Dezactivați boot-ul verificat DM-Verity sau Android fără TWRP

⌛ Reading Time: 4 minutes

În acest articol, vă vom împărtăși tuturor cum să faceți acest lucru Dezactivați boot-ul verificat DM-Verity sau Android fără TWRP. Natura open source a Android face mai ușor pentru geek-urile tehnice să își personalizeze și să-și modifice dispozitivele în funcție de nevoile lor. Acest lucru vine întrucât se poate Root Android pentru a obține acces la nivel de administrator la dispozitivul lor.

De asemenea, pot instala recuperări personalizate precum TWRP Recovery, OrangeFox recovery și așa mai departe. Fără îndoială, astfel de personalizări oferă multă libertate utilizatorului, dar, în același timp, vă fac dispozitivul vulnerabil la multe aplicații rău intenționate.

Acum, deși mulți utilizatori pot decide singuri, pur și simplu nu instalează astfel de aplicații vinovate evidente, însă Google a venit cu o protecție a problemei.

În scopul securității, Google a venit cu Device Mapper Verity sau DM Verity. Acest mecanism abține astfel de aplicații care ar putea fi dăunătoare dispozitivului dvs. de la efectuarea oricărui proces.

Acum, chiar dacă acesta este un pas de apreciere, majoritatea utilizatorilor înrădăcinați știu destul de bine ce este bine și ce nu este pentru ei. Întregul proces DM Verity limitează doar utilizatorii avansați.

Deși TWRP este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pe dispozitivul lor, există și alte modalități prin care pot îndeplini aceste sarcini. De exemplu, să luăm – se poate, de asemenea, rădăcina dispozitivul lor fără recuperarea TWRP. Deci, dacă se pot efectua atât de multe procese fără a utiliza recuperarea TWRP, atunci de ce să nu dezactivăm dm-verity fără TWRP?

Dacă vă întrebați, da, puteți dezactiva cu ușurință dm-verity, adică dezactivați boot-ul verificat de Android fără TWRP folosind ghidul de mai jos. Pur și simplu urmați mai departe.

Ce este criptarea dm-verity?

DM este abrevierea pentru Device Mapper. Acest cadru Linux Kernel verifică integritatea fiecărui bloc de dispozitiv citind de pe disc. Cu cuvinte mai simple, criptarea dm-verity verifică atacurile rău intenționate.

Acum, că știți ce înseamnă criptarea dm-verity, puteți, de asemenea, să ocoliți criptarea dm-verity folosind ghidul de mai jos.

Cum să dezactivați DM-Verity fără TWRP

Dezactivați boot-ul verificat de Android DM-Verity AVB fără TWRP

Dacă vorbim în mod tradițional, majoritatea proceselor de personalizare depindeau în cea mai mare parte de cea mai populară recuperare personalizată a vremii – TWRP Recovery.

Cu toate acestea, datorită dezvoltatorilor noștri, scenariul pare să se schimbe acum, deoarece multe procese pot fi urmate acum fără TWRP Recovery. Să luăm, de exemplu, acum posibilitatea să rădăcină fără recuperarea TWRP.

Deci, dacă înrădăcinați un dispozitiv fără recuperarea TWRP, puteți efectua cu siguranță alte acțiuni fără a-l utiliza.

Mai jos este prezentat un ghid pas cu pas despre cum să dezactivați DM Verity sau AVB fără recuperarea TWRP. Asigurați-vă că urmați fiecare dintre pașii de mai jos în aceeași secvență dată și cu cea mai mare atenție.

Pasul 1 Obțineți fișierul Imagine de pornire stoc

Pentru a obține fișierul img Boot Boot, va trebui mai întâi să descărcați firmware-ul stocului pentru dispozitivul dvs. pe care îl veți găsi pe site-ul oficial al dispozitivului dvs.

payload-bin-dumper-inside-python

Notă – Asigurați-vă că versiunea de firmware corespunde versiunii dispozitivului dvs.

După ce ați descărcat firmware-ul stoc, extrageți fișierul utilizând WinRAR sau WinZip. Și veți obține fișierul Stock Boot Img. Puteți trece apoi la pașii următori. Pentru dispozitivul Xiaomi și formatul său GZ, îl puteți redenumi în TGZ și apoi extrageți fișierul utilizând 7ZIP.

Pasul 2 Instalați instrumentele Android SDK Platform și instalați Magisk Manager

Folosind linkul de mai jos, instalați instrumentele ADB și Fastboot pe computer. Aceste instrumente vă vor oferi fișierele binare ADB și Fastboot necesare.

Descărcați și instalați ADB și Fastboot pe Windows, Linux, Mac.

Apoi, va trebui să instalați și Magisk Manager. Pentru aceasta, puteți utiliza link-ul de mai jos –

Descărcați Magisk zip și Magisk Manager

Pasul 3 Activați depanarea USB

Pentru a continua mai departe, va trebui să activați depanarea USB pe dispozitivul dvs. Android.

Pentru aceasta, puteți merge la Setări> Despre telefon> Apăsați pe Build Number de 7 ori> Reveniți la Setări> Sistem> Avansat> Opțiuni dezvoltator> Activați depanarea USB.

depanare USB Android

Pasul 4 Dezactivează Conservarea AVB 2.0 / dm-verity

 • La dezactivați Conservarea AVB 2.0 / dm-verity, deschideți Managerul Magisk aplicația de pe dispozitiv.
 • În aplicație, atingeți Setari avansate și apoi debifați Conservare AVB 2.0 / dm-verity. Aceasta va dezactiva Conservarea AVB 2.0.
 • dezactivați avb 2.0 dmverity magisk

După ce ați urmat acest pas, puteți continua cu pasul următor.

Pasul 5 Patch Stock Image File – Dezactivați DM-Verity

Următorul este corecția fișierului stock boot.img folosind Magisk. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos

 • Pentru început, mutați stoc boot.img fișier pe care l-ați descărcat la pasul 1 în dispozitiv.
 • Apoi, deschideți Magisk Manager.
 • În meniul principal, atingeți Instalare opțiune
 • Pe ecran va apărea o fereastră pop-up. Atingeți din nou pe Instalare opțiune din acesta.
 • patch-stock-boot-image-disable-dmverity-avb

 • O nouă fereastră pop-up care vă cere Selectați Metoda va apărea pe ecran.
 • Alege Selectați și Patch un fișier.
 • Acum du-te la stoc fișier boot.img și alege-o.
 • Pentru dispozitivele Samsung, acest fișier va avea forma unui.fișier tar.
 • Procesul de corecție de către Magisk ar trebui să înceapă acum.
 • patch-stock-boot-magisk-disable-dmverity-avb

 • În câteva minute procesul va fi finalizat și Magisk_patched.img. fișierul va fi salvat în Stocare internă> Descărcări.
 • În cele din urmă, mutați acest fișier în folderul Instrumente platformă și continuați cu pasul 6.

Pasul 6 Flash Patched BOOT IMG File / Disable DM Verity

Acum, pentru a dezactivați DM Verity sau Android Verified Boot (AVB) fără recuperare TWRP, va trebui să intermitem fișierul Patched boot img. Vom face acest lucru folosind comenzi Fastboot. Pur și simplu urmați pașii de mai jos.

 • Conectați dispozitivul la computer cu ajutorul cablurilor USB.
 • Apoi, asigurați-vă că aveți Depanare USB activată.
 • Pe computer, accesați Dosarul Platform Tools și introduceți cmd în bara de adrese. Aceasta va deschide un prompt de comandă.
 • prompt-comandă-adb

 • Introduceți comanda de mai jos pentru a porni în modul fastboot pe dispozitivul dvs. și apoi apăsați tasta Enter pentru a executa comanda
adb reboot bootloader
 • Introduceți comanda de mai jos pentru a clipi Patched magisk boot img și apăsați introduce cheie.
fastboot flash boot magisk_patched.img
 • Utilizând comanda de mai jos puteți reporni dispozitivul –
fastboot reboot

Aia este. Ai terminat aici. Ați dezactivat cu succes DM-Verity sau AVB fără a utiliza TWRP Recovery.

Cuvinte de încheiere

Sper că toți ați putea dezactiva cu ușurință DM-Verity sau Android Verified Boot fără TWRP. Deși Device Mapper sau DM Verity este un mecanism de securitate care este utilizat pentru a preveni rootkit-urile care pot utiliza privilegii de root și compromit dispozitivele.

Mai ales dacă sunteți începător, acest mecanism de securitate este foarte util. Cu toate acestea, cei cu suficiente cunoștințe de rootare și un sentiment de aplicații root corecte și greșite ar putea găsi acest mecanism de securitate destul de enervant și ar dori să ocolească dm-verity fără TWRP.

În cazul în care există un pas în care sunteți blocat în procesul de mai sus, nu ezitați să ne întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

De asemenea, dacă doriți să primiți mai multe astfel de articole informative cu privire la orice subiecte legate de Android, sugestiile dvs. sunt binevenite.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.