Dezactivarea suprapunerii în jocul Origin: Ghid pas cu pas

Cum să dezactivezi suprapunerea în jocul Origin
⏱️ 5 min read

Origin este o platformă de jocuri online creată de Electronic Arts, care oferă o gamă largă de jocuri pentru a fi jucate pe PC. Cu toate acestea, atunci când joci un joc în Origin, s-ar putea să te confrunți cu un mesaj care apare în mijlocul ecranului și care nu îți permite să continui să joci: suprapunere Origin.

Această suprapunere apare atunci când jocul se deschide în modul fereastră. Uneori, această suprapunere poate fi destul de enervantă și poate interfera cu experiența ta de joc, mai ales când ești pe punctul de a da lovitura finală unui boss dificil. Din fericire, există o soluție simplă pentru dezactivarea suprapunerii Origin în jocul tău.

Primul pas este să deschizi Origin și să mergi la Setările aplicației. Apoi, în partea stângă, vei vedea o opțiune numită Origin In-Game. Această opțiune îți permite să dezactivezi suprapunerea Origin pentru jocurile care o utilizează.

Dacă vrei să dezactivezi complet suprapunerea Origin pentru toate jocurile tale, atunci poți să faci acest lucru din același meniu, făcând clic pe butonul Dezactivează suprapunerea Origin.

Pe scurt, dezactivarea suprapunerii Origin poate fi destul de simplă și este o soluție excelentă pentru a te asigura că jocurile tale se desfășoară fără nicio interferență.

Origin este una dintre cele mai populare platforme de distribuție a jocurilor video digitale, dezvoltată de popularul editor Electronic Arts. Această platformă găzduiește aproape fiecare joc pe care EA îl publică, plus câteva altele. Deși nu este la fel de popular ca Steam, Origin are o bibliotecă vastă de jocuri pe care le puteți achiziționa. Deoarece este propria platformă a EA, singura modalitate de a cumpăra jocurile publicate de EA în mod digital este prin Origin. Cu toate acestea, Origin are partea echitabilă de dezavantaje. Mai mulți utilizatori s-au plâns de utilizarea ridicol de mare a procesorului de către Origin atunci când joacă cele mai recente jocuri precum Battlefield 1, Titanfall 2, Mass Effect: Andromeda etc. în sistemele lor medii. Ca urmare, unele dintre jocuri au suferit căderi de cadre și chiar blocări ocazionale, ceea ce a făcut ca experiența de joc să fie dificilă pentru mulți. Ei bine, dacă sunteți unul dintre acei băieți afectați de această problemă, atunci vă recomandăm cu căldură să dezactivați suprapunerea Origin în joc pentru a reduce în mod semnificativ încărcarea procesorului. Dacă habar n-ai despre asta, hai să aruncăm o privire cum să dezactivezi suprapunerea în jocul de origine:

Dezactivați suprapunerea Origin în joc

În mod implicit, Origin In-Game este activat. Dacă doriți să verificați dacă suprapunerea Origin este activată sau nu, jucați un joc folosind Origin și apăsați „Shift + F1. Dacă meniul Origine apare pe ecran în timp ce sunteți în joc, atunci suprapunerea este activată. Deci, urmați pașii de mai jos pentru a dezactiva acest lucru într-o clipă:

  • În primul rând, ai nevoie conectați-vă la clientul desktop Origin care este disponibil pentru amândoi Windows și Maccu contul dvs. EA.

  • După ce v-ați conectat la contul dvs., faceți clic “Origine” situat în colțul din stânga sus al ferestrei și accesați „Setări aplicație”.

Cum să dezactivezi suprapunerea în jocul Origin

  • În meniul următor, faceți clic “Mai departe” și încă o dată dați clic „Originea în joc”.

Cum să dezactivezi suprapunerea în jocul Origin

  • acum poti dezactivați suprapunerea în jocul de origine doar mișcând glisorul.

Cum să dezactivezi suprapunerea în jocul Origin

Ei bine de acum încolo când încerci să împingi „Shift + F1” în timpul jocului, suprapunerea Origin nu va apărea pe ecran.

VEZI ȘI: Cum să mărești viteza de descărcare a jocului pe Origin

Dezactivează suprapunerea Origin în joc pentru a minimiza încărcarea CPU și căderile de cadre

Sigur, Origin In-Game Overlay este o caracteristică destul de utilă pentru a accepta invitații la petrecere, pentru a transmite în flux jocul și chiar pentru a discuta cu prietenii tăi în timp ce ești în joc, dar încărcarea pe care această funcție o plasează pe procesor este suficient de semnificativă pentru a-ți împiedica jocul. .joc. experienţă. Chiar doriți să accesați aceste funcții cu prețul accidentelor ocazionale și al căderilor de cadre? Ei bine, asta depinde de tine, dar chiar credem că ai prefera să o păstrezi dezactivată. Dacă doriți cu adevărat să trimiteți sau să acceptați invitații la petrecere sau să răspundeți la mesajul prietenului dvs., puteți pur și simplu să minimizați jocurile și să o faceți fără a fi nevoie de suprapunerea în joc a Origin. Deci, ați reușit în sfârșit să dezactivați Origin In-Game Overlay? Ați verificat pentru a vedea dacă problemele ocazionale de cădere a cadrelor și de blocare s-au diminuat? Anunțați-ne scriind doar câteva cuvinte în secțiunea de comentarii de mai jos.

Origin este o platformă populară pentru distribuirea jocurilor video, dezvoltată de Electronic Arts. Cu toate că are o vastă bibliotecă de jocuri, mai mulți utilizatori s-au plâns de utilizarea ridicol de mare a procesorului de către Origin atunci când joacă cele mai recente jocuri. Prin dezactivarea suprapunerii Origin în timpul jocului se poate reduce semnificativ încărcarea procesorului, rezultând în îmbunătățirea experienței de joc. Suprapunerea Origin poate fi dezactivată prin pasul simplu descris în articol. Cu toate că această funcție este utilă pentru acceptarea de invitații sau pentru a discuta cu prietenii în timp ce joci, această funcție poate fi dezactivată pentru a evita accidentele ocazionale și căderile de cadre.
“Și așa se încheie articolul de astăzi, însă tehnologia nu doarme niciodată, așadar rămâi cu noi pentru mai multe noutăți și informații din domeniu. Până data viitoare, fii conectat și împărtășește cu noi pasiunea pentru inovație și progres!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x