DocScanner: o fotocopiator puternic în buzunar [iOS]

DocScanner: o fotocopiator puternic în buzunar [iOS]

⌛ Reading Time: 4 minutes

Aplicația iOS DocScanner este ca și cum ai avea o fotocopiator în buzunar. În vremurile analogice, fotocopiatoarele erau instrumente utile pentru afaceri și plăcere, copierea documentelor importante sau scanarea fotografiilor pentru realizarea unor postere de concerte tăiate degradate cu îndemânare.

Este adevărat că poți pur și simplu să fotografiați lucrări de artă și articole pentru a fi utilizate pe desktop, dar aplicațiile precum DocScanner fac și alte lucruri la care sunt bune copiatorele, cum ar fi realizarea documentelor și fotografiilor alb-negru dintr-o singură trecere.

În acest articol, ne uităm la DocScanner și, în special, la modalitățile prin care am putea să-l folosim pentru a fi creativ sau productiv pe un computer desktop.

Economisirea spațiului și a hârtiei

DocScanner este mai mult decât o simplă fotocopiator, deoarece este conectat la Internet. Dacă aveți un cont Dropbox (și dacă nu aveți, ar trebui cu adevărat) îl puteți conecta astfel încât tot ce copiați cu DocScanner să fie trimis automat în Dropbox în cloud.

Aceasta, în sine, este o îmbunătățire excelentă a productivității pentru sarcinile zilnice, scanând toate mailurile dvs. melc și apoi reciclându-le, de exemplu. Reducerea tuturor documentelor la PDF-uri cu un singur clic este foarte eficientă și, odată capturate în acest fel, le puteți citi și imprima pe computerul dvs. mai târziu.

Puteți face același lucru cu alte tipuri de hârtie: cărți de vizită, chitanțe pe care le primiți de la magazine, fișe de complimente și etichete de livrare de la livrări, bilete de autobuz și tren în caz că le pierdeți și chitanțe de la bancomat. Toate acestea vor fi salvate în siguranță pe computerul dvs. acasă prin Dropbox în caz de litigii și veți economisi spațiu de stocare. În plus, chiar și atunci când le ștergeți de pe dispozitivul dvs. iOS, acestea rămân făcute în cloud.

Creați fișiere PDF

Există multe aplicații pe desktop care vă permit să creați fișiere PDF cu mai multe pagini, dar acestea se bazează pe faptul că paginile sunt fișiere digitale în primul rând. Ce se întâmplă dacă doriți un fișier PDF al unei cărți sau o secțiune din aceasta ca fișier pe care îl puteți citi pe computer? Ce se întâmplă dacă cartea pe care doriți să o citiți mai târziu se află într-o bibliotecă și nu o puteți duce acasă?

Este ușor, trebuie doar să-l scanați și să creați un PDF cu mai multe pagini pentru a-l citi mai târziu.

Pentru a crea un PDF cu mai multe pagini, pur și simplu scanați o pagină, apoi faceți clic pe butonul Adăugare pagină și adăugați câte pagini doriți. Când ați terminat, denumiți fișierul și apăsați Salvare, iar fișierul va fi trimis la Dropbox. De acolo, îl puteți citi pe computer, îl puteți trimite prin e-mail cuiva sau îl puteți trimite unui dispozitiv ebook.

Pentru a crea un PDF cu mai multe pagini pur și simplu scanați o pagină.

Creați copiator Art

Unul dintre lucrurile pe care DocScanner este bun la care un desktop nu poate face fără software suplimentar este acel aspect ciudat de fotocopie retro arsă, în cazul în care toate zonele negre mari sunt transformate în alb pentru a economisi toner.

Dacă creați artă retro, aceasta este o modalitate excelentă de a obține un punct de plecare excelent pentru pastup sau lucrări de artă retro.

În mod similar, este o modalitate excelentă de a scana doodle pentru dezvoltare în Photoshop sau Illustrator.

Este o modalitate excelentă de a scana doodle pentru dezvoltare.

De asemenea, orice scanare care utilizează umbrirea adaptivă este total alb-negru, fără gri. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă aveți doar o imprimantă alb-negru, puteți utiliza site-uri web cum ar fi Rasterbator pentru a crea afișe uriașe pe mai multe pagini, le puteți imprima și lipi pe pereți.

Folosiți site-uri web precum The Rasterbator pentru a crea afișe uriașe pe mai multe pagini.

Împărtășind dragostea

În cadrul DocScanner, puteți copia și trimite articole în reviste prietenilor. De asemenea, puteți trimite citate din cărțile pe care le citiți pe Facebook. Folosind instrumentele de decupare, vă puteți concentra asupra cotației pe care doriți să o prezentați, iar aplicația gestionează decuparea.

De asemenea, puteți trimite citate din cărțile pe care le citiți pe Facebook.

Dacă Dropbox este conectat, acesta trimite și o versiune către Dropbox și, deși o puteți trimite direct din aplicația DocScanner către Facebook, aveți și opțiunea de a o glisa din DropBox în Photoshop și apoi să o adăugați la Facebook într-un browser. Acest lucru este la îndemână dacă doriți să editați fișierul pentru a evidenția anumite cuvinte.

Editați fișierul pentru a evidenția anumite cuvinte.

DocScanner este disponibil pentru iOS în Magazin de aplicații pentru 4,99 USD.

Folosiți DocScanner pe iOS ca un scaner la îndemână de buzunar pentru computerul dvs.? Pentru ce îl folosești mai ales? Spuneți-ne despre aceasta în comentariile de mai jos.

Sursa foto: Biblioteca Manchester City

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.