DGCustomerFirst.com – Sondaj Take Dollar General® – Câștigă 1.000 $

⏱️ 5 min read

DGCustomerFirst.com- Sondaj general: – DGCustomerFirst este grupul Dollar General, originar din anul 1955, care are aproape 15000 de magazine în întreaga lume. Această companie DG caută întotdeauna feedback-ul clienților lor sub forma unui sondaj DGCustomerFirst. Clienții sunt rugați să ofere feedback, astfel încât compania să se poată îmbunătăți în serviciu și, în schimb, clienții să obțină o loterie și să câștige un premiu în valoare de 100 USD. Pentru a afla mai multe despre acest sondaj uimitor, continuați să citiți mai departe.

Istoricul DGCustomerFirst: –

Dollar General Corporation este un șir de magazine de calitate din America, fondat de James Luther împreună cu fiul său Cal Turner. Această companie veche de aproape 64 de ani a început cu motivul de a câștiga o masă o singură dată de James Luther al cărui tată murise când era tânăr. Responsabilitatea de acasă nu l-a lăsat decât o alegere decât să treacă peste școală și să lucreze la magazin.

Nimic mai puțin decât o poveste cu adevărat inspiratoare a lui James a fost inițiată când a lucrat ca vânzător de călătorii de băcănie timp de aproape 10 ani. Efortul său l-a determinat să-și cumpere propria casă și să se stabilească în Kentucky. Când întreaga SUA trecea printr-o fază de depresie, undeva în aceeași era o minte antreprenorială creativă care făcea pasul curajos pentru a cumpăra și vinde magazine falimentare. Pe măsură ce James a crescut întreprinzător, la fel a învățat fiul său de la el.

În cele din urmă, prin banii pe care i-au economisit, duo-tată-fiu a reușit să-și deschidă propriul magazin general în anul 1939 cu numele – JL Turner și Son Wholesale. Suma inițială de 5.000 de dolari a fost pusă pentru a scoate magazinul de pe teren. Până în anul 1950, investiția lor a devenit fructuoasă, cu vânzări de 2 milioane de dolari.

Ca urmare a acestei victorii, în curând toate magazinele au fost tranziționate în Dollar Generals. Chiar și după ce James Luther a decedat, compania nu a ținut. Oferea doar profituri de 1,5 milioane de dolari pe an. Compania care a fost fondată de o persoană care nu a urmat niciodată o educație formală are acum aproape 15.000 de magazine pe tot globul.

Deoarece Dollar General a avut succes până acum, dorește să dețină acel succes pentru totdeauna. Motiv pentru care se asigură că sunt o piață accesibilă pentru clienții lor. Ei fac feedback pentru clienții lor, care este mai cunoscut sub numele de sondaj DGCustomerFirst pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți.

Acest sondaj DGCustomerFirst oferă clienților, în schimb, intrarea într-o loterie unde ar putea câștiga un card cadou de 100 USD. Practic, acest lucru se dovedește a fi util atât pentru DG, cât și pentru clienți. Pentru a afla mai multe despre loterie, citiți punctele menționate mai jos-

DGCustomerFirst sondaj Specificații: –

 • Premiu: – card cadou de 100 USD.
 • Numărul de premii la loterie acordate – 4 pe perioada de înscriere.
 • Limita de intrare pe perioada de intrare: – 1.
 • Premii cupon: – 3 $ reducere cupon 15 USD.
 • Vârsta- 18 ani mai sus.
 • Unde? – SUA și districtul Columbia.

DGCustomerFirst sondaj Premii acordate: –

 • Card cadou de 100 USD. Se acordă 10 pentru fiecare perioadă de înscriere.

Cum să participați la sondajul DGCustomerFirst?

Mai jos sunt prezentate două metode prin care puteți intra în Concursul DGCustomerFirst cu șansa de a câștiga un card cadou de 100 USD. Cu alte cuvinte, puteți lua sondajul general DGCustomerFirst în două moduri menționate aici: –

Metoda 1: – Intrați online

 • Pentru a intra online, va trebui să creați un cumpărați la magazinele Dollar General.
 • Păstrați chitanța care vi s-a dat și notați Cod de chitanță.
 • Mergi la DGCustomerFirst Survey site oficial.
 • Apoi dați răspunsurile la întrebările care v-au fost puse.
 • Trimiteți formularul după ce ați terminat.
 • În cele din urmă, nu uitați să salvați codul pe care îl primiți și apoi vi se va permite să intrați la loteria DG cu șansa de a câștiga un card cadou de 100 USD.

De asemenea, trebuie: Descărcați Videoder APK pentru telefonul Android

Metoda 2: – Mail DGCustomerFirst

Pentru a face o înregistrare prin e-mail, nu trebuie să cumpărați nimic de la DGCustomerFirst. Dar intrarea dvs. trebuie scrisă manual.

 • Pe un card de 3,5X5 ″, scrieți numele dvs. complet, adresa de e-mail, data nașterii, adresa și numărul de telefon.
 • Va trebui să trimiteți acest card la

Sorte de sondaj general pentru dolari

Căsuța poștală 2513228 West Bloomfield MI, 48325

Astfel veți face parte din și puteți intra în DGCustomerFirst Ancheta generală și să obțineți șansa de a câștiga Premiul de 100 USD.

Citește și: Cum să folosești WhatsApp cu număr fals

Regulile de eligibilitate ale sondajului DGCustomerFirth: –

 • Pentru a fi eligibil pentru a lua DGCustomerFirst sondaj și beneficiind de premiul de 100 USD, ar trebui să cumpărați mai întâi ceva de la magazinul DG.
 • Ar trebui să ai 18 ani sau peste.
 • Pentru a fi eligibil pentru cupon, trebuie să luați sondaj online DGCustomerFirst.
 • Limita la 1 intrare per persoană pe perioadă de intrare pentru loterie.
 • Puteți arunca o privire la Termeni și condiții de DGCustomerFirst Survey.

Cum să luați mai multe cupoane generale în dolari?

Dacă doriți să aveți mai multe cupoane Dollar Generale pe care să le folosiți, vă puteți înscrie la Oficial Dollar General pagina de înscriere. Apoi veți primi direct cupoane prin mesaje text de la DG.

Lista câștigătorilor generali în dolari: –

Clic Aici pentru a vedea lista câștigătorilor de dolari generali.

Contactați Dollar General: –

Contactați online: – https://www.dollargeneral.com/contact

Apel: – 877-463-1553

Verdict final: –

Aici a fost vorba DGCustomerFirst. Sper că ați găsit cu toții acest articol de utilizare și acum știți cum puteți beneficia de premiul de 100 USD și de multe alte premii cupon de la DGCustomerFirst. Pentru mai multe astfel de postări, continuați să vizitați Androidjungles.com sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări prin intermediul acestor postări.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x