baza dvs.

22. Ferme XP

 • Dificultate: Normal

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți construi în modul de supraviețuire Minecraft este o fermă XP. Generați și ucideți automat mobs pentru a colecta pradă și experiență pentru dvs. Apoi, puteți folosi această experiență pentru a aplica cele mai bune descântece Minecraft instrumentelor și armurii tale. De asemenea, cu puțină planificare, această fermă se poate dubla și ca închisoare pentru unele gloate.

25 de lucruri interesante de construit în Minecraft

În ceea ce privește procesul de construire, lucrăm la un ghid separat despre cum să faci o fermă XP în Minecraft. Puteți folosi acest ghid pentru a vă pune în funcțiune propria fermă în cel mai scurt timp. Doar asigurați-vă că adunați o mulțime de blocuri de piatră în prealabil.

23. Baza anime japonez

 • Dificultate: Normal

În timp ce creează lucruri interesante în Minecraft, mulți jucători apelează la Japonia și cultura sa „otaku” pentru inspirație. Urmând această tendință, puteți folosi Youtube-ul lui Alsshine lista de redare pentru a recrea locații anime din lumea ta. Au acoperit o varietate de seriale anime, inclusiv Demon Slayer, Seven Deadly Sins și multe altele.

Baze de anime japoneze - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Cea mai bună parte este că aproape toate aceste versiuni sunt ușor de realizat cu planul potrivit. Deci, dacă ești un fan anime sau apreciezi cultura japoneză, o bază de anime ar trebui să fie cu siguranță următoarea ta construcție în Minecraft.

24. Sanctuarul faunei sălbatice

 • Dificultate: Greu

Ca jucător Minecraft, trebuie să fii conștient de varietatea de mafiote din joc. De la cai și pisici până la un dragon Ender literal, puteți găsi ceva pentru fiecare temă. Deci tot ce-ți rămâne de făcut este să muți toți acești gloate sub același acoperiș. Unele dintre ele vor necesita suprafețe mai mari și condiții speciale; în timp ce alții vor supraviețui aproape oriunde.

Wildlife Sanctuary - Lucruri interesante de construit în Minecraft

Pentru a te inspira, Youtuber sancţiuneÎncercarea de a prinde toți mobii în Minecraft este un bun exemplu. Dar înainte de a începe acest proiect, fiți pregătit să jucați Minecraft zile, dacă nu săptămâni, pentru ca acest lucru să se întâmple.

25. Un server Minecraft

După ce ți-ai modificat lumea Minecraft, este timpul să împărtășești creația ta cu lumea. De aceea, ultimul lucru pe care îl puteți construi în Minecraft este un server complet. În funcție de sistemul dvs., poate fi un server local care rulează pe mașina dvs. sau puteți utiliza instrumente gratuite pentru a crea cu ușurință un server Minecraft.

Portal în Hypixel Minecraft
Zona de generare a serverului Hypixel

Odată ce serverul este gata, vă puteți invita prietenii și familia pentru a le arăta construcțiile interesante. Dar nici măcar nu trebuie să te oprești aici. Dacă găzduirea unui server sună interesant, îl puteți construi și extinde încet pentru a concura cu alte servere Minecraft mai bune.

Construiește aceste lucruri grozave în Minecraft când te plictisești

Cu asta, acum ai cele mai bune idei pentru unele dintre cele mai bune lucruri de construit în Minecraft. Le puteți folosi pentru a avea săptămâni, dacă nu luni, de divertisment în limitele jocului. Tot ce vă rămâne de făcut acum este să găsiți locul perfect pentru a construi aceste lucruri interesante. În cazul în care aveți nevoie de ajutor, cele mai bune comandouri minecraft vă pot ajuta. Pentru a face un pas mai departe, puteți chiar să alegeți să vă creați propriul skin Minecraft pentru a se potrivi stilului dvs. de construcție. Acestea fiind spuse, ce lucru tare ai de gând să faci în Minecraft? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Minecraft devine un joc de construcție creativ pentru jucători după ce aceștia au explorat toate biomurile și au învins toți șefii. Nu există limite la ceea ce poți construi în acest joc, iar timpul și ideile tale sunt cele care contează. Există o varietate de lucruri interesante pe care le poți construi, de la castele și portaluri inferior extinse până la ferme automate și baze submarine. Indiferent de preferințele tale, există întotdeauna ceva de construit în Minecraft.
“Închei această postare tehnologică cu gândul că tehnologia este cu adevărat magia secolului XXI. Cu fiecare descoperire și inovație, lumea devine mai mică, mai conectată și mai inteligentă. Sper că acest blog ți-a oferit pași mici spre a înțelege această magie, iar pășind în lumea aceasta minunată, să fim cu toții Responsabili cu privire la modul în care o folosim. Până la următoarea postare de tehnologie, să fii mereu conectat și să te bucuri de toate acestea!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x