Descoperă utilizarea Sculk Sensor în Minecraft 1.19 – Ghid complet pentru jucători

How to Get and Use Sculk Sensor in Minecraft
⏱️ 9 min read

Sculk Sensor este cel mai recent instrument adăugat de către echipa Minecraft în cadrul versiunii 1.19. Acesta este un dispozitiv sensibil, care reacționează la sunetele din joc și poate fi folosit pentru a detecta mișcările și prezența jucătorilor sau a creaturilor. Obținerea acestuia nu este complicată, având nevoie doar de un maxilar al Skulk – o nouă creatură introdusă în aceeași versiune.

Din moment ce Sculk Sensor este un instrument nou, mulți jucători se confruntă cu dificultăți în utilizarea acestuia. Cu toate acestea, există o mulțime de tutoriale, precum și ghiduri cu privire la utilizarea acestui instrument. În primul rând, trebuie să cunoști mecanismele de funcționare și modul în care detectează sunetele. Apoi, trebuie să stabilești zonele de sensibilitate și să amplasezi Sculk Sensorul pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cu Sculk Sensorul în joc, puteți crea o mulțime de interacțiuni interesante, care să ofere noi niveluri de divertisment și aventură. De exemplu, puteți crea un sistem de alarmă pentru a vă avertiza asupra prezenței creaturilor periculoase sau să utilizați Sculk Sensorul în construcția de puzzle-uri și puzzle-uri logice. În plus, puteți conecta Sculk Sensorul la alte instrumente pentru a face lucrurile mai interesante.

În general, Sculk Sensorul este un instrument interesant și util pentru jocul Minecraft, care poate fi obținut și utilizat fără prea mult efort. Cu studierea cunoștințelor și practica, veți fi în măsură să utilizați acest instrument într-un modiventiv și interesant, oferind noi experiențe de joc care să rămână în amintirea dvs. pentru mult timp să vină.

Mecanica Redstone din Minecraft s-a bazat de ani de zile pe mișcarea vizuală și fizică. Dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe odată cu lansarea actualizării Minecraft 1.19. Această actualizare aduce în joc o familie de blocuri sculk, iar unul dintre ele este senzorul sculk. Acest bloc este informatorul Guardian în Minecraft 1.19, dar poate face și mașinile Redstone eficiente. Adică, atâta timp cât știi cum să folosești senzorul sculk în Minecraft. Deci, haideți să nu pierdem timpul și să învățăm tot ce trebuie să știți despre senzorul de sculk.

Senzor Sculk în Minecraft 1.19 (2022)

În primul rând, vom trece peste istoria și mecanica senzorului de sculk și vom trece direct la modul în care funcționează și la utilizarea lui cu Redstone prin tabelul de mai jos.

Ce este un senzor Sculk în Minecraft?

Un senzor sculk este un bloc sculk și o componentă Redstone care detectează vibrațiile în jurul său şi semnale gratuite de piatră roșie. Acest bloc trimite, de asemenea, semnale Gardianului și dezvăluie sursa vibrațiilor detectate. De asemenea, strălucește ușor după detectarea vibrațiilor și în timpul trimiterii semnalului.

În ceea ce privește vibrațiile, blocul preia aproape toate mișcările și activitățile din joc pe o rază de 9 blocuri. Dar nu detectează Guardian, alți senzori ascunși și jucători ascunși. În plus, ignoră și vibrațiile dacă există un bloc de lână între senzor și sursa de vibrații.

Unde este generat senzorul Sculk?

Senzor Sculk în întuneric adânc

El Senzorul Sculk apare numai în biom adânc întunecat. Aici, puteți găsi senzorul de sculk care apare în mod natural, chiar și în zonele care nu au orașul antic. Cu toate acestea, apare cu o rată mult mai mare în apropierea orașului.

Cum să obțineți senzorul Sculk în Minecraft

Senzorul sculk este unul dintre cele mai comune blocuri care apare în noul biom Deep Dark. Dar, pentru a mine și a colecta senzorul de sculk, ai nevoie folosește descântecul tactil de mătase în orice instrument de joc. Puteți folosi ghidul nostru dedicat de descântec Minecraft pentru a învăța cu ușurință cum să îl aplicați în cel mai scurt timp.

Dacă nu folosiți descântecul în timp ce extrageți senzorul, acesta scade doar sfere de experiență și dispare. Vă sugerăm să folosiți sapa fermecată pentru a o extrage. Alternativ, poți și tu obțineți senzorul sculk de la cufere din orașul antic. Ei apar într-un grup de până la trei blocuri într-un singur cufăr. conform Minecraft wikiare aproximativ 23% șanse să apară din prada cufărului.

Cum funcționează senzorul Sculk?

Senzorul Sculk urmează aceste mecanisme de joc pentru a funcționa în Minecraft 1.19:

  • Senzorii detectează vibrațiile numai dacă apar în intervalul a Raza de 9 blocuri.
  • Pentru a-l ajuta pe Guardian, vibrațiile bazate pe jucător de la un senzor Sculk se deplasează către alți senzori din apropiere.
  • Odată activat, senzorul sculk strălucește și rămâne aprins timp de 2 secunde. În timp ce este activat, nu poate detecta alte vibrații.
  • De asemenea, ei nu pot detecta vibrațiile în timpul lor perioada de racire, care durează un tick în joc sau 0,05 secunde.
  • Un senzor sculk poate selecta cu ușurință cea mai mică dintre vibrații. Prin urmare, activități precum plasarea unui bloc sau alunecarea cu Elytra sunt de asemenea detectate în scurt timp.
  • În cele din urmă, dacă un jucător este furișându-se în întunericul adânc, senzorul nu va detecta jucătorul. De asemenea, rămâne adevărat dacă jucătorul merge, cade și trage proiectile în timp ce se furișează.

Cum să împiedici senzorul Sculk să-l detecteze

Lâna este cunoscută pentru a înăbuși sunetele în Minecraft. Prin urmare, puteți folosi blocuri de lână pentru blochează sursele de vibrații atingeți senzorul de sculk atunci când este necesar. În mod similar, senzorul Sculk nu poate detecta vibrațiile cauzate de pași sau obiecte scăpate pe blocurile de lână.

Poate sa Așezați blocuri de lână pe toate părțile senzorului Sculk pentru a bloca vibrațiile. să ajungi la el și să-ți detectezi prezența atunci când explorezi Întunericul Adânc.

Cum se utilizează senzorul Sculk cu Redstone

Activare Redstone cu vibrații

Senzorul sculk funcționează ca și alte blocuri de trimitere a semnalului. Dacă conectați senzorul la alte componente Redstone, acestea vor primi un semnal și se vor activa atunci când senzorul detectează vibrații. Apoi îl puteți folosi pentru a aprinde torța Redstone, pentru a reda blocuri de note și chiar pentru a activa blocuri ca un distribuitor în Minecraft.

Cum se utilizează senzorul Sculk în Minecraft

Senzorul Sculk emite semnale Redstone atunci când detectează vibrații, astfel încât să îl puteți plasa lângă orice mașină Redstone. Acest lucru va face ca mașina să se activeze ori de câte ori detectează vibrații. Apoi puteți utiliza senzorul de sculk în următoarele moduri:

  • Puteți folosi senzorul pentru a crea mașini bazate pe mișcare, cum ar fi uși automate și chiar ferme.
  • Pe unele dintre cele mai bune servere Minecraft, senzorul sculk poate ajuta. crea capcane care se activează ori de câte ori un jucător se apropie de ei.
  • Dacă creați o fermă Warden, puteți folosi senzorul Sculk pentru ghid de gardian la un anumit loc.
  • În cele din urmă, deși nu este funcția principală a senzorilor sculk, aceștia sunt încă surse de încredere de lumină. Deci, le puteți folosi și pentru a avea lumini automate în casa ta de minecraft.

Cum vei folosi Sculk Sensor în Minecraft?

În sfârșit, este timpul să vă faceți mașinile Redstone mai puternice cu ajutorul senzorilor Sculk din Minecraft. Dar, datorită noii actualizări, poți chiar să folosești Allay în Minecraft pentru fermă automată. Prezența lui este mult mai ușor de gestionat decât mecanicul Redstone, iar drăgălășenia lui este un bonus binevenit. Cu toate acestea, dacă doriți să rămâneți la blocurile sculk, asigurați-vă că știți cum să-l învingeți pe Guardian înainte de a sări în peșteri pentru a obține senzorii. De asemenea, nu uitați să faceți unele dintre cele mai bune poțiuni pentru minecraft pentru protecție suplimentară. Acestea fiind spuse, cum intenționați să utilizați senzori sculk în Minecraft? Spune-ne în comentarii!

Actualizarea Minecraft 1.19 introduce senzorul sculk, un bloc care poate face mașinile Redstone mai eficiente. Acest bloc detectează vibrațiile în jurul său și semnale de piatră roșie, dar nu poate detecta Gardianul și jucătorii ascunși și ignoră vibrațiile atunci când există un bloc de lână între senzor și sursa de vibrații. Senzorul Sculk este găsit numai în biomul Deep Dark, dar poate fi obținut cu descântecul tactil de mătase sau la cufere în orașul antic. Acesta poate fi utilizat cu Redstone și poate fi folosit pentru a crea mașini de mișcare, uși automate, ferme sau chiar capcane. Deși nu este funcția principală a senzorilor sculk, aceștia sunt încă surse de lumină automată.
La finalul acestei postări, vă mulțumesc pentru că ați ales să petreceți timp alături de mine și să aflați mai multe despre tehnologie. Sper că am reușit să vă ofer o perspectivă interesantă și utilă asupra subiectului tratat. Nu uitați să vă abonați la blogul meu și să fiți la curent cu cele mai noi trenduri din domeniul tehnologic. Până data viitoare, să păstrăm contactul!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x