Descoperiți noutățile Minecraft 1.20 Beta și 22w42a Snapshot – funcții inovatoare pentru gaming

minecraft 1.20 beta preview and snapshot live
⏱️ 4 min read

Minecraft 1.20 Beta și 22w42a Snapshot sunt două actualizări noi și așteptate de fanii jocului Minecraft. Acestea aduc o mulțime de noi funcții și îmbunătățiri, pe care utilizatorii le pot explora începând cu acest moment. Noile funcții includ noi elemente pentru construcție, arme noi și îmbunătățiri ale jocului în general. În plus, actualizarea vine cu îmbunătățiri ale preciziei și performanței, care oferă o experiență mai fluidă și mai plăcută pentru jucători. În general, dacă sunteți un fan al jocului Minecraft, nu ar trebui să ratați aceste noi actualizări și îmbunătățiri!

Într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, Minecraft Live 2022 ne-a prezentat o grămadă de funcții din Minecraft 1.20 la care nimeni nu se aștepta. De la o nouă mulțime de deșert la o întreagă familie de blocuri noi, sunt multe de așteptat în următoarea actualizare. Acum, doar câteva zile mai târziu, putem testa deja aceste noi funcții. Primul Snapshot 22w42a al Minecraft 1.20 pentru Java Edition și Minecraft Preview #1.19.50.21 pentru Bedrock Edition nu sunt disponibile. Aici sunt toate detaliile!

Cămile, bambus și semne agățate trăiesc în Minecraft 1.20 Instantaneu

După cum se dezvăluie în a postare oficială pe blog, majoritatea funcțiilor din Minecraft Live 2022 sunt acum disponibile pentru a le încerca. Toți jucătorii le pot accesa prin descărcarea versiunilor de probă ale jocului. Dintre caracteristicile anunțate, prima versiune beta și instantanee a Minecraft 1.20 au următoarele caracteristici:

  • Cămilă
  • semne agățate
  • bibliotecă cizelată
  • lemn de bambus și blocuri
  • mănunchiuri (da, funcția de extindere a inventarului mult așteptată este acum disponibilă în Minecraft 1.20 beta ca caracteristică experimentală)
Blocuri de bambus în Minecraft

Deși caracteristicile par complete, ele sunt încă în faza de testare. Deci, dacă observați erori sau erori în ele, puteți raporta același lucru la minecraft (Aici). Nu uitați că vom testa și crea tutoriale pentru toate aceste funcții și multe altele în curând. Prin urmare, vă rugăm să păstrați site-ul nostru marcat pentru a rămâne la curent.

Între timp, vă rugăm să rețineți că cel mai recent instantaneu și beta nu are Mirositoarecâștigătorul Mob Vote 2022. Acea mafie este încă într-un stadiu incipient de dezvoltare și nu va ajunge în joc timp de câteva luni.

Cum să obțineți funcțiile Minecraft 1.20 mai devreme

Dacă sunteți un jucător Bedrock, trebuie să descărcați Minecraft Preview și să îl actualizați pentru a obține noile funcții. Între timp, utilizatorii Java pot obține instantaneele din fila „Instalare” din lansatorul Minecraft. Dacă aveți deja Minecraft, nu trebuie să plătiți nimic pentru a obține versiunile de încercare ale jocului. Sunt complet gratuite pentru toată lumea.

Aceste versiuni de testare sunt una dintre mai multe faze prin care va trece următoarea actualizare majoră înainte de lansarea finală. Dacă doriți să știți totul despre alte caracteristici speculate Minecraft 1.20, puteți folosi ghidul nostru dedicat legat aici pentru a rămâne la curent. Acestea fiind spuse, care este caracteristica ta preferată a Minecraft 1.20? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Minecraft Live 2022 a prezentat o serie de noi funcții care sunt deja disponibile pentru testare în Minecraft 1.20 Beta și Snapshot. Printre caracteristicile anunțate se numără cămile, biblioteci, semne agățate, blocuri de bambus și mănunchiuri. Aceste funcții sunt în faza de testare, dar sunt gratuite pentru toată lumea. În plus, utilizatorii pot raporta problemele și erorile observate. Mirositoarele nu sunt încă disponibile, deoarece se află încă în faza de dezvoltare. Pentru a obține aceste noutăți, utilizatorii Bedrock trebuie să descarce Minecraft Preview, în timp ce cei de pe Java pot obține instantaneele din fila „Instalare” din lansatorul Minecraft.
Încheiem aici această postare tehnologică, dar nu înainte să vă mulțumim că ați rămas alături de noi. Sperăm că informațiile pe care le-am împărtășit au fost utile și interesante pentru voi. Așteptăm comentariile și sugestiile voastre pentru a putea fi și mai buni în ceea ce facem. Până data viitoare, happy tech-ing!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x