Descoperiți top 20 jocuri ascunse Google pe care trebuie să le încercați

20 de jocuri Google ascunse pe care ar trebui să le jucați
⏱️ 14 min read

Google nu este doar o platformă pentru căutarea informațiilor, ci și o sursă de distracție. Pe lângă celebrele jocuri pe care Google le-a creat în timp, există și jocuri ascunse pe care mulți utilizatori nu le-au descoperit încă. Aceste jocuri sunt originale și înțelese în mod ludic, astfel încât oricine poate să le joace. Există de la jocuri precum Snake, care are o istorie lungă și este un joc clasic, la jocuri precum Browser Ball, care vă testează abilitățile de navigare și atenția. Alte jocuri sunt mai interesante, cum ar fi cricket, care este un sport național popular în unele țări, iar altele sunt mai ascunse, cum ar fi jocul Terminal. Indiferent de ce fel de jocuri vă plac, Google are și jocuri pentru gusturile voastre. Dacă nu le-ați încercat încă, faceți-o acum și veți găsi o metodă de a vă relaxa și amuza.

Google este o companie remarcabil de plină de resurse atunci când vine vorba de a încorpora funcții și jocuri interesante în diferitele sale produse. Google a ascuns o serie de jocuri grozave în serviciile sale, inclusiv Căutare Google, Doodle Google, Asistent Google, Hărți Google și multe altele. De exemplu, utilizatorii pot juca cu ușurință jocuri Google doar căutând câteva șiruri pe Google. Nu este nevoie să descărcați sau să așteptați instalarea. Este destul de interesant, nu? Deci, în acest articol, am compilat o listă cu toate jocurile Google care pot fi jucate cu unele comenzi pe diverse servicii Google. Iată cele mai bune 20 de jocuri Google pe care ar trebui să le joci în 2022.

Jocuri ascunse Google pe care ar trebui să le jucați în 2022

După cum am menționat mai sus, Jocuri Google pot fi găsite cu ușurință pe diverse servicii Google. De aceea am creat diferite secțiuni pentru a organiza jocurile în funcție de servicii.

Jocuri de căutare pe Google

În această secțiune, vom enumera cele mai bune jocuri Google pe care le puteți juca folosind Căutarea Google.

1. Jocul șerpilor

Jocul Snake a fost unul dintre cele mai distractive și ușoare jocuri din primele zile ale jocurilor mobile. Telefoanele Nokia îl aveau pe vremuri și ne-a plăcut să ne jucăm. Deci, cum poate Google să nu ni-l aducă înapoi? Doar căutați „jocul șarpelor” pe Google sau faceți clic pe linkul de mai jos pentru a-l juca. Puteți juca jocul cu toate imaginile, controalele și sunetul. Jocul este o experiență nostalgică grozavă. Du-te și încearcă. Dacă doriți să jucați jocuri similare cu șerpi cu o grafică mai bună, le puteți verifica făcând clic pe link.

joacă jocul șarpelui

2. Singur

Dacă vrei să crești concentrarea, nimic mai bun decât să joci Solitaire. Este în mare parte un joc pentru un singur jucător, așa că doar tu și Google. Doar căutați „Solitaire” și vă va permite să jucați jocul din partea de sus a rezultatelor căutării. Puteți alege și nivelul de dificultate, așa că asta este. Îmi place felul în care arată Solitaire în designul materialului semnătură Google. Am jucat acest joc pe Windows de ceva vreme, așa că am găsit noul aspect și o senzație revigorantă. Sunt sigur că te vei distra foarte mult în timp ce joci acest joc.

2. Singur

juca solitaire

3. Tic-tac-toe

Tic Tac Toe este ucigașul suprem, iar Google l-a adus în masă cu doar o căutare pe Google. Puteți căuta „Tic Tac Toe” în caseta de căutare și puteți juca jocul împotriva Google. Există, de asemenea, o opțiune de a alege nivelul de dificultate. Puteți alege între Ușor, Mediu și Imposibil. Se pare că Google își pune AI să lucreze cu acea opțiune Impossible. De asemenea, poți juca acest joc și împotriva prietenului tău, asta e grozav.

3. Tic-tac-toe

juca tic tac toe

4. Pac-man

Pac Man a fost unul dintre cele mai populare jocuri arcade și chiar și astăzi oamenii vor să se bucure de joc așa cum era în anii 80. Așa că Google l-a adus înapoi și poți juca jocul doar cu o căutare pe Google. Căutați „Pac Man” pe Google și veți avea un doodle de Pac Man pe pagina de rezultate. Faceți clic pe butonul de redare și bucurați-vă de el ca pe vremurile bune..

4. Pac-man

juca pac man

5. Erupția Atari

Atari Breakout este un joc arcade clasic creat de inginerul șef al Apple, Steve Wozniak. Anterior, Google a făcut posibilă jucarea jocului clasic căutând „Atari Breakout” pe Google și apoi trecând la fila Imagine. Totuși, asta nu mai funcționează. Alternativ, puteți căuta Atari Breakout și vizitați gooG (alias Google Mirror) pentru a simula experiența. Toate rezultatele imaginilor din Google Mirror vor fi transformate în cărămizi și jocul va începe cu o minge care sare pe o paletă. Destul de interesant, nu? Acum du-te și retrăiește anii 70.

atari sparge elgoog

Joacă Atari Breakout

6. Cursa Zerg

Zerg Rush este un joc pe cât de simplu, pe atât de provocator. ideea este ca diverse bile vor începe să cadă din toate colțurile. Dacă mingea atinge rezultatele căutării, legăturile vor începe să dispară. Trebuie să vă asigurați că bilele nu ating rezultatele căutării făcând clic pe bile. Amintiți-vă, vor fi mai multe mingi din toate colțurile. Este un fel de un Thanos Google Easter Egg, dar îl poți opri să distrugă bilele. Așa că distrează-te în timp ce salvezi lumea. La fel ca Atari Breakout, acesta nu mai funcționează în căutarea Google, dar încă funcționează în elgooG.

zerg rush elgoog

Joacă Zerg Rush

7. Dragă mine

Cine dintre noi nu a fost frustrat de jocul de minere pe Windows? Bănuiala mea este foarte puțină. Ei bine, dacă vrei să retrăiești acea frustrare sau vrei să câștigi în sfârșit acest joc, îl poți juca chiar în browser. Doar căutați pe Google „Minesweeper” și puteți juca jocul. Jocul este modernizat cu o grafică funky și efecte sonore minunate. Fie îți va plăcea să joci asta, fie îți vei smulge părul de frustrare.

7. Dragă mine

joaca dragatorul de mine

8. Extragere rapidă

Pe măsură ce Google face pași mari în învățarea automată, compania le permite utilizatorilor să-și testeze capacitatea prin jocuri simple. Google a lansat Quick Draw, un experiment AI, dar un fel de joc care prezice desene. Îi cere utilizatorului să deseneze ceva pe pagină, iar rețeaua neuronală a Google încearcă să identifice doodle-ul. Pe măsură ce desenați, Google continuă să ghicească doodle-ul și este distractiv de urmărit.

7. Extragere rapidă

jucați tragere rapidă

Jocuri Google Assistant

Asistentul Google are o mulțime de jocuri Google grozave și crede-mă, este de fapt foarte distractiv să te joci cu un asistent vocal. Există câteva jocuri interactive, iar altele sunt doar jocuri vocale care pot fi jucate pe Google Home. Acestea sunt câteva dintre jocurile care îmi plac cel mai mult.

9. Puzzle-uri cu imagini

Acesta este un joc interactiv în care Asistentul Google pune întrebări pe baza unei imagini. Întrebările pot fi cu adevărat atractive și va dura ceva timp până când veți găsi un răspuns. Pentru a juca acest joc, sunați la Asistentul Google și spuneți „lasă-mă să vorbesc cu puzzle-ul cu imagini”. Vei intra in joc instantaneu. A se distra!

8. Puzzle-uri cu imagini

10. Misterele Sherlock

Sherlock Mysteries este un joc vocal care poate fi jucat și pe Google Home. Dacă îți place să rezolvi misterele sau ești fan al lui Sherlock Holmes în general, vei adora acest joc. Corect cereți vrăjitorului să vă lase să vorbiți cu Sherlock Mysteries și vi se va atribui un caz de care să vă ocupați. Asistentul vocal povestește practic povestea și ceea ce s-a întâmplat, oferindu-vă timp să răspundeți la întrebare. Acest joc este cu adevărat fascinant și cred că o să-ți placă.

misterele Sherlock

11. Te simți norocos?

Are You Feeling Lucky este un joc vocal care pune întrebări generale, de la știință la cunoștințe generale. Pe scurt, este un test care este mult mai distractiv din cauza efectelor sonore de fundal ceea ce face ca experiența să fie destul de plăcută. De asemenea, până la 5 persoane se pot alătura testului, făcându-l un joc multiplayer. Una peste alta, dacă ai timp să ucizi, spune-i Asistentului tău Google „Te simți norocos?” iar testul va începe imediat. Puteți juca acest joc și pe Google Home.

Te simti norocos?

12. Întrebări frecvente

Ești unul dintre cei cărora le plac provocările? Dacă da, îți va plăcea timpul petrecut jucând Trivia Crack pentru a-ți testa cunoștințele. Jocul vă pune întrebări despre istorie, sport, artă, divertisment, geografie și știință. Îl poți accesa spunând „Hei Google, joacă Trivia Crack”.

trivia crack

13. Joc de cuvinte

Game of Words este un joc de puzzle în care ar trebui să descifrezi cuvinte dintr-un set de litere. Puteți vorbi cu vrăjitorul pentru a vă introduce presupunerile înainte de expirarea timpului. Jocul are chiar și un mod multiplayer în care poți concura împotriva altor jucători în timp real.

joc de cuvinte

Jocuri Google doodle

Google creează doodle-uri în fiecare zi pentru pagina sa de pornire, iar uneori, doodle-urile nu sunt doar ilustrații, ci jocuri interactive. Jocurile sunt foarte frumoase, cu toate animațiile și sunetele. Așa că am încercat să enumerez câteva dintre jocurile mele preferate de doodle Google. Aceste jocuri google bazate pe doodle nu mai sunt pe pagina de pornire, dar, desigur, puteți juca din arhive.

14. Halloween

În 2016, Google a postat un doodle de Halloween și a fost un joc interactiv uimitor. Practic, există o pisică de la Magic Cat Academy care încearcă să-și salveze prietenii de spiritele răutăcioase. Trebuie doar să începe jocul și desenează simbolurile pe ecran pentru a speria fantomele. Pe măsură ce progresezi, jocul devine mai dificil, cu multe fantome care vin din toate părțile. Până acum acesta este jocul care mi-a plăcut cel mai mult.

13. Halloween

Joacă Halloween

15. greier

Ați avut o zi grea și doriți să jucați niște jocuri ușoare? Ei bine, există un doodle de Cricket pentru tine. Vă permite să jucați cricket cu animații și controale grozave. Doar faceți clic pe linkul de mai jos și începeți. Google a creat acest joc interactiv în timpul ICC Champions Trophy 2017 și a fost unul dintre preferatele mele.

14. greier

Joacă Google Cricket

16. Gnom

Google a publicat Gnome doodle în 2018, care este un joc interactiv bazat pe gnomi de grădină germani. În termeni simpli, gnomii sunt statui mici care sunt plasate în grădini. Germanii cred că Gnomul protejează grădina și aduce noroc. Deci, în acest joc, ai o catapultă pentru a lansa Gnomul în cel mai îndepărtat câmp al grădinii. Cu cât Gnome călătorește mai departe, cu atât mai multe flori sunt plantate și, de asemenea, obții mai multe puncte. Este un joc frumos și îți va face plăcere să-l joci.

15. Gnom

joaca gnom

17. fotbal

Fotbalul este unul dintre cele mai bune jocuri interactive pe care le poți juca pe Google Doodles. A fost creat în timpul Jocurilor Olimpice din 2012 și este încă cel mai popular doodle. pentru a juca fotbal online. Doodle-urile interactive sunt destul de populare datorită faptului că nu au descărcări și au imagini grozave. Îl ai pe Google ca adversar care lovește mingea la stâlpul porții și va trebui să te aperi ca portar. Poate deveni foarte interesant odată ce treci anumite niveluri.

16. fotbal

Joacă fotbal

jocuri google chrome

18. tiranozaur rex

Inutil să spun că T-Rex este cel mai popular joc Chrome, cunoscut de aproape fiecare utilizator Chrome. Dacă nu cunoașteți T-Rex, este practic un joc nu atât de ascuns în Google Chrome, care începe doar atunci când nu aveți o conexiune la internet. Când internetul nu funcționează, trebuie doar să apăsați tasta spațiu din fila „Fără internet” pentru a începe să jucați. Aceste informații sunt noi pentru tine? Sper ca nu. Jocul este destul de bun și provocator odată ce treci de anumite niveluri. Este un joc plăcut până când internetul este restabilit. Dacă nu doriți să așteptați ca conexiunea la internet să se întrerupă, puteți face clic pe linkul de mai jos pentru a juca.

17. tiranozaur rexjoacă tyrannosaurus rex

19. Text Adventure

Text Adventure este un joc neobișnuit ascuns în spatele codului sursă al Chrome. Pentru a juca jocul, căutați „aventura text” în Google și apăsați Ctrl+Shift+J dacă sunteți pe Windows și Cmd+Shift+J, dacă sunteți pe Mac. Sub consolă, veți găsi o opțiune de joc. Dacă răspundeți da, vă este furnizat un set de instrucțiuni și sunteți întrebat unde sunt celelalte o,o,g,l,e ale siglei Google. Din moment ce ești G, trebuie să-ți găsești ceilalți prieteni o,o,g,l,e. Practic, este un joc de aventură pentru tocilarii tehnologiei.

18. Text Adventure

jocuri google map

20. Urmărește Moș Crăciun

Din 2004, Google a creat instrumentul de urmărire a Moșului cu tematică de Crăciun, care permite utilizatorului să-l urmărească pe Moș Crăciun jucând diverse jocuri. Există câteva jocuri distractive cu animații și ilustrații revigorante. Dacă doriți să explorați lumea lui Moș Crăciun, acesta este un joc tare Google pe care îl puteți juca. Google continuă să adauge noi activități și jocuri în luna decembrie a fiecărui an, deci asigurați-vă că verificați site-ul web în preajma Crăciunului pentru orice surprize.

20. Urmărește Moș Crăciun

Joacă pentru a-l urma pe Moș Crăciun

Întrebări frecvente

Cum activez Google Gravity pe telefonul meu?

Pentru a activa Google Gravity, căutați termenul „Google Gravity” și faceți clic pe primul link care spune „Google Gravity – Mr.doob”. De asemenea, puteți încerca direct site-ul Aici.

Ce este Google mirror?

Google Mirror, cunoscut și sub numele de ElgooG, este o versiune în oglindă a Căutării Google. Întoarce întreaga pagină de căutare și afișează rezultatele într-un mod rotit.

Ce este Google Breakout?

Google Breakout se referă la Atari Breakout dezvoltat de co-fondatorul Apple Steve Wozniak. Puteți vedea cum să jucați Atari Breakout de aici.

Care sunt niște ouă de Paște pe Google?

Oul meu de Paște Google preferat din toate timpurile este oul de Paște Thanos, care se potrivește cu jumătate din rezultatele căutării. De asemenea, mă trezesc făcând un baril roll din pagina cu rezultatele căutării când mă plictisesc (tastați „do a barrel roll” în caseta de căutare Google).

Bucurați-vă de jocurile Google în timpul liber

Google este un conglomerat imens de produse tehnologice, așa că are o mulțime de funcții și jocuri ascunse. De la tocilari de tehnologie la consumatori generali, există ceva pentru toată lumea. În acest articol, am încercat să aduc toate jocurile interesante și ascunse de la Google, astfel încât să vă distrați în rafale scurte. Google a creat câteva jocuri interactive remarcabile și îmi place să le joc în timpul meu liber. Așa că parcurgeți lista și vedeți dacă vă place să jucați jocuri Google.

Google este o companie remarcabilă, care încorporează funcții și jocuri interesante în produsele sale. Utilizatorii pot accesa cu ușurință jocuri Google, precum Snake, Solitaire, Tic Tac Toe, Pac-Man și multe altele, fără a descărca sau aștepta instalarea. În plus, Asistentul Google are jocuri grozave, precum Puzzle-uri cu imagini, Misterele Sherlock și Are You Feeling Lucky. De asemenea, Google creează doodle-uri interactive, precum jocul de Halloween din 2016. În concluzie, există o mulțime de jocuri Google interesante pe care utilizatorii le pot juca în diferite servicii Google.
Și asta a fost tot pentru acum, dar stai cu ochii pe blogul nostru pentru ultimele noutăți din lumea tehnologiei! Accesează-ne frecvent pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi tendințe și inovații. Până data viitoare, să ai zile pline de tehnologie și inspirație!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x