Economisiți 10 USD pe un aparat foto Nooie Baby Monitor și Nanny Cam

Economisiți 10 USD pe un aparat foto Nooie Baby Monitor și Nanny Cam
⏱️ 2 min read

Dacă avem tehnologia pentru a ne păstra activele în siguranță, ar trebui să o folosim. Cu camerele de securitate, atât în ​​interior, cât și în exterior, norma în multe case, de ce să nu plasăm o cameră pe cele mai prețioase bunuri ale noastre, copiii noștri? Camera Nooie Baby Monitor funcționează la fel ca orice cameră de securitate cu toate dotările suplimentare, cum ar fi urmărirea mișcării și viziunea de noapte. Funcționează excelent ca camă de bonă sau monitor pentru animale de companie.

Camera are funcție de urmărire a mișcării la 360 ° pentru a urma acțiunea. Cu un câmp vizual de 101º, se rotește 355º orizontal și 94º vertical. Veți putea să vă deplasați și să vă înclinați cu aplicația Nooie. Transmiteți în direct bebelușului, copiilor, animalelor de companie sau chiar damei dvs. non-stop cu alerte de mișcare și sunet. Utilizați sunetul bidirecțional pentru a vă liniști bebelușul sau animalul de companie sau puneți o întrebare de bona. O lumină de stare este opțională.

Este ușor să configurați camera Nooie Baby Monitor. Este simplu de instalat și controlat și la fel de ușor de utilizat. Este compatibil cu o rețea Wi-FI de 2,4 GHz și cu aplicația Nooie, pe care o puteți descărca din App Store sau Google Play. Funcționează și cu Alexa. Obiectivul camerei HD 1080P și două LED-uri cu infraroșu de 940 mm oferă viziune nocturnă binevenită de până la 32 de picioare în cel mai întunecat negru întunecat.

Opțiunile de înregistrare includ atât detectarea continuă, fie mișcarea. Stocarea datelor dvs. va fi păstrată în siguranță și privată. Aduceți propriul card micro SD pentru a stoca datele sau înscrieți-vă la serviciul de abonament cloud prin intermediul aplicației Nooie.

Luați 10 USD din acest monitor pentru copii și plătiți doar 39,99 USD.

Camera Nooie Baby Monitor și Nanny Cam

Credit de imagine: Nooie Cam 360

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin linkurile noastre, ceea ce susține munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast