Economisiți 100 USD pe un smartphone Samsung Galaxy S20 deblocat

Economisiți 100 USD pe un smartphone Samsung Galaxy S20 deblocat
⏱️ 2 min read

Dacă aveți nevoie de un smartphone nou, nu doriți să fiți reținut de un anumit operator de telefonie mobilă și doriți un model mai nou, dar nu doriți să spargeți banca, acesta ar putea fi afacerea dvs. Smartphone Samsung Galaxy S20 deblocat are o cameră pro-grade, zoom spațial 30X și mod de noapte. Și este 100 $ reducere.

Cu versiunea americană a acestui telefon deblocat 2020, puteți alege propriul dvs. operator, planul de date și multe altele. Cu prețul smartphone-urilor de astăzi, doriți să faceți propriile alegeri. Una dintre acele alegeri pe care sigur o veți dori este 5G. Obțineți viteza și puterea pe care doriți să profitați la maximum de acest smartphone.

Veți putea face și mai multe lucruri cu ecranul FHD Infinity-O de 6,5 ″ de pe smartphone-ul Samsung Galaxy S20. Cu greu veți observa cadrele din jurul marginilor plate ale telefonului. Nici aici nu există o crestătură mare, ci doar un mic orificiu pentru cameră. Aceasta înseamnă mult mai multe bunuri imobiliare pentru telefon pentru navigare, recuperare a rețelelor sociale, apeluri video etc.

Dar marele punct de vânzare al acestui telefon este sistemul de camere pro-grade. Obiectivele pro de mare putere cu zoom optic 3X vor face selfie-uri frumoase, imagini de peisaj etc., indiferent de iluminare. Când doriți să vă apropiați puțin de subiectul dvs., utilizați zoomul spațial 30X. Realizați fotografii de noapte minunate și videoclipuri vibrante în această vară cu Mod de noapte, fără bliț necesar. Lentilele, efectele și filtrele vă vor asigura că veți obține întotdeauna cele mai bune fotografii și videoclipuri posibile.

Reduceți 100 USD din prețul acestui smartphone Samsung. Puteți obține 128 GB în Cloud Lavender și Cloud Red pentru 599,99 USD și 256 GB în Cloud Navy pentru 669,99 USD.

Smartphone Samsung Galaxy S20

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x