• Fără categorie

EaseUS Video Downloader Review

Easeus Downloader Featured
⏱️ 6 min read

Există multe motive pentru care ați putea dori să securizați un videoclip online și să-l aveți offline pentru a-l utiliza ulterior. Poate că faci niște cercetări și nu vrei să riști ca videoclipurile pe care le folosești ca referință să devină indisponibile. Poate doriți să păstrați toate videoclipurile într-un singur loc, astfel încât să le puteți parcurge pe toate fără să căutați sau să așteptați.

Într-un alt scenariu, de exemplu, ați încărcat un videoclip pe un site de streaming și nu mai aveți originalul, dar doriți să îl recuperați. Dacă îl aveți salvat offline, cel puțin puteți avea o copie de rezervă a acestuia. Poate plecați într-un loc la distanță fără Wi-Fi timp de o lună. Puteți alinia o grămadă de videoclipuri pentru a vă distra. Această recenzie aruncă o privire la EaseUS Video Downloader pentru a vedea cum vă poate ajuta în aceste scenarii.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de EaseUS. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Deconectat

EaseUS Video Downloader este o aplicație care vă permite să descărcați videoclipuri de pe site-urile preferate de partajare a videoclipurilor pentru a le utiliza offline. Software-ul este foarte simplu de utilizat și chiar include propriul câmp de căutare, astfel încât să puteți căuta videoclipuri pe subiectul pe care îl alegeți.

Instalarea Easeus

Pagina de sus este o pagină de comandă rapidă și include link-uri către toate cele mai populare site-uri de găzduire video. De acolo, aveți două file suplimentare care fac treaba reală: „Descărcare”, care este de fapt fila video și „Video to Audio”, care va descărca coloana sonoră a unui videoclip ca fișier audio MP3. Aceasta înseamnă că, dacă aveți un videoclip și doriți doar coloana sonoră și nu imaginile, îl puteți descărca ca MP3 gata de redat.

Easeus Start

În opțiunea meniului de setări, puteți seta directorul de descărcare și puteți modifica setări suplimentare, cum ar fi descărcări maxime și reluare automată la repornire pentru acele descărcări mari.

Bibliotecar video autonom

După ce am petrecut destul de mult timp în vacanță recent și într-un loc care, deși minunat avea o acoperire celulară foarte mică sau Wi-Fi, aș fi vrut să fi avut previziunea să descarc o grămadă de emisiuni TV sau filme pe laptop sau iPad inainte sa plec. Este ușor să uităm în secolul 21 că nu vom fi întotdeauna înconjurați de Wi-Fi oriunde mergem. Acest lucru este valabil mai ales în cazul divertismentului. O luăm de bună. În momente ca acestea îmi dau seama de beneficiile software-ului care face mai ușor să offline lucrurile pe care le-aș consuma în mod normal online.

Căutare principală Easeus

Evident, aceasta nu este o invitație de a descărca lucruri care nu vă aparțin și, atâta timp cât un videoclip este disponibil gratuit pentru a fi vizionat online, există un caz de utilizare corectă discutabil pentru a-l offline în mod legal, deși o zonă gri. Este un pic ca și cum ați înregistra o emisiune TV în afara aerului pentru vizionare mai târziu și doar o versiune din secolul 21 a vechilor recordere VHS sau Tivos.

Software-ul EaseUS Video Downloader este simplu și compact, nu este un cod greu, iar comenzile sunt ușor de înțeles pentru oricine. Aruncați o adresă URL în filă și așteptați să se descarce în directorul specificat anterior.

Descărcare Easeus Downloader

Deși acesta este în esență un software plătit, este ușor să vă dați o idee dacă acest utilitar ar fi soluția potrivită pentru dvs. Există o versiune de încercare pe care o puteți descărca gratuit de pe site. Odată ce ați stabilit că doriți să-l cumpărați, tot ce trebuie să faceți este să plătiți, să înregistrați versiunea pe care ați instalat-o deja și să o transformați într-o versiune plătită. Simplu.

Unul dintre cele mai mari bonusuri ale software-ului pentru mine a fost posibilitatea de a adăuga mai multe videoclipuri la programul de descărcare și de a pleca. Videoclipurile vor fi descărcate în ordine în timp ce sunt plecat sau în fundalul oricărei alte lucruri pe care le fac.

Easeus Downloader Video Tab

Software-ul nu face transcodare, așa că videoclipul este de aceeași calitate care a fost disponibil pentru vizionare online. Acesta este atât un lucru bun, cât și un lucru rău, deoarece videoclipurile concepute pentru streaming au o calitate notoriu de slabă uneori.

Disponibilitate

Veți plăti prețuri diferite pentru versiunile Windows și macOS ale EaseUS Video Downloader. Pentru versiunea Windows, veți plăti 12,99 USD/lună, 23,99 USD/an și o achiziție unică de 39,99 USD/pe viață. Pentru versiunea macOS, veți plăti 19,99 USD/lună, 29,99 USD/an și o achiziție unică de 49,99 USD/pe viață.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x