Risparmia $ 10 su una confezione da due Tile Performance Pack

Economisiți 10 USD pe un pachet de performanță cu plăci de două

În ciuda faptului că mulți oameni petrec mai mult timp acasă, este totuși dificil să țineți evidența cheilor, portofelelor, animalelor de companie etc. Acest lucru înseamnă că dispozitivele de urmărire pot fi totuși un ajutor de bună credință în casă sau în deplasare. Ele pot fi folosite pentru a găsi atât de multe articole diferite, și cu Tile Performance Pack Două pachete conținând două dimensiuni diferite, crește opțiunile și mai mult.

Utilizați aceste două trackere și aplicația însoțitoare pentru iOS și Android pentru a găsi cheile, rucsacul, bagajele și multe altele. Folosiți-le fie pentru a localiza obiectul pierdut, fie pentru a suna la urmăritorul de țiglă, astfel încât să puteți auzi unde se află atunci când se află la o distanță de 400 de picioare. Dacă nu se află în raza de acțiune Bluetooth, aplicația vă va arăta cea mai recentă locație a articolului. De asemenea, puteți obține ajutor de la Rețeaua de plăci.

De asemenea, puteți utiliza plăcile în sens invers. Dacă vă pierdeți telefonul, chiar dacă este pornit silențios, puteți utiliza aplicația sau Tile pentru a vă suna telefonul. Nu va trebui să vă întrebați din nou unde au ajuns cheile dvs., dacă sunt în buzunarul hainei, în mașină sau dacă le-ați lăsat în altă cameră. Plăcile funcționează și cu Amazon Alexa.

Gresia funcționează excelent și la animalele de companie. Atașați unul la gulerul lor și nu trebuie să vă faceți griji dacă părăsesc curtea dvs. Urmăriți ultima lor locație cunoscută în aplicație sau solicitați rețelei de plăci să vă anunțe dacă le văd.

Îți poți îmbunătăți experiența și cu Tiles. Abonați-vă la Premium sau Premium Protect pentru funcții de detectare mai proactive și servicii îmbunătățite. Acestea includ rambursarea articolelor, alerte inteligente și înlocuirea gratuită a bateriei.

În acest pachet Tile Performance sunt incluse un Tile Pro, un pătrat mic care se poate atașa la brelocuri, rucsaci, bagaje, animale de companie etc. și un Tile Slim care se va strecura cu ușurință în portofel fără a-și mări volumul. Luați 10 $ reducere și cumpărați duetul Tile la doar 49,99 USD.

Pachetul de performanță a plăcilor Two-Pack

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four  ×  ten  =