Economisiți 110 USD pe un televizor Toshiba 55 ″ C350 LED Smart Fire

Economisiți 110 USD pe un televizor Toshiba 55 ″ C350 LED Smart Fire
⏱️ 2 min read

Televizoarele inteligente sunt mai accesibile ca niciodată și nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a cumpăra unul pentru a profita de această tehnologie. De fapt, puteți obține un Toshiba 55 ″ C350 LED Smart Fire TV pentru o reducere de 110 USD cu această ofertă actuală. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că este un model 2021 și are Fire TV ca caracteristică inclusă. Veți putea să transmiteți totul direct pe televizor fără niciun dispozitiv suplimentar.

Cu Fire TV, puteți viziona toate divertismentele preferate, indiferent dacă este vorba de televiziune în direct, de televiziune on-the-air sau de canale de streaming. Puteți chiar să adăugați aplicațiile preferate. Aceasta include conținut Amazon Prime, Netflix, Hulu, Disney +, YouTube și multe altele. Rețineți că ar putea fi necesare abonamente pentru o parte din acest conținut.

Toshiba 55 ″ C350 LED Smart Fire TV are o calitate fantastică a imaginii datorită Regza Engine 4K, motorul 4K de înaltă performanță al Toshiba. Are tehnologie PQ cu un panou LCD de înaltă calitate pentru a vă oferi imagini ultra HD 4K. Este de patru ori rezoluția Full HD, ceea ce înseamnă de patru ori mai mare decât detaliile. Vei urmări divertismentul tău preferat în calitate de teatru profesional.

Împreună cu televiziunea live, televiziunea over-the-air, canalele de streaming și aplicațiile preferate, puteți adăuga abilități Alexa în lista respectivă. Televizorul inteligent este livrat cu o telecomandă vocală care include Alexa. Funcționează la fel ca o telecomandă tradițională pentru a crește volumul, pentru a controla redarea, pentru a schimba canalele etc. Dar Alexa vă permite să verificați vremea, să vă verificați calendarul, să vă cercetați actorul preferat etc.

Reduceți 110 USD din prețul acestui televizor inteligent și plătiți doar 409,99 USD.

Toshiba 55 ″ C350 LED Smart Fire TV

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...