Descoperiți cele 25 de noi funcții Windows 11 de top – Ghid complet

Cele mai bune 25 de noi funcții Windows 11 pe care ar trebui să le verificați
⏱️ 26 min read

Cu lansarea noului sistem de operare Windows 11, utilizatorii se pot bucura de o mulțime de funcții noi și îmbunătățiri. Cele mai bune 25 de funcții includ o nouă interfață de utilizator, cu design modern și fluid, precum și integrarea noilor funcții precum Snap Layout, care permite organizarea și redimensionarea ferestrelor deschise. Alte funcții includ conversații integrate și o experiență de lucru mai bună cu Microsoft Teams, un subsistem de Linux integrat pentru dezvoltatori, o campanie de optimizare a bateriei și multe altele. Prin apelarea acestor funcții, utilizatorii se vor bucura de mai multă eficiență și productivitate în utilizarea noului sistem de operare Windows 11.

După ce Microsoft a anunțat pentru prima dată Windows 11, a lansat câteva previzualizări importante ale Windows 11, inclusiv versiunile 22000.51 și 22000.100, astfel încât Windows Insiders să poată vedea toate noile funcții. Și astăzi, Microsoft a lansat în sfârșit prima versiune stabilă a Windows 11 pentru toți utilizatorii eligibili. Dacă sunteți încântat să încercați upgrade-ul sistemului de operare Windows de următoarea generație, am scris un tutorial despre cum să faceți upgrade la Windows 11 de la Windows 10. Testăm Windows 11 de câteva săptămâni și am descoperit unele dintre cele mai bune funcții noi ale Windows 11 pe care ar trebui să le cunoașteți. . De la funcții ascunse până la cele mai importante, am acoperit aici în detaliu toate noile funcții din Windows 11.

Cele mai bune funcții noi ale Windows 11 (actualizat în octombrie 2021)

Am enumerat cele mai bune 25 de funcții noi din Windows 11, de la meniul Start reproiectat și Centrul de acțiuni până la suport pentru aplicații Android, Auto-HDR și multe altele. Puteți extinde tabelul de mai jos și puteți sări la funcția corespunzătoare cu un singur clic.

1. Noul meniu de pornire

Dintre toate noile funcții din Windows 11, noul meniu Start plutitor în stilul lansatorului este cea mai distinctivă parte a sistemului de operare desktop de ultimă generație Microsoft. Spre deosebire de meniul tradițional Start, noul Start, așa cum îl numește Microsoft, se află chiar în centrul barei de activități. Are un design plutitor cu aplicații fixate și recomandate însoțindu-se reciproc. Până acum, în utilizarea mea, recomandările sunt destul de bune. Îmi oferă rapid acces la documente, fotografii și aplicații pe care le-am instalat recent.

În afară de asta, puteți trece cu mouse-ul peste meniul Căutare și vă va oferi câteva aplicații sugerate pe baza căutărilor dvs. anterioare. În general, cred că New Start este cel mai bun din Windows 11. Este rapid, vă rezolvă întrebările în mod inteligent și oferă cele mai bune rezultate în câteva secunde.

Pentru utilizatorii care sunt îngrijorați de meniul Start în stilul lansator și concentrat, puteți reveni la vechiul meniu Start Windows 10 cu suport live tile.

2. Noul Centru de Acțiune

A doua caracteristică preferată a Windows 11 este Centrul de acțiune renovat. Urmează un limbaj de design pe care l-am văzut în sistemele de operare mobile și îmi place destul de mult focalizarea mobilă mai întâi la schimbări majore ale sistemului. Acum puteți doar să faceți clic pe butonul unificat „WiFi, volum și baterie” pentru a deschide noul Centru de acțiune. Include toate comenzile necesare, inclusiv glisoarele pentru luminozitate și volum. De asemenea, puteți adăuga mai multe comutatoare ca înainte.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

Ceea ce este mai interesant este că conexiunea Bluetooth este acum mult mai rapidă și nu trebuie să vă scufundați în Setări pentru a vă asocia dispozitivul. De asemenea găzduiește notificări într-un design curat cu suport pentru insignă și oferă spațiu amplu pentru a răspunde sau a curăța dezordinea. Ca să nu mai vorbim că noul Centru de acțiune este receptiv în comparație cu mizeria lent care a fost Centrul de acțiune din Windows 10. Felicitări Microsoft!

3. Control media universal

da acum poti controlați toate redările media din noul Centru de acțiune din Windows 11. Nu contează dacă redați un videoclip YouTube, o listă de redare Spotify, un clip Twitter sau un videoclip local, totul apare în Centrul de acțiune. Rețineți că am încercat să redau un videoclip cu VLC, dar nu a apărut. Cu toate acestea, când am redat același videoclip local prin aplicația nativă „Films & TV”, a funcționat perfect. Deci, da, Universal Media Control este o altă caracteristică grozavă a Windows 11.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

4. Modern File Explorer

File Explorer în Windows a fost un punct major de discuție în rândul utilizatorilor Windows. Fanii îndrăgostiți au renunțat la orice modificare a File Explorer, afirmând de ce schimba ceva dacă funcționează perfect. Acestea fiind spuse, într-adevăr avea nevoie de o schimbare modernă și sunt bucuros să raportez că noul File Explorer este funcțional și are toate caracteristicile de care aveți nevoie. Acum are pictograme colorate noi, un nou meniu contextual și o bară de comandă în partea de sus, care înlocuiește bara de meniu panglică existentă.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

De fapt, pentru cei care se întreabă, Microsoft a păstrat și Opțiuni pentru foldere. Și puteți obține, de asemenea, vechiul meniu contextual (doar atingeți „Afișați mai multe opțiuni”). Ceea ce se temeau fanii Windows s-a împlinit cu Windows 11, dar Microsoft a reușit să reușească cu toate caracteristicile intacte.

5. Noul magazin Microsoft

Noul proiectat Microsoft Store este o altă caracteristică nouă excelentă a Windows 11. Este construit de la zero și acum acceptă Win32, .NET, UWP, Xamarin, Electron, React Native, Java și chiar aplicații web progresive. Puteți găsi chiar și teme și extensii pentru Microsoft Edge în noul Microsoft Store.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

Sincer, nu am fost niciodată un fan al Microsoft Store din cauza experienței lente și greoaie din trecut, dar cel nou chiar arată grozav. Un lucru de remarcat în versiunea curentă este că încă nu puteți vedea data ultimei actualizări a unei aplicații. În plus, noul magazin Microsoft va accepta și aplicații Android, dar suportul pentru acestea va veni într-o etapă ulterioară. Puteți citi mai multe despre asta chiar mai jos.

6. Suport pentru aplicații Android în Windows 11

Punctul culminant al Windows 11 este că acum puteți rula aplicații Android alimentate de Amazon App Store. Cu toate acestea, suportul pentru aplicațiile Android nu a fost implementat în versiunea stabilă de Windows 11. Microsoft a confirmat că opțiunea de a instala aplicații Android va veni în versiunile următoare. Dar stai, sunt mai multe. Cea mai bună parte este că puteți chiar să descărcați APK pe computerul dvs. cu Windows 11. Cat de tare e asta?

aplicații Android pe Windows 11

Din punct de vedere al implementării, Microsoft a adoptat aceeași abordare ca WSL 2 (Windows Subsystem for Linux). Asta inseamna Aplicațiile Android vor rula nativ pe Windows 11, iar performanța va fi destul de bună. Ca să nu mai vorbim că aplicațiile Android vor rula pe procesoare Intel și AMD, indiferent de tehnologia Intel Bridge care dă viață acestei caracteristici uimitoare. Pentru a afla mai multe despre compatibilitatea aplicației Android pe Windows 11, consultați explicatorul nostru despre Project Latte.

7. Aplicația Setări reproiectată

După lansarea Windows 10, Microsoft a renovat complet pentru prima dată aplicația Setări. Este construit de la zero, urmând un design bazat pe dispozitive mobile care funcționează bine atât cu computere desktop, cât și cu tablete. El Pagina de setări a fost bine clasificată cu meniuri și submeniuri, împreună cu un panou de meniu static în stânga. De asemenea, are breadcrumbs pentru navigare ușoară și opțiuni de configurare extensibile pentru claritate.

6. Aplicații Android pe Windows 11

De asemenea, obțineți un raport de utilizare a bateriei și a energiei (ecran la timp în Windows 11) similar cu smartphone-urile, câteva teme minunate și multe altele. În general, îmi place foarte mult noua reproiectare a Setărilor, dar în forma sa actuală, este puțin lent și nu este atât de receptiv pe cât te-ai aștepta. Și pentru cei care se întreabă, da. mai ai panoul de control la dispozitia ta.

8. Actualizări Windows mai rapide

Da, ai citit bine. Cu Windows 11, veți avea un proces de actualizare Windows mult mai rapid, datorită mecanismului de instalare în fundal. Microsoft a promis asta ferestre upgrade-urile vor fi acum cu 40% mai micifăcând procesul și mai eficient.

6. Aplicații Android pe Windows 11

Ca să nu mai vorbim, dacă o instalare de actualizare este în așteptare în timp ce reporniți computerul, acesta vă va arăta timpul estimat necesar pentru a finaliza actualizarea. Acest plus ingenios vă va economisi timp și bătăi de cap. Noul sistem de actualizare este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună, caracteristici ale Windows 11.

9. Snap Layout și alte funcții noi multitasking

Snapping a fost deja grozav în Windows 10, dar Microsoft a făcut un pas mai departe cu Snap Assist mai ușor. Această nouă caracteristică se numește Snap Layouts. Acum, când treceți cursorul mouse-ului peste butonul de maximizare al unei ferestre, veți vedea găsiți diverse modele pentru modul în care doriți să poziționați fereastra. De asemenea, puteți invoca opțiunea de aspect instant cu comanda rapidă de la tastatură din Windows „Win + Z”. Dacă utilizați un monitor mare, acest lucru vă va ajuta să vă maximizați productivitatea.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

În mod similar, funcția Cronologie a fost eliminată în Windows 11 și acum aveți o vizualizare de sarcini curată, unde puteți adăuga câte desktop-uri doriți. Îmi place fluiditatea când creez un desktop nou. În general, ambele funcții sunt completări de calitate la Windows 11 și îmbunătățesc experiența multitasking.

10. Widgeturi Windows 11

Este interesant de văzut cât de mult se bucură Microsoft de designul bazat pe mobil pentru sistemul său de operare desktop de ultimă generație. Cu Windows 11, Microsoft a adus Widgeturi, unde puteți găsi tot felul de informații cu un singur clic. Este similar cu instantaneul Asistentului Google și „Today View” în iOS 15 de la Apple sau macOS Monterey.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

Puteți verifica cele mai recente știri, fotografiile personale extrase din OneDrive, scorurile sportive, prețurile acțiunilor și multe altele. Secțiunea widget este, de asemenea, personalizabilă și o puteți personaliza în funcție de interesele dvs. Pentru tabletele care rulează Windows 11, fereastra Widget ocupă întregul ecran, făcându-l un singur panou pentru toate interesele tale personale. În ceea ce privește utilizatorii cărora nu le place această nouă funcție, aceștia pot alege oricând să dezactiveze panoul widget din Windows 11 cu câteva clicuri.

11. Meniu contextual nou și colțuri rotunjite

Windows 11 a adus în sfârșit un meniu contextual modern, fără colțuri ascuțite. Se potrivește bine cu estetica generală a Windows 11. Dar să vă spun ceva, nu era niciun buton „Reîmprospătare”. în meniul contextual la versiunile inițiale. Nu-ți face griji totuși. Microsoft a ascultat feedbackul utilizatorilor și a readus butonul „Actualizare” în versiunile recente de Windows Insider Preview. Și ei bine, comanda rapidă „F5” încă funcționează în Windows 11.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

Dacă îmi iei părerea, îmi place foarte mult noua interfață de utilizare, iar noul efect Mica folosit pentru elementele de interfață de utilizator Windows este grozav. În plus, veți găsi colțuri rotunjite peste tot și mă aștept ca Microsoft să mențină acest nivel de consistență pe măsură ce avansăm.

12. Integrarea chat-ului în echipe

După lansarea Windows 11 Build 22000.100, Microsoft a adus în sfârșit Team Chat în bara de activități. Va fi una dintre cele mai bune funcții noi ale Windows 11. Cu un clic pe bara de activități, vă puteți conecta cu prietenii și familia prin apeluri video, apeluri audio și chat. Gândește-te la asta ca la un alternativă la iMessage/FaceTime disponibil pe macOS. Cu toate acestea, dacă nu știți, acum puteți utiliza FaceTime și pe Windows. Acestea fiind spuse, rețineți că apelurile audio și video nu sunt încă acceptate.

Cele mai bune 25 de noi funcții Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

13. Nouă aplicația pentru telefon

De la lansarea sa în 2018, Microsoft a îmbunătățit continuu aplicația Your Phone, dar după lansarea stabilă a Windows 11, se pare că o nouă versiune reproiectată a Your Phone a venit în Windows 11 cu lansarea stabilă. Recent, în timpul evenimentului Surface, a fost dezvăluită o nouă versiune a aplicației Your Phone și este bazat pe estetica Windows 11 pentru a se potrivi cu restul interfeței de utilizare.

Deși versiunea existentă a aplicației Your Phone acceptă lansarea aplicațiilor Android de pe telefonul dvs., este limitată doar la telefoanele emblematice Samsung. Sperăm că noul Your Phone din Windows 11 va aduce oglindirea aplicației pe toate telefoanele Android.

Cele mai bune 25 de noi funcții Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

14. Nou MS Paint, Fotografii, MS Office, Media Player

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Windows 11 este că Microsoft nu numai că renovează sistemul de operare la noua interfață de utilizare Fluent, completată cu colțuri rotunjite și material Mica, dar compania demonstrează și un efort similar de a-și reproiecta propriile aplicații. Microsoft a revizuit una dintre aplicațiile sale mai vechi, Paint, la noul limbaj de design și Arată frumos. Recenta versiune Windows 11 Dev a adus noua aplicație Paint și se sincronizează cu restul elementelor UI.

Noul MS Paint Windows 11

În plus, aplicația Fotografii a fost, de asemenea, actualizată cu colțuri rotunjite și funcții noi precum comparație una lângă alta, bară de instrumente plutitoare, clasificare inteligentă și multe altele. Dacă nu aveți noua interfață de utilizare, urmați tutorialul nostru și aflați cum să instalați manual noua aplicație Foto în Windows 11.

selectați și comparați fotografiile

În afară de asta, Microsoft a început deja să lucreze la toate aplicațiile Office pentru a le sincroniza vizual cu Windows 11. Vă puteți alătura canalului intern Microsoft Office pentru a obține aplicațiile Microsoft Office reproiectate. În cele din urmă, auzim și zvonuri că Windows 11 va aduce un player media unificat. Acesta va înlocui Groove Music, Movies & TV și Windows Media Player.

15. Sesiuni Focus

Focus Sessions este una dintre cele mai bune funcții noi din Windows 11, deoarece aduce ceva nou sistemului de operare desktop Microsoft, similar cu ceea ce am văzut pe smartphone-uri. Pentru a fi productiv pe Windows 11, Microsoft dorește ca utilizatorii să folosească funcția dedicată Focus Sessions din aplicația Alarms and Clock. Poate sa conectați-vă lista de activități Microsoft pentru a vă gestiona sarcinile și integrează Spotify pentru a asculta muzica ta preferată în timp ce lucrezi.

sesiune de focalizare Windows 11

De asemenea, vă reamintește să faceți o pauză după ore lungi de muncă, vă permite să setați cronometre pentru a vă menține în sarcină și vine cu un tablou de bord util pentru a vă urmări progresul. Cel mai mult îmi place că există și un widget pentru Focus Sessions, pe care îl poți plasa pe desktop pentru o privire rapidă. Dacă doriți să aflați cum să utilizați Focus Sessions în Windows 11, consultați ghidul nostru legat.

16. Tastarea vocală

Tastarea vocală este una dintre caracteristicile mele preferate ale Windows 11, deoarece face tastarea mult mai ușoară și acționează ca un instrument excelent de accesibilitate. Trebuie doar să apăsați comanda rapidă de la tastatură Windows 11 „câștigă + H„, și poți dicta ce vrei să scrii.

Folosesc tastarea vocală Google pe dispozitivul meu Android și este destul de precisă, dar am fost surprins să constat că Microsoft și-a îmbunătățit algoritmul de recunoaștere a vorbirii și funcționează minunat. Acceptă chiar și scorul automat, ceea ce este pur și simplu minunat. Deci, continuă și încearcă să tastați vocal în Windows 11.

Activați și utilizați tastarea vocală în Windows 11 (2021)

17. Comenzi avansate prin gesturi

Gesturile fac parte din Windows 10 de mult timp, dar sincer, nu au fost foarte fluide, iar tranzițiile între aplicații și desktop-urile virtuale au fost oribile. Cu noile comenzi avansate prin gesturi și cerința obligatorie pentru touchpad de precizie pentru computerele cu Windows 11, lucrurile arată mai bine. acum poti personalizați trecerea cu trei și patru degete conform preferintei tale.

Cele mai bune 18 funcții noi Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

După ce am testat versiunea 22000.51 a Windows 11 Insider Preview, pot spune cu încredere că noile gesturi se simt lin atunci când se deplasează între aplicații, desktopuri virtuale, gestionarea paginilor web și multe altele. Aproape că vei simți că interacționezi cu o tabletă. Îmi place cele trei gesturi de glisare în jos pentru a minimiza instantaneu toate ferestrele deschise.

18. Nou ecran minim de blocare

În timp ce toată lumea este încântată de noul design și de ceea ce este în interiorul Windows 11, permiteți-mi doar să spun că și noul ecran de blocare din Windows 11 arată minunat. El aplicați o estompare acrilică pe fundal, iar noul font UI variabil al lui Segoe face lucrurile și mai bune. Dacă nu doriți toate linkurile și recomandările pe ecranul de blocare, le puteți dezactiva din Setări pentru un ecran de blocare curat.

13. Nou ecran de blocare

19. Noi imagini de fundal și sunete

Împreună cu Windows 11, Microsoft a adus și o serie de imagini de fundal, sunete și teme frumoase. imagini de fundal ca Mișcare capturată, flux, răsărit, strălucire sunt unele dintre cele mai bune imagini de fundal pe care le puteți găsi pe un sistem de operare desktop. De asemenea, sunetul de pornire și notificare este foarte bun. Puteți descărca imagini de fundal Windows 11 și puteți asculta sunete Windows 11 din articolele noastre legate.

14. Noi imagini de fundal și sunete

Este de la sine înțeles că Windows 11 are suport pentru modul de lumină și întuneric, iar de această dată, tema întunecată este destul de consistentă în toate elementele UI. Putem ignora puținele componente moștenite din Windows 11 versiunea 22000.51, deoarece Microsoft o va îmbunătăți înainte de lansarea finală.

20. Animații rapide

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Windows 11 este animații fluide prin interfața cu utilizatorul. Deschideți noul lansator de pornire sau orice aplicație din bara de activități și veți vedea o animație grozavă. Acum, comutați între aplicații sau deschideți Vizualizarea activității, acolo aveți o animație elegantă.

Cele mai bune 25 de noi funcții Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

Glisați panoul de widget-uri sau închideți Centrul de acțiune, fiecare element al interfeței de utilizare răspunde la o animație îngrijită și arată și se simte uimitor. Când vine vorba de interfața cu utilizatorul și experiența utilizatorului, cred că Windows 11 l-a scos din parc, încorporând elemente funcționale și design frumos.

Cele mai bune 25 de noi funcții Windows 11 pe care ar trebui să le verificați
Cele mai bune 25 de noi funcții Windows 11 pe care ar trebui să le verificați

21. Îmbunătățiri ale tastaturii la atingere

Știm că Microsoft a eliminat modul tabletă din Windows 11 și din motive întemeiate. Acum ați dezvoltat o interfață unificată care funcționează atât pentru computere desktop, cât și pentru tablete. Pentru a îmbunătăți experiența tabletei, tastatura tactilă are câteva îmbunătățiri majore în Windows 11. Aceasta include suport pentru teme, imagine de fundal, capacitatea de a personaliza dimensiunea textului, comportamentul de tastare și multe altele. Deci, dacă aveți o tabletă Windows, Windows 11 va aduce o experiență complet nouă pe dispozitivul dvs.

16. Atingeți tastatura

22. HDR automat și rata de reîmprospătare dinamică

În timpul prezentării Windows 11, Microsoft a anunțat suport pentru Auto HDR care ridică experiența de vizionare în timp ce te joci. Deși nu l-am testat pe sistemul nostru până acum, cu siguranță pare o caracteristică grozavă pentru comunitatea mare de jocuri pe Windows.

17. AutoHDR și rată de reîmprospătare dinamică

În afară de asta, Windows 11 a adus Rata de reîmprospătare dinamică în Windows 11 pentru a oferi o experiență lină și fluidă în timp ce interacționează cu sistemul de operare. Monitorul meu acceptă o rată de reîmprospătare de până la 75 Hz și am putut profita de această caracteristică în Windows 11 build 22000.51. Deci, da, viitorul mașinilor Windows cu rată de reîmprospătare netedă este destul de aproape și sunt cu siguranță entuziasmat.

23. Sincronizare clipboard

Cu aplicația Telefonul tău, Microsoft încearcă să reducă decalajul dintre computere și smartphone-uri. În plus, doriți să integrați strâns unele dintre lucrurile de bază, cum ar fi sincronizarea universală a clipboard-ului între un computer și un smartphone. Cu Windows 11 și SwiftKey Beta pe smartphone-ul tău Android poți copia texte pe smartphone și le lipi pe computer fără nicio problemă și invers.

În prezent, nu acceptă partajarea imaginilor și videoclipurilor prin clipboard cloud, dar este posibil să obținem aceste funcții în viitor. Dacă doriți să aflați cum să sincronizați clipboard-ul pe telefonul Android și PC-ul cu Windows 11, urmați tutorialul nostru legat.

sincronizați pe dispozitivele dvs. Windows 11

24. Durata ecranului și utilizarea bateriei

Pe măsură ce Microsoft a revizuit complet pagina Setări, unele funcții noi au ajuns și la Windows 11. Acum puteți afla. de cat timp a fost aprins ecranul după un ciclu complet de încărcare a bateriei. În afară de asta, de asemenea arată un grafic al utilizării bateriei astfel încât să puteți măsura starea de sănătate a bateriei laptopului. Ca să nu mai vorbim, poți afla și lista de aplicații care ți-au consumat sucul bateriei.

Pentru utilizatorii de laptopuri Windows, aceasta este o caracteristică excelentă a Windows 11 și cu siguranță ar trebui să o încercați. Pentru mai multe informații despre cum să verificați ecranul la timp în Windows 11, accesați articolul legat.

timp de ecran windows 11

25. Emularea ARM

Nu mulți au acordat atenție, dar Windows 11 a adus și suport pentru emularea pe 64 de biți pe computerele ARM cu ARM64EC strat. Este o descoperire și Microsoft a făcut un efort mare după mulți ani de stagnare. În sfârșit, vei putea rulați aplicații Win32 pe 64 de biți pe computere Windows 11 bazate pe ARM.

De fapt, Microsoft este serios de data aceasta și a lansat deja cu drepturi depline Aplicații Office pe 64 de biți pentru computere bazate pe ARM. Asta e uimitor, nu? Pentru a încheia, aș spune că, în ciuda pieței mici pentru computerele Windows bazate pe ARM, Microsoft acordă atenție, iar acesta este un mare câștig pentru consumatori. Sper că compania își continuă eforturile de a construi un Windows 11 mai bun și mai coeziv.

Vedeți cele mai bune funcții Windows 11 disponibile astăzi

Acestea sunt noile caracteristici ale Windows 11 pe care le-am descoperit în ultimele luni. Deoarece aceasta este prima versiune stabilă, iar suportul pentru aplicații Android nu a fost încă adăugat, mai sunt câteva funcții de explorat. Așa că rămâneți pe fază, deoarece vă aducem mai mult conținut Windows 11 aprofundat în săptămânile următoare. Până atunci, dacă doriți să aflați ce alte funcții a eliminat Microsoft din Windows 11, accesați articolul nostru legat. De asemenea, puteți verifica dacă computerul dvs. este compatibil cu Windows 11, împreună cu lista de procesoare Intel, AMD și Qualcomm acceptate aici. Oricum, asta e tot de la noi. Dar ce zici de tine? Care este caracteristica ta preferată din Windows 11? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.


În final, lansarea versiunii stabile a Windows 11 aduce cu sine numeroase funcții noi și îmbunătățiri. De la un nou și modern meniu de pornire până la un magazin Microsoft reproiectat și suport pentru aplicații Android, acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile cele mai interesante ale sistemului de operare desktop de ultimă generație de la Microsoft. În plus, actualizările Windows sunt mai rapide și multitasking-ul este îmbunătățit. Cu toate acestea, există unele caracteristici care ar putea fi îmbunătățite, precum viteza de răspuns a unor aplicații. În ansamblu, însă, Windows 11 pare a fi o îmbunătățire semnificativă față de Windows 10.
Ține-ți gadgeturile aproape și explorăm împreună lumea tehnologiei! Ne vedem curând, dragi cititori!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x