1603937826 840 560

„DOTA Underlords”, șahul automat al lui Valve, vine pe Android cu jocuri încrucișate, bătălii PvP și toate personajele din „DOTA 2”

⌛ Reading Time: 2 minutes

Pe 14 iunie, Valve a anunțat lansarea „DOTA Underlords”, șah automat bazat pe popularul MOBA „Dota 2”. Creatorul Steam a spus în urmă cu câteva zile că testează beta-ul privat de ceva timp și că intenționează să-l lanseze într-o săptămână, adică săptămâna aceasta. Compania și-a ținut cuvântul și DOTA Underlords este acum disponibil pe Google Play și App Store.

Jocul era deja disponibil pentru posesorii DOTA 2 Battle Pass, dar abia astăzi toți jucătorii îl pot accesa. Rețineți că este un beta, adică un aplicație în faza de testare, deci este posibil să existe anumite erori și erori. Este complet gratuit și, cel puțin deocamdată, nu are microplăți.

Lupte PvP sau, dacă preferați, împotriva AI

„DOTA Underlords” se bazează pe universul „DOTA 2”, astfel încât într-un fel sau altul, jucătorii familiarizați cu jocul vor avea un anumit avantaj în cunoașterea personajelor, obiectelor și abilităților. In orice caz, jocul este destul de simplu de înțeles iar când ați jucat câteva jocuri și ați testat diferite personaje, nu veți avea probleme să înțelegeți mecanica lor.

În ceea ce privește oferta jocului, avem mai multe posibilități. Principalul său argument este Bătălii PvP bazat pe o „rețea ultra-rapidă” care, potrivit lui Valve, „oferă o experiență fără pauze sau încetiniri”. Cu alte cuvinte, jocul se va deplasa în jurul bătăliilor împotriva altor jucători și un punct pozitiv este joc încrucișat. Profilul este partajat între telefoanele mobile și PC, astfel încât să puteți începe un joc pe mobil și să continuați pe computer, și invers.

Este, de asemenea, posibil joacă offline împotriva unui AI cu patru niveluri de dificultate. Dacă nu cunoașteți personajele, abilitățile și obiectele din „DOTA 2”, lupta de câteva ori împotriva ei poate fi o idee bună înainte de a vă lansa în PvP. Și acum că vorbim despre personaje, subliniază că există rotații sezoniere. În acest fel, noii eroi vor fi adăugați în timp și cei vechi vor fi eliminați.

Având jocuri încrucișate, puteți utiliza același cont pe toate dispozitivele și puteți juca pe platforme diferite

„DOTA Underlords” este complet gratuit, așa cum am spus mai înainte. Nu există microtransacțiuni în beta și nu se știe dacă vor fi implementate atunci când versiunea stabilă este lansată. Jocul este disponibil pe iOS și Android și singura cerință este să ai un cont Valve, iOS 11 sau o versiune ulterioară și Android 5.0 sau o versiune ulterioară.

DOTA Underlords

DOTA Underlords

Via | Extra Life

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.