Distribuiți o parte specifică a unui videoclip YouTube cu aceste metode

Distribuiți o parte specifică a unui videoclip YouTube cu aceste metode
⏱️ 5 min read

Partajarea videoclipurilor YouTube este o modalitate excelentă de a-ți permite prietenii să se alăture distracției. Cu toate acestea, doriți întotdeauna să distribuiți întregul videoclip? Poate că doriți doar să împărtășiți acel moment interesant de 35 de secunde din acel videoclip de 16 minute sau poate doriți să omiteți introducerea plictisitoare a videoclipului înainte de a-l distribui.

Dacă doriți doar să partajați o anumită parte a unui videoclip YouTube, o puteți face cu ușurință chiar din interfața YouTube. Există, de asemenea, câteva aplicații terțe care vă vor permite să obțineți control deplin asupra partajării videoclipurilor. Mai jos sunt trei metode diferite pentru a partaja o anumită parte a unui videoclip YouTube.

Notă: deși videoclipul va fi distribuit de la ora definită, utilizatorul poate alege, de asemenea, să vizioneze videoclipul complet YouTube dacă dorește.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

1. Copiați adresa URL a videoclipului

YouTube vă permite să copiați o adresă URL a videoclipului pentru orice moment specific, astfel încât să puteți partaja videoclipul din acel moment. Redați videoclipul pe care doriți să-l distribuiți și întrerupeți-l în punctul din care doriți să-l distribuiți. Acum faceți clic dreapta oriunde pe videoclip și selectați „Copiați adresa URL a videoclipului la ora curentă” din meniu.

Adresa URL a videoclipului din acel moment va fi copiată în clipboard-ul computerului. Acum lipiți-l oriunde puteți introduce text, cum ar fi e-mail, Facebook, comentarii, documente și orice alt loc editabil.

2. Editați video în timp ce partajați

De asemenea, puteți edita timpul videoclipului în timp ce partajați dacă nu doriți să utilizați metoda de mai sus. Faceți clic pe butonul „Distribuiți” de sub videoclip și veți vedea un buton „Începeți de la” sub adresa URL a videoclipului. Bifați caseta de selectare de lângă aceasta și introduceți ora dorită în câmpul de text de lângă „Începeți de la”.

Partajați-YouTube-Video-ora de început

În mod implicit, ora la care videoclipul este întrerupt va fi sugerată automat. Dacă ați făcut o pauză la momentul potrivit, nu este necesar să introduceți ora manual. Acum partajați videoclipul utilizând opțiunile furnizate de YouTube sau copiați linkul furnizat și lipiți-l oriunde doriți.

Distribuiți-YouTube-Video-partajați video

3. Preia controlul deplin al partajării video cu Vibby

Metodele de mai sus sunt ușoare și rapide, dar încă nu oferă controlul asupra partajării video pe cât doriți. Dacă acesta este cazul, s-ar putea să doriți să încercați un serviciu terță parte precum Vibby.

Vibby este un site de partajare video similar cu YouTube, dar în loc să partajați propriile videoclipuri, puteți partaja anumite părți din videoclipuri pe YouTube. Similar cu YouTube, aveți un tablou de bord dedicat în care vor fi salvate toate videoclipurile partajate și acestea sunt numite Vibs.

După cum a citat Ari Cohen, CEO și cofondator al Vibby:

Viziunea noastră este de a construi o platformă care să le permită oamenilor să împărtășească și să discute momentele importante din orice videoclip.

Pentru a începe, faceți clic pe butonul „Încercați acum, este gratuit” și introduceți adresa URL a videoclipului YouTube pe care doriți să îl evidențiați. Trebuie să fiți conectat pentru a continua să creați Vib; fie creați un cont cu Vibby utilizând adresa dvs. de e-mail, fie conectați-vă utilizând Facebook sau contul dvs. Google+.

Distribuiți-YouTube-Video-încercați-l

Distribuiți-YouTube-Video-introduceți-link-ul YouTube

Când faceți clic pe „Start”, videoclipul dvs. va fi redat în Vibby player și puteți utiliza butonul „Start highlight” pentru a începe să specificați părțile video pe care doriți să le partajați. Faceți clic pe butonul „Opriți evidențierea” când ați terminat evidențierea. Puteți continua să repetați procesul pentru a evidenția diferite zone ale videoclipului (dacă doriți). Mai mult, puteți comenta și fiecare porțiune evidențiată. Când ați terminat, faceți clic pe „Următorul”.

Partajați-YouTube-Video-Evidențiați-părți video

Pe pagina următoare, dați vibului un nume și o categorie, apoi faceți clic pe „Salvați” pentru a-l publica pe Vibby. Dacă nu doriți să-l publicați pe Vibby, selectați butonul „Faceți acest vib privat” înainte de a apăsa „Salvare”. O vibrație privată poate fi văzută doar de persoanele care au o legătură cu aceasta.

Distribuiți-YouTube-video-salvați-video

Veți primi un link dedicat pe pagina următoare pe care îl puteți partaja cu alte persoane pentru a le permite să urmărească vibul pe care tocmai l-ați creat. Vib se joacă perfect, iar utilizatorii au opțiunea de a viziona și videoclipul complet. Toate vibrările create vor fi salvate în tabloul de bord personal.

Distribuiți-YouTube-Video-partajați-video-pe-Vibby

Notă: spectatorul va urmări vib pe site-ul web Vibby, nu pe YouTube. Nu au nevoie de un cont Vibby pentru a viziona videoclipuri pe Vibby.

Potrivit lui Ari, Vibby este complet gratuit de utilizat pentru totdeauna, deși în curând vor fi adăugate noi caracteristici premium pe site. De asemenea, va sprijini în curând alte platforme de partajare video precum Vimeo, Twitch, Facebook Videos și altele.

Concluzie

Mai sus sunt câteva modalități utile de a partaja anumite părți ale videoclipurilor YouTube. În majoritatea cazurilor, primele două metode sunt mai mult decât suficiente, dar dacă doriți mai mult control, ar trebui să încercați Vibby. Anunțați-ne în comentarii cum și de ce distribuiți anumite părți ale videoclipurilor YouTube.

Credit de imagine: Captură de ecran a site-ului YouTube

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x