Economisiți 100 USD pe o centrală portabilă Bluetti EB70

Economisiți 100 USD pe o centrală portabilă Bluetti EB70
⏱️ 2 min read

Cu călătoriile încă discutabile, campingul poate fi o alternativă excelentă. Nu există la fel de multe restricții și puteți păstra pentru dvs. Dacă nu sunteți de tipul dur și doriți să aveți confortul acasă cu dvs., în special telefonul, laptopul, cititorul electronic, ceasul inteligent etc., veți avea nevoie de o sursă de alimentare. O opțiune excelentă este Centrală portabilă Bluetti EB70. Veți putea alimenta tot ce aveți nevoie, inclusiv electrocasnice!

Centrala electrică este fabricată dintr-un exterior ignifug și este disponibilă în verde menta, oțel gri și Camine. Cu picioare din cauciuc și un mâner de transport pliabil, este perfect pentru deplasare. Are o putere de undă sinusoidală continuă de până la 700W, oferindu-vă aceeași putere sau mai bună decât aveți în casa dvs.

Cu patru prize de curent alternativ și două prize USB, Stația de alimentare portabilă Bluetti EB70 are tot ce aveți nevoie pentru a alimenta toate dispozitivele și aparatele. Poate încărca aproape toate laptopurile USB-C la viteză maximă și poate reîncărca simultan două laptopuri la viteză maximă. Un MacBook Pro de 16 ″ poate fi încărcat complet de până la șase ori. Aceste prize înseamnă mai puține adaptoare de transportat cu dvs.

Centrala portabilă are un acumulator de fosfat litiu-ion de 716Wh, ceea ce îl face cea mai stabilă și durabilă chimie a bateriei. Cu controlerul BMS, poate dura mai mult de 2500 de cicluri de încărcare. După acest punct, capacitatea reținută va scădea la 80%.

EB70 poate fi încărcat prin energie solară (panouri solare vândute separat), mașina dvs., generator pe gaz sau cu adaptorul AC / DC cu care este livrat, făcându-l foarte versatil. Între cele patru opțiuni, va dura de la patru la opt ore pentru reîncărcare.

Puteți obține acum centrala electrică cu un cupon de 100 USD reducere și puteți plăti doar 499 USD.

Centrală portabilă Bluetti EB70

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x