Deveniți un maestru de codificare cu pachetul complet Învățați să codificați 2015

Deveniți un maestru de codificare cu pachetul complet Învățați să codificați 2015
⏱️ 3 min read

În doar câteva luni, vom intra într-un nou an. Dacă sperați la o majorare, încercați să obțineți un nou loc de muncă sau doriți doar să învățați noi abilități, acest pachet de codare vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de Anul Nou.

Cu opt cursuri și peste șaptezeci și patru de ore de conținut, The Complete 2015 Learn to Code Bundle este excelent pentru oricine dorește să învețe Python, Node.js, Ruby on Rails, PHP și altele. Iată cursurile incluse în pachet.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cursul complet pentru dezvoltatori web – Construiți 14 site-uri web

În acest curs veți învăța HTML, CSS, Javascript, PHP și multe altele. Veți construi site-uri web receptive utilizând tehnici avansate precum iQuery PHP, MySQL și Twitter Bootstrap.

Antrenament Python: De la Scratch la Penetration Tester

Acest curs vă va învăța să codați interfețe grafice de utilizator. De asemenea, veți stăpâni elementele de bază ale Python, cum ar fi tipurile de date, funcționarea de bază, programarea condiționată, bucle și concepte orientate obiect.

Program nod: De la zero la erou cu Node.js, MongoDB și Express

În acest curs, veți construi aplicații Node.js de la zero și veți învăța cum să utilizați Git pentru implementarea pe Heroku. De asemenea, veți învăța suficiente Nodejs, MongoDB și Expressjs pentru a implementa aplicații în cloud.

Construiți un site web de la Scratch cu HTML și CSS

Dacă nu știți cum să creați și să vă gestionați propriile pagini web dinamice folosind HTML și CSS, acest curs este pentru dvs. Vă va ajuta să înțelegeți structura părintelui / copilului, fundațiile CSS, selectoarele ID și stilul.

Ruby on Rails: Instruire și abilități pentru a construi aplicații web

Acest curs vă va ajuta să creați aplicații web fără experiență de codificare. Veți învăța noțiunile de bază ale designului web front-end cu Bootstrap 3. Veți utiliza, de asemenea, Ruby 2 și Rails 4 pentru a vă prototipa rapid ideile și pentru a implementa caracteristici precum autentificare, validări de date, încărcări de imagini și multe altele.

Ruby on Rails: Training și abilități pentru a crea aplicații web

PHP: Punch in the Face

În acest curs veți explora elementele de bază ale sintaxei și funcțiilor PHP și veți construi prima aplicație. În plus, veți învăța să înțelegeți fundamentele limbajului Python și să studiați comenzile MySQL.

Deveniți un ninja Heroku Rails

Heroku este un PaaS (platformă ca serviciu) care permite dezvoltatorilor să construiască și să ruleze aplicații în întregime în cloud. Acest curs vă va învăța cum să implementați aplicațiile Ruby on Rails pe Heroku ca un Pro. De asemenea, veți extinde caracteristicile și funcționalitățile aplicațiilor dvs. cu ajutorul pietrelor rubine și a suplimentelor Heroku de la terți.

Prototipare rapidă mobilă și web – interacțiune și animație

În cele din urmă, veți învăța să creați prototipuri și modele animate cu Quartz Composer, care la rândul său vă va ajuta să vă prezentați mai bine aplicația sau site-ul web. De asemenea, veți dobândi abilități pentru a vă optimiza stilul de prezentare și pentru a îmbunătăți colaborarea cu managerii de produse și dezvoltatorii.

Pachetul complet Învățați să codificați din 2015

Credit de imagine: skoop

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x