Descoperă topul celor mai bune 25 de semințe Minecraft 1.19.2 cu ajutorul acestui ghid

20 Best Minecraft 1.19 Seeds You Should Check Out
⏱️ 24 min read

Minecraft este un joc pc popular, care îi permite jucătorului să construiască și să exploreze propriul univers virtual. Semințele sunt folosite pentru a genera lumi noi în joc, astfel încât fiecare jucător să aibă o experiență unică. Top 25 de semințe Minecraft 1.19.2 pe care ar trebui să le verificați oferă o selecție de semințe interesante și diverse care vă vor permite să explorați întregul potențial al jocului și să vă creați propria aventură. Fie că doriți să construiți o fortăreață, să explorați o peșteră mare sau să găsiți un satnică, acest top de semințe vă oferă o varietate de opțiuni din care puteți alege. Începeți să explorați aceste semințe de top și lăsați imaginația să vă vadă de capul vostru în jocul Minecraft.

Minecraft 1.19 Actualizarea sălbatică atrage atenția comunității și din toate motivele corecte. Aduce noi biomi în joc împreună cu noi mobs unici. Aceste noi completări urmăresc să facă jocul mai divers și mai captivant. Dar nu puteți experimenta aceste caracteristici uimitoare dacă nu construiți în locul potrivit. De aceea, suntem aici cu cele mai bune semințe Minecraft 1.19 care te duc în locurile perfecte pentru a explora toate lucrurile grozave despre actualizarea sălbatică. De asemenea, vă vom oferi coordonatele pe care le puteți utiliza pentru a vă teleporta în Minecraft pentru a ajunge în anumite locuri speciale. Acestea fiind spuse, să nu pierdem niciun moment și să explorăm cele mai bune semințe Minecraft 1.19.2.

Cele mai bune semințe Minecraft 1.19.2 (2022)

În această listă, vom acoperi doar cele mai bune semințe pentru Minecraft Java Edition. Jucătorii Bedrock pot consulta lista noastră lungă cu cele mai bune semințe Minecraft 1.19.2 Bedrock din articolul legat. Utilizați lista de mai jos pentru a explora semințele care vă plac, deoarece nu sunt clasificate în niciun fel.

1. Găsește-l pe Allay în Spawn

Deschidem cu forță, prima noastră sămânță ne așteaptă lângă un avanpost al jefuitorilor cu gloate ostile care așteaptă să te vâneze. Dacă ar fi fost în orice altă versiune a jocului, l-am numi un deces. Dar datorită actualizării Minecraft 1.19, acest spawn este acum cel mai bun loc pentru a-l găsi pe Allay în Minecraft de la început. Dacă ați consultat ghidul nostru despre noua mafie drăguță Minecraft Allay, s-ar putea să știți că sunt blocați în cuști de lângă avanposturi.

Deci, trebuie doar să spargi cu pricepere cușca de lemn, să-l eliberezi pe Allay și să fugi în cel mai apropiat oraș. Deoarece cușca se află pe marginea exterioară a structurii avanpostului, s-ar putea să o faci fără să fii observat și urmărit de raiders. Dar dacă lucrurile nu merg așa cum vrei, poți oricând să te întorci în acest loc uimitor după câteva pregătiri.

 • Cod semințe: -7697517329571641383
 • Biomul generației: câmpii
 • Coordonatele cuștii lui Allay: 69, 66, 82

2. Mineshaft în Ancient City

Oraș antic cu Mineshaft - Cele mai bune semințe Minecraft 1.19

Înainte de noua actualizare, singura structură fără povești apărută în interiorul peșterii Minecraft a fost Mineshaft. Ai putea obține niște pradă uimitoare după ce te-ai luptat cu o grămadă de mafiote de bază. Dar acum miza este mare pentru că Puțul de mine din apropierea generației dvs. duce direct la un oraș antic. Împreună, vă pot oferi tot prada de care aveți nevoie. Dar dacă nu știi cum să-l învingi pe Guardian, această aventură se poate transforma în iad.

 • Cod semințe: 4189766944005904899
 • Biomul generației: câmpii
 • Major Coordonate: 189, -27, 179

3. Trei orașe antice lângă cetate

Dacă ar fi să aleg o sămânță preferată din lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft 1.19.2, probabil că aceasta ar fi. generează 3 orașe antice la 100 de străzi unul de celălalt. Puteți obține tot prada de care aveți nevoie și apoi o parte din aceste structuri.

Trei orașe antice lângă cetate

Dar asta nu este tot. Dacă vă deplasați cu câțiva pași deasupra orașelor, veți găsi o fortăreață cu drepturi depline îmbinată într-un puț de mine. Totul în această sămânță este foarte rar și probabil că nu veți găsi nimic similar în Minecraft în curând.

 • Cod semințe: 7901583960864769992
 • Biomul generației: Junglă
 • Coordonatele primului oraș antic: 1224, -44, 488
 • Coordonatele celui de-al doilea oraș antic: 1384, -44, 184
 • Coordonatele celui de-al treilea oraș antic: 1624, -44, 104
 • Coordonatele cetatii: 1641, 6, 339

4. Mlaștini îmbinate

Una dintre noile caracteristici cu adevărat „sălbatice” ale actualizării Minecraft 1.19 este biomul mlaștină de mangrove. Ia ca bază biomul de mlaștină existent și îl transformă într-unul dintre cei mai frumoși biomi. Dar majoritatea jucătorilor încă nu pot înțelege nivelul de îmbunătățire a acestui biom. Sperăm că această sămânță de aici va ajuta cu asta.

mlaștini combinate

Te depune lângă un biom obișnuit de mlaștină, care apoi se contopește într-o mlaștină uriașă de mangrove. Cu un astfel de loc, puteți înțelege cu ușurință diferențele dintre cei doi biomi de mlaștină. În plus, puteți profita și de această ocazie colectează două dintre cele trei variante de Minecraft Frogs.

 • Cod semințe: 6705098208300174216
 • Biomul generației: Junglă
 • Major Coordonate: -123, 64, 261

5. Biom adânc întunecat cu 15 orașe antice

Cel mai mare întuneric adânc cu 15 orașe - Cele mai bune semințe Minecraft 1.19
Harta generata cu baza fragmentului

Dacă sunteți fan al biomului Deep Dark adăugat recent, vă va plăcea următoarea noastră cea mai bună sămânță Minecraft 1.19.2. Această sămânță vă dă icre în apropierea unui biom imens, adânc și întunecat, care se întinde pe mii de blocuri, învăluind un un total imens de 15 orașe antice. Indiferent dacă doriți să mergeți într-o furie de vânătoare a Warden sau doar doriți suficiente zone de explorat pe serverul dvs. Minecraft, această sămânță ar trebui să facă treaba.

 • Cod semințe: 2296616468809785931
 • Biomul generației: pădure de mesteacăn
 • Coordonatele celui mai apropiat oraș antic: 1640, -40, 88

6. Orașul uitat al mangrovelor

Înainte să mă întrebați în secțiunea de comentarii, nu, Minecraft nu ne va oferi sate noi în actualizarea 1.19. Dar această sămânță te aduce destul de aproape de a o transforma în realitate. Depuneți icre lângă un biom imens de mlaștină de mangrove pe marginea căruia avem un sat din savană. Numai necesită o punte mică pentru a conecta cei doi biomi.

Orașul uitat al mangrovelor

Deoarece avem deja modele de săteni din mlaștină în joc, trebuie doar să crești săteni în Minecraft în mangrove pentru a le obține. După aceea, puteți începe încet să extindeți satul din savană din biomul mlaștină pentru a obține ceea ce Minecraft nu a lansat încă.

 • codul semințelor: -2778224909341529171
 • Biomul generației: Foaie
 • Coordonatele orașului: 705, 62, 225

7. Sămânță de icre din mlaștină de mangrove

Depune icre în mlaștina de mangrove

Cu suficient efort, puteți găsi biomul Mangrove Swamp în timp util. Dar cu această sămânță Minecraft 1.19, puteți sări peste partea de așteptare și explorare. Această sămânță vă generează direct în biomul Mangrove Swamp. El biomul în sine nu este atât de mare. Dar dacă doriți să vizitați Mangrove Swamp după instalarea actualizării, această sămânță este o opțiune mult mai bună decât căutarea biomului fără indicii.

 • codul semințelor: 6306808076142139007
 • Biomul generației: Mlastina Mangrove

8. Avanpostul Mangrove Raider

Avanpostul Raider în mlaștina Mangrove

Această sămânță apare lângă un post de jaf de la marginea unui biom de mlaștină de mangrove. Dacă te apropii, arborii de mangrove par să ocupe avanpostul, ceea ce e mișto. Puteți merge pe copacii de mangrove pentru a obține cu ușurință cornul de capră de la cufărul etajului superior din acest avanpost. Deși, din păcate, nu poți găsi un Allay în Minecraft prin acest avanpost.

 • Cod semințe: -4890848222659350158
 • Coordonate: -1312, 70, -336

9. Obțineți cu ușurință o grămadă de Allays

Cel mai bun loc pentru a obține Allays în Minecraft sunt conacele Woodland. Ele sunt o structură rară de jefuitori care apare în pădurea întunecată. Dar pentru că pădurea întunecată este un biom rar în sine, este posibil să trebuiască să călătoriți puțin înainte de a găsi un conac. Din fericire pentru tine, această sămânță Minecraft 1.19.2 nu te face să călătorești.

Obțineți cu ușurință o grămadă de aliasuri

Oferă a conac din pădure foarte aproape de a depune icre. Puteți ajunge cu ușurință la el și explora camera cuștii sale pentru a obține toate reliefurile de care aveți nevoie în cel mai scurt timp. Vă poate oferi suficienți Allays pentru a face chiar și o fermă automată de Allays în Minecraft.

 • Cod semințe: -702411727950161736
 • Biomul generației: pădure
 • Coordonatele cuștii lui Allay: 229, 97, 476

10. Peșteri de stalactite adânci și întunecate

Un lucru pe care Peșterile Dripstone și Deep Dark îl au în comun este deschiderea lor. Ambele sunt zone deschise uriașe cu mobs ostili și minerale în joc. Dar când vine vorba de culorile sale, diferența de contrast este uriașă. Piatra de stalactită este făcută din blocuri opace, dar deschise la culoare. Pe de altă parte, întuneric profund urmează o schemă de culori întunecată, dar vie.

peșteri de stalactite întunecate

Deci, ce obțineți când ambii biomi apar împreună? Acolo intervine această sămânță. Aici, trebuie pur și simplu să sapi în apropierea icrelor pentru a ajunge la o fuziune de stalactite cu întuneric adânc. Scena nu este doar rară, ci și frumoasă.

 • Cod semințe: -6508583362350818497
 • Biomul generației: pădure
 • Coordonatele peșterii de stalactite întunecate: 129, -34, -353

11. Sculk in Fortress

The Dark Stronghold - Cele mai bune semințe Minecraft 1.19

Suntem la jumătatea drumului și acum avem o viteză specială pentru tine. Caracteristica sa principală este că dă naștere la o fortăreață chiar în vârful unui oraș antic. Din această cauză, obțineți o scenă rară în care trăsăturile a două structuri încep să apară în locurile celeilalte.

Și dacă nu era de ajuns, avem și un portal de capăt rar în această cetate, care are doua bilete în loc de unul. Poate că nu face o mare diferență, dar o astfel de apariție este greu de găsit într-o altă sămânță.

 • Cod semințe: -3123214652609309440
 • Biomul generației: Foaie
 • Coordonatele cetatii: 2072, 2, 90
 • intuneric adanc coordonate: 2072 -40 24

12. Oraș antic luxuriant

vechi oraș luxuriant

Următoarea noastră sămânță combină cel mai confortabil biom din peșteră din Minecraft cu cel mai înfricoșător biom al său. Da, vorbim despre fuziunea peșterilor luxuriante și a întunericului adânc, rezultând un oraș antic unic și frumos. De asemenea, aici puteți găsi cu ușurință axoloți în Minecraft, care poate acționa ca o bună distragere a atenției în timp ce fugiți de Guardian.

 • Cod semințe: -8687393869649825644
 • Biomul generației: câmpii înzăpezite
 • Coordonatele orașului vechi: 2040, -41, -728

13. Cele mai bune semințe Speedrun pentru Minecraft 1.19

Indiferent de actualizare, speedrunning este ceva care nu va părăsi Minecraft în curând. Și dacă ești și sprinter, această sămânță este perfectă pentru tine. Vă oferă unul dintre cele mai apropiate puncte forte posibile de punctul dvs. de construcție în ediția Java. Trebuie doar să mergi aproximativ 1300 de blocuri pentru a găsi asta cetate expusă.

Cetatea cea mai apropiată posibilă

În timp ce ești pe drum, vei găsi multe portaluri ruinate și câteva orașe. Toate acestea ar fi mai mult decât suficiente pentru a vă ajuta să colectați resursele necesare și să vă acoperiți călătoria către Nether.

 • Cod semințe: 1216998451290974659
 • Biomul generației: Foaie
 • Coordonatele scarii cetatii: 1332, 28, 548

14. Puț de mine expus lângă sat

Puț de mine expus lângă sat

În general, consider că este un ghinion oricând un oraș apare lângă râpe, din cauza șanselor mari de a suferi daune prin cădere. Dar nu în următoarea noastră sămânță. Aici, râpa de lângă sat duce direct la un imens Puț de Mine expus, care așteaptă doar să jefuiești. Asigurați-vă că știți cum să evitați daunele din cauza căderii în Minecraft în timp ce coborâți râpa.

 • Cod semințe: 5636173029472278327
 • Biomul generației: câmpii
 • Coordonatele puțului de mine:215, 9, -261

15. Junglă spartă și mlaștini cu mangrove

Următoarea noastră sămânță este specială din două motive. În primul rând, ne naște lângă unul dintre cei mai mari biomi de mangrove. Vă puteți pierde pe suprafața sa sau puteți crea noi hărți minecraft parkour pe acoperișul său. Apoi, există un biom din junglă vecină de explorat odată ce ați terminat cu mlaștina de mangrove în Minecraft 1.19.2.

Junglă spartă și mlaștini uriașe de mangrove

Dacă urmăriți biomul junglei, veți ajunge la o grămadă de insule care creează o scenă care arată ca nimic mai puțin decât consecințele unui bombardament. Insule plutitoare, piese defecte, bambus care ating cerul, are tot ce iti poti imagina. În mod excepțional, această sămânță captează cele mai bune dintre cele mai recente actualizări minecraft.

 • Cod semințe: -2794667256771818677
 • Biomul generației: Junglă
 • Coordonatele Jungle Island: -28, 146, -184
 • Coordonatele mlaștinilor de mangrove: 22, 63, 132

16. Insula de supraviețuire a naufragiilor

De-a lungul anilor, jucătorii au descoperit mai multe moduri provocatoare de a juca Minecraft. Dar totuși, nimic nu pare să impresioneze jucătorii mai mult decât generația de supraviețuire a insulei. Te pune într-o situație dificilă în care trebuie să supraviețuiești cu resurse limitate și fără sens de direcție. Și aici următoarea noastră sămânță te pune în Minecraft 1.19.

Insulă de supraviețuire lângă epavă

Din fericire, insula de reproducere este încărcată cu lemn și chiar are albine. Deci, puteți face cu ușurință o fermă de albine în minecraft pentru a supraviețui și a colecta resurse. Apoi, dacă vrei să progresezi, există o epavă plutitoare destul de aproape de punctul tău de naștere. Trebuie pur și simplu să înoți până la epavă pentru a aduna tot ce ai nevoie.

 • Cod semințe: 8490635458390752516
 • Biomul generației: Foaie
 • Coordonatele naufragiului: -371, 66, -225

17. Oraș antic inundat

Oraș antic înfundat cu apă - Cele mai bune semințe Minecraft 1.19

Majoritatea orașelor antice apar sub masa de pământ în Minecraft. Dar nu cel din această sămânță Minecraft 1.19, deoarece este unic și una dintre cele mai bune lumi de explorat din această listă. Aici, apari chiar în vârful unui oraș antic. Puteți săpa pentru a-l găsi sau puteți scufunda în ocean de partea dvs. pentru a găsi mai multe deschideri care să conducă la el. Deci, deloc surprinzător, biomul adânc și întunecat al orașului are, de asemenea, mai multe zone pline de apă.

 • Cod semințe: -6918689756545845259
 • Biomul generației: câmpii
 • Coordonatele orașului vechi: 200, -40, 168

18. Prins la mijloc

Satele din Minecraft au de obicei de-a face cu o singură temperatură. Dar nu este cazul în satul Taiga al acestei sămânțe, care este prinsă între vegetație și zăpadă. Există o zonă înghețată aparent nesfârșită pe o parte. Între timp, cealaltă parte a satului este plină de păduri mari. Puteți alege să călătoriți în oricare dintre ele, dar vă sugerăm să rămâneți în oraș.

Ploaie și zăpadă în Minecraft - Cele mai bune semințe Minecraft 1.19

Este un oraș mic, dar cu suficiente resurse, zone de cultură și un oraș de fierari. Puteți obține aproape toate resursele de bază de care aveți nevoie aici. Și dacă doriți o bază care să primească zăpadă și ploaie în același timp, cu siguranță ar trebui să verificați această sămânță Minecraft 1.19.

 • Cod semințe: -7819153021380058275
 • Biomul generației: taiga înzăpezită
 • Coordonatele orașului: 53, 65, 24

19. Cel mai mare icre al deșertului fierbinte

cea mai mare icre fierbinte

Este timpul să porniți aparatul de aer condiționat pentru că această sămânță este fierbinte și vorbim literalmente. această sămânță te naște lângă un oraș deșert, care vă poate ajuta să găsiți o pradă decentă. Dar odată ce ai terminat, nu mai ai multe de așteptat, în afară de un pământ nesfârșit.

Pentru sute de blocuri, această sămânță prezintă doar biomi de deșert și teritoriu care nu sunt cunoscuți pentru plantare. Cu toate acestea, deschiderea ocazională a peșterii este cu siguranță binevenită dacă cunoașteți distribuția minereului în Minecraft.

 • Cod semințe: 2356348494561932660
 • Biomul generației: Deşert

20. Mangrove Swamp Survival Island

Mangrove Swamp Survival Island - Cele mai bune semințe Minecraft 1.19

Insulele formate din biomi de mlaștină nu sunt doar rare, ci și ciudate de văzut. Dar datorită semințelor finale de pe lista noastră cu cele mai bune semințe Minecraft 1.19.2, puteți genera una. Și din moment ce nu există multe alte terenuri în apropiere, aceasta este și insula ta de supraviețuire. Deci, dacă ați vrut să încercați un joc de supraviețuire pe insulă, dar fără biomul general al pădurii sau câmpiei, această sămânță are provocarea pentru dvs.

 • Cod semințe: -7135175970849399448
 • Biomul generației: Junglă

21. Hollow Island

insula goală

Insulele din Minecraft sunt cunoscute pentru zonele lor unice de naștere, biomi rare și apropierea de structurile de pornire. Dar această sămânță prezintă o insulă care nu seamănă deloc cu orice altă insulă din joc. Prezintă o structură de piatră goală, cu piese plutitoare în mijlocul oceanului. Nu există nimic în această structură asemănătoare insulei generată în mod natural. Locul este perfect pentru a crea o peșteră de pirați sau o bază unică Minecraft. Cu toate acestea, ținerea altor jucători curioși în afara acestui lucru poate fi o bătaie de cap.

 • Cod semințe: 868565863016403259
 • Coordonate: -110, 69, 169

22. Oraș de vale înconjurat de munți

Oraș în vale înconjurat de munți

Dacă îți plac satele din Minecraft, vei adora această sămânță Minecraft 1.19.2. Te devine în apropierea unui lanț muntos imens care creează o structură de inel similară cu un meșter. În interiorul acestui inel este un câmp uriaș gol, cu un sat pe o parte și o zonă mare deschisă pentru a crea o bază masivă pe cealaltă. Zona pitorească, spațiul gol și, în mare parte, câmpul nivelat sunt perfecte pentru a încerca cele mai bune idei Minecraft.

 • Cod semințe: 637184628307790
 • Coordonatele orașului: 96, 102, 246

23. Oraș antic și puț minier sub conacul Woodland

Orașul antic și puțul de mine sub Woodland Mansion

Dacă doriți să obțineți cea mai bună pradă în dimensiunea lumii peste mine a lui Minecraft, vă puteți baza pe orașe antice, puțuri miniere și conace din pădure. Dar găsirea lor pe toate poate fi o sarcină descurajantă. Cel puțin, dacă nu ești pe această sămânță norocoasă. Dă naștere unui conac în pădure dintr-un râu, care este o priveliște ciudată în sine.

Apoi, conacul are și un puț de mine și un oraș antic dedesubt. Puteți jefui o structură și puteți săpa pentru a jefui alta și așa mai departe. Această sămânță este cu ușurință cea mai bună opțiune pentru a aduna resurse de viteză.

 • Cod semințe: 27989392284679975
 • Coordonatele pădurii: 250, 72, -1800

24. Frumos set de insule

Frumos set de insule

Țările tropicale sunt cunoscute pentru insulele și locurile de vacanță cu formă unică. Și aceste semințe Minecraft le captează în cel mai bun mod posibil. Avem o mică insulă înconjurată de o insulă imensă în formă de semicerc. Ambele insule sunt pline de copaci, gloate prietenoase și teren primitor.

 • Cod semințe: -8155153873360547434
 • Coordonate: -310, 65, -554

25. Peșteră expusă cu generatori dubli

Peșteră expusă cu generatoare duble

Generatorii de mafioți sunt cei mai buni pe care îi puteți găsi pentru a crea ferme de mafioți în Minecraft 1.19.2. Și ei bine, această sămânță vă oferă două una lângă alta. Creați doi zombi împreună în setul separat de cufere într-o deschidere expusă a peșterii. Tot ce trebuie să faceți este să căutați până la ele și să începeți să explorați.

 • Cod semințe: -4995416448878526454
 • Coordonatele peșterii: 238,51, -42,00, -109,55

Explorează cele mai bune semințe Minecraft 1.19.2

Cu asta, acum ești gata să te scufunzi în lumea Minecraft 1.19, cu lumi uimitoare în care să apară. Puteți să le folosiți pentru a găsi noua mulțime de broaște, pentru a lupta cu Gardianul sau pentru a colecta o grămadă de Allay pentru a face o fermă auto. În ceea ce privește jucătorii care încă folosesc versiunile mai vechi de Minecraft, am acoperit și cele mai bune semințe Minecraft pentru 1.17 și 1.18. Dar dacă aceste semințe nu sunt suficiente, puteți încerca cele mai bune moduri de minecraft pentru a duce jocul la un alt nivel. Cu aceste moduri, puteți include chiar și funcții care nu sunt încă planificate pentru joc. Acestea fiind spuse, Minecraft 1.19 mai are sute de semințe de descoperit. Așa că, dacă găsiți câteva semințe interesante, nu uitați să le împărtășiți cititorilor noștri în comentariile de mai jos.

Actualizarea sălbatică Minecraft 1.19 aduce noi biomi și mobs unici, făcând jocul mai divers și mai captivant. Pentru a experimenta aceste caracteristici uimitoare, trebuie să construiți în locul potrivit, iar lista cu cele mai bune semințe Minecraft 1.19 vă va ajuta să găsiți aceste locuri speciale. Aceste semințe includ locuri rare, cum ar fi conacul din pădure, avanpostul mangrove raider și peșterile de stalactită adânci și întunecate. Indiferent de preferințele dvs., există o sămânță perfectă pentru a vă ajuta să explorați cele mai bune caracteristici ale actualizării sălbatică Minecraft 1.19.
Închei aici această postare, dar tehnologia continuă să ne surprindă și să ne aducă în fața unor noi posibilități. Până la următoarea noastră întâlnire, nu uitați să explorați și să vă bucurați de toate facilitățile oferite de lumea digitală. Într-un cuvânt: #staiinetehnologie.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x