Doriți să navigați pe web pe Apple Watch? Acum poti!

Doriți să navigați pe web pe Apple Watch?  Acum poti!
⌛ Reading Time: 2 minutes

Apple Watch este un dispozitiv mic incredibil de capabil. Un lucru care îi lipsea, totuși, era un browser web. Acest lucru s-a schimbat acum, datorită unei noi aplicații de 99 USD numită µBrowser, care aduce un browser web decent la Apple Watch.

Cum să faci Chrome browserul web implicit pe iPhone și iPad

LEGATE DECum să faci Chrome browserul web implicit pe iPhone și iPad

În timp ce µBrowser cu siguranță nu va înlocui navigarea pe web pe telefonul sau tableta dvs., ar putea fi acceptabil să căutați ceva dacă telefonul este inaccesibil. Poate că aveți un Apple Watch celular și ați lăsat telefonul acasă și trebuie să căutați pe web ceva important.

Unele dezavantaje substanțiale vin cu navigarea pe web pe Apple Watch, în afară de cele evidente, cum ar fi ecranul mic. Potrivit dezvoltatorului Arno Appenzeller, în aplicație nu există un buton înapoi, așa că va trebui să începeți o nouă sesiune dacă doriți să reveniți. În plus, autentificarea pe majoritatea site-urilor web probabil nu va funcționa.

Ca o supărare minoră, dezvoltatorul spune: „De asemenea, rețineți că µBrowser utilizează fluxul de autentificare al watchOS din acest motiv, dialogul va apărea de fiecare dată când deschideți o pagină.”

Cum să dezordineți marcajele browserului dvs. web

LEGATE DECum să dezordineți marcajele browserului dvs. web

A aplicație însoțitoare pentru iPhone vă permite să vă gestionați marcajele pe ecranul mai mare, ceea ce reprezintă o comoditate excelentă.

Publicitate

µBrowser nu pare a fi o modalitate perfectă de a privi internetul, dar este decent pentru prima încercare de a folosi un browser Apple Watch. Sperăm că Apple va încerca să creeze ceva similar cu Safari pentru a vedea cum ar funcționa cu suportul oficial. Între timp, dacă ai chef să navighezi pe internet la încheietura mâinii este ceva ce vrei să încerci, această opțiune este aici pentru tine.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.