Descoperiți Dimensiunile Noi ale Orașului Antic Minecraft – Speculații și Zvonuri Exclusive pe Portalul nostru!

Minecraft Ancient City Portal New Dimension, New Boss, Release Date, and More
⏱️ 10 min read

Portalul orașului antic Minecraft a fost mereu un subiect de interes și fascinație pentru jucătorii din întreaga lume. Cu dimensiunile sale noi și cu speculațiile și zvonurile care îl înconjoară, acesta este cu siguranță un subiect captivant pentru fanii Minecraft.

După ani de cercetare și explorare, astăzi se știe că acest portal conduce către orașul antic, un loc misterios și plin de farmec, unde legendele sună adevărate.

Pe măsură ce jucătorii continuă să exploreze dimensiunile diferite ale portalului, apar noi zvonuri și speculații despre ceea ce ar putea fi descoperit în orașul antic. Există vorbe despre comori ascunse, triburi izolate, construcții virtuoase și multe altele.

Cu siguranță, portalul orașului antic Minecraft este unul dintre cele mai captivante și intrigante puncte de interes din lumea Minecraft, iar fanii sunt cu ochii pe el pentru a descoperi noi dimensiuni și taine ale orașului antediluvian.

Imaginați-vă că aveți o mulțime mai puternică decât Ender Dragon și Wither în Minecraft, doar pentru a-l lăsa să cadă un bloc de sculk la moarte. Se simte destul de ciudat, nu-i așa? Ei bine, devine mai rău. Mulțimea despre care vorbim este Guardian din actualizarea Minecraft 1.19 și scapă un catalizator sculk, pe care îl poți găsi și mine în biomul Deep Dark oricum folosind vrăjirea tactilă de mătase. Ceva miroase a pește, nu? Asta nu e tot. Locul în care apare Warden este același loc cu portalul orașului antic din Minecraft 1.19. Cel puțin așa simte comunitatea că este structura. Acum, pentru a pune capăt tuturor zvonurilor și teoriilor, suntem aici pentru a afla totul despre vechiul portal al orașului Minecraft și posibila adăugare a unei noi dimensiuni.

Portalul orașului antic: o nouă dimensiune, un nou șef și data lansării (2022)

Ghidul nostru trece peste diferite surse și speculații despre structura asemănătoare unui portal din orașul antic. Procedând astfel, dezmințim și zvonurile care nu au sens sau sunt pur și simplu nesigure. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a citi teoriile care vă interesează cel mai mult.

Notă: Acest articol este speculativ și acoperă posibile idei care ar putea duce la un portal al orașului antic. Dezvoltatorii nu au confirmat încă nicio speculație.

Există un portal în orașul antic?

Orașul antic care apare în biomul adânc și întunecat al Minecraft are câteva structuri mai mici. Unele dintre structuri arată ca temple, în timp ce altele includ coridoare, structuri ruinate și portaluri. Dar ceea ce atrage cel mai mult atenția jucătorilor Minecraft este uriașa structură goală care arată ca un portal și o fereastră în centrul orașului antic.

centrul vechi al orasului

De asemenea, zona ferestrei acestei structuri este formate din slipuri solide armate din ardezie. La fel ca blocurile care alcătuiesc portalul Sfârșit în joc, nu puteți extrage și obține blocurile de ardezie adânci întărite. Dacă încercați să spargeți blocul, va dura mai mult de 80 de secunde, ceea ce îl va face de 10 ori mai puternic decât cel mai puternic bloc din joc, adică Obsidian. Urmând tendința, obsidianul este, de asemenea, un bloc de portal, pe care îl puteți folosi pentru a realiza portalul Nether în Minecraft. Portal sau nu, aceste proprietăți indică cu siguranță un scop mai mare al blocurilor de ardezie armată.

Minecraft Ancient City Portal: Speculații

Referire la portal în instantanee

El Instantaneu Minecraft 22W13A a fost prima versiune beta care a adus orașe antice în joc. Interesant este că orașul antic din acel instantaneu avea și o versiune în miniatură a structurii din centrul orașului. Era replica exactă a acestei structuri, doar că dimensiuni mult mai mici.

Cea mai suspectă parte a acestei lansări a fost că jocul a numit oficial structura „statuie portal mic”, indicând faptul că structura mai mare este un portal de vreun fel. Dar înainte de a începe să căutați indicii în acest sens în actualizarea oficială 1.19, numele acestei structuri a fost schimbat în instantaneele ulterioare.

Disc muzical 5: Sunete misterioase!?

Aproape toate discurile muzicale din Minecraft sunt compuse din sunete din joc sau din muzică în general. Dar noul disc muzical 5 adăugat în actualizarea Minecraft 1.19 este ușor diferit. Începe cu sunetul static. Puteți auzi apoi sunetul cuiva care merge, blocurile care se sparg, Guardian și șoapte în succesiune rapidă. Aceste sunete sunt urmate de un clic metalic puternic, care sună similar cu cremenul și oțelul folosite pentru a ilumina portalul Nether în Minecraft.

După aceea, puteți auzi țipete, pași metalici și un sunet de muzică care se estompează. Lucrurile par să se calmeze după aceea, pe măsură ce îți cântă muzică moale în urechi, dar se oprește brusc și urmează o grămadă de zgomote înfricoșătoare, inclusiv pași grei și escaladare în țipete monstruoase înainte ca înregistrarea să se oprească. Puteți asculta discul muzical 5 în Minecraft 1.19 chiar aici:

prin Minecraft wiki

Cele mai suspecte sunete de pe disc pot fi se aude în secundele 12 și 13 a clipului audio. Ceea ce auziți sună ca silex și oțel aprinzând un foc (eventual foc de suflet, mai multe despre asta mai jos) urmat de deschiderea unui portal Minecraft (posibil cel către Ancient City). Dar până când dezvoltatorii dezvăluie povestea sau conceptul din spatele acestei unități, misterul va prevala.

Potrivit unor speculații, în loc de un portal către o altă lume, acest disc muzical sună ca o intrare care duce un șef monstruos în lumea noastră. Și văzând partea laterală a portalului, cu siguranță nu vreau să știu ce poate ieși din el.

Warden Mob este un gardian

Termenul „gardist” înseamnă literal „păznic” sau „protector”. Așa că ar fi logic ca prezența gardianului mafiei nou adăugat în orașul antic înseamnă că el este acolo pentru a proteja ceva. Pentru a fi corect, prada din Orașul Vechi este incredibilă. Dar Warden nu este un boss mob și încă mai puternic decât boss mobs existente în joc. O astfel de putere nu este justificată de tipul de pradă pe care îl găsiți în aceste orașe.

Guardian în Minecraft

De asemenea, după cum am menționat mai sus, dacă îl învingi pe Guardian, mafia aruncă doar sculk de catalizator, care este unul dintre multele tipuri de blocuri sculk din Minecraft 1.19. Cu toate acestea, puteți obține cu ușurință blocurile de sculk cu descântecul de mătase. Așa că da, la sfârșitul zilei, să-l ucizi pe Guardian pare inutil.

Dar dacă Warden elimină ceva interesant, cum ar fi un deschidere de portal în viitor, prezența lui s-ar potrivi cu siguranță mai bine în joc.

dimensiunea eterică

Brandon Pearce alias reybdoz, este un dezvoltator popular de jocuri Minecraft la Mojang. Dar înainte de a se alătura echipei sale în 2020, el a fost fața din spatele popularului mod Aether. Acest mod a adăugat un noua dimensiune la joc. Și a devenit atât de faimos încât oamenii au început să încerce să creeze un portal eter chiar și în jocul de bază, presupunând că este o caracteristică reală.

Deci, dacă dezvoltatorul plănuiește să folosească abilitățile lui Pearce în dezvoltarea modurilor, o dimensiune ar putea fi cu siguranță pe cărți și ar avea mai mult sens. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că nici măcar el nu a spus nimic despre noua actualizare. Dar tweeturile lui misterioase continuă să vină.

Vom primi o nouă dimensiune în actualizarea Minecraft 1.20?

Ultima dată când dezvoltatorul Minecraft a vorbit oficial despre o nouă dimensiune, el a declarat că va îmbunătăți mai întâi biomurile și dimensiunile existente în joc. Odată cu biomii renovați care vin în sfârșit în joc, nu credem că șansele unei noi dimensiuni sunt mari în actualizarea Minecraft 1.20. Dar puteți folosi ghidul nostru pentru a găsi alte caracteristici speculate care ar putea fi incluse în joc.

Cu toate acestea, odată ce renovările biomului sunt finalizate, singurul lucru care ar avea sens ar fi adăugarea unei noi dimensiuni jocului. Le va permite dezvoltatorilor să aducă mecanici complet noi în Minecraft, similare cu zborul cu Elytra din dimensiunea Finală. Și dacă avem noroc, această nouă actualizare ar trebui să fie aici în Minecraft 1.21 sau 1.22 anul viitor.

Minecraft capătă o nouă dimensiune?

Ei bine, asta e mai mult sau mai puțin. Acum cunoașteți majoritatea teoriilor despre portalul orașului antic Minecraft, împreună cu logica din spatele lor. Acestea fiind spuse, dacă nu ați fost încă martor la noua structură, nu ezitați să folosiți lista noastră cu cele mai bune semințe de oraș vechi pentru a face acest lucru. Nu uitați că puteți folosi cele mai bune moduri Minecraft pentru a obține o nouă dimensiune și multe altele în joc imediat. În ceea ce privește speculațiile, nu există un sfârșit evident pentru ele. Deci, dacă aveți mai multe, vă rugăm să le lăsați în secțiunea de comentarii.


În concluzie, există foarte multe speculații în comunitatea Minecraft despre un posibil portal al orașului antic și o nouă dimensiune adăugată la joc, iar dezvoltatorii nu au confirmat încă nicio teorie. Există unele indicii, cum ar fi sunete misterioase în discul muzical 5, structura asemănătoare unui portal din orașul antic sau prezența Warden, care pot indica posibila adăugare a unei noi dimensiuni. Cu toate acestea, orice speculație trebuie să fie tratată cu precauție, deoarece Minecraft este un joc care se schimbă mereu și dezvoltatorii pot decide să meargă pe o altă direcție decât cea așteptată de jucători.
Cu asta încheiem articolul nostru de astăzi, dar nu vă faceți griji – vom continua să vă aducem cele mai recente noutăți din lumea tehnologiei în curând! Până atunci, rămâneți conectați și îmbunătățiți-vă cunoștințele în domeniu. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x