Economize $ 120 em um relógio Garmin Instinct Outdoor

Economisiți 120 USD la un ceas Garmin Instinct în aer liber

⌛ Reading Time: 2 minutes

A trăi o viață în aer liber – fie că este vorba de muncă, sport sau agrement – necesită să aveți îmbrăcăminte robustă, care include și ceasul dvs. inteligent. Totul trebuie să suporte condițiile. Cu siguranță, puteți conta pe Ceas Garmin Instinct în aer liber printre obiectele care te vor purta prin rigorile lumii în aer liber.

Acest ceas este construit pentru a rezista în aer liber și este fabricat conform standardului militar american 810G pentru rezistență termică, șoc și apă la 100 de metri. Carcasa din polimer întărit cu fibre adaugă durabilitate, iar afișajul rezistent la zgârieturi întărit chimic are un contrast care vă permite să-l citiți în lumina soarelui strălucitoare.

Ceasul Garmin Instinct în aer liber are o busolă cu trei axe încorporată și un altimetru barometric care face mai mult decât să te poarte prin GPS. Are mai multe sisteme globale de navigație prin satelit, care includ, de asemenea, GLONASS și Galileo.

Împreună cu navigarea, acest ceas vă va monitoriza, de asemenea, ritmul cardiac estimat, activitatea și stresul și vă ajută să vă antrenați cu profiluri de activitate preîncărcate. Veți rămâne conectat cu prietenii, familia și colegii cu notificări inteligente atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Există, de asemenea, încărcări automate de date către comunitatea online de fitness Garmin Connect.

Ceasul este livrat cu un cablu de încărcare / date și documentație.

Reduceți 120 USD din prețul acestui ceas într-una din cele patru culori și plătiți doar 179,99 USD. Alternativ, puteți obține și ceasul în edițiile solare, de surf, tactice și e-sport.

Ceas Garmin Instinct în aer liber

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.