Diferențele dintre e-mailurile Push și Fetch și pe care ar trebui să le utilizați

Diferențele dintre e-mailurile Push și Fetch și pe care ar trebui să le utilizați

⌛ Reading Time: 3 minutes

În esență, push se bazează pe un server la distanță pentru a vă informa dispozitivul când au sosit e-mailuri noi. Metoda de preluare se bazează pe dispozitivul dvs. întrebând în mod repetat dacă serverul a sosit noi mesaje de e-mail. Metoda push este mai eficientă, dar uneori neacceptată de clienții sau serverele de e-mail mai vechi. Sistemul de preluare este mai vechi și mai lent, dar mai fiabil și mai ușor de programat.

Majoritatea clienților de e-mail folosesc zilele acestea notificări push în mod implicit. Uneori veți avea opțiunea de a schimba pentru a prelua e-mail. Care este diferența dintre e-mailurile push și fetch? De ce ai alege una peste alta?

Obțineți e-mailuri

Făcând clientul de e-mail responsabil pentru observarea mesajelor noi, puteți reduce încărcarea pe un server. Acest lucru este ideal pentru serviciile populare care rulează pe hardware mai puțin excelent. Acest sistem apare pe sisteme de e-mail corporative mai vechi sau pe clienți de e-mail gratuiți depășiți. Serverul vă păstrează e-mailul până când clientul o solicită. De cele mai multe ori clientul va cere fiecare câteva minute.

Cel mai frecvent interval este între cinci și cincisprezece minute, dar uneori poate dura până la ore. Utilizatorul poate regla de obicei intervalul prin preferințele clientului. Indiferent de setări, e-mailurile preluate ajung adesea târziu. Dacă clientul dvs. preia e-mailuri la fiecare cincisprezece minute, un e-mail ar putea ajunge până la paisprezece minute și cincizeci și nouă de secunde după livrare.

Preluarea notificării prin e-mail pune, de asemenea, o încărcare mai mare pe un dispozitiv client. Pentru un computer desktop cu putere practic nelimitată, acest lucru nu contează. Dar pentru un laptop sau dispozitiv mobil, acest lucru pune mai multă presiune pe bateria dispozitivului. Ambele atribute au condus la scăderea popularității metodei de preluare de-a lungul anilor, pe măsură ce dispozitivele mobile au urcat într-o poziție de proeminență.

Deși puteți găsi în continuare această metodă de recuperare a e-mailurilor, este rar ca aceasta să fie cea implicită. Căsuțele de intrare POP3 sunt limitate la preluarea notificărilor, dar acel protocol de e-mail a căzut în mare parte din favoarea protocolului superior IMAP.

Trimiteți e-mailuri

fetch-vs-push-email-anunț

Notificarea push a noilor mesaje de e-mail este un protocol mai modern pentru notificarea mesajelor. Cu notificarea push, serverul este responsabil pentru notificarea clientului cu privire la mesajele noi. Clientul este liber să retragă și să gestioneze funcțiile locale, ascultând ca serverul să anunțe un nou mesaj. Odată ce anunțul vine, clientul descarcă mesaje noi. Aceasta înseamnă că mesajele sosesc în căsuța de e-mail momentele după ce serverul le primește.

Notificările push sunt încorporate în protocolul de e-mail IMAP modern. Orice serviciu de e-mail destul de modern, cum ar fi Gmail, Yahoo sau Outlook, va accepta notificările push.

Concluzie: ar trebui să utilizați notificarea prin e-mail Push sau Fetch?

Notificarea prin e-mail push este practic întotdeauna cea mai bună alegere. Mesajele vin mai repede, dispozitivul client are mai puține responsabilități, iar comunicarea este mai ușoară. Comunicarea dintre server și client rămâne la minimum, păstrând lățimea de bandă la conexiunile low-end.

Preluarea e-mailurilor trebuie utilizată numai atunci când clientul sau serverul nu acceptă notificarea prin e-mail push. Notificările de preluare se măsoară mai rău în aproape toate aspectele obiective. Cu toate acestea, ele pot fi mai fiabile în aplicațiile client mai vechi. Dacă serverul dvs. de e-mail acceptă doar protocolul POP3, acesta poate accepta numai notificări de preluare – puțin probabil aici în 2018. Când spunem mai vechi, ne referim la ordinul unui deceniu. Doar un număr foarte mic de utilizatori trebuie să fie îngrijorați de acest lucru.

Dacă aveți de ales între protocoalele POP3 și IMAP, ar trebui să alegeți întotdeauna IMAP. Este un protocol superior din mai multe motive. Nu necesită duplicarea locală a mesajelor de e-mail, pentru unul. Și evită posibilitatea ca clienții să cadă „din sincronizare” cu serverul la intervale lungi de preluare. Dacă este posibil, evitați POP3 și limitările sale de notificare prin e-mail.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *